Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316862 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Bizde kesin uyum sağlar demiyoruz zaten kardeşim 3-4 maç oynasın fener maçına bomba gibi çıkarız.

29 yaşındaki adama 7 milyon € veriyorlarsa kendisine senelik 3.5 milyon € veriyorlarsa adamda gitmek istiyorsa yapıcak birşey yok.

Marcelo yada alexis 2'sininde rhodolfo ile uyumlu olucaktır.
Şenol hocanın söylemlerine göre sorun rhodolfodaydı sen orayı Marcelo Alexis yap yepyeni iki stoperle başlayalım ikinci yarıya ve hiç risk taşımıyo diyelim öyle olsun hemen uyum sağlarlar ne olacak biz ligi açamadık ama üçüncü maçlar oynanıyo bide bu var.ama çok güzel para demekki çok ihtiyacımız vardı bilemedim

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol hocanın söylemlerine göre sorun rhodolfodaydı sen orayı Marcelo Alexis yap yepyeni iki stoperle başlayalım ikinci yarıya ve hiç risk taşımıyo diyelim öyle olsun hemen uyum sağlarlar ne olacak biz ligi açamadık ama üçüncü maçlar oynanıyo bide bu var.ama çok güzel para demekki çok ihtiyacımız vardı bilemedim

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

marcelo,alexis aynen böylede olabilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Feda seoznunda Maasini 1.4 milyondan 750.000 e indiren , Sakat sakat sahaya cikan , Ayaginda bandajla , Kolunda bandajla maça cikan adam , Gol sevincinde Tribune dalan adam gibi adam Kartal Ruhlu buyuk insan Hoscakal :by2: :by2:

Cok üzüldüm gercekten , Ersan benim en sevdigim futbolcularimizin basinda geliyordu...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TURKahvesi

acaba diyorum basketbol arena için Çin'den bir sponsor talip olsa hazır ilişkiler her geçen zaman lehimize işliyorken :D

Çevrimdışı tangaz

Bence Ersan havaalanında uğurlanacak bir arkadaştır. kiralık geldiği sene süper oynamıştır hatta Sivok tutuşmuştur ve sakatlığında "Ersanı seyrederken Avrupai üst düzey bir oyun oynuyor" die demeç vermiştir. ardından talihsiz sakatlıklar oyununu geriye götürmüştür. ilk feda diyen adamdır. kiralık sezonu sonrası fatih terim çökmek istemiş adanaya baskı yapmıştır hatta 4-5 milyon euroya kadar çıkmıştır ama o Beşiktaşa gidicem die dik durmuş ve bonservisi 2 milyon euroya inmiştir. ülkemizde abuk sabuk adamların kazandıgı paralara bakınca futbol kariyerinde iyi paralar kazanamamıştır yaşı 29 olmuştur ve son büyük transferidir. geleceğini garantie almak istemiştir haklıdırda. emekleri ve kazandırdıkları sebebiyle kendisine teşekkür etmeliyiz.

Ersana kocaman  :claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

Simdi bizim transfer dönemi sona erdigi icin buradan gelecek olan 7 milyonu biz yaz transfer döneminde kullanabilecek miyiz ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

@tangaz sen Azeri ile konuşurken ne kadar zorlanıyorsun onlar da o kadar zorlanırlar :D

Marcelo'yu izledim biraz bugün bana fazla sakar geldi Alexis daha temiz gibi duruyor.

Walla portekizce ile ispanyolca ne kadar benzer bilmiyorum ama ben gençken siz yaşlarda falan Azeri arkadaşlarla sessizce anlaşıyordum :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı b.damatoglu

Şenol hocanın sivas belediye maçındaki stoper mevkisindeki değişiklikleri öylesine yapmadığını gösteriyor bu Ersan transferi :) çoktan planlaması yapılmış bu transferin.
Aynen Necip Tosic denedi. Belki de yönetime mesaj vermek istedi, bak olmuyor ikisi diye.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Simdi bizim transfer dönemi sona erdigi icin buradan gelecek olan 7 milyonu biz yaz transfer döneminde kullanabilecek miyiz ?
Benim bildiğim kullanamıyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı b.damatoglu

Bence Ersan havaalanında uğurlanacak bir arkadaştır. kiralık geldiği sene süper oynamıştır hatta Sivok tutuşmuştur ve sakatlığında "Ersanı seyrederken Avrupai üst düzey bir oyun oynuyor" die demeç vermiştir. ardından talihsiz sakatlıklar oyununu geriye götürmüştür. ilk feda diyen adamdır. kiralık sezonu sonrası fatih terim çökmek istemiş adanaya baskı yapmıştır hatta 4-5 milyon euroya kadar çıkmıştır ama o Beşiktaşa gidicem die dik durmuş ve bonservisi 2 milyon euroya inmiştir. ülkemizde abuk sabuk adamların kazandıgı paralara bakınca futbol kariyerinde iyi paralar kazanamamıştır yaşı 29 olmuştur ve son büyük transferidir. geleceğini garantie almak istemiştir haklıdırda. emekleri ve kazandırdıkları sebebiyle kendisine teşekkür etmeliyiz.

Ersana kocaman  :claps: :claps: :claps:
Katılıyorum. Hava alanında omuzlara alınacak adamdır

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kullanabiliyoruz diye biliyorum.

Çevrimdışı atalay

Walla portekizce ile ispanyolca ne kadar benzer bilmiyorum ama ben gençken siz yaşlarda falan Azeri arkadaşlarla sessizce anlaşıyordum :evillol:

Portekizce konuşan İspanyolcayı çok rahat anlar. Dile hakimsen rahat anlaşırsın. İki dil arasında %90 benzerlik var. Ben bile anlıyorum Portekizce konuşan birini. Bu oyuncuların ana dili üstelik.

Çevrimdışı fatih e.

bu haber doğru mu?

Eğer öyleyse babasının parası gibi kulübün parasını hatta 1 kuruşunu ne hakla elinin tersiyle iter.  :akuma:

Bu mudur Beşiktaş'ın menfaatini düşünmek. Bu mudur Beşiktaş'ın haklarını savunmak.

Tamam zor durumda kalmış bir kulübe yardım etmek güzel de hazırlık maçı yapılarak da destek olunabilirdi pekala.

Çevrimdışı ozan062

öyle acayip birseyki bu

aldıgı 1.6 milyonu bulmasaydı almasaydı çinliler 3 milyonuda vermezdi yani bu teklif  aklını çelmezdi:)) en fazla 2ye cıkarlardı ersanda burun kıvırırdı

baska bir acıdanda ersan az maas alsaydı biz daha cok bonservis alabilirdik:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 21:03:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Yahu kullanacak olabilse sanki baskan o parayi harcarmis gibi garip bir fikir var ortada...3.5 senede verdigimiz maksimum bonservis 6.5'tu o da UEFA yaptirimlari oncesinde olan bir transferdi..Siz o paralari unutun, hic bosuna yuksek bonservisli transferler beklemeyin.

The world is better in black and white, and red.

bu haber doğru mu?

Eğer öyleyse babasının parası gibi kulübün parasını hatta 1 kuruşunu ne hakla elinin tersiyle iter.  :akuma:

Bu mudur Beşiktaş'ın menfaatini düşünmek. Bu mudur Beşiktaş'ın haklarını savunmak.

Tamam zor durumda kalmış bir kulübe yardım etmek güzel de hazırlık maçı yapılarak da destek olunabilirdi pekala.

Tarihimizde ne zaman bu kadar oyuncu sattık ?

Yada hiç oyuncu sattık mı ?

Çevrimdışı ilhan mansız

Ersan'ın gönderilmesi riskli olsa da doğru hamle.

Alexis Rhodolfo ile aynı dili konuşuyor ve Ersan'a benzer yapıda. Zaten saçmasapan goller yiyorduk savunmanın değişmesi şampiyonluğumuzu kötü anlamda etkilemez.

Ersan'dan kötü stoper almadık ya onun seviyesinde ya iyi stoperler aldık. İyi kaleci aldık özetle iyi işler yaptık.

Alexis Rhodolfo ile yürürüz, şampiyon olacağız. Üstüne hayatta bu parayı etmeyecek oyuncudan 7 milyon euro kazandık. Güzel iş, tebrikler.
bu risklerin alınması normaldir. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bu yönetim parasızlık dolayısıyla transferlerde birkaç hata yapsa da dahaönce iddia ettiğim gibi Fikret Orman döneminde totalde transfer zararı sıfırdır. Hatta takım transferlerde artıya geçmiştir. Bunu birkaç ay önce de izah etmiştim. Ersan'a gelince, yolu açık olsun. Hiçbir zaman kötü bir oyuncu olduğunu düşünmedim. Feda sezonunda ücretini düşürmesi, her maç üst düzey mücadelesi ve iyiniyetiyle hep takdir ettim. Bu formayı gerçekten hakkıyla giydi. İnşallah gittiği takımda başarıl olur, maddi olarak çok iyi kazançlar elde eder ve bir gün yine Beşiktaşa hizmet eder. Kesinlilkle lider karakterli bir oyuncuydu.

Çevrimdışı Tolga

Yahu kullanacak olabilse sanki baskan o parayi harcarmis gibi garip bir fikir var ortada...3.5 senede verdigimiz maksimum bonservis 6.5'tu o da UEFA yaptirimlari oncesinde olan bir transferdi..Siz o paralari unutun, hic bosuna yuksek bonservisli transferler beklemeyin.

Tamam da sadece yaz transfer dönemi yok ki.

Bir sonraki sezonun devre arası da vardı yani Ersan'ı yazın satsaydık oradan gelen paranın bir kısmını yazın bir kısmını da devre arasında kullanabilirdik.

Yazın Sosa ve G.Töre'yi satmamız gerekecek.

Çevrimdışı Çağatay

Kullanamiyorsak çok sacma bir zamanda satmis olmadik mı ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

bunun elbette bir yazılı kuralı vardır ama ben mantık yürütüyorum ve yanıtım "ewet kullanacağız"

Çevrimdışı Tolga

Kullanamiyorsak çok sacma bir zamanda satmis olmadik mı ?
Net bir bilgim yok ama ben kullanamayacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı fatih e.

Tarihimizde ne zaman bu kadar oyuncu sattık ?

Yada hiç oyuncu sattık mı ?

o zaman komisyon da alsın.

madem Beşiktaş menfaati için bu kadar çalışıyor, bu kadar para kazandırmış hakkıdır.