Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318221 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Şimdi Sosa yı satmamalıyız ya dönemin başında olsa neyse adam alamayız artık . Diyelim ki Sosa gitti Necip ile mi şampiyonluğa oynayacağız yapmayın Ozi ye bi sey olsa bittik.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı cursedofdragon

Arjantinli oyuncu için Çin ve Katar'dan ciddi teklifler olduğu öğrenildi.

Ancak siyah beyazlı yöneticilerin yaptığı toplantının ardından Sosa'yı şu an için bir yere göndermeme kararı aldığı bildirildi.

Çevrimdışı BlueTix

Coentrao'yu sene sonunda takımımızda görme ihtimali nedir acaba?

Çevrimdışı Tolga

Bir de şunu unutmayalım Şenol Hoca'nın oyun anlayışında Veli-Atiba ya da Atiba-Necip gibi 2 tane benzer oyuncuya yer yok.

Benzer 2 oyuncuyla oynamaya kalkarsak ilk yarıdaki o hücumdaki etkinliğimiz kaybolur. Bu yüzden bile şu aşamada Sosa'nın satılmasını doğru bulmuyorum.

Şenol Hoca'nın da Sosa'nın gidişine izin vereceğini sanmıyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Sosa şampiyonlugun en kilit oyuncularından biri ve çok formda. Şu an yerini doldurmak mümkün degil.

Bizim aras'ı yaptığımız gibi bize yaparlarsa olur.20 milyon € alıp 6 aylığına bize kiralasınlar.

Sosa için Çin'den gelen 12 milyon euro'luk teklif yönetim tarafından geri çevrildi.
- Övünç Özdem

Sene sonu kimse ziyech miyech demesin sene sonu sosa'ya 12 milyon € da vermezler sosa elimizde kalır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sırf Sosa'ya 20 milyon euro verildiyse, satılmaması hata olur.

Adam 6 ay sonra 31 yaşına gelecek, bu yaştaki bir adamı bu fiyata satmak gerekir diye düşünüyorum.

"Şampiyonluk eşittir para mı?", "para her şey mi?" falan diyenler var. Gerçek şu ki, şampiyonluk eşittir para. Şampiyonlar Ligi'nden gelecek para olmasa, Aziz bu yaz bu kadar para harcar mı sanıyordunuz ? Benim 20 tane var, onun 19 tane var falan filan. Kim takıyor abi bunu; her şey para için. Adamlar para getirmiyor diye seneye Türkiye Kupası'na katılmayı düşünmüyorlar.

Türkiye şampiyonluğunun yarattığı mutluluk falan ayrı şey tabii, ama mutluluğu 1 hafta sürüyor. Alın işte, Galatasaray son 4 senenin 3'ünde şampiyon oldu; üstünden 3 ay geçtikten sonra taraftarlarının tümünün suratı 5 karıştı. Şimdi takımları en az 2 sene Avrupa'ya gidemeyecek, Burak'la Selçuk'a 2019 yazına kadar senelik 3.5 milyon euro verecekler, Sneijder'le Muslera da sene sonunda yolcu, önlerindeki 5 sene zifiri karanlık. E ne oldu şampiyonluk, hatta şampiyonluklar?

Ama tahminimce bizim yönetim yerini doldurmadığı için satmaz Sosa'yı, Ersan'ı da satmadan önce yerini doldurmuşlardı. Umalım ki yazın da aynı cömert teklifler gelir Sosa'ya, yoksa çok ağlarız.

[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 14:44:25 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 14:30:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Anlaşılan o ki; yazın Sosa + Töre'den 30-35 milyon euro indireceğiz. Bununla şampiyonlar ligi için donanımlı takımı kurarız çok rahat.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Anlaşılan o ki; yazın Sosa + Töre'den 30-35 milyon euro indireceğiz. Bununla şampiyonlar ligi için donanımlı takımı kurarız çok rahat.

sene sonu adamlar teklif yapmazlar artık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 14:31:52
  • Beşiktaş / Bodrum
sene sonu adamlar teklif yapmazlar artık.

Demba Ba'yı da sene sonu aldılar. Onlar almazsa başkası alır illa ki 10 milyon euroya yakın bir teklif gelir sıkıntı yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ergin1903

umarim satmadigimiz pişman olmayiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 14:33:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Asıl mesele olur mu bilmiyorum ama Töre'yi fahiş fiyata Çinli dostlarımıza satabilirsek yazın süper olur.

Avrupa'dan 15 gelirse Çin'den 30 gelir. Demba'nın takımı ile ilişkileri sıcak tutmak gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Samet_

Yönetim çık kimseyi hiçbir paraya satmayacağız diye resmi siteden açıklama yap.Millet takımı bıraktı ticaretle uğraşıyor.Herkes takıma

konsantre olmalı zarar göreceğiz bu işten

Çevrimdışı TURKahvesi

Çinliler bu video'yu mu gördüler naptılar :D

videonun 2:23'deki şut tekniğine hayranıyım ben
Sosa gerçekten benim gözümde özel bir oyuncu.

Çevrimdışı Türkay

Sosa için Çin'den gelen 12 milyon euro'luk teklif yönetim tarafından geri çevrildi.
- Övünç Özdem

:halay:  :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı firewater

sosaya 12milyon teklif varsa 2hafta sonra 18-20 bandında satılır.

Burada satılmasın diyen arkadaşlar var. ama yanıldıkları noktalar var.

1- Bu paralar şampiyonlar ligi parası.
2- Oyuncuya deli paralar verdikleri için oyuncuda gitmek ister.
3- sezon sonu çine bir yaptırım uygulanmayacağının bir garantisi yok. çünkü bu işinde bir sonu olur ve satanın yanına kar kalır.
4- siz burada istediğiniz kadar konusun başkan 18i gördüğü an satar. Ferdinin pişmanlığı hala içinde :) :)

Çevrimdışı Koa_lAA

Asıl mesele olur mu bilmiyorum ama Töre'yi fahiş fiyata Çinli dostlarımıza satabilirsek yazın süper olur.

Avrupa'dan 15 gelirse Çin'den 30 gelir. Demba'nın takımı ile ilişkileri sıcak tutmak gerek.

şimdi bunu yazacaktım... martineze 40 verene kadar töre ye niye 30 vermezki bu çinliler... hakket çok tuaf adamlar bunlar...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 14:37:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Zamanında Fernandes tam Çin pazarına itelenecek oyuncuymuş 15-20 milyona..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Biz şampiyon olalım o zaman bütün takımın degeri fırlayacak. Tekliflerin kralı o zaman gelir. :steamed: Neden korkuyorsunuz daha teklif gelmez diye.

Çevrimdışı Samet_

Şenol hoca sattırmaz zaten aksi durumda çeker gider ersana bile razı değildi

Biz şampiyon olalım o zaman bütün takımın degeri fırlayacak. Tekliflerin kralı o zaman gelir. :steamed: Neden korkuyorsunuz daha teklif gelmez diye.

gelir 12 geldi şimdi yazın 7-8 gelir.

Şenol hoca sattırmaz zaten aksi durumda çeker gider ersana bile razı değildi

ersan kendisi gitmek istemiş yav fikret orman açıkladı.