Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317558 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Sosa ya 15 m euro verildigine inananlar var aramızda . Yapmayın beyler böyle bir para olsa Başkan özel uçakla eşini sosayi ikiz bebekleri elleriyle götürür teslim eder .

Şu vardır 2  3 m euro kiralık bedeli 5 m fln da opsiyon . Kesin olmayan bir olaya da Başkan hayatta riske atmaz devre arasında .

Öyle 15 direk satış fln yoktur .

Katar veya Çin diyorlar ben inanırım şahsen. Parayı para gibi harcamıyor bu adamlar. Fakat 15 milyon euro verseler de şu saatten sonra Sosa'yı satmaz başkan.

Çevrimdışı ilhan mansız

Sosa ya 15 m euro verildigine inananlar var aramızda . Yapmayın beyler böyle bir para olsa Başkan özel uçakla eşini sosayi ikiz bebekleri elleriyle götürür teslim eder .

Şu vardır 2  3 m euro kiralık bedeli 5 m fln da opsiyon . Kesin olmayan bir olaya da Başkan hayatta riske atmaz devre arasında .

Öyle 15 direk satış fln yoktur .
emin misin? ya varsa  :D :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Zamanında ersan FEDA derken €g€m€n veda demişti.

Birisi şimdi para içinde yüzücek senelik 3.5 milyon € diğeri 2.ci ligde sürünüyor.İşte adalet  :ok:
aynen öyle :ok:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 23:32:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Transfer başlığı bile kapalıyken başkan transfer yapıyor.ben zaten son stoper alınınca ersanı verdiğini anlamıştım...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güle Güle :by2: :by2:

Sen FEDA etmezsen , O FEDA etmezse , Ben FEDA etmezsem Bu Kulüp VEDA eder diyip maaşını yari yariya indiren Besiktas a Canim Feda diyen adam gibi Adam ERSAN ADEM GÜLÜM

Bu taraftar seni ve yaptigin Fedakarliklari asla unutmayacak
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan mansız

Güle Güle :by2: :by2:

Sen FEDA etmezsen , O FEDA etmezse , Ben FEDA etmezsem Bu Kulüp VEDA eder diyip maaşını yari yariya indiren Besiktas a Canim Feda diyen adam gibi Adam ERSAN ADEM GÜLÜM

Bu taraftar seni ve yaptigin Fedakarliklari asla unutmayacak
aldığı her kuruş helaldir. Yolu açık olsun. Allah yardımcısı olsun. İnanılmaz karakterli bir oyuncuydu.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 23:38:55
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Çin ile olan dış ticaret açığımız Fikret Orman sayesinde azalıyor...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

aldığı her kuruş helaldir. Yolu açık olsun. Allah yardımcısı olsun. İnanılmaz karakterli bir oyuncuydu.
Uzun zamandir hiç bir futbolcumuzun gidişine bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum...

Quaresma da dahil.

Çevrimdışı eski inönü

Q17'ciler beni affetsin ama sezon sonu Q17'yi de Çin'e itelesek süper olur. Yaşı da müsait. Senelik 3 verseler her türlü gider.

Çevrimdışı harund1k3

Takim sampiyon olursa sampiyonluk kutlamalarinda en cok gormek istedigim kisiler listesine slaven bilic, zeki onder ozen'den sonra ersan'da eklendi. hala eskisehir macinda attigi son dakika golu aklimda. umarim yeni transferlerimiz ruh olarak ersan'in kattigini besikas'a katarlar.

Q17'ciler beni affetsin ama sezon sonu Q17'yi de Çin'e itelesek süper olur. Yaşı da müsait. Senelik 3 verseler her türlü gider.
Gelsinler 10 milyon € luk teklifle havaalanindan omuzlarda ugurlayalim

Çevrimdışı ilhan mansız

Uzun zamandir hiç bir futbolcumuzun gidişine bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum...

Quaresma da dahil.
ben de çok üzüldüm ama şartlar bu şekilde gelişti. İnşallah hem Ersan ın hem de Beşiktaşın menfaatine oldu.

Çevrimiçi murat

Bence Ersan havaalanında uğurlanacak bir arkadaştır. kiralık geldiği sene süper oynamıştır hatta Sivok tutuşmuştur ve sakatlığında "Ersanı seyrederken Avrupai üst düzey bir oyun oynuyor" die demeç vermiştir. ardından talihsiz sakatlıklar oyununu geriye götürmüştür. ilk feda diyen adamdır. kiralık sezonu sonrası fatih terim çökmek istemiş adanaya baskı yapmıştır hatta 4-5 milyon euroya kadar çıkmıştır ama o Beşiktaşa gidicem die dik durmuş ve bonservisi 2 milyon euroya inmiştir. ülkemizde abuk sabuk adamların kazandıgı paralara bakınca futbol kariyerinde iyi paralar kazanamamıştır yaşı 29 olmuştur ve son büyük transferidir. geleceğini garantie almak istemiştir haklıdırda. emekleri ve kazandırdıkları sebebiyle kendisine teşekkür etmeliyiz.

Ersana kocaman  :claps: :claps: :claps:
+1903

Takim sampiyon olursa sampiyonluk kutlamalarinda en cok gormek istedigim kisiler listesine slaven bilic, zeki onder ozen'den sonra ersan'da eklendi. hala eskisehir macinda attigi son dakika golu aklimda. umarim yeni transferlerimiz ruh olarak ersan'in kattigini besikas'a katarlar.
Bilic mi :alala:

En son gelmesi gereken hatta stada bile sokulmamasi gereken kisidir Bilic

Gitsin renklilerin macini izlesin onlari övsun medyaya

Çevrimdışı Kemal

emin misin? ya varsa  :D :D

Varsa söylendiği gibi Moskova fln değil cin veya katardir.

Cidden varsa Başkan hiç düşünmesin hemen yarın özel uçakla parayi veren yere elleriyle teslim etsin . Kerim Ozi Gökhan Kuarejma Olcay ve takıma katılan Tolgay la çok rahat gotururuz forvet arkasını .

Siz dalga mi geciosunuz yada Başkan o zaman ya ne demek 15 m euro ,  50 trilyon para yapar . Hemde bu yaştaki futbolcuya .

Ben hala böyle direk satış teklifine inanmıyorum , ha varsada Başkan satmazsa çok büyük yanlış yapar .

Çevrimdışı mülkübey

Özellikle geçen senelerde çok laf söyledim , ama sonunda para kazandırarak gitti ve sınırlı yeteneğine rağmen Beşiktaş ı sahiplendi. Yolu açık olsun.

Aşkımız Siyah Beyaz !

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Quaresma da dahil.
darısı kuarejmanın başına 10 milyona da onu satalım :D

darısı kuarejmanın başına 10 milyona da onu satalım :D
Ustune Bide o giderse ben bunu kaldiramam heralde :by2:

Çevrimdışı ilhan mansız

Varsa söylendiği gibi Moskova fln değil cin veya katardir.

Cidden varsa Başkan hiç düşünmesin hemen yarın özel uçakla parayi veren yere elleriyle teslim etsin . Kerim Ozi Gökhan Kuarejma Olcay ve takıma katılan Tolgay la çok rahat gotururuz forvet arkasını .

Siz dalga mi geciosunuz yada Başkan o zaman ya ne demek 15 m euro ,  50 trilyon para yapar . Hemde bu yaştaki futbolcuya .

Ben hala böyle direk satış teklifine inanmıyorum , ha varsada Başkan satmazsa çok büyük yanlış yapar .
benim dalga geçtiğim falan yok, gayet ciddiyim. bu kadar iyi oyuncu pazarlayabilen bir yönetim Sosa'yı niye pazarlayamasın? bence kritik soru bu. sadece bu yıl 25 milyon euro gelirimiz var. Bu tüm Beşiktaş tarihinde hiç olmadı ama demek ki yapılabiliyormuş  :)

Çevrimdışı Kemal

ersan için de öyle söyleniyordu  :D dur bakalım ne olacak.

Yok Ersan için Ba döneminden beri hep vardı . Sosaya River plate ve kendi ülkesinden 1 kulüp hep yokluyordu ama tabi ölü paralara . Böyle 15 lik fln teklif ben ilk defa duyuyorum . Ersani hep duyduk hatta yazın hep gitsin dedik .

Çevrimdışı Scout

Quaresmaya Bu Sezon Pek Isınamadım Daha Doğrusu Saatli Bombaymış Gibi Duruyor  :alala: :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı ilhan mansız

Yok Ersan için Ba döneminden beri hep vardı . Sosaya River plate ve kendi ülkesinden 1 kulüp hep yokluyordu ama tabi ölü paralara . Böyle 15 lik fln teklif ben ilk defa duyuyorum . Ersani hep duyduk hatta yazın hep gitsin dedik .
ba dönemi dediğin zaten 6 ay öncesi, bence bu adamlar sosa yı da çok iyi paraya satacak ama ne aman olur bilemem  :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Güle güle Git Adam gibi adam Ersan Adem GÜLÜM!

Not : Müzik + resim ağlatabilir...

Çevrimdışı Kemal

ba dönemi dediğin zaten 6 ay öncesi, bence bu adamlar sosa yı da çok iyi paraya satacak ama ne aman olur bilemem  :)

Evet yazdan bahsediyorum Ersan için . Sosa içinde River plate ve ölü teklif vardı .

Çok iyi teklif 15 m euro , hemen satsinlar ben destek veriyorum varsa bu durum .

Çevrimdışı karakartalım

Artık sezon sonuna kadar şampiyonluk kovalanmali kimse gitmemeli hele sosa sezon sonu olur ancsk
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...