Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316692 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ismail

Bizim başkanla kız istemeye gitsek düğün masraflarını kız tarafına yıkar

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle26

Gomeze yıllık 10 Milyon € verseler yine de çine gitmez. Adam şampiyon olup euro 2016  ve Şampiyonlar ligini hedefliyor . Çinde ne işi var

Çevrimdışı brkntcnr

Sene sonu Sosa ve Quaresma' yı da 25-30 a falan çine okutsak süper olur. Ayrıca renkliler kuduruyorlar biz sattıkça Ersan 7 yse Kjaer 20 falan filan diyorlar ama teklif alamıyorlar en son Nani 20m teklif edildi yalanını ortaya attılar ki adamın sözleşmesinde 8,5m ye serbest kalır maddesi var :D :D :D

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cagdas44

Bizim başkanla kız istemeye gitsek düğün masraflarını kız tarafına yıkar

Not ettim güzel fikir  :biggrinking:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bu arada Boyko, Alexis ve Marcelo'ya en az 5-6 maç verilmeli uyum açısından..

Taraftar olarak tez canlıyızdır, ilk hatalarında gömmeyelim hemen :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Gomeze yıllık 10 Milyon € verseler yine de çine gitmez. Adam şampiyon olup euro 2016  ve Şampiyonlar ligini hedefliyor . Çinde ne işi var

+1903 :claps: :claps: :claps:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı brkntcnr

Sosa ve Quaresmayı 25 e verip Hakim ve iyi bir kanat alsak sene sonu muazzam iş yapmış oluruz. Üstüne kalan parayla çöpleri temizler, yerlerine potansiyelli gençler alırız.

Çevrimiçi COB

Ersan'in gitmesi mali açidan doğru bir karar,   bu firsati tepmemeliydik Bobo ve Fernandes 'te teptiğimiz gibi.

Sene sonunda Gomez standartinda stoper ve sol bek almak lazim.

Nasil ki Ospina içimizde bir ukte olarak kaldiysa benim de Škrtel kaldi. Hatta Daniel Agger bile düşünülebilir futbolculuğundan birşey kaybetmemiş ise.

Ayriyetten aldiğimiz transferler nispeten yaşli. Önümüzdeki sezon Ozi ve Töre de gidebilir.  Takima yetenekli Genç oyuncu
transfer etmek lazim. 3-4 tane 20-23 yaş arasi transfer lazim. Güney Amerika piyasasi riskli ama denemeye değer. Onun dişinda zorlayip alabileceğimiz Adnan Januzaj var. Hakim Ziyech var. Hatta çok zorlasak El Shaarawy de var.

Gençlere yönelmeliyiz bu değirmeni iyi işletebilmek için.

Çevrimdışı BlackEagle26

Serdar Sarıdağ'ın Ibrahimovic iddiası var . Düşünsene Şampiyonlar Liginde Gomez - İbrahimovic çıldırırsın  :icool:  :steamed:

Çevrimdışı ismail

Pektemek,ismail,tosiç, serdar,Necip de giderse bu takımı kim tutar?

Çevrimdışı 38life

Gomez şuan 30 yaşında. 2 sene sonra 32 yaşına geldiğinde Çin onun için en iyi seçenek olacak. Ronaldo'nun bile kariyerini Amerikada sonlandıracağı söyleniyor. Para herşeyden önce gelir...

Çevrimdışı ilhan mansız

bal gibi olur güzel kardeşim.
[/quoteaynen, İsmailden bal gibi kaptan olur, çok da iyi olur

Çevrimdışı Çağatay

bende hiç bir dönem İsmaili beğenmedim kaptan karizması da yok ayrıca ama kaptan yapılacağını hep birlikte göreceğiz...

Kaptan karizmasi da degil mesele
Liderlik vasfi yok sıkıntı orada
Saha icinde silik bir karakterden kaptan filan olmaz...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ilhan mansız

15te çokmuş ya kafam karıştı :alala:

Ama bu durum balon olabilir hazır Ersan satılmışken fişekliyo gazeteler :D
bu parayı veriyorlarsa hemen satarım. 4 oyuncudan 40 milyon euro, düzelmiş bir ekonomi, yeni bir stad ve kaçınılmaz başarılar

Çevrimdışı BlackEagle26

Fikret Ormanın "Vodafone Arena'ya yıldız getireceğim "  dediği şeklinde haberleri göruyorum uzun süredir ama canlı olarak boyle bir açıklama yaptığını izlemedim. Gerçekten böyle birşey dedi mi ?

Çevrimdışı tangaz

Kaptan karizmasi da degil mesele
Liderlik vasfi yok sıkıntı orada
Saha icinde silik bir karakterden kaptan filan olmaz...

aynı şeyi ifade ediyoruz aslında, kullandığımız kelimeler farklı sadece. bizim aslına bakarsak Rızadan beri kaptanımız yok. kaldıki öyle bir kaptanlık kavramıda her geçen gün eriyip bitiyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ilhan mansız

bazıları zamanında bu yönetimi, vizyonsuzlukla, Beşiktaşı küçültmekle, inşaatçılıkla suçluyor ve küçümsüyordu. Zaman kimin vizyon sahibi olduğunu, kimin vizyonsuz olduğunu çok net gösterdi. Beşiktaş ı durdurma artık çok zor.

Çevrimdışı ilhan mansız

Sene sonu Sosa ve Quaresma' yı da 25-30 a falan çine okutsak süper olur. Ayrıca renkliler kuduruyorlar biz sattıkça Ersan 7 yse Kjaer 20 falan filan diyorlar ama teklif alamıyorlar en son Nani 20m teklif edildi yalanını ortaya attılar ki adamın sözleşmesinde 8,5m ye serbest kalır maddesi var :D :D :D

evet onu izledim, aziz toplamış paralı askerlerini, meydan geniş, attıkça atıyor tam komedi  :D :D , eskiden Beşiktaşa da sallıyordu ama Fikret Orman 'biz bu numaraları yutmayız, sen önünden ye hadi başka kapıya' dediğinden bu yana Beşiktaşın adını ağzına alamıyor. Tek yapabildiği (...)₄ basından dolaylı yoldan saldırmak.

Çevrimdışı eski inönü

Ersan'a 7 milyon vermeleri şaka gibi. Çok sevindim emegi gecenleri tebrik etmek lazım  :claps:

Çevrimdışı Kemal

Sosa ya 15 m euro verildigine inananlar var aramızda . Yapmayın beyler böyle bir para olsa Başkan özel uçakla eşini sosayi ikiz bebekleri elleriyle götürür teslim eder .

Şu vardır 2  3 m euro kiralık bedeli 5 m fln da opsiyon . Kesin olmayan bir olaya da Başkan hayatta riske atmaz devre arasında .

Öyle 15 direk satış fln yoktur .

Çevrimdışı Çağatay

aynı şeyi ifade ediyoruz aslında, kullandığımız kelimeler farklı sadece. bizim aslına bakarsak Rızadan beri kaptanımız yok. kaldıki öyle bir kaptanlık kavramıda her geçen gün eriyip bitiyor...

Bize en azindan o karaktere yakın birileri lazım
Eldekilere bakinca listenin ust siralarda da ismail olmamali :)
Gönül isterki gerrard, puyol,buffon vari karakterde bir adamimiz olsun ama yok İşte
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Akten

Atınç + Ersan = 13 milyon euro. Kulüp tarihinde stoper satışından bu kadar kazanmamışızdır herhalde.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sosa ya 15 m euro verildigine inananlar var aramızda . Yapmayın beyler böyle bir para olsa Başkan özel uçakla eşini sosayi ikiz bebekleri elleriyle götürür teslim eder .

Şu vardır 2  3 m euro kiralık bedeli 5 m fln da opsiyon . Kesin olmayan bir olaya da Başkan hayatta riske atmaz devre arasında .

Sosaya en son 7-9 milyon € arasında bir teklif vardı ama 15 milyon € bende olacağını zannetmiyorum ya bizim basın sıkıyor ya çinliler yine coşmaya devam ediyor  :)

Çevrimdışı ilhan mansız

ersan için de öyle söyleniyordu  :D dur bakalım ne olacak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Zamanında ersan FEDA derken €g€m€n veda demişti.

Birisi şimdi para içinde yüzücek senelik 3.5 milyon € diğeri 2.ci ligde sürünüyor.İşte adalet  :ok: