Her gün ofisime geçerken spor gazetesi alıyorum, keyifle takip ettiğimiz bir takım var karşımızda. Şimdi ise hepimizin haberi var ki 4 kulübün 2 tanesi şuan perişan halde. Başkanlarının açıklamaları ortada. Biz stad yapıyoruz, transferden yana maşallahımız var ve Y.D depremi yaşamış bir kulübüz maalesef. Muhakkak hepimiz takımımıza olan sevdamızdan bazen tek taraflı bakabiliyoruz ama 7m € para (nakit olduğu söyleniyor) iyi para dostlar.
Genelimiz transfer döneminde satalım, gelen parayla yine alalım düşüncesinde olduğumuz için bazıları bu zamanlamayı beğenmiyor. Fakat transfer dışında da para lazım, stad bölümümüz orada bakın yarın bir malzeme 2 gün geç gelsin isyan ederiz

Bunların hepsinin düzenli ilerlemesi için planlı bir hamle olduğunu düşünüyorum bu transferin.
Mutlaka ertelenmiş iki maçta stoper sorunumuz olacaktır ama Beşiktaş'ın mağlubiyetini engelleyen sadece Ersan değildir. Taraftardır, takım oyunudur vb. Biz desteğimizi gösterdiğimiz sürece olabildiğince sağlam sonuçlarla döneriz zaten maçlardan. Kaldı ki forvet hattımız güle oynaya pozisyon harcamazsa rahat geçeceğimiz maçlar, biz inanalım destekleyelim gerisi gelir.
Biraz uzun oldu ama görüşlerimi belirtmek istedim