Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316807 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı canU

21 senede 3 şampiyonluğun varsa senin için şampiyonluk = para denklemi çalışmaz artık. Şampiyonluk artık çok daha önemlidir. Bu parayla daha da güçlenip daha çok taraftarın olup daha iyi sponsorlar alıp lobin güçlü olmayacak. Ama alacağın her şampiyonluk seni daha da güçlendirecek daha da sözü geçer duruma getirecek. Parasal zor durumdayız evet ama ersanı satarak bir nebze aşıldı. Abartmaya gerek yok. Sene sonu satarsın 10a aradaki farkı kat be kat borsadan clden çıkartırsın.

Bir kere cl ye gitmek sadece parasal değil hem prestij hem de oyuncuların için vitrin. Şampiyonluğu 20 milyon için riske atmak gerçekten anlaşılır değil. Zaten teklif de 12 milyonmuş muhtemelen 15 e çıkarlar maksimum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir de şunu unutmayalım Şenol Hoca'nın oyun anlayışında Veli-Atiba ya da Atiba-Necip gibi 2 tane benzer oyuncuya yer yok.

Benzer 2 oyuncuyla oynamaya kalkarsak ilk yarıdaki o hücumdaki etkinliğimiz kaybolur. Bu yüzden bile şu aşamada Sosa'nın satılmasını doğru bulmuyorum.

Şenol Hoca'nın da Sosa'nın gidişine izin vereceğini sanmıyorum :)

Aynen katılıyorum.

Ayrıca Sosa şuan çok formda. Takımın en diri oyuncusu olarak gördüm ben Töre'yle beraber.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikret Orman : Her giden futbolcunun aklı Beşiktaş'ta kalıyor. Demba Ba hala Beşiktaş diyor da, başka bir şey demiyor.

Fikret Orman: "Ersan'ın sözleşmesini yenilediğimde taraftarın çoğunluğu 'Bu kadar para mı verilir?' diyordu. Şimdi 'Niye sattın?' diyorlar."

Fikret Orman: "Ersan'ın satılmasını istemezdim ama o da gitmeyi arzu edince, biz de yol gösterdik.İyi de para kazanacak. Güle güle harcasın"

Borç yiğidin kamçısıdır denmemeli. Mesele doğru harcamak, parayı doğru kullanmak. Biz bunu yapıyoruz

Stadın açılış tarihi, tarihi bir gün olacak. Bunun için biraz daha sabır istiyorum. Tarihi çok kısa zamanda açıklayacağım.

Vodafone Arena bittiğinde ne yaptığımız ortaya çıkacak.

İki erteleme maçımızda Boyko ile birlikte Delgado ve Guedes'in oynamayacak tartışmalarına katılmıyorum.

"Ben her zaman söylüyorum; Beşiktaş'ta 'al-al-al' devri kapandı. Şimdi 'sat-sat-sat' döneminden geçiyoruz."

Ersan'ın satılmasını istemezdim. Fakat o da gitmeyi arzu edince, bize de yol göstermek kaldı.

Beşiktaş da onun üzerine kol-kanat gerdi. Ersan tam bir Beşiktaşlılık duruşu gösterdi.

İyi de para kazanacak. Güle güle harcasın.

Çevrimdışı TURKahvesi

Zamanında Fernandes tam Çin pazarına itelenecek oyuncuymuş 15-20 milyona..
:s20:  :)

Çevrimdışı canU

gelir 12 geldi şimdi yazın 7-8 gelir.

4 milyona şampiyonluğu riske atalım yani? Mantıklı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 14:43:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ersan yaklaşık 3 milyon euroya geldi. 7'ye gitti. Arada bizden de ortalama 5-6 milyon maaş aldı.

Yani nerdeyse tüm masraflarını çıkararak gitti. Şunu her futbolcu için olmasa da %50'si için yapıp istikrara döktüğümüz gün borç korkusu filan kalmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bu Çinliler inat galiba, almadan bırakmıyorlar. Verin işte ulan 18 i peşin alın Sosa yıda hayrını görün .

4 milyona şampiyonluğu riske atalım yani? Mantıklı.

Adamın sakatlanmayacağının garantisi mi var ? Oldu sakatlandı 3-4 ay gitti sosa ne olcak o zaman ?

Çevrimdışı Türkay

Şuan Fener en kilit oyuncusunu satsa biz baya keyiflenirdilk şimdi biz Sosa yı satıyoruz
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Demedi demeyin.

Renkliler yazın Çinlilere oyuncu satmak için yalvaracaklar :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canU

Adamın sakatlanmayacağının garantisi mi var ? Oldu sakatlandı 3-4 ay gitti sosa ne olcak o zaman ?
Ona yapabiliceğin birşey mi var? Arada fark var. Burada kendin seçip satıyorsun kendin riske atıyorsun.  Öbürü futbolun içinde olan bir durum. Şampiyonluk garanti değil ama bizim ihtiyacımız olan şey şampiyonluk.  Olur olmaz ama sen kendi elinde önemli oyuncunu para için satarsan be yerini doldurma şansın da yoksa zaten amacın şampiyonluk falan değilmiş derim.

Çevrimdışı tuncaboylu

21 senede 3 şampiyonluğun varsa senin için şampiyonluk = para denklemi çalışmaz artık. Şampiyonluk artık çok daha önemlidir. Bu parayla daha da güçlenip daha çok taraftarın olup daha iyi sponsorlar alıp lobin güçlü olmayacak. Ama alacağın her şampiyonluk seni daha da güçlendirecek daha da sözü geçer duruma getirecek. Parasal zor durumdayız evet ama ersanı satarak bir nebze aşıldı. Abartmaya gerek yok. Sene sonu satarsın 10a aradaki farkı kat be kat borsadan clden çıkartırsın.

Bir kere cl ye gitmek sadece parasal değil hem prestij hem de oyuncuların için vitrin. Şampiyonluğu 20 milyon için riske atmak gerçekten anlaşılır değil. Zaten teklif de 12 milyonmuş muhtemelen 15 e çıkarlar maksimum.

Borsadan neyi çıkarıyoruz, anlamadım? Hisse satışı yapmayacaksan, borsada BJKAS değerinin artmasının kulübe hiç bir maddi faydası yok. Ki satacak hisse de kalmadı, Demirören sağolsun. Ancak sermaye arttırımı falan olur belki, o da SPK'ya bağlı. Galatasaray hababam şampiyon oluyordu, ama izin vermediler işte.

Bak sen son 21 senede 3 kere şampiyon oldun, Galatasaray son 4 senede 3 kere. Kimin taraftarı daha mutlu bu sene? Kimin taraftarı geleceğe güvenle bakıyor? Peki bunun sebebi ne?

20 milyon euro için şampiyonluk riske atılır, çünkü şampiyonluk zaten garanti olan bir şey değil. Sosa giderse %50 olan ihtimalin %45'e düşer en fazla. O %5 için de 20 milyon euro'luk satış yapılır.

Çevrimdışı aa1903

çin sanırım bizim kurtuluşumuz olacak. 26-27 yaşlarında az çok dünyada bilinirliliği olan adamları alıp 2 sene oynatı 20 milyon euro'ya çin'e iteleyebiliriz. ayrıca eli ayağı düzgün avustralyalı topçu alalım seneye. nasıl olsa bir çin kulübü ihtiyaç duyacaktır zamanı gelince :D

yalnız şunu merak ediyorum. ulan yazın neredeydiniz be? duygularımızla oynuyorsunuz çançinçonlar.

Çevrimdışı goktasoktay

Biz şampiyon olalım o zaman bütün takımın degeri fırlayacak. Tekliflerin kralı o zaman gelir. :steamed: Neden korkuyorsunuz daha teklif gelmez diye.

Aynen katılıyorum kardeşim. sene sonu şampiyonlar ligi ayak bastı parasıyla beraber şampiyon takımın oyuncu değerleri de artacak inş. yaza rahatlıkla ve fazlasına satacağımızı düşünüyorum. ligin ikinci yarısı daha sert geçecek her açıdan o sebeple sosaya da oğuzhana da çok iş düşecek..
Dipnot: ben sivasta yaşıyorum. sivasspor ligdeki maddi durumu en iyi takımlardan biri ve çok borçları yok bildiğim kadarıyla ama taraftara sorsanız böyle olacağına daha iyi oyuncular alıp borçlu olsak da kümeye oynamasak der %90 ı hatta %100 ü.. yani şu saatten sonra para bizim için ikinci planda. Şampiyonluk daha önemli...

Çevrimdışı Kemal

Eto yu alsaydık keşke Gomez yanına, şimdi 10-15 bandına çin alırdı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa bu paralara giderse yazın, Ziyech , Dede ve Mayke alınır bu paraya aman aman!
leroy feri de alalım madem o kadar paramız var  :D

Ona yapabiliceğin birşey mi var? Arada fark var. Burada kendin seçip satıyorsun kendin riske atıyorsun.  Öbürü futbolun içinde olan bir durum. Şampiyonluk garanti değil ama bizim ihtiyacımız olan şey şampiyonluk.  Olur olmaz ama sen kendi elinde önemli oyuncunu para için satarsan be yerini doldurma şansın da yoksa zaten amacın şampiyonluk falan değilmiş derim.

Yav Beşiktaş'ımız hayatında kaç kere 31 yaşındaki adamı 12 milyon €'ya sattı ? Söyle banada.

Ersan gitti stoper uyumu bozuldu şampiyonluk gitti diyorsunuz.Sosa giderse şampiyonluk gider diyorsunuz Beşiktaş'ın şampiyonluğu 2 oyuncuya kaldıysa hiç oynamayalım o zaman.

Sosa yoksa kerim oynar.Oğuzhan oynar.

Çevrimdışı Samet_

Bu mantıkla hareket mi edilir? O zaman hepimizin ölme riski var satalım gitsin.4 milyon fark olacağını bilsen satacaksan yani Sosayı

4 milyon için kadro derinliğini bozacaksın.7 senedir şampiyon olamıyoruz biz nasıl böyle düşünüyorsunuz yemin ederim aklım almıyor

Çevrimdışı canU

Borsadan neyi çıkarıyoruz, anlamadım? Hisse satışı yapmayacaksan, borsada BJKAS değerinin artmasının kulübe hiç bir maddi faydası yok. Ki satacak hisse de kalmadı, Demirören sağolsun. Ancak sermaye arttırımı falan olur belki, o da SPK'ya bağlı. Galatasaray hababam şampiyon oluyordu, ama izin vermediler işte.

Bak sen son 21 senede 3 kere şampiyon oldun, Galatasaray son 4 senede 3 kere. Kimin taraftarı daha mutlu bu sene? Kimin taraftarı geleceğe güvenle bakıyor? Peki bunun sebebi ne?

20 milyon euro için şampiyonluk riske atılır, çünkü şampiyonluk zaten garanti olan bir şey değil. Sosa giderse %50 olan ihtimalin %45'e düşer en fazla. O %5 için de 20 milyon euro'luk satış yapılır.

Borsada satış her dönem yapıldı yapılması gerektiğinde yüksekten satarak kazanabilirsin gayet mantıklı. Kimşn taraftarı mı daha mutlu? 4 senede 3 kez şampiyon olmuşlar ama şimdi bizim feda dönemi gibi döneme giriyorlar. Biz şampiyonluklar yaşamadan girdik o döneme daha da çıkamadık. Bence kimin taraftarı daha mutlu şuanda ortadadır.

Şampiyonluğa giderken 20 milyonluk bir teklif gelse ne fener ne gs futbolcusunu satmaz sattırmazlar. Bizim taraftar sağolsun satıldın diye uğraşıyor. Sonra neden şampiyon olamıyoruz biz. Birşeyleri yanlış yaptığımız ortada. Şuanda şu tekiflerin böyle konuşulması bile bir kafa karışıklığı yaratıyor. Yönetim çıksın satıcaksa satsın satmayacaksa net bir şekilde söylesin kapansın konular.

2003/2004 yılında olanları bir kez daha okudum da bayaa bir benzerlikler olmaya başladı. Dışrdan çalışmaya başladılar gene. Yönetim sağlam durup şu işlerin önünü kesmeli. Allahtan sosayı satmama kararı almışlar bu kararın arkasında dururlar inşallah. Zaten fikret orman bu riski almaz diye düşünüyorum şenol hoca da izin vermez vermemeli.

Çevrimdışı BlueTix

Abi ne Sosa'yı satması çıldırdın mı sen?Arsenal Mesut Özil'i nasıl satamazsa bizde Sosa'yı satamayız.

Çevrimdışı canU

Yav Beşiktaş'ımız hayatında kaç kere 31 yaşındaki adamı 12 milyon €'ya sattı ? Söyle banada.

Ersan gitti stoper uyumu bozuldu şampiyonluk gitti diyorsunuz.Sosa giderse şampiyonluk gider diyorsunuz Beşiktaş'ın şampiyonluğu 2 oyuncuya kaldıysa hiç oynamayalım o zaman.

2 gün sonra ozzieye de gelir teklif 15 e onu satalım nasılsa altyapıdan biri oynar şampiyonluk 1 adama kalmadı nasılsa.

Çevrimdışı tuncaboylu

20 milyon euro'dan aşağı satılması hata olur dostum.

Onların transfer penceresi 26 Şubat'a kadar açık, son günler geldikçe teklif daha da artacaktır. Sosa'yı 3-4 maç daha oynatıp 26 Şubat'ta o paralara satabiliriz bence. Sakatlık konusuna gelirsek, Sosa için korkulacak bir şey yok. Hem sakatlık geçmişi Ersan kadar sabıkalı değil, hem de adamı ilk yarıda o kadar biçmelerine rağmen bana mısın demedi.

Çevrimdışı Kemal

2 gün sonra ozzieye de gelir teklif 15 e onu satalım nasılsa altyapıdan biri oynar şampiyonluk 1 adama kalmadı nasılsa.

Ozi yaş itibariyle farklı konumda Avrupa da her zaman piyasası var - Törede öyle .  Ama Sosa farklı .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Asıl mesele olur mu bilmiyorum ama Töre'yi fahiş fiyata Çinli dostlarımıza satabilirsek yazın süper olur.

Avrupa'dan 15 gelirse Çin'den 30 gelir. Demba'nın takımı ile ilişkileri sıcak tutmak gerek.
bu potansiyelde bu yaşta çine gitmez ki

haklısın oğuzhan 23 yaşında sosa 31 yaşında.