Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313260 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet K

Çevrimdışı cursedofdragon

Bakalım neler çıkacak kuruyemişçiye bir uğrayayım  bu akşam  :evillol:

lüx kuruyemiş al abi kajuda olsun :D  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

fb ancak amed i yenerse bu statta bizim rakibimiz olabilir  :ok:  @Necmi
belki fenerin intikamını almak düşer bize kimbilir :D

Çevrimdışı can1903

Boyko şubat sonuna doğru oynamaya başlar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı LuceGel

lüx kuruyemiş al abi kajuda olsun :D  :evillol:
Yayınlar başlasın ben şimdilik çekirdekten başlayayım kajudan bişey çıkmıyor  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağatay

vaziyet alın ortalık karışacak..  :halay:

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/474064/Football_Leaks__Turk_futbolu_ile_ilgili_belgeler_aciklayacagiz.html

Geçen gun baska bir yerde okumustum bu haberi hatta sitelerine girip baktim henuz bir şey yok Türkiye ile ilgili ama bir seyler ciksa bile cok üzerinde durulacagini sanmiyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

Boyko lig maçlarında oynamaya devam etsin tolgayıda belki ziraatte düşünebiliriz.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya arkadaş..

Yarım saat bi spor kanalı izleyim dedim. Başladılar FB, bitirdiler FB.. Ulan başka bi konudan konuşuyolar ekranda hala FBnin maçı var.

Elimdeki çay bardağını fırlatıcaktım ekrana.. :akuma: :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Ya arkadaş..

Yarım saat bi spor kanalı izleyim dedim. Başladılar FB, bitirdiler FB.. Ulan başka bi konudan konuşuyolar ekranda hala FBnin maçı var.

Elimdeki çay bardağını fırlatıcaktım ekrana.. :akuma: :akuma:

Boşver bizi konuşmasınlar biz yolumuza bakalım.Bizi konuştuklarında ya saçma sapan konuşuyorlar ya da nazar değiyo zaten. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2016, 20:20:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mali durumumuz üzerine;

3 büyükler arasında en az borcu olan takımız. Geliri en az hatta potansiyel gelirinin yarısı olmasına rağmen en az borçlu olan takımız.

Tabi bunun bir bedeli oldu. 10 yıldır toplanılan kupaları izledik sadece ama devran Galatasaray açısından döndü 2 sene içinde Fenerbahçe açısından da dönecek onlar da başladı bize bir şey olmaz demeye onlara da 'uf' olacak.

Gelirimiz 240 milyon. Bu gelirin içinde Vodafone stat sponsorluğu geliri olan 20 milyon lira yok. Stat kombine ve gişe gelirinden yaklaşık 80 milyon bekleniyor bunun 60 milyonu yok. Stat reklam anlaşması olacak olan yaklaşık 30 milyon yok.

Bunlar reel rakamlar bunları üzerine koyunca 350 milyonu buluyoruz.

Bunlara ek olarak şampiyonlar ligine gidersek yaklaşık 100 milyon kasaya girecek. + Olarak konser, otopark ve ziyaret gelirleri dahil olacak kaba hesapla 500 milyonu göreceğiz. Ki buna 3 yıllık stadılan vip ve localar dahil değil onların da getirisi yıllık 40 milyon.

Seba'dan alacağımız kira geliri senelik 40 milyon. 30'u temlikli. 2 sene içinde bu da açılacak. Bu da bu gelirin içinde yok.

Özetle kulüp Şampiyonlar ligine gittiği sene 500 gitmediği sene  400 milyon bütçe yapacak diye tahmin ediyorum. Buna artı pazarlamak ve forma satış miktarındaki artışları da koyabilirsiniz.

Sonuç olarak; kadroya harcanan maaş ve maç başılar teknik heyet ile yaklaşık 130 milyon şuan. Bütçenin %30'u diyebiliriz bu da FFP'yi fazlasıyla tatmin eden bir yüzde.

60-70 milyon seviyesinde bir vergi ödüyoruz her sene. Bunlar dışında kalan giderler ne kadar bilmiyorum ancak yılda 80 milyon da borç faizi var. Düzenli ödemeye başlayınca bu yapılandırılarak bu faizden yırtabiliriz.

2 sene boyunca borcun sabit kalacağını 2019'dan itibaren her sene 100-150 milyon aşağı trende geçmesini umuyorum. Tabii henüz kullanılmayan ve değeri 80 milyon dolar civarı olan bir arsamız var Fulya'da. Bu devreye girebilir. Belki Fulya'nın 10 yıllık kira geliri temlik gösterilip yüklü düşük faizli bir kredi çekilip tüm borçlar tek bir yere de sabitlenebilir.

Demirören ile hesap kapanabilir. Yayın ihalesinde 2 katı kadar artış bekleniyor. Özetle bu anlayış devam ederse iyi yoldayız.
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2016, 20:22:35 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Mali durumumuz üzerine;

3 büyükler arasında en az borcu olan takımız. Geliri en az hatta potansiyel gelirinin yarısı olmasına rağmen en az borçlu olan takımız.

Tabi bunun bir bedeli oldu. 10 yıldır toplanılan kupaları izledik sadece ama devran Galatasaray açısından döndü 2 sene içinde Fenerbahçe açısından da dönecek onlar da başladı bize bir şey olmaz demeye onlara da 'uf' olacak.

Gelirimiz 240 milyon. Bu gelirin içinde Vodafone stat sponsorluğu geliri olan 20 milyon lira yok. Stat kombine ve gişe gelirinden yaklaşık 80 milyon bekleniyor bunun 60 milyonu yok. Stat reklam anlaşması olacak olan yaklaşık 30 milyon yok.

Bunlara ek olarak şampiyonlar ligine gidersek yaklaşık 100 milyon kasaya girecek. + Olarak konser, otopark ve ziyaret gelirleri dahil olacak kaba hesapla 500 milyonu göreceğiz. Ki buna 3 yıllık stadılan vip ve localar dahil değil onların da getirisi yıllık 40 milyon.

Seba'dan alacağımız kira geliri senelik 40 milyon. 30'u temlikli. 2 sene içinde bu da açılacak. Bu da bu gelirin içinde yok.

Özetle kulüp Şampiyonlar ligine gittiği sene 500 gitmediği sene  400 milyon bütçe yapacak diye tahmin ediyorum. Buna artı pazarlamak ve forma satış miktarındaki artışları da koyabilirsiniz.

Sonuç olarak; kadroya harcanan maaş ve maç başılar teknik heyet ile yaklaşık 130 milyon şuan. Bütçenin %30'u diyebiliriz bu da FFP'yi fazlasıyla tatmin eden bir yüzde.

60-70 milyon seviyesinde bir vergi ödüyoruz her sene. Bunlar dışında kalan giderler ne kadar bilmiyorum ancak yılda 80 milyon da borç faizi var. Düzenli ödemeye başlayınca bu yapılandırılarak bu faizden yırtabiliriz.

2 sene boyunca borcun sabit kalacağını 2019'dan itibaren her sene 100-150 milyon aşağı trende geçmesini umuyorum. Tabii henüz kullanılmayan ve değeri 80 milyon dolar civarı olan bir arsamız var Fulya'da. Bu devreye girebilir. Belki Fulya'nın 10 yıllık kira geliri temlik gösterilip yüklü düşük faizli bir kredi çekilip tüm borçlar tek bir yere de sabitlenebilir.

Demirören ile hesap kapanabilir. Yayın ihalesinde 2 katı kadar artış bekleniyor. Özetle bu anlayış devam ederse iyi yoldayız.

Güzel yazmışsın emeğine sağlık abi. :claps: Gs zaten battı artık onlar bir kaç sene toparlayamazlar ve şampiyonluk yolunda rakibimiz olamazlar.Fenerde onların izinden gidiyor.Kupaları kaldırma sırası bizde.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağatay

Mali durumumuz üzerine;

Benim durum budur :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İnsan bi haber verir zar zor buldum :)

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı bu yayın ihalesi ne zaman ? Ulen ben ihaleyi hatırlıyorum sanki fi tarihi kadar zaman oldu o kadar eski , ne zaman yapacaklar bu ihaleyi .  Neden dünya çapında satilmiyor bu yayın , tüm dünyaya açık olsa daha doğrusu satılsa daha popüler olmaz mı ?

Çevrimiçi Necmi

@Çağrı bu yayın ihalesi ne zaman ? Ulen ben ihaleyi hatırlıyorum sanki fi tarihi kadar zaman oldu o kadar eski , ne zaman yapacaklar bu ihaleyi .  Neden dünya çapında satilmiyor bu yayın , tüm dünyaya açık olsa daha doğrusu satılsa daha popüler olmaz mı ?
sürekli uzatıp durdular

Çevrimdışı Kemal

sürekli uzatıp durdular

İşte ne zaman abi daha uzatamayacaklari tarih ?

Çevrimiçi Necmi

bu federasyonun ne yapacağı belli olurmu gene zarar ediyor der 3 yıl daha uzatırlar

Çevrimdışı atalay

Bizimkilerin Çin pazarına açılması lazım. Orada spor kulüpleri devlet tarafından denetlenmiyor. Böylelikle inanılmaz kara para aklıyorlar. Son 3-4 yıldır büyük paralar harcıyorlar ve pazar büyüdükçe daha da harcayacaklar. Zira UEFA da denetlemiyor.

Jackson Martinez zu Guangzhou Evergrande. 45 milyon €.

Çevrimdışı Koa_lAA

2017 sezon bitimi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Verdiğim tepki;

Ohaaaaa.. Ohaaaaaaa.. :o_o:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

Mali durumumuz üzerine;

Emek için teşekkürler fulya çok önemliydi zehir zıkkım olsun millete peşkeş çektiler bu yıldırım demirörenin yatacak yeri yok burdan ilhan durusoyunda kulaklarını çınlatıyorum.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Kariyerini erken bitirdi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi murat

bazı tercihler zordur.kolaylaştırmanın yolu paranın miktarıyla orantılı olabiliyor.

buda bir nevi kariyer sıçraması.en çok kazananlar listesinde iyi bir yer edinir.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 00:14:32 MURAT ]

Çevrimdışı Çağatay

pekte erken sayılmaz
29 yaşında olduğunu da düşünürsek
bu da bir nevi son büyük kontratı
atm nin verdiğinin çok daha fazlasını
çok daha kolay bir ligde kazanacak