Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311917 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

oğuzhan dışında gerisi satılabilir :bandit:

bana kalsa töre de gitmesin - takımda en sevdiğim topcudur- ama teklif gelir ouzhana da böyle oynarsa kalbur üstü bi takımdan gibi...

o da gitmek ister tabi ki doğal olanı da bu...

elde tutamayız yani bu genç ve kaliteli topcuları..

Çevrimdışı mehmetthedum

Bu arada, geçenlerde Çağrı bir değerlendirme yapmıştı: "Takımda ücretler hala yüksek" diye. %100 katılıyorum. Yabancı problemi olmadığına göre görevini yapmak dışında ekstra bir özelliği olmayan oyuncuların yıllık ücreti EUR 1 milyonda yukarı olmamalı. Sosa, Töre, Ozzy gibiler EUR 1,5 milyon civarı; Gomez gibi uluslar arası yıldıza EUR 2,5 ve üzeri ücretler makul. Kaba hesabıma göre oyuncu kalitesini aynı tutarak (yeni transfer, sözleşme yenileme falan filan) kümülatif maaş %20 civarı daha düşebilir. Yıllık EUR 1,00-1,20 milyona almanya, hollanda ve belçika'dan Sosa, Beck, Rhodolfo kalitesinde alamayacağımız adam yok.

Maç başılar iptal edilse, o bile kafi...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Kemal

Tüm kulüpler birleşip maç başlarını kaldirmali bu ülkede . Hepsi bir olmalı , böyle bir saçmalık olamaz .

Sen zaten maça çıkmaya transfer oluyorsun.  Ha su olur şampiyonluk primi verirsin , şampiyon olurlarsa ekstra para alırlar .

Çevrimdışı panic13

+++ kesinlikle.

doçland'da şöyle bir sistem uygulanıyor; yıllık EUR 300-500 bin net+PUAN BAŞI maaş. Yani maç başı EUR 3000,00 ise 1 puan alırsa takım USD 3000,00 daha, 3 puan alırsa EUR 3000,00 daha gibi. Böyle bir sisteme geçilebilir. Zaten geçerse bizim başkan geçer.

Düşün kü Tolga Zengin adlı kalecimiz maç başı EUR 12000,00 para alıyor. Maçları doğrudan onun hatası ile kaybettiğimiz halde!!! Yani kırdığı yumurtalar yetmiyor, bir de cebine para koyuyoruz!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maç başı ücretleri dünyanın en saçma şeyi. Zaten tonla garanti ücret veriyorsun bir de üstüne maç başı para veriyorsun adam 1 maç 5 dk oynasa bile para alıyor, hatta kimisi kadroya girse bile para alıyor. Bunun belli bir yolu olmalı Maç başı ücretini almak istiyorsa o sezon minimum 20 maç 90 dk oynaması lazım veya belli bir sayıya ulaşması lazım gibi. Biz bol keseden dağıtıyoruz paraları sonra borç 1 trilyon, 2 trilyonda olur bu zihniyetle, gelirin belli giderin belli, biz halen olmayacak topçulara hem garanti para hem de maç başı ücret vermeye devam ediyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Necip gibi adam kalsın, altyapıdan çıkmış, Beşiktaş değerlerini özümsemiş bir arkadaş. Maalesef her takımda Necip gibi bir adama ihtiyaç var. NBA takımlarında "garbage time player" veya "towel boy" oyuncuları vardır. Takıma neşe, şamata, kardeşlik katarlar. Necip de bu sınıfta bana göre. Bir de neresi bozuksa oraya yamıyoruz, kalırsa beni rahatsız etmez. Tabii ki EUR 1 milyon üzerine oynamaması kaydı ile!
Aynen oyle Necip kalsin

Maasida 1 milyondan fazla degil zaten , Kendisine yapilan zammi bile bu parayi stad insaatina kullanin evimize kavusalim diyen adam Necip

Parayi sorun edecek bir cocuk degil ayrica A takima yukseldigi sene Antrenmanlara metrobusle gidip geliyordu bu cocuk
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GÖRKEM

Boyko cok iyi Transfer. Bize cok Mac kazandirabilir. Bir an önce oynamaya baslamali.

Bir de Sol Bek ve Acik alsaydik cok iyi olacakti. Ismail ve Olcay/Gökhan ile idare edecegiz artik.

Çevrimdışı GÖRKEM

Düşün kü Tolga Zengin adlı kalecimiz maç başı EUR 12000,00 para alıyor. Maçları doğrudan onun hatası ile kaybettiğimiz halde!!! Yani kırdığı yumurtalar yetmiyor, bir de cebine para koyuyoruz!

Senol Hoca Tolga'dan vazgecmeyecek diye korkuyorum.

Bu arada, geçenlerde Çağrı bir değerlendirme yapmıştı: "Takımda ücretler hala yüksek" diye. %100 katılıyorum. Yabancı problemi olmadığına göre görevini yapmak dışında ekstra bir özelliği olmayan oyuncuların yıllık ücreti EUR 1 milyonda yukarı olmamalı. Sosa, Töre, Ozzy gibiler EUR 1,5 milyon civarı; Gomez gibi uluslar arası yıldıza EUR 2,5 ve üzeri ücretler makul. Kaba hesabıma göre oyuncu kalitesini aynı tutarak (yeni transfer, sözleşme yenileme falan filan) kümülatif maaş %20 civarı daha düşebilir. Yıllık EUR 1,00-1,20 milyona almanya, hollanda ve belçika'dan Sosa, Beck, Rhodolfo kalitesinde alamayacağımız adam yok.
Maas skalmiz zaten bu seviyede abi :D

Sosa : 1.6

Tore : 1.6

Ozzy : 1.4

Atiba : 1.1 aliyor zaten

Ha mac basilar haric tabiki bu rakamlar..

Bu arada Bu rakmlarin altina dusmeli diyoruz da bu rakmlar gayet makul cunku bu rakmlarin altina yabanci oyunculari Turkiyeye getirmek oldukca zor adamlar o maasi Avrupada da aliyor zaten..

Bir bizim.maas skalmiza bakıyorum birde renklilere neredeyse bizim 2 katimizdan daha fazla maas ödüyorlar...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada Bu rakmlarin altina dusmeli diyoruz da bu rakmlar gayet makul cunku bu rakmlarin altina yabanci oyunculari Turkiyeye getirmek oldukca zor adamlar o maasi Avrupada da aliyor zaten..

Bir bizim.maas skalmiza bakıyorum birde renklilere neredeyse bizim 2 katimizdan daha fazla maas ödüyorlar...
Avrupa'da bu maaşı alan adam yok. Avrupa da aldıkları maaş bu aldıkları net ücretin brüt hali, üstelik avrupa daha pahalı Türkiye'ye göre. Uygun şartları sağladıktan sonra bu kadar ücret vermek zorunda değilsin, özellikle yerli oyunculara.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Avrupa'da bu maaşı alan adam yok. Avrupa da aldıkları maaş bu aldıkları net ücretin brüt hali, üstelik avrupa daha pahalı Türkiye'ye göre. Uygun şartları sağladıktan sonra bu kadar ücret vermek zorunda değilsin, özellikle yerli oyunculara.

İşte adamda avrupadan tr ye gelmek için burda yaşamak için + Para istiyor .

Maç basilari kaldırmak ve maaş skalasini şuanda ki düzeyde tutmak bence bizim için süper is olur .

Çevrimdışı GÖRKEM

Serdar, Veli, Pektemek, Ersan, Tolga, Töre ve Oguzhan bunlari gönderip yerlerini daha üst düzey Oyuncularla doldurursak Takimda türk Oyuncu kalmiyor neredeyse.

Duygusal yönden üzücü bir Durum ama Basari anlaminda yapilmasi gereken bir Degisim.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 12:13:58 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Kemal

Veli yi bilic istiyordu çok talihsiz bir sakatlık geçirdi , keşke Bilic aldıktan sonra olsaydı , olacağı varsa tabii .

Serdar konusunda ben çok negatif değilim , yedek olarak kalabilir tabii maaş durumuda ona göre olur .

Pektemek ayrı bir parantez zaten .  Tolga ile 2 si hatta Gunayda hemen gitmesi gerek . En genç kalecimiz onlar yerine Türk kotası olarak kalede kalır .

Çevrimdışı canergiray77

Jackson Martinez, Atletico'dan Guangzhou'ya: 42 milyon € transfer olmuş.
( sezon sonu gomezi bunlara 70  milyon € satsak ne kıyak olur )  :ishock: :lol: :sevinc
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

( sezon sonu gomezi bunlara 70  milyon € satsak ne kıyak olur )  :ishock: :lol: :sevinc
ersan, kuarejma ve gomez 100 milyon euro  :kop: :kop: :kop: :kop:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Başarı anlamında konuşmak gerekirse bu takım şampiyon olacaksa Oğuzhan da  Töre de hatta ve hatta Ersan Adem Gülüm de şampiyonluğa önemli derecede katkıda bulunacak oyuncular olacak . Türk kontenjanında oynayan bu oyuncular satılacaksa alınacak oyuncular da bu oyuncuların yerini dolduracak kapasitede ve mümkün olduğunca Türk oyuncu kontenjanında olmalı. Hadi Ersan'ın yerini dolduracak Türk oyuncu bulduk peki Oğuzhan ve Töre'nin yerini dolduracak kapasitede Türk oyuncu nerede? Oğuzhan ve Töre'nin özellikle de Oğuzhan'ın bir takıma seviye atlatacak seviyede özel oyuncular olduğunu taraftar olarak çözememek de üzücü bir gerçek maalesef. Oğuzhan'ı sezon sonunda satarsın 20 milyon avroya . Peki yerini dolduramazsan ve bunun bedeli sana takım performansında ve yerini doldurmak için yapılan transferlerde başarısızlık olarak dönerse bedeli ne kadar olacak? 20 milyon avrodan daha fazlası. Beşiktaş'ın başarısızlığı bundan dolayı kaybettiği para renklilerin başarısı , kazanacakları para anlamına da geliyor. Yani kaybederken iki defa kaybetmiş oluyorsun.
Oğuzhan özel bir oyuncu . En azından 2 sene daha takımın başında kalmalı. Töre'de ise oyuncunun alacağı tavır ve gelen teklifler önemli . Ersan için de benzeri geçerli.
Benim için üzücü olan taraftarımızın halen yeterli bilince ulaşamaması. Şampiyonluk yarışındayız . Takımı, oyuncuları şampiyonluk için motive edeceğimize farklı yerlere kanalize oluyoruz. Neyse ki yönetim bu tür konularda daha düzgün hareket ediyor.

Çevrimdışı f_madida

Gomez gitmesin bence, ama Sosa'yi bir 10-15'e okutsak bunlara iyi olur. Ersan'i da 8-10'a sattik mi daha baska oyuncu satmaya da gerek kalmaz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı panic13

Benim bahsettiğim zaten bunlar değil Yunusum. Olcay, Veli, Ersan, Maalesef Pektemek falan EUR 1,2-1,3 civarı alıyor ortalama. Hepsinin EUR 1 milyon maksimum oalcak şekilde revize edilmesi lazım bence. Yoksa Senin verdiğin örnekler doğru.

Mantığım şu; görev adamları için maks EUR 1 milyon, ekstra oyuncular için  ortalam EUR 1,5, gerçekten enternasyonal oyuncular için EUR 2,5 ve üzeri.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı f_madida

Leipzig de cikiyor gibi, oradan da 1 milyon Euro daha gelecekti yanlis hatirlamiyorsam...Atinc'in transferinde oyle bir madde vardi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı LuceGel

Forumda sürekli başarılı futbolcularımızı kaça satarız hesabı yapan bir grup var ,takıma uyum sağlamış katkısı üst seviyede olan futbolcuları düşük sayılacak maaş skalasında oynatıyoruz kasaya girecek 20-30 M ile bunca borç erirmi kazanılacak kupalarla forma kombine ürün satışı gerek.24 kişilik kadronun yarısı türk olmalı bizim kaliteli yerlilere ihtiyacımız var kaliteli yabancıdan daha önemli.Yönetim iyi işler yapıyor bundan sonrada her transfer dönemi 3-4 oyuncu gider 3-4 tanesi gelir zaten başkanda bu şekilde açıklamıştı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Benim bahsettiğim zaten bunlar değil Yunusum. Olcay, Veli, Ersan, Maalesef Pektemek falan EUR 1,2-1,3 civarı alıyor ortalama. Hepsinin EUR 1 milyon maksimum oalcak şekilde revize edilmesi lazım bence. Yoksa Senin verdiğin örnekler doğru.

Mantığım şu; görev adamları için maks EUR 1 milyon, ekstra oyuncular için  ortalam EUR 1,5, gerçekten enternasyonal oyuncular için EUR 2,5 ve üzeri.
Anladim abi :ok:

Yeni yapilan sozlesmelerde bu dedigini kanıtlıyor zaten

Boyko : 900.000 €

Alexis : 350.000 € yarim sezon icin

Marcelo : 350.000 € Yarim sezon icin

Ersani kimse begenmiyorda ben beğeniyorum En sevdigim oyuncularin başında gelir

Ersan 1.3 Aliyor galiba ama yonetim ona ekstra zam yapti cunku Feda sezonunda maasinda ilk indirime giden oydu 1.4 milyon olan maasini 750.000 € ya düşürmüştü

Veliye sirf teklifler var diye gereksiz zam yaptilar 600.000 € dan 1.4 milyona cikardilar ücretini asla 1.4 milyonluk bir oyuncu degil Veli

Veli en begenmedigim oyuncularin basinda gelir sezon sonu yollarimizi ayirmaliyiz bu kadroya cok zayif kalıyor..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Anladim abi :ok:

Yeni yapilan sozlesmelerde bu dedigini kanıtlıyor zaten

Boyko : 900.000 €

Alexis : 350.000 € yarim sezon icin

Marcelo : 350.000 € Yarim sezon icin

Ersani kimse begenmiyorda ben beğeniyorum En sevdigim oyuncularin başında gelir

Ersan 1.3 Aliyor galiba ama yonetim ona ekstra zam yapti cunku Feda sezonunda maasinda ilk indirime giden oydu 1.4 milyon olan maasini 750.000 € ya düşürmüştü

Veliye sirf teklifler var diye gereksiz zam yaptilar 600.000 € dan 1.4 milyona cikardilar ücretini asla 1.4 milyonluk bir oyuncu degil Veli

Veli en begenmedigim oyuncularin basinda gelir sezon sonu yollarimizi ayirmaliyiz bu kadroya cok zayif kalıyor..
evet veli epeydir yok bu saatten sonra ilk 11'e girmesi çok çok zor gönderilip 94 95 doğumlu potansiyelli birini almak lazım

Çevrimdışı brkntcnr

Ben bu sezon şampiyon olup Şampiyonlar Ligi ne gideceğimizi düşünüyorum. Onun için;

Serdar - Tosic - Tolga - Pektemek dörtlüsü kesin gitmeli bi kere. Onlar dışında da ben şahsen Ersan, Sosa ve Veli nin gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu isimler dışında hiçkimse gitmemeli. Sosa istikrarlı değil ve henüz yaşı da çok geçmemişken  iyi tekliflere satılabilir. Ersan için de Çin büyük bir fırsat 7-10 arasına satabilirsek çok iyi olur. Veli' nin artık eski günlerine dönemeyeceğini düşünüyorum gerçekten yaşadığı sakatlık çok zordu onun için ve bi sene uzak kaldı futboldan.
Diğer fantastik 4 lü için gitsinler de kaça giderlerse gitsinler olarak bakıyorum :D

Sosa Ersan ve Tosic yerine Şampiyonlar Ligi kalitesinde 3 tane ilk 11 oyuncusu almalıyız.Bu isimler dışında Beck i yedekleyecek bir sağ bek, Yedek bir kaleci, 3. bir santrafor ve  bir orta saha alınmalı. Bu isimler genç ve potansiyelli isimler olursa hem derin hem de Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir kadromuz olur.
Seçtiğimiz gençler de gelişip ileride ilk 11 seviyesinde yıldız oyuncular olursa ilk 11 imizdeki isimleri satmayı düşünebiliriz. Bu bir döngü olmalı. Yani yedekteki isimlerin gelecekte 11 e girecek kalitede isimler olmalı, ardından bu isimler ilk 11 seviyesine geldi mi onun mevkisindeki oyuncuyu satabilirsin. Eğer bu döngüyü oturtursak transferden kâr ederken başarıyı da yakalamış gittikçe büyüyen bir kulüp oluruz.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

bizim aslında uefa ile yaptığımız ffp antlaşması zamanlama açısından saçma oldu. takımın ekonomik düzlüğe çıkıp uçuşa geçeceği aşamada olması bence hatalı. oyuncu satıp oyuncu almak zorunluluk değil klüp tercihi olmalıydı. Töreyi sat Ozzy sat adam al yeniden inşaa et fikrinden ziyade hazır uçuşa geçmişken 2 tane  A klas adam alıp turboları açma zamanındayız. bizim şu aşamadan sonra defansa Gomez muadili adamlar koyup binayı modifiye etmemiz gerekiyor. bunu yapalımki ambargo koyabilelim. 2-3 adet A klas adam al borç hanen başlangıçta büyüyecektir ama kupalara konacak ambargo ile borç hanesi eritilir ve uçuş irtifasını yükseltirsin. şampiyonlar ligine katılım ilk yıl hedefi olur. gruptan çıkmak ikinci yıl hedefi olur. çeyrek final üçüncü yıl hedefi olur. bunu bir dönem Lyon'un yaptığı gibi 5-8 yıllığına süreklilik haline getirebilirsek süreç doğru yönetilmiş olur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

evet veli epeydir yok bu saatten sonra ilk 11'e girmesi çok çok zor gönderilip 94 95 doğumlu potansiyelli birini almak lazım
Badou Ndiaye :busted_cop: :bandit: