Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7315701 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Ersan ve Rhodolfo'nun uyumu..

Birbirlerini tamamlıyorlar ise sorun yok.  :eyes

Çevrimdışı tangaz

bu arada transfer başlığını erken mi kapatmışız ne daha 26 şubata kadar neler olur neler hadi Ersan ikna et şu Pektemeği  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ilhan mansız

bucaspor altyapısıyla amatörden süper lige çıkmayı başarmış bir klüptür. Bu klüp maalesef süper lige girince yapılan hatalı hoca transferi ve o hocanın yaptırdığı gereksiz 20 ye yakın transfer nedeniyle batmanın eşiğine geldi. Bu klübe yaptığımız bu yardım her türlü takdiri hak eder, onlar da ileride bunu unutmazlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 21:11:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu haber doğru mu?

Eğer öyleyse babasının parası gibi kulübün parasını hatta 1 kuruşunu ne hakla elinin tersiyle iter.  :akuma:

Bu mudur Beşiktaş'ın menfaatini düşünmek. Bu mudur Beşiktaş'ın haklarını savunmak.

Tamam zor durumda kalmış bir kulübe yardım etmek güzel de hazırlık maçı yapılarak da destek olunabilirdi pekala.

Yanlış. Katılan her takım 100'er bin dolar alıyor. Kazanan takım ayrıca 100.000 dolarlık ödülün sahibi oluyor son 16'da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bu arada transfer başlığını erken mi kapatmışız ne daha 26 şubata kadar neler olur neler hadi Ersan ikna et şu Pektemeği  :D
Çin vatandaşlığına geçerse tamamdır bu iş :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 21:12:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Konuşmayı senden öğrenecek yaşta ve eğitim seviyesinde değilim, o kadarını bil yeter.

Tamam mı dostum?

@tuncaboylu profilinize yaşınızı girmeniz gerekiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

bildiğiniz üzere her ortamda bazı kurallar vardır ve bu kurallara uymak esastır ve bizler burada profillerimizde yaşımızı mutlaka belirtiyoruz. bu kimseye bir üstünlük ya da farklı bir statü kazandırmıyor. kim abimiz kim kardeşimiz bunu biliyor ve buna dikkat ediyoruz. lütfen yaşınızı girermisiniz @tuncaboylu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 21:14:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Birbirlerini tamamlıyorlar ise sorun yok.  :eyes

Uyumdan kastın özelliklerin uyuşması ile katılırım :D

Benim açımdan uyum Ronaldo Zago gibi bir uyum. Yani kim kimin nereye koşacağını, nasıl pozisyon alacağını önceden tahmin etmesi.

Yoksa Alves ile Kjaer'in birlikte uyum içinde oynadığı iddia edilen bir ligde oynuyoruz :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tuncaboylu

bildiğiniz üzere her ortamda bazı kurallar vardır ve bu kurallara uymak esastır ve bizler burada profillerimizde yaşımızı mutlaka belirtiyoruz. bu kimseye bir üstünlük ya da farklı bir statü kazandırmıyor. kim abimiz kim kardeşimiz bunu biliyor ve buna dikkat ediyoruz. lütfen yaşınızı girermisiniz @tuncaboylu

Yaşın nereden girileceğini bu uyarı üzerine öğrendim, saygılar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İyi yönden bakarsak da Ersan'ı 7 m euro'ya satmak büyük bir iştir o yüzden yönetimi de tebrik etmek lazım.

Açıkçası bana geçen sezon birisi "Ersan'ı ileride 7 m euro'ya satacağız" deseydi gülerdim ama bu gerçekleşti :)
objektif olarak duruma bakarsak ederi max 2 2.5 m euroydu 3 katına satmamak aptallık olurdu biraz üzüldüm ama aklıselim düşününce doğru olduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı tangaz

Yaşın nereden girileceğini bu uyarı üzerine öğrendim, saygılar.

hoşgeldin bu arada @tuncaboylu

Çevrimdışı Tolga

Uyumdan kastın özelliklerin uyuşması ile katılırım :D

Benim açımdan uyum Ronaldo Zago gibi bir uyum. Yani kim kimin nereye koşacağını, nasıl pozisyon alacağını önceden tahmin etmesi.

Yoksa Alves ile Kjaer'in birlikte uyum içinde oynadığı iddia edilen bir ligde oynuyoruz :D
:kop:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bence Ersan havaalanında uğurlanacak bir arkadaştır. kiralık geldiği sene süper oynamıştır hatta Sivok tutuşmuştur ve sakatlığında "Ersanı seyrederken Avrupai üst düzey bir oyun oynuyor" die demeç vermiştir. ardından talihsiz sakatlıklar oyununu geriye götürmüştür. ilk feda diyen adamdır. kiralık sezonu sonrası fatih terim çökmek istemiş adanaya baskı yapmıştır hatta 4-5 milyon euroya kadar çıkmıştır ama o Beşiktaşa gidicem die dik durmuş ve bonservisi 2 milyon euroya inmiştir. ülkemizde abuk sabuk adamların kazandıgı paralara bakınca futbol kariyerinde iyi paralar kazanamamıştır yaşı 29 olmuştur ve son büyük transferidir. geleceğini garantie almak istemiştir haklıdırda. emekleri ve kazandırdıkları sebebiyle kendisine teşekkür etmeliyiz.

Ersana kocaman  :claps: :claps: :claps:
kesinlikle, bu kadar sorunlu futbol piyasası için çok çok karakterli bir oyuncuydu. Yolu açık olsun.

Çevrimdışı atalay

Ersan'dan gelecek para ile oyuncuların maaşları zamanında ödensin kafi. Hatta en önemli iş olur.

Çevrimdışı Tolga

objektif olarak duruma bakarsak ederi max 2 2.5 m euroydu 3 katına satmamak aptallık olurdu biraz üzüldüm ama aklıselim düşününce doğru olduğunu düşünüyorum

Hayırlı olsun umarım eldeki stoperler çabuk uyum sağlar da sıkıntı yaşamayız :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 21:18:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Hırs konusunda bir eksiklik olduğunu da düşünmüyorum. Evet hırs, en azından oyun içi hırs çok iyi bir şey dozunu aşmazsa lakin bunda oyun sistemi de belirleyici.

Bilic'in sisteminde oyuncuların hırslı olması o siteme çok şey katar. Ancak şuan oynadığımız sistem oynamak üzerine bir sistem. İstek ve hırs birbirine karıştırılmamalı.

Cenk'in hırsı yerine Oğuzhan'ın isteğini tercih ederim çünkü ben. Şuan sadece oyun içi lider vasfını kim taşıyacak onu merak ediyorum. Oğuzhan bir eşik daha atlamalı, bu konuda da atlarsa onu da tutamayız zaten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Ersan'dan gelecek para ile oyuncuların maaşları zamanında ödensin kafi. Hatta en önemli iş olur.

:claps:

Çevrimdışı tangaz

öyle bir duyum war zaten ocak şubat mart ayı hak edişleri temizlenecek die .

Çevrimdışı tuncaboylu

hoşgeldin bu arada @tuncaboylu

Hoşbulduk herkese.

Bu arada birader kelimesinin sıkıntı yarattığı bir ortam mı burası, hitap konusunda sıkıntı mı yaratıyor?

Çevrimdışı tangaz

beyler bu arada kaleyi Boyko devraldığında kaptanı  açıkıyorum :İSMAİL  :akuma:

Çevrimdışı fatih e.

Yanlış. Katılan her takım 100'er bin dolar alıyor. Kazanan takım ayrıca 100.000 dolarlık ödülün sahibi oluyor son 16'da.

seyirci hasılatından bahsediliyormuş.

bu haberi sadece yeni asır da gördüm. umarım yalan haberdir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 21:21:32
  • Beşiktaş / Bodrum
öyle bir duyum war zaten ocak şubat mart ayı hak edişleri temizlenecek die .

Oyuncuların toplam maaşları 30 milyon euro sanırım bu para 3 aylık maaşlarına denk geliyor nerdeyse. Mart'a kadar tüm alacakları kapanırsa sadece son 2 ay kalıyor o zaten bulunur gerçekten temiz iş olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Hoşbulduk herkese.

Bu arada birader kelimesinin sıkıntı yarattığı bir ortam mı burası, hitap konusunda sıkıntı mı yaratıyor?
çok samimi değilseniz kullanmayın, zamanla alışırsınız. sakin sakin, Beşiktaş için, hoşgeldin. maç günleri istisna  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hırs konusunda bir eksiklik olduğunu da düşünmüyorum. Evet hırs, en azından oyun içi hırs çok iyi bir şey dozunu aşmazsa lakin bunda oyun sistemi de belirleyici.

Bilic'in sisteminde oyuncuların hırslı olması o siteme çok şey katar. Ancak şuan oynadığımız sistem oynamak üzerine bir sistem. İstek ve hırs birbirine karıştırılmamalı.

Cenk'in hırsı yerine Oğuzhan'ın isteğini tercih ederim çünkü ben. Şuan sadece oyun içi lider vasfını kim taşıyacak onu merak ediyorum. Oğuzhan bir eşik daha atlamalı, bu konuda da atlarsa onu da tutamayız zaten.
töre ???

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 21:22:53
  • Beşiktaş / Bodrum
seyirci hasılatından bahsediliyormuş.

bu haberi sadece yeni asır da gördüm. umarım yalan haberdir.

Seyirci hasılatı olacağını da sanmıyorum kombinesi olanlar kupa maçlarını da izleyebiliyorlar ücretsiz. Bu haber yalan belli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli