Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317473 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Durup dururken Alman milli takımı forveti bizde lan diye mutlu oluyorum. Adamın maaşına terapi ücreti de eklenmeli.

Bu arada Günaydın Mahrez ailesi.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı fani madida

bence transfer yapılmasın yerine oyuncuların maaşı zamanında ödensin bu takım şampiyonluğu alır
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Tolga

Eldeki Kullanmadigimiz oyunculari takasta kullanarak NDIAYE yi alabilirsek harika olur

Atibaya birsey olursa ne yapariz diye dusunmeyiz en azindan ama Tolgay ve Veli dönecek diye bu transferi yapacaklarını sanmıyorum..

Ama ben olsam Atibanin YAŞINI da Düşünerek NDIAYEyi alırdım gelecek acisindan.. ( Yatirim olarak ) @Çağrı @Tolga @atalay

Orta saha transferi yapılmaz dediğin gibi ama N'Diaye baya katkı sağlardı bize.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

bu yönetimin transfer konusunda sevdiim bi özelliği eksik noktaya oyuncu almaya çalışıyolar hep..

kadro yapılanması mantıklı.. aldıkları oyuncuların kalitesi tartışılır o ayrı..

ama eksik veya sorunlu yerleri çözmeye çalışıyolar..

eskiden bi bölgede 4 adam diğer tarafta 1 adam olurdu.. öyle sadistce bi kadro yapılanmamız vardı... en azından onu aştık artık gibi..

sabah sabah kafayı yedim

elin feneri bes parasız dediğimiz borclarla yüzüyor dediğimiz feneri

rolan la ilgileniyor haberi cıkıyor simdi gsde bes parasız diyoruz adam 1.5 klube 2de oyuncuya veriyor ama biz bu maas dalgasına

kaç tane iyi oyuncuyu almadık alamadık  hatırladıgım kadarıyla 2 tane 2 nin üstünde oyuncuya para veriyoruz bir tane daha sayıyı arttır onuda kaleciye verelim dimi ama işte neyin mücadelesini veriyorlarsa anlamıyorum ha simdi vermişsin ha sene sonu zaten mecbursun oraya iyi oyuncu almaya basıcaksın maası hem fftp midir nedir onada maaslar bir engel değil zaten sene basında almamıssın simdi fazla vericeksin buda senin planlama hatandır hiç kacmaya calısmamalısın eyy yonetim...  babacan nedir yahu  türk kaleci olayı mantıklı cnk yabancı dil bilmiyor hocamız anlasmakta zorlanabilir diyede haber cıkar yakında
[ Son Düzenleme: 27 Aralık 2015, 11:51:53 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Bir takımda fernandao ve Rvp varken neden falcao haberleri pompalar medyaya , gerçekten ruh hastası bunlar

Çevrimdışı Kadir G.

sabah sabah kafayı yedim

rolan la ilgileniyor haberi cıkıyor simdi gsde bes parasız diyoruz adam 1.5 klube 2de oyuncuya veriyor ama biz bu maas dalgasına

kaç tane iyi oyuncuyu almadık alamadık  hatırladıgım kadarıyla 2 tane 2 nin üstünde oyuncuya para veriyoruz bir tane daha sayıyı arttır onuda kaleciye verelim dimi ama işte neyin mücadelesini veriyorlarsa anlamıyorum ha simdi vermişsin ha sene sonu zaten mecbursun oraya iyi oyuncu almaya basıcaksın maası hem fftp midir nedir onada maaslar bir engel değil zaten sene basında almamıssın simdi fazla vericeksin buda senin planlama hatandır hiç kacmaya calısmamalısın eyy yonetim...  babacan nedir yahu  türk kaleci olayı mantıklı cnk yabancı dil bilmiyor hocamız anlasmakta zorlanabilir diyede haber cıkar yakında

Maaşlar nasıl ffp de sorun çıkarmıyor?

Gelirlerin %70 ini geçemez ve senelik sadece 20 milyon euro zarar edilebilir şeklinde maddeler var nasıl engel olmuyor?

Çevrimiçi Samet Demir

Maaşlar nasıl ffp de sorun çıkarmıyor?

Gelirlerin %70 ini geçemez ve senelik sadece 20 milyon euro zarar edilebilir şeklinde maddeler var nasıl engel olmuyor?
Maaşları ödeniyor bir şekilde biz maas konusunda davalik olduk yanlış bilmiyorsam.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/HaberKartali/status/680904862108880896
Güzel haber...

Ya Papy + Ospina yada Douglas + Boyko paketi olacak görünüşe göre :D

Boyko + Papy de olur :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

sabah sabah kafayı yedim

Bonserviste artıda kalma olayı sadece bize
Özel madde.

Ffp asıl maaşlarla ilgili ve her takıma aynı şekilde işliyor ne demek etkilemiyor en büyük sorun maaşlar Galatasaray Melo telles brumayı neden yolladı sanıyorsun?

Fener 10 yıllık stat isim sponsorluğundan 70 milyon Euro aldı Ülker'den onu gömdü ve gömüyor transfere Aziz yıldırım koltuğunu anca böyle kurtarabilir biliyor çünkü.

Babacan filan da alınmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı can1903

İçimden bir ses, Papy + Adler diyor
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İçimden bir ses, Papy + Adler diyor

Of be yanında da şalgam.

Tam öyle bir menü bu :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Of be yanında da şalgam.

Tam öyle bir menü bu :evillol:
Bu yaşansın formanın arkasına F.ORMAN KARTALLARI YAZDIRILIR  :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu yaşansın formanın arkasına F.ORMAN KARTALLARI YAZDIRILIR  :kop: :kop:

Fikret Baba :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı talha

Hayaller Papy+Adler hayatlar Serdar+Volkan ç :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Kartal Ç

pappy + adler durumu olursa 2.yarı başlamadan takımı save edelim nolur nolmaz  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

pappy + adler mi ?

Lokum lokum :D

Çevrimdışı Çağatay

Hayir bi de bu papy ve adler ikilisi öyle çok zor bi ihtimal de degilki
Yani biz burda ah ulan olsa filan diyoruz da
Ne oyle cok acaip bir para cikiyor cebinden
Ne de oyunculari ikna etmesi zor. Aksine biri oynayacagi yere digeri şampiyon olacagi yere gelecek.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

Hayir bi de bu papy ve adler ikilisi öyle çok zor bi ihtimal de degilki
Yani biz burda ah ulan olsa filan diyoruz da
Ne oyle cok acaip bir para cikiyor cebinden
Ne de oyunculari ikna etmesi zor. Aksine biri oynayacagi yere digeri şampiyon olacagi yere gelecek.
Transfer döneminde neler gördük ? Nasıl zor değil ?  

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!