Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7319204 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Sen böyle bir şey yapmasan dokunmayacaktım ama sen kaşındın :evillol:

Tamam tamam sustum beni karıştırma :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Olabilecek en kötü senaryoyu da konuşmak lazım.

Peşinde olduğumuz kalecilerin çoğu çok iyi ama Ayıboğan dışındakilerin devre arası transferi gerçekten zor.

İlla ki zorlayacaklardır ama koşullar şöyle ki;

Hamburg kaleye Drobny'i koyarım derse ve Adler ciddi baskı yaparsa bırakır kalecisini.

Arsenal Şezni dönmeden asla bırakmaz, bıraksa da maliyeti var.

Mandanda birçok açıdan çok zor çünkü oyuncun da çok meraklı değil buraya.

Ayıboğan şuan durumu en müsait olan kaleci.

İş bir anda şuraya da dönebilir. Paramız var ama kulüpler şuan bırakmıyor yazın bırakırlar. Kötü kaleci alacağımıza yazın alalım Tolga ile devam.

Olmayacak şey de değil bu isimlerin hiçbirini koparamazlarsa. O yüzden şuan en büyük çaba Adler ve Boyko içindir bence özellikle de Boyko.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Hani benim no postum :D No post yedim mi diye geldim ama her şey aynı hala :evillol:

Sen iste hemen geliyor sıcak sıcak :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olabilecek en kötü senaryoyu da konuşmak lazım.

Peşinde olduğumuz kalecilerin çoğu çok iyi ama Ayıboğan dışındakilerin devre arası transferi gerçekten zor.

İlla ki zorlayacaklardır ama koşullar şöyle ki;

Hamburg kaleye Drobny'i koyarım derse ve Adler ciddi baskı yaparsa bırakır kalecisini.

Arsenal Şezni dönmeden asla bırakmaz, bıraksa da maliyeti var.

Mandanda birçok açıdan çok zor çünkü oyuncun da çok meraklı değil buraya.

Ayıboğan şuan durumu en müsait olan kaleci.

İş bir anda şuraya da dönebilir. Paramız var ama kulüpler şuan bırakmıyor yazın bırakırlar. Kötü kaleci alacağımıza yazın alalım Tolga ile devam.

Olmayacak şey de değil bu isimlerin hiçbirini koparamazlarsa. O yüzden şuan en büyük çaba Adler ve Boyko içindir bence özellikle de Boyko.

E şampiyonluk? :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada Drobny Hamburg ile 6 maça çıkmış ligde bu sezon. Adler 11.

Adler omzundan sakatlanmış 2 hafta yokmuş ancak diğer 4 hafta yedek beklemiş.

Hiç izlemedim Drobny'i bu sene ama fena oynamadıysa bir ihtimal şansımız olabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

E şampiyonluk? :alala:

Büyük kumar olur. İşte tam olarak şuan önümüze çıkan sebeplerden yazın almalılardı kaleciyi zaten.

Umarım Hamburg ikna edilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Kaleyi yaza bırakırsak şampiyonluğu da başka baharlara bırakırız.

Çevrimdışı Tolga

Kalecisiz şampiyon olabilmemiz için her maç 3-4 gol atmamız lazım :D

Çevrimdışı cursedofdragon

kalecisiz şampiyonluk hayaldan öte değil :)

Çevrimdışı Çağrı

En kötüyü yazdım.

Bir de olaya şu açıdan bakın. Deportivo'nun kalecisi tarzı saçmasapan bir kaleci getirip 3-4 yıl kalecisiz bırakabilirler bizi.

Sporcuya üzüldüm ama sakatlanmasa bu adamı kitlemişlerdi bize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

En kötüyü yazdım.

Bir de olaya şu açıdan bakın. Deportivo'nun kalecisi tarzı saçmasapan bir kaleci getirip 3-4 yıl kalecisiz bırakabilirler bizi.

Sporcuya üzüldüm ama sakatlanmasa bu adamı kitlemişlerdi bize.

ama onda bir sebeb vardı  yani yetersiz olurdu ama mantıgı olan bir transferdi sanslıydık sakatlandı herif
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

ama onda bir sebeb vardı  yani yetersiz olurdu ama mantıgı olan bir transferdi sanslıydık sakatlandı herif

Ne mantığı vardı?

Çevrimdışı Tolga

Kaleci ve stoper alınacağını düşünüyorum.

Bence en kötü ihtimalle Boyko ve Douglas gelecek ama belki bu 2 oyuncu yerine düşünülen başka isimler vardır özellikle kaleci için söylüyorum.

Bu görüşmelerden bir sonuç alınamazsa bu 2 oyuncuya imza attırırız diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Nasıl bir mantığı vardı anlayamadım :alala:

Çevrimdışı Çağrı

Bence en kötü ihtimalle Boyko ve Douglas gelecek ama belki bu 2 oyuncu yerine düşünülen başka isimler vardır özellikle kaleci için söylüyorum.

Bu görüşmelerden bir sonuç alınamazsa bu 2 oyuncuya imza attırırız diye düşünüyorum.

En kötü dediğin kaleciyi de 2-3 büyük kulüp çekiştiriyor alabilirsek iyi :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Deportivo'nun kalecisi çok iyi bir yedek kaleci olurdu bize ancak orada da sorun var ilk 18'de 2 kaleci barındıramıyor kulüpler.

Ölü yatırım olacaktı adam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Deportivo'nun kalecisi çok iyi bir yedek kaleci olurdu bize ancak orada da sorun var ilk 18'de 2 kaleci barındıramıyor kulüpler.

Ölü yatırım olacaktı adam.

o zaman boyko ? :D

Çevrimdışı Mehmet K

Sen bile böyle diyorsan kaleci kesin gelir. :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

o zaman boyko ? :D

Adler olursa çok mutlu olurum ama bence Boyko olacak ve yine de mutlu olacağım kendi adıma :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

En kötü dediğin kaleciyi de 2-3 büyük kulüp çekiştiriyor alabilirsek iyi :D
Bana nedense menajer oyunuymuş gibi geliyor :D

Adler olursa çok mutlu olurum ama bence Boyko olacak ve yine de mutlu olacağım kendi adıma :D

Boyko candır :)

Çevrimdışı Anıl

Boyko hariç başka bir kaleci hayırlı olsun :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

Bana nedense menajer oyunuymuş gibi geliyor :D

Konoyplanka'yı aldıkları için Sevilla'nın ilgisi hiç de oyunmuş gibi gelmiyor bana :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2015, 14:41:17 Tolga ]