Ben bu sezon şampiyon olup Şampiyonlar Ligi ne gideceğimizi düşünüyorum. Onun için;
Serdar - Tosic - Tolga - Pektemek dörtlüsü kesin gitmeli bi kere. Onlar dışında da ben şahsen Ersan, Sosa ve Veli nin gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu isimler dışında hiçkimse gitmemeli. Sosa istikrarlı değil ve henüz yaşı da çok geçmemişken iyi tekliflere satılabilir. Ersan için de Çin büyük bir fırsat 7-10 arasına satabilirsek çok iyi olur. Veli' nin artık eski günlerine dönemeyeceğini düşünüyorum gerçekten yaşadığı sakatlık çok zordu onun için ve bi sene uzak kaldı futboldan.
Diğer fantastik 4 lü için gitsinler de kaça giderlerse gitsinler olarak bakıyorum
Sosa Ersan ve Tosic yerine Şampiyonlar Ligi kalitesinde 3 tane ilk 11 oyuncusu almalıyız.Bu isimler dışında Beck i yedekleyecek bir sağ bek, Yedek bir kaleci, 3. bir santrafor ve bir orta saha alınmalı. Bu isimler genç ve potansiyelli isimler olursa hem derin hem de Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir kadromuz olur.
Seçtiğimiz gençler de gelişip ileride ilk 11 seviyesinde yıldız oyuncular olursa ilk 11 imizdeki isimleri satmayı düşünebiliriz. Bu bir döngü olmalı. Yani yedekteki isimlerin gelecekte 11 e girecek kalitede isimler olmalı, ardından bu isimler ilk 11 seviyesine geldi mi onun mevkisindeki oyuncuyu satabilirsin. Eğer bu döngüyü oturtursak transferden kâr ederken başarıyı da yakalamış gittikçe büyüyen bir kulüp oluruz.
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi