Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313221 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı fatih e.

Hocanın niyeti uzun süre beraber çalıştığı memleketlisi olan adamı kurtarmak. Bunu daha başka nasıl ifade edebilirim sana? Daha öncede yazdım yine yazıyorum. Tolga kaleci filan değil, Beşiktaş'ın kaptanı olmaktan da fersah fersah uzak bir karakter, halen ısrarla oynatılırsa bunun altında art niyet ararım bu kadar basit.

çok ciddi bir ithamda bulunmuşsunuz. bu şekilde düşünen, trabzon maçının ertelenme ihtimali çok yüksekken lisansı çıkarılmayan boyko ve alexis olayında da benzer düşünür. o halde yönetim de trabzon tarafgirliği mi yapıyor diyeceğiz.

maçlarımızın özetlerini sırasıyla tekrar izledim de ersan ın ve töre nin önemini bir kere daha anladım. eskişehir maçına kadar töre neler yapmıştı öyle. diğer maçlardaki düşüşü daha net ortaya çıkıyor.

tolganın ilk maçtaki hatası q17 nin trabzon maçındaki kırmızısı affedilir gibi değil. töre, olcay düşüşe geçerken sosa formunu fazlasıyla yükseltmiş.

Çevrimdışı denilanz

Adam annesi öldüğü gün maça çıktı onuda söyle o zaman.

Bizde burda çok iyi kaleci demiyoruz zaten 2 sene avrupadan onun yüzünden elendik laf ettiğimiz yok.

Ancak boyko'ya birşey olursa yine kaleye tolga geçicek.

Bu kadar acımasız olmayın.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

SAnırım hafızanı kaybettin, Gs maçında sakatlık bahanesiyle takımını satıp sonraki ilk maçta bu adamı kaleye koyan hoca başkası mıydı? Bana hikaye anlatma burada, kimse aptal değil, yaşananları geçmiştekileri unutmadık unutmayız. Tolga'nın karakterini de, hocanın neden kaleci aldırmak istemediğini de çok iyi biliyoruz.
Brugge maçından sonra sakatlık ayağıyla sezon sonuna kadar ortadan kaybolan da zaten Tolga değildi. Yukardakilerden mantıklı olan bir tane şeyi bana söylersen ben de sana cevap veririm gönül rahatlığıyla.

Boyko geldiği için Şenol hoca üzüntüden yemek yiyemiyormuş... Hemşoma nasıl yaparlar bunu diye kara kara düşünüyormuş...

Çevrimdışı Türkay

Boyko geldiği için Şenol hoca üzüntüden yemek yiyemiyormuş... Hemşoma nasıl yaparlar bunu diye kara kara düşünüyormuş...

:kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sen varsayımlardan, kendi inandıklarından hareketle konuşuyorsun.  Doğru bile değil ki yazdıkların mantıklı olsun. Ben kulübüme inanıyorum, sen komplo teorilerine. Hikaye anlatma demişsin ama asıl senin anlattıkların hikaye. Sakat numarası yapmış, GS maçında takımı satmış; bunları kanıtlayabilir misin? Bana kanıt sorarsan resmi açıklamalar sitede duruyordur, bakabilirsin.
Sen bizim resmi sitedeki açıklamaya gönül rahatlığıyla inanabilirsin ama ben ve benim gibi çoğu kişi buna inanmıyor. Tolga'nın karakterini bilmesem inanırdım ama çok iyi biliyorum kendisinin karakterini.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Helal olsun abi gerçekleri görün işte bakın şenol hoca boyko transferinden sonra kaç kilo verdi araştırın aralık 2015 şenol hoca: 76 kilo... şubat 2016 şenol hoca 75 kilo 750 gram...
Hemşosuna bu yapılan hocayı çok derinden etkiledi... Oysa o kalede hep hemşosu olsun istiyordu. Bursadayken bu planı kurup biliçe tolgayı aldırdı ve biliçi westama yollatıp kendi hemşosuyla bir araya geldi...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne kadar balık hafızalıyız. Benim hocayla bir sorunum yok, Tolga konusundaki tavrını sevmiyorum ve toprakçılık yaptığını söylüyorum bunu da gözlemlerime dayanarak söylüyorum sizin başka düşünceleriniz varsa bunları belirtirsiniz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Helal olsun abi gerçekleri görün işte bakın şenol hoca boyko transferinden sonra kaç kilo verdi araştırın aralık 2015 şenol hoca: 76 kilo... şubat 2016 şenol hoca 75 kilo 750 gram...
Hemşosuna bu yapılan hocayı çok derinden etkiledi... Oysa o kalede hep hemşosu olsun istiyordu. Bursadayken bu planı kurup biliçe tolgayı aldırdı ve biliçi westama yollatıp kendi hemşosuyla bir araya geldi...
Zekana hayranım. Oradan çok akıllı görünüyorsun :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kendini çok akıllı sanan arkadaşlar neden Tolga'nın kaptan yapıldığını bir açıklasınlarda bilelim o zaman? Hangi vasıf ve yeteneklerle bu adam Beşiktaş'ın kaptanı oldu? Kim buna ön ayak oldu? Neden bunca yaşanan şeye rağmen halen Beşiktaş'ın kaptanı? Bugün anket yapılsa %90 dan daha fazla oranda takımda olmaması istenen adam neden ısrarla kaptan olarak tutuluyor?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam annesi öldüğü gün maça çıktı onuda söyle o zaman.

Bizde burda çok iyi kaleci demiyoruz zaten 2 sene avrupadan onun yüzünden elendik laf ettiğimiz yok.

Ancak boyko'ya birşey olursa yine kaleye tolga geçicek.

Bu kadar acımasız olmayın.
Annesi öldüğü gün maça çıktı diye gidip madalya mı takalım? Bu kendi kararıdır. Beşiktaş'tan haketmediği halde fazlasını aldı bu adam kaptanlık alarak, acımasız olduğum yok, Beşiktaş kaptanlığının K'sını haketmeyen bir adama halen destek çıkılmasına karşıyım. Kimlerin destek çıktığını da hepimiz biliyoruz. Beşiktaş kişilerden daha büyüktür, kimse taraftarın aklıyla dalga geçmesin..
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 13:05:09 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mülkübey

O değilde biliç westham i garantilemek için avrupaya asılıp ligi iplememisti.pektemek i cenke tercih etmişti. Şenol hoca bilic loser ından  sonra kraldır.

Aşkımız Siyah Beyaz !

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O değilde biliç westham i garantilemek için avrupaya asılıp ligi iplememisti.pektemek i cenke tercih etmişti. Şenol hoca bilic loser ından  sonra kraldır.

Aşkımız Siyah Beyaz !
Benim içinde öyledir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Rasim

Her hata yaptığında bir de üstüne bu takımı satan adamı kalede görmek istemiyorum ben de.

O formayla bile görmek istemiyorum. İsterse bundan sonra müthiş kurtarışlar yapsın.

Brugge ve Sporting maçlarından sonra kaleden kaçıp Günay'a bırakışını unutamam.
aynen bende katiliyorum  :claps: :claps: :claps: :claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aynen bende katiliyorum  :claps: :claps: :claps: :claps:
Tolga bu takımda kaldığı sürece protesto etmeyi sürdüreceğim, bundan daha doğal bir hakta yoktur. Kaptan olduğu sürece bu protestom dahada şiddetli olacak. Sanlı Kaptanların, Vedat kaptanların, Rıza Kaptanların yanında bu adamın esamesi bile okunmamalı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

13:30'da imza töreni başlayacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı denilanz

Tolga bu takımda kaldığı sürece protesto etmeyi sürdüreceğim, bundan daha doğal bir hakta yoktur. Kaptan olduğu sürece bu protestom dahada şiddetli olacak. Sanlı Kaptanların, Vedat kaptanların, Rıza Kaptanların yanında bu adamın esamesi bile okunmamalı.

Protesto tabii ki edebilirsin. Fakat senin yaptığın protesto değil, suçlama ve hakaret oluyor. O çizgide kalamıyorsun. Sen bu tavrı sürdürdükçe sana zıt görüş de olacaktır. Çünkü bu takımın başkanına, hocasına veya oyuncusuna kanıtlanmayan suçlamalara karşı sessiz kalmam ben.
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 13:20:51 denilanz ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gaziantep maçında da kaleye koymazsa niyetini iyice belli eder Hoca. 1 Maçta iki tane kurtarış yaptı diye Tolga'nın dandik bir kaleci olduğunu unutacak değiliz.
abi yapmaz öyle bir şey sporting maçında kaleci yok ki diyordu hoca boykoyu yakın zamanda sahaya sürecektir.

Çevrimdışı ilhan mansız

bence, senin sorunun Tolga falan değil, asıl sıkıntın yönetimle ve nereden ne bulurum da acaba yönetime saldırırım diye düşünüyorsun. Yazdığın mesajların çoğu klüp-takım-taraftar ekseninde gün geçtikçe kuvvetlenen bağı bozmaya Yönelik. Bu da benim gözlemim. Yine mesajlarında insanları balık hafızalı vs. Gibi eleştirmende çok ayıp, bunu da sık sık yapıyorsun. Bir de mesajların sonuna tuhaf demogojiler, ajitasyonlar ekliyorsun. Yukarıda da aynı şeyi yapmışsın. İnsanları son derece mantıksız nedenler ileri sürerek Takım'ı Protestoya yönlendirmek nasıl bir tarafyarlıktır gerçekten çok ilginç,

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bence, senin sorunun Tolga falan değil, asıl sıkıntın yönetimle ve nereden ne bulurum da acaba yönetime saldırırım diye düşünüyorsun. Yazdığın mesajların çoğu klüp-takım-taraftar ekseninde gün geçtikçe kuvvetlenen bağı bozmaya Yönelik. Bu da benim gözlemim. Yine mesajlarında insanları balık hafızalı vs. Gibi eleştirmende çok ayıp, bunu da sık sık yapıyorsun. Bir de mesajların sonuna tuhaf demogojiler, ajitasyonlar ekliyorsun. Yukarıda da aynı şeyi yapmışsın. İnsanları son derece mantıksız nedenler ileri sürerek Takım'ı Protestoya yönlendirmek nasıl bir tarafyarlıktır gerçekten çok ilginç,
Tolga'nın bu takımın kaptanlığını hakettiğini mi düşünüyorsun?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Tolga hatali gol yiyene kadar kalede durur bence

Hatalı gol yiyene kadar durur da o hataı golü yiyince belki şampiyonluktan edecek hiç belli olmaz abi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hatalı gol yiyene kadar durur da o hataı golü yiyince belki şampiyonluktan edecek hiç belli olmaz abi.
İroni yapmış Deniz sadece..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ersoy

İroni yapmış Deniz sadece..

Ama büyük ihtimal maalesef öyle olacak.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2016, 13:47:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Adamlar Teixeira'yı da almış. Ben söyleyeyim Töre'nin gözlerde hafif Ortadoğu zaten 30 milyona yıkmak lazım Demba'nın yanına.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli