sabah sabah kafayı yedim
elin feneri bes parasız dediğimiz borclarla yüzüyor dediğimiz feneri
rolan la ilgileniyor haberi cıkıyor simdi gsde bes parasız diyoruz adam 1.5 klube 2de oyuncuya veriyor ama biz bu maas dalgasına
kaç tane iyi oyuncuyu almadık alamadık hatırladıgım kadarıyla 2 tane 2 nin üstünde oyuncuya para veriyoruz bir tane daha sayıyı arttır onuda kaleciye verelim dimi ama işte neyin mücadelesini veriyorlarsa anlamıyorum ha simdi vermişsin ha sene sonu zaten mecbursun oraya iyi oyuncu almaya basıcaksın maası hem fftp midir nedir onada maaslar bir engel değil zaten sene basında almamıssın simdi fazla vericeksin buda senin planlama hatandır hiç kacmaya calısmamalısın eyy yonetim... babacan nedir yahu türk kaleci olayı mantıklı cnk yabancı dil bilmiyor hocamız anlasmakta zorlanabilir diyede haber cıkar yakında
Bonserviste artıda kalma olayı sadece bize
Özel madde.
Ffp asıl maaşlarla ilgili ve her takıma aynı şekilde işliyor ne demek etkilemiyor en büyük sorun maaşlar Galatasaray Melo telles brumayı neden yolladı sanıyorsun?
Fener 10 yıllık stat isim sponsorluğundan 70 milyon Euro aldı Ülker'den onu gömdü ve gömüyor transfere Aziz yıldırım koltuğunu anca böyle kurtarabilir biliyor çünkü.
Babacan filan da alınmaz.