Sırf Sosa'ya 20 milyon euro verildiyse, satılmaması hata olur.
Adam 6 ay sonra 31 yaşına gelecek, bu yaştaki bir adamı bu fiyata satmak gerekir diye düşünüyorum.
"Şampiyonluk eşittir para mı?", "para her şey mi?" falan diyenler var. Gerçek şu ki, şampiyonluk eşittir para. Şampiyonlar Ligi'nden gelecek para olmasa, Aziz bu yaz bu kadar para harcar mı sanıyordunuz ? Benim 20 tane var, onun 19 tane var falan filan. Kim takıyor abi bunu; her şey para için. Adamlar para getirmiyor diye seneye Türkiye Kupası'na katılmayı düşünmüyorlar.
Türkiye şampiyonluğunun yarattığı mutluluk falan ayrı şey tabii, ama mutluluğu 1 hafta sürüyor. Alın işte, Galatasaray son 4 senenin 3'ünde şampiyon oldu; üstünden 3 ay geçtikten sonra taraftarlarının tümünün suratı 5 karıştı. Şimdi takımları en az 2 sene Avrupa'ya gidemeyecek, Burak'la Selçuk'a 2019 yazına kadar senelik 3.5 milyon euro verecekler, Sneijder'le Muslera da sene sonunda yolcu, önlerindeki 5 sene zifiri karanlık. E ne oldu şampiyonluk, hatta şampiyonluklar?
Ama tahminimce bizim yönetim yerini doldurmadığı için satmaz Sosa'yı, Ersan'ı da satmadan önce yerini doldurmuşlardı. Umalım ki yazın da aynı cömert teklifler gelir Sosa'ya, yoksa çok ağlarız.