Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317026 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

en can alıcı sorulardan birisi bu işte

Bu sorunun cevabını bilen bütlere kalmadan geçiyor sınıfı :biggrinking:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

Sosa'ya teklif Çinden diyolar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

an itibari ile bizim başkan :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa'ya teklif Çinden diyolar
sene sonundan geçerli olmak üzere hemen satalım

Şampiyonlar Ligi'nde olursak yazın 1. sınıf sol bek ve stoper şart, hatta alınabiliyorsa sağ bekte alınmalı.

Töre ve Sosa giderse yerleri zaten doldurulmalı. Pektemek yerine gelecek vaadeden bir santrafor alınmalı.

Orta saha transferi de şart ama sayıca fazla oyuncu olduğu için eldekilerin durumuna göre bakılıp karar verilecektir.

3. forvet için en azından yarım sezon Furkan Yaman riski alınmalı bence. Altyapıda çok iş yapmış bir oyuncu..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı OrhanAker

https://twitter.com/canpolatyilmaz/status/694974079670095872

Bu doğruysa yok artık derım
eooööhh yani 15 i görünce uykum açıldı

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Çinde futbol piyasası kara para aklama piyasası olarak görülüyor. Fifa'dan veya çin devlet'inden bu duruma bir engel konulana kadar bu çin'e oyuncu satma furyası devam edecek. Biz de bundan yararlanmalıyız. Demba Ba, Quaresma, Sosa, Gomez gibi uluslararası tanınırlığı olan futbolcular büyük paralara çin'e satılabilir. Bence Sosa ve Quaresma'nın bir sonraki durağı Çin olur. Gomez de yeri doldurulana kadar kalıp Çin'e yolcu olabilir. Büyük paralar kaldırabiliriz. Aynı şekilde bu tarz uluslararası tanınırlığı olan fakat yaşı ilerlemiş, sorun yaşamış, ortada kalmış yıldız futbolcular almayı bırakmamalıyız. Alıp 1 sene parlatıp Çin'e satabiliriz. Çindeki bu para bolluğu durumunu değerlendirmeliyiz.

Çevrimdışı OrhanAker

an itibari ile bizim başkan :D  :evillol:

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mert KÜLTÜR

Her gün ofisime geçerken spor gazetesi alıyorum, keyifle takip ettiğimiz bir takım var karşımızda. Şimdi ise hepimizin haberi var ki 4 kulübün 2 tanesi şuan perişan halde. Başkanlarının açıklamaları ortada. Biz stad yapıyoruz, transferden yana maşallahımız var ve Y.D depremi yaşamış bir kulübüz maalesef. Muhakkak hepimiz takımımıza olan sevdamızdan bazen tek taraflı bakabiliyoruz ama 7m € para (nakit olduğu söyleniyor) iyi para dostlar.
Genelimiz transfer döneminde satalım, gelen parayla yine alalım düşüncesinde olduğumuz için bazıları bu zamanlamayı beğenmiyor. Fakat transfer dışında da para lazım, stad bölümümüz orada bakın yarın bir malzeme 2 gün geç gelsin isyan ederiz :) Bunların hepsinin düzenli ilerlemesi için planlı bir hamle olduğunu düşünüyorum bu transferin.

Mutlaka ertelenmiş iki maçta stoper sorunumuz olacaktır ama Beşiktaş'ın mağlubiyetini engelleyen sadece Ersan değildir. Taraftardır, takım oyunudur vb. Biz desteğimizi gösterdiğimiz sürece olabildiğince sağlam sonuçlarla döneriz zaten maçlardan. Kaldı ki forvet hattımız güle oynaya pozisyon harcamazsa rahat geçeceğimiz maçlar, biz inanalım destekleyelim gerisi gelir. :claps: 
Biraz uzun oldu ama görüşlerimi belirtmek istedim  :)

Ayak izlerimi takip ederek beni geçemezsin..
https://twitter.com/MertKultur

Çevrimdışı TURKahvesi

https://twitter.com/canpolatyilmaz/status/694974079670095872

Bu doğruysa yok artık derım
niye öyle dedin güzel kardeşim olamaz mı yani
benim çok beğendiğim oyunculardan biridir Sosa (özel oyuncu statüsündedir benim gözümde)
gününde bir Sosa her daim Diego'dan daha iyidir
teklif doğruysa derhal satılsın ama bu şimdi değil sezon sonu olması kaydıyla.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Ismail den kaptan falan olmaz
Olacaksa oguzhan olur atiba olur beck olur gomez olur ama ismail olmaz olmamali da
Hope for the Best, Plan for the Worst

Ayrıca örnek olarak Töre-Olcay ya da Töre-Quaresma satılması durumunda 1 tane sağlam kanat alınmalı ve Alperen Doğan'a şans verilmeli.

Altyapıdaki oyunculara şans vermezsek olmaz bu iş hep yabancı oyuncuyla. Senelerdir bi Necip var. Kendi içimizden oyuncu çıkarabiliriz umarım.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı TURKahvesi

Olacaksa oguzhan olur atiba olur beck olur gomez olur ama ismail olmaz olmamali da
bal gibi olur güzel kardeşim.

15te çokmuş ya kafam karıştı :alala:

Ama bu durum balon olabilir hazır Ersan satılmışken fişekliyo gazeteler :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mali olarak gerçekten çok iyi yönetiyorlar. Sadece mantıksız hamleler oldu Tosic ve Quaresma ile.

Sıkıntı ise hala nokta atışı yapamıyor olmak. Umarım yazın Şampiyonlar ligi kadrosuna biri sol bek biri stoper olmak üzere 2 tane çok üst düzey oyuncu alabiliriz.
Bak hala Quaresma diyor ya :steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BlackEagle23

Mersin ve Trabzon maçlarında yeni transferleri oynatamayacağız diye biliyorum. Ersanı satmak bu konuda başımızı ağrıtabilir, stoperde Tosic veya Necibi görmek istemiyorum  :bawling:
Aşığım sana doyamıyorum,
Ne de güzelsin bakamıyorum,
Seni sevmeye kıyamıyorum,

BU NE BÜYÜK AŞKK
ŞANLI BEŞİKTAŞŞ

Çevrimdışı tangaz

bende hiç bir dönem İsmaili beğenmedim kaptan karizması da yok ayrıca ama kaptan yapılacağını hep birlikte göreceğiz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Mersin ve Trabzon maçlarında yeni transferleri oynatamayacağız diye biliyorum. Ersanı satmak bu konuda başımızı ağrıtabilir, stoperde Tosic veya Necibi görmek istemiyorum  :bawling:

Aslında Necip stoperde iş yapıyo eğer formundaysa. Geçen sene oynadı baya stoperde çokta kötü değildi.

Bu senede eğer performans olarak iyi bi dönemine denk gelirse sağ salim atlatırız :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı EMİR EMRE

Artik Rhodolfo Alexisi izleyecegiz demek.. Ersan bu takima yuregini koydu her seyi hak etti sansi bol olsun

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı BlackEagle23

Aslında Necip stoperde iş yapıyo eğer formundaysa. Geçen sene oynadı baya stoperde çokta kötü değildi.

Bu senede eğer performans olarak iyi bi dönemine denk gelirse sağ salim atlatırız :D

İnşallah bi sorun çıkmaz sonuçta Necipten bahsediyoruz bu konuda hiç senin gibi rahat değilim :)
Aşığım sana doyamıyorum,
Ne de güzelsin bakamıyorum,
Seni sevmeye kıyamıyorum,

BU NE BÜYÜK AŞKK
ŞANLI BEŞİKTAŞŞ

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık