Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312645 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA | Beşiktaşlı Ersan Adem Gülüm, 7 milyon Euro karşılığında Çin'e transfer oldu.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Laaaaaaaaaaaann Ersan gitti diyolar :bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Blackmd1

Ersanın gitmesine üzüldüm inşallah aramayız.

Çevrimdışı onder23

NTVSpor son dk Ersan 7 milyona Çinde

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı celiker1

Cesur olacaksın.Değerini bulup yerine adam koydun mu satacaksın.Şenol hoca yeni gelen oyuncuları idmanda gördükten sonra okeyledi tahminen.Tek ufak handikap ertelenen maçlar.Hayırlısı olsun :money:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

aha Ersan gitti :alala: umarım aramayız...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Batu

7 milyon euro gerçekse çok iyi, iki sağlam stoper aldık sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Cesur olacaksın.Değerini bulup yerine adam koydun mu satacaksın.Şenol hoca yeni gelen oyuncuları idmanda gördükten sonra okeyledi tahminen.Tek ufak handikap ertelenen maçlar.Hayırlısı olsun :money:

ertelenen maçlarda alexis yada marcelo 2 sinden birini oynatabiliyoruz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı fore_kazık

ersanı gercekten 7 milyon euro bedelle gittiyse super bir transfer... Bircogunuz üzüldü ama ben sahsen cok sevindim. :sevinc

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bari sezon sonu gideydi ya 3.5 ay sonra gitseydi keşke rholdofo, alexis ve marcelo kaldı 3 tane stoper sıkıntı olabilir

Çevrimdışı Ogün

Ersan, Boyko kaleyi aldığında kaptan olacaktı be. :by2:

Şimdi ertelenen maçlarda Tosiç ve Necip'e mi kaldık?

Çevrimdışı tangaz

Ersanın yoklugunda tek sıkıntı erteleme maçları gibi duruyor ama rakiplerin biri mersin diğeri bitik TS Rhodolfonun yanında ben oynasam bile alırız o maçları  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

7 m iyi parada sezon sonuna kadar kalmalıydı ben buruklaştım ersan önemliydi bizim için

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ersanın yoklugunda tek sıkıntı erteleme maçları gibi duruyor ama rakiplerin biri mersin diğeri bitik TS Rhodolfonun yanında ben oynasam bile alırız o maçları  :D
abi onlar sorun değilde stoper tandemi oturmuştu şimdi sorun olabilir

7 m iyi parada sezon sonuna kadar kalmalıydı ben buruklaştım ersan önemliydi bizim için

bende üzüldüm ama 7 milyon € iyi para.

Şenol hoca alexis'i,marcelo'yu görünce demek ki ersanın gitmesine okey verdi.

4.cü stoperimiz ortaya karışık biraz necip biraz tosic.

Çevrimdışı fatih e.

7 milyon iyi para. değerini bulup gitmesi sevindirici. sezon öncesi 2 milyona satan taraftarlar bundan sonra susar umarım.

ts erteleme maçı ve yeni transferlerin uyum sürecinde sıkıntı çekmeyiz umarım.

Çevrimdışı can1903

Ertelenen maçlarda Şenol Güneş çıkıp stoper oynar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GörkemGörkem

Ersana hep sinirlenirdim gereksiz hareketlerinden dolayı vs. ama gercekten üzüldüm gitmesine bu takımı benimseyen herseyini ortaya koyan oyuncuların basında geliyordu hatta belki en bası.  :bawling:

https://youtu.be/TWU-JVpN2mw?t=42

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bende üzüldüm ama 7 milyon € iyi para.

Şenol hoca alexis'i,marcelo'yu görünce demek ki ersanın gitmesine okey verdi.

4.cü stoperimiz ortaya karışık biraz necip biraz tosic.
tosic mümkünse hiç oynamasın 7 m euro ederinden fazlası çok aramayız umarım ersanı yolu açık olsun

Çevrimdışı LuceGel

sıkıntı şu şimdi sezon sonu transfer yapabilmek için +1 oyuncu satmak gerekecek
Yaz transferinde kullanacağımız para hamlesi öldü ,Mersin Ts maçlarında Rhodolfo tosiç necip üçlüsü var stoper olarak şampiyonluk yolunda risk oldu sevmedim bu işi. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı can1903

Bu sene ruh gösterdi ama 7 milyon € iyi para.

YOLUN AÇIK OLSUN KAPTAN!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kartal43

Ersan iyi bir stoper değil.bir kere çok savruk ve dengesiz çok faul yapıyor. Yalnız bizim oyun sisteminde ersan olmazsa olmazdı bana göre. Takımı geriden ileri iten güçtü. Eğer 1 haftalık antremanla yeni gelen oyuncular Ersan'ın yerini dolduracağına kanaat getirildiyse ve bu sepeble satıldıysa vay halimize. Şampiyon olacak takım bu kadar değişim yaşamaz kimse kusura bakmasın.

Hoşçakal Ersan Adem GÜLÜM!