Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313049 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mülkübey

Emenike EPL de nereye çıktı ilk 11 ve ne zaman gitti ?
Bilic efendi nin komisyon işlerini sevdiğini hissettiren bi transfer
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimiçi mayguntr

Yanlız bir defansın ya da orta sahanın oynaması ile bir kalecinin oynaması bir değil.

Kalecilerin alışma süreci sadece ligi tanımakla olmaz. Arkadaşlarıyla iletiişimde de ilertmeli. Yani hö diyince olmuyor

Bence Şenol hoca tamamen Tolga'nın bir hatasını veya sakatlığını bekliyor , anında değiştirecek ama biraz duygusal yaklaştığından anında değiştiremiyor. Takımla maça çıkmadan kalecininde iletişimi uyumu nasıl ilerliyecek ki ?

Çevrimdışı ALI RIZA

ya tamam üslupta abicim sinirlendiriyolar adamı tolgayı oynatacakmış maçta ya bak tolga diyorum te allahım yine sinirlendim. :s20:
Tolga bizim oyuncumuz boyko henuz adapte olamamista olabilir Şenol Güneş karari sonucta

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gomez Bugun sari kart görüp Cezali duruma dussun Carsamba gunku Konya maçında oynamasin isimizi Garantiye alalim :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Quaresma gelecek sezon Lisbon yolcusu.

Çevrimdışı murat_

kaç pere pereden haber ver bedava deyildir insallah ..

Çevrimdışı tangaz

P.Franco ilk 11 çıkmış sarı kart görmüş 53.dk.da oyundan çıkmış yerine Belluschi girmiş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı firewater

Bilic efendi nin komisyon işlerini sevdiğini hissettiren bi transfer

Bizim taraftar bu showmenin nesini bu kadar seviyor anlamış değilim.

Çevrimdışı tangaz

11 belli olmuş
tolga
beck rhodolfo marcelo ismail
atiba ozzy sosa olcay gökhan
gomez
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı uğur07

Ben bu her takımın kendi yayın hakkını satması ile ilgili olumlu düşünüyorum. İlk başta fener gs çok kazanıcak biz az gibi düşünülsede uzun vadede hep şikayet ettiğimiz ligin ayarını yayıncı kuruluş yapıyor şikayeti son bulabilir. Farklı medya kuruluşları tff üzerinde tekel oluşturulmasına izin vermez. O konuda rekabet adalete sebep verebilir.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

Quaresma öyle veya böyle bir dünya markasıdır. Adamlar Nani'ye 20 verdilerse Q7 de en az o kadar eder Çin pazarında.

Çevrimdışı OrhanAker

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alper1903

Ciğerim soldu artık Tolga'yı ilk 11'de görmekten  :s20:

Çevrimdışı denilanz

Gomez Bugun sari kart görüp Cezali duruma dussun Carsamba gunku Konya maçında oynamasin isimizi Garantiye alalim :icool:
O nasıl olacak? Sarı kart cezaları kendi kulvarında çekiliyor.

Çevrimdışı tangaz

Fransa 2.ligine çökmeliyiz bence inanılmaz bir oyuncu havuzu var orada. Drogba Mahrez en çarpıcı örnekler!

Çevrimiçi COB

Adnan Januzaj'a çökebiliriz. 

Stephen El Shaarawy'ye çökebiliriz.

Çevrimdışı tangaz

Tolga'nın içine Neuer mi kaçmış ne?  :D

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı karakartalım

Töre gol attı açıldı yoksa maça çok kötü basladi
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı siyah-beyaz1903