Fikret Orman : Her giden futbolcunun aklı Beşiktaş'ta kalıyor. Demba Ba hala Beşiktaş diyor da, başka bir şey demiyor.
Fikret Orman: "Ersan'ın sözleşmesini yenilediğimde taraftarın çoğunluğu 'Bu kadar para mı verilir?' diyordu. Şimdi 'Niye sattın?' diyorlar."
Fikret Orman: "Ersan'ın satılmasını istemezdim ama o da gitmeyi arzu edince, biz de yol gösterdik.İyi de para kazanacak. Güle güle harcasın"
Borç yiğidin kamçısıdır denmemeli. Mesele doğru harcamak, parayı doğru kullanmak. Biz bunu yapıyoruz
Stadın açılış tarihi, tarihi bir gün olacak. Bunun için biraz daha sabır istiyorum. Tarihi çok kısa zamanda açıklayacağım.
Vodafone Arena bittiğinde ne yaptığımız ortaya çıkacak.
İki erteleme maçımızda Boyko ile birlikte Delgado ve Guedes'in oynamayacak tartışmalarına katılmıyorum.
"Ben her zaman söylüyorum; Beşiktaş'ta 'al-al-al' devri kapandı. Şimdi 'sat-sat-sat' döneminden geçiyoruz."
Ersan'ın satılmasını istemezdim. Fakat o da gitmeyi arzu edince, bize de yol göstermek kaldı.
Beşiktaş da onun üzerine kol-kanat gerdi. Ersan tam bir Beşiktaşlılık duruşu gösterdi.
İyi de para kazanacak. Güle güle harcasın.