Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312854 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mehmetthedum

Şimdi ne olcak 2 tane stoper kaldı elimizde 3.stoper necip olur gibi görünüyor

Dua edicez....

Yedek olarak, necip, tosic çok da sikısırsak atiba..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Ensar

evet işte şimdi ertelenen maçlar zor bi hal aldı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

rodolfo maalesef 6 ay yok ö çaprazı kopmuş olabilecek en kötü şey oldu maalesef şimdi başkan ersanı keşke göndermeseydim diyordur :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tosic ve neciple idare edecekler diğer ikisine bişey olmaz inşallah
2 maçta onlar oynayacak aslında ts maçında necip tosic ya da atibayı bile stoper görebiliriz

Çevrimdışı atalay

Kötü Haber. Ön çapraz bağ diyor. Sezonu kapadı. O yaşta ve fizikte bir oyuncun geri dönüşü de zordur.

Rhodolfo bu takımın savunmasının patronuydu. Büyük kayıp. Alexis - Marcelo - Necip üçlüsü rotasyonda dönecek.

Çevrimdışı src35

Tosiç ve neciple alternatif yaratacağız. Yapacak bişey yok.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Veli eski haline dönebilse keşke de defansa koysak  :by2:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı aa1903

pedro franco'yu geri çağırma ihtimalimiz yok mu?

Çevrimdışı ilhan mansız

tosic ve necipi kup maçlarında savunmada oynatmalıyız. deneyelim bakalım ne olacak

Çevrimdışı karakartalım

Burda ilk ersan gidince Rodolfo sakatlanirsa ne olacak diyen askadas ne som agizliymissin be
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı mülkübey

Rhodolfo defansın sigortasiydi. Ersanin olup olmaması birşey değiştirmezdi. Ama rhodolfo büyük kayıp
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dua edicez....

Yedek olarak, necip, tosic çok da sikısırsak atiba..
aynen abi öyle görünüyor
çok sıkıntı olmaz bence sonuçta rakiplerde güçlü değil büyük sansızlık oldu ama tolgaydan sonra rholdofoda gitti
rodolfo maalesef 6 ay yok ö çaprazı kopmuş olabilecek en kötü şey oldu maalesef şimdi başkan ersanı keşke göndermeseydim diyordur :bandit:
büyük şansızlık çok kötü oldu ne güzel sakatlık vermeden devam ettiriyorduk ligi

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Mersin önemli değil onu her türlü alırız da Ts biraz zorlayacak.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ilhan mansız

mersin maçında çok sıkıntı olacağını sanmam. trabzon maçı biraz zorlayabilir ama mutlaka kupa maçında ikisi birlikte oynamalı.

Çevrimdışı Ensar

Mersin önemli değil onu her türlü alırız da Ts biraz zorlayacak.
abi hiç belli olmaz tosic çıkar kendi kalesine bi gol atar çıkart çıkartabilirsen

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş Mersin takımını 9 kişi oynasın yener
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

abi hiç belli olmaz tosic çıkar kendi kalesine bi gol atar çıkart çıkartabilirsen

O maçlarda Güneş garantici olmak isteyecektir. Necip-Atiba bekliyorum ben.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Samet_

Ersan kendi gitmek istedi ama istemese de sat gitsin sat gitsin diyenler var ya sosayı da satalım mı ? Dua edelim artik eldeki stoperlere

bir şey olmasın

Çevrimiçi COB

Metin Albayrak artik açiklama yapmasin.

Rhodolfo'da sorun yok dedi, kikirdak dedi, adamin bağlari koptu.  Bu kaçinci yanliş bilgilendirme Metin bey?

Çevrimdışı can1903

Mersin ve Ts maçlarının kadrosuna Tosic varmıydı esame listesinde?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aa1903

Burda ilk ersan gidince Rodolfo sakatlanirsa ne olacak diyen askadas ne som agizliymissin be

ben demiştim. benim dışımda da diyenler olmuştur. bunlar futbolun içinde olan şeyler, bunları önceden öngörmek lazım. ilk yarı atiba'nın hiç sakatlanmaması üzerine bir kumar oynadık tuttu, bu sefer tutmadı.

Çevrimdışı sosyalkartal

tosiç ile atiba stopere geçecek tolgayla veliden hazır olanı atibanın yerine geçecek erteleme maçlarında  :bawling:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı kartalBaz

Necip idare ederde tosicten şüpheliyim. Necip geçen sene Liverpool karşısında iyi maç çıkarmıştı. Yine aynı performans alınabilir.

Çevrimdışı Ensar

neyse enseyi karartmayalım yine de