Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7315522 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Oyuncuların toplam maaşları 30 milyon euro sanırım bu para 3 aylık maaşlarına denk geliyor nerdeyse. Mart'a kadar tüm alacakları kapanırsa sadece son 2 ay kalıyor o zaten bulunur gerçekten temiz iş olur.
Çağrı, yönetim transferde artıda mı? ekside mi?  :D :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 21:26:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ersan - Rhodolfo ikilisinde;

Kenarlardan gelen toplarda sürekli ön direği paylaşma sorunu yaşadık.

Araya atılan toplarda kimin sarkık oynayacağı hiçbir zaman belli olmadı ya da biz göremedik nitekim gol yedik zaten birkaçında.

Ani gelişen ataklarda pozisyon almalarda sıkıntı yaşadık.

İyi yaptıkları şeyler; kimin nerede kafaya çıkacağını bilmesi, kimin ilk müdahale için hamle yapacağı ve duran top paylaşımıydı. Üstteki sorunlar bence daha önemli. iyi yaptıkları şeyleri yeni gelenlerin fiziksel özellikleri yeterse bence yeni gelenler de zamanla yaparlar. Asıl mesele üsttekileri çözmek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mellfred

Buca maçı hasılatının iki kulüp arasında paylaşıldığını duymuştum ben de. Kulüp bucaya bu parayı bırakmışsa bu kayıp sayılmaz. kırk yıllık hatırı olur. Büyük kulüpler böyle küçük jestlerle kaybetmezler kazanırlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 21:27:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı, yönetim transferde artıda mı? ekside mi?  :D :D :D

%60 ile başladık sezon başında. Stoper iyi çıkarsa %70-75'e çıkarız sene sonuna doğru ama duygusallık yok ve mantık var önemli olan bu. Unutmadan, Tosic'i getiren Tosic ile gitsin :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Portekizce konuşan İspanyolcayı çok rahat anlar. Dile hakimsen rahat anlaşırsın. İki dil arasında %90 benzerlik var. Ben bile anlıyorum Portekizce konuşan birini. Bu oyuncuların ana dili üstelik.

Brezilyaca :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Seyirci hasılatı olacağını da sanmıyorum kombinesi olanlar kupa maçlarını da izleyebiliyorlar ücretsiz. Bu haber yalan belli.

arkadaşlar farzedelim doğru bu çok önemli değilki. Bayern Dortmunda 800.000 euro borç verdi dortmund batıyordu ardından adamlar 2 sene üst üste şampiyon oldular herkes mutlu bayernde dortmundda. yarın Bucada bir oyuncu yetişir talip olursun sana verirler veya başkanları gider Altınordudan bir transfer yapacağın zaman aracılık eder  kordonda bir rakı balık yaparken ver şu adamı Beşiktaşa çok vıdı vıdı yapma der  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

Ersan'ın satılmasına ben de üzüldüm ben holosko'nun bırakılmasına da üzülmüştüm ne ki. Yolu açık olsun bir kartal yürekli kardeşimizdi

Çevrimdışı ilhan mansız

%60 ile başladık sezon başında. Stoper iyi çıkarsa %70-75'e çıkarız sene sonuna doğru ama duygusallık yok ve mantık var önemli olan bu. Unutmadan, Tosic'i getiren Tosic ile gitsin :D
mantık %100 ü geçtiğini gösteriyor bence, tosic de olsa olsa deryada bir damla  :D :D , bence 1-2 yıl içinde bu işleri hatasız yapacak noktaya geleceğiz

Çevrimdışı ilhan mansız

Buca maçı hasılatının iki kulüp arasında paylaşıldığını duymuştum ben de. Kulüp bucaya bu parayı bırakmışsa bu kayıp sayılmaz. kırk yıllık hatırı olur. Büyük kulüpler böyle küçük jestlerle kaybetmezler kazanırlar.
kesinlikle,eğer haber doğruysa büyük takıma yakışacak şekilde davranmışlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sosa diyorum,ayrıca kaptanda olsun diyorum.
sosa çok formda son 3 4 maçtır çok önemli bizim için ama kaptan  atiba olsun

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 21:32:58
  • Beşiktaş / Bodrum
mantık %100 ü geçtiğini gösteriyor bence, tosic de olsa olsa deryada bir damla  :D :D , bence 1-2 yıl içinde bu işleri hatasız yapacak noktaya geleceğiz

Mali olarak gerçekten çok iyi yönetiyorlar. Sadece mantıksız hamleler oldu Tosic ve Quaresma ile.

Sıkıntı ise hala nokta atışı yapamıyor olmak. Umarım yazın Şampiyonlar ligi kadrosuna biri sol bek biri stoper olmak üzere 2 tane çok üst düzey oyuncu alabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

beyler kaptan sosa atiba falan diyorsunuzda farkında değilmisiniz kaptan: İSMAİL
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ilhan mansız

Mali olarak gerçekten çok iyi yönetiyorlar. Sadece mantıksız hamleler oldu Tosic ve Quaresma ile.

Sıkıntı ise hala nokta atışı yapamıyor olmak. Umarım yazın Şampiyonlar ligi kadrosuna biri sol bek biri stoper olmak üzere 2 tane çok üst düzey oyuncu alabiliriz.
bu zor yolları geçen o işleri rahat rahat halleder. 3 oyuncudan 25 milyon euro ne demek ya, inanılmaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

beyler kaptan sosa atiba falan diyorsunuzda farkında değilmisiniz kaptan: İSMAİL
abi ismail olmaz umarım oğuzhanda olabilir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 21:37:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Sosa fazla cool' kaptanlık için. İlle vereceksem Oğuzhan'a veririm hazır olmasa da.

O olmuyorsa Atiba.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu zor yolları geçen o işleri rahat rahat halleder. 3 oyuncudan 25 milyon euro ne demek ya, inanılmaz.
vallahi efsane hemde ersan,atınç, demba ba'dan ederlerinin çok fazlasına sattık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Skrtel iş yapar mı?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 21:42:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok fazla yeni üye görüyorum bugün. 3000'e doğru gidiyoruz hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.

Buradan kombineli olarak 1000 kişilik bloğumuz olur umarım Şeref Bey'de bir gün..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tuncaboylu

vallahi efsane hemde ersan,atınç, demba ba'dan ederlerinin çok fazlasına sattık

Daha komiği yerlerini 2 milyon euro'ya Alexis, Marcelo ve Mario Gomez'le doldurduk.

Geçen sene giden üçlünün yerine bu 3'lü gelecek, bir de kulübe 23 milyon euro kalacak deselerdi; hepimiz dalga geçerdik heralde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 21:43:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Skrtel iş yapar mı?

Yapar ama maliyeti yüksek olur bence. Aklım Dede'de 2 senedir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yapar ama maliyeti yüksek olur bence. Aklım Dede'de 2 senedir.
Sanki şampiyonlar ligi seviyesinde tecrübesi ile skrtel daha çok işimizi görür gibi geliyor bu sene biraz gözden düşmüş gibi hissediyorum maçları izlerken almak cok zor olmayabilir.

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonlar Ligi'nde olursak yazın 1. sınıf sol bek ve stoper şart, hatta alınabiliyorsa sağ bekte alınmalı.

Töre ve Sosa giderse yerleri zaten doldurulmalı. Pektemek yerine gelecek vaadeden bir santrafor alınmalı.

Orta saha transferi de şart ama sayıca fazla oyuncu olduğu için eldekilerin durumuna göre bakılıp karar verilecektir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TURKahvesi

Sosa fazla cool' kaptanlık için. İlle vereceksem Oğuzhan'a veririm hazır olmasa da.

O olmuyorsa Atiba.
İ.Köybaşı kaptan olacaktır Çağrı olmalı da
yani İsmail'de kaptanlık yapacak o potansiyel var hakemlerle diyaloğu kuracak takım arkadaşlarını gerektiği anlarda iletişime geçip hamleler yapacak kabiliyeti var
sadece oyun içerisindeki mevki olarak yetersiz görülmekte biz taraftar olarak bu ayrı bir mesele neyse.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok fazla yeni üye görüyorum bugün. 3000'e doğru gidiyoruz hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.

Buradan kombineli olarak 1000 kişilik bloğumuz olur umarım Şeref Bey'de bir gün..
istanbulla yolumuz kesişmiyor ki çok istediğim halde alamıyorum

Çevrimdışı can1903

Ersan satılsın demiştim 13 Ocakta 7-8 bandına. Oldu bu iş  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..