Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7321944 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

Serdar iyi oyuncumu yani bırakın ALLAH aşkına..

Douglas i ben sahsen çok iyi bulmuyorum ama burda herkes istiyordu.

Burdan itibaren senin yorumun ile alakali degil genel.

1 sene çıkış yapan takımdan adam alinirmi tezide yanlış konopylanka gayette iyi oynuyor oda2  sezondur adam akıllı oynuyor..

Boykoya karşı bi kac ön yargim vardi bugün geçmişe dönük maçlarını buldum izledim bizde is yapar inşallah boyko gelir ama douglas için cok pozitif bakamıyorum
Bende Bursa'dan cucak dışında oyuncu istemem.Ama bence Douglastan daha iyi serdar.Alınabilecek dünya üzerinde tek bu 2 adam kalse serdarı tercih ederim onun dışında 2 sinide almam

Çevrimdışı Necmi

Kötü niyetle düşündüğünü düşünmüyorum Rüzgar Sağnak'ın Serdarı örnek vermesindeki sebep Hoca'nın oyuncuyu istemesinden kaynaklanıyor.Madem bu parayı veriyorsun git Serdar'ı al da bar iyi oyuncu olsun Douglas'a vereceğine demek istiyor.Bende Serdar'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum.Bence Papy>Serdar>Douglas.Papy için uğraşılmasından yanayım.
git iste bakalım serdarın fiyatına ne çekecekler
kusura bakmada bu saatten sonra Bursadan oyuncu isteyen insanın aptal olması lazım
Konu yönetimse onun ağzından çıkan hiç bir şeyin iyi niyeti yoktur.
bu tip insanların sözlerinin burda yorumlanması bile saçma onun hakkında daha fazla yazıp parmaklarımı yormak istemiyorum
stad konusundaki yorumundan sonra onu hiç bir konuda ciddiye almam.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Videolardaki en trajik şey Boyko'nun her çıkardığı topu Douglas'a eksi olarak yazacak olmanız  :iblush:
Zaten futbolcu izlerken yanlış yapiyoruz mesela kaleci izlerken uzun bi maç ozetinden bakmak gerek buraya tolga zengin cenk gönen videosu atsak kaleciue ihtiyaç yok deriz..

Ersan gözümüze nesta gibi gelir video dan.

Çevrimdışı Batuhan1903

git iste bakalım serdarın fiyatına ne çekecekler
kusura bakmada bu saatten sonra Bursadan oyuncu isteyen insanın aptal olması lazım
Konu yönetimse onun ağzından çıkan hiç bir şeyin iyi niyeti yoktur.
bu tip insanların sözlerinin burda yorumlanması bile saçma onun hakkında daha fazla yazıp parmaklarımı yormak istemiyorum
stad konusundaki yorumundan sonra onu hiç bir konuda ciddiye almam.
Abi sen Papy varken Douglas'a 4 milyon euro verilmesi hakkında ne düşünüyorsun.bizim yönetimin asıl amacı Boyko ama Douglas'ı Dnipro nın Boyko'nun yanında vermeye çalıştıklarını söylüyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

Boyko ve Douglas hakkındaki haberin de kasıtlı olduğunu düşünüyorum.

Varsayalım ki 1 ay sonra serbest kalacak bu oyuncular bunun ne ilgisi var Zapo Sivok olayıyla?

1 ay sonra serbest kalan oyuncuyu sen alabilecek misin? Yola buna güvenerek mi çıkacaksın? 2. haftadaki Trabzon maçı dahil 4 maça Tolga ile mi çıkacaksın?

1 ay sonra oyuncular serbest kalmazsa ne olacak? Ya da adam yakayı kurtarırsa bu kez bu paraya bile sen o oyuncuları o başkandan alabilir misin? Tonla soru var bunun gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi sen Papy varken Douglas'a 4 milyon euro verilmesi hakkında ne düşünüyorsun.bizim yönetimin asıl amacı Boyko ama Douglas'ı Dnipro nın Boyko'nun yanında vermeye çalıştıklarını söylüyorlar.
Twitter da gördüğünüZ herşeye çok çabuk inanıyorsunuz fikret orman yermi öyle bi numarayı.. Herkes douglas hayranıydi nasıl. Bi anda çöp oldu anlamadim.

Papy i almak sandigimiz kadar kolay degildir belki. Bide şampiyonluk yolunda kiralik oyuncuyla gitmek bana çok cazip gelmiyor.

Çevrimdışı Çağrı

Ukrayna ve Rusya'da 3. ve 4.'lüğe oynayan takımın oyuncuları burada 1. sınıf oluyor lig kalitesinden ötürü.

Sosa da Douglas Boyko tipi oyuncuydu statü olarak orada. O yüzden ben her şeye rağmen özellikle Boyko'yu baya baya seveceğimizi düşünüyorum.

Douglas'ı da çoğu zaman ulan ne adam almışız diyeceğiz bazen de öyle bir iş yapacak ki bu mu diyeceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Ukrayna ve Rusya'da 3. ve 4.'lüğe oynayan takımın oyuncuları burada 1. sınıf oluyor lig kalitesinden ötürü.

Sosa da Douglas Boyko tipi oyuncuydu statü olarak orada. O yüzden ben her şeye rağmen özellikle Boyko'yu baya baya seveceğimizi düşünüyorum.

Douglas'ı da çoğu zaman ulan ne adam almışız diyeceğiz bazen de öyle bir iş yapacak ki bu mu diyeceğiz.
Sosa 'yla bir değil bunlar Sosa Madridde şampiyonlar ligi final maçı kadrosundaydı.Ondan öncede Bayern Münihte oynadı.Üstelik Arjantin milli takımında 19 maç yapmıştı Boyko laf söylemiyorum 2 milyon için gayet güzel bir transfer olur Ama Douglas'ın en azından u 20 takımlarında forma giymiş olması gerekli 4 milyon euro edecekse.

Çevrimdışı Çağrı

Sosa 'yla bir değil bunlar Sosa Madridde şampiyonlar ligi final maçı kadrosundaydı.Ondan öncede Bayern Münihte oynadı.Üstelik Arjantin milli takımında 19 maç yapmıştı Boyko laf söylemiyorum 2 milyon için gayet güzel bir transfer olur Ama Douglas'ın en azından u 20 takımlarında forma giymiş olması gerekli 4 milyon euro edecekse.

Sosa büyük yetenekti ama hiçbir şey yapamadı üst düzey takımlarda. Zaten o yüzden bizim kadromuzda şuan. Kariyer olarak evet kulüp isimler hoş ama Quaresma da nerelere gitti 3-5 maç oynamadan geri döndü.

Yetenekli olan gidiyor ama aklı olan kalabiliyor maalesef. İzleyip göreceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Sosa büyük yetenekti ama hiçbir şey yapamadı üst düzey takımlarda. Zaten o yüzden bizim kadromuzda şuan. Kariyer olarak evet kulüp isimler hoş ama Quaresma da nerelere gitti 3-5 maç oynamadan geri döndü.

Yetenekli olan gidiyor ama aklı olan kalabiliyor maalesef. İzleyip göreceğiz.
Form geçici klas kalıcı diye bir laf var sonuçta.Quaresma geldi Töre'yi bile kesti takıma uyum sağlayıp takım oyunu oyamaya başladıç. Benim felsefeme göre boğulacaksan büyük denizde boğul.Vasat adamlara yenisini ekleme git Ronaldinho'yu al demiyorum ama senin dediğin gibi Zapata'yı almaya çalış adamın kariyeri belli kaliteli oyuncu arık ya tutarsa transferleri yapmamalıyız hele bu rakam 4 milyon euroysa.

Çevrimdışı Batuhan1903

Harika adam bunumu alsak kaleye acaba :evillol:.İşin şakasıv ideo izlemekle hemen Boyko yada Douglas hayranı olmayın videodan belli olmuyor malesef.

Çevrimdışı aksitt

Başkan boşuna demiyor asıl duşman içimizde diye. Hepsi birer haber sitesi kurmuş akıllarına geleni haber kaynağı olmadan yazıyorlar.

Çevrimdışı Necmi

nerden biliyorsun yanlarındamıydın her dedikoduya inanıp buraya taşıyorsun.
ne yani bir senmi biliyorsun yada internette bir senmi dolaşıyorsun her bulduğunu getirip buraya taşıyorsun.
birileri bir şey söylüyormuş nede çabuk inanıyorsun bu adam yazında bizim transfer listemizde değimiydi
fiyatta anlaşabilseydik şu andada kadroda olurdu. neymiş söylüyorlarmış hadi canım sende twiteerde ki
ergenlerin yazılarını getirip buraya taşıyorsun emin ol senin istediğinden daha fazla şampiyonluk istiyordur
çok fazla boş mesaj yazıyorsun burasını ergen muhabbetine çeviriyorsun sana tavsiyem twiteerde her okuduğuna
inanıp gelip burda satma. kulüp iki aydır uğraşıyor onların transferi için bırak kaleciyi bizim önceliğimiz stoperdi kaleci sonradan birinci önceliğe geldi
sporting faciası yaşamasaydık kalecimi alacaktık. Papy varda alabiliyormusun bakalım yada hocan istiyormu
oyuncu transferinde senin aklına bile gelmeyen onlarca faktör var. Yönetim aptalmı twiteer ergenleri kadar
düşünemiyormu.

Çevrimdışı doganay

Harika adam bunumu alsak kaleye acaba :evillol:.İşin şakasıv ideo izlemekle hemen Boyko yada Douglas hayranı olmayın videodan belli olmuyor malesef.
2:10 daki kurtaris ne oyle. Tolga neymis oyle dedim vidyoyu izleyince  :lol:

Çevrimiçi COB

Eskiler konuşulmuş...

Maldaraşanu ve Marinho unutulmuş :D

Stavrum da vardi..

Çevrimiçi Savaş

Tamam Douglas iyi oyuncudur bunu kabul ediyoruz.

Asıl mevzu 4 milyon euro eder mi? Son zamanlarda yaptigimiz transferlere bakarsak 4 milyon euro büyük bir para.

Bu paraya daha iyisini alabilir miyiz? Asıl sorulması gereken soru bu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

senin beğenmediğin adamlarda geçen sene uefa final kadrosundaydı eğer ölçün buysa
senin elendiğin takımı elediler senin kalecin stoperlerin eledi seni onların kaleci ve stoperleri
turu getirdi.

Çevrimdışı doganay

Douglas'a 4 milyon verilecegi nereden cikti. Bence baskan bugunun sartlarinda stopere 4 milyon hayatta vermez.

Çevrimdışı Batuhan1903

nerden biliyorsun yanlarındamıydın her dedikoduya inanıp buraya taşıyorsun.
ne yani bir senmi biliyorsun yada internette bir senmi dolaşıyorsun her bulduğunu getirip buraya taşıyorsun.
birileri bir şey söylüyormuş nede çabuk inanıyorsun bu adam yazında bizim transfer listemizde değimiydi
fiyatta anlaşabilseydik şu andada kadroda olurdu. neymiş söylüyorlarmış hadi canım sende twiteerde ki
ergenlerin yazılarını getirip buraya taşıyorsun emin ol senin istediğinden daha fazla şampiyonluk istiyordur
çok fazla boş mesaj yazıyorsun burasını ergen muhabbetine çeviriyorsun sana tavsiyem twiteerde her okuduğuna
inanıp gelip burda satma. kulüp iki aydır uğraşıyor onların transferi için bırak kaleciyi bizim önceliğimiz stoperdi kaleci sonradan birinci önceliğe geldi
sporting faciası yaşamasaydık kalecimi alacaktık. Papy varda alabiliyormusun bakalım yada hocan istiyormu
oyuncu transferinde senin aklına bile gelmeyen onlarca faktör var. Yönetim aptalmı twiteer ergenleri kadar
düşünemiyormu.
Sene başı kaleci neden alınmadı orta saha neden alınmadı stoper neden alınmadı bu her yapılmayan transfer için puan kaybettik.Biz bunu sene başında gördüğümüz için bas bas bağardık kaleci alın orta saha alın diye.Şimdi diyeceksiniz kulubun maddi durumu iyi değil o zaman Doria'yı Mvila'yı kiralasaydık Valdes zaten bedavaydı bunları alsaydık.Şenol hoca istemese bile oyuncuyu alacaksın eksik bölge varsa tamamlayacaksın bu onların görevi.Beşiktaş başkanısın sen ben bu oyuncuyu alıyorum diyince Şenol hocamı karışacak hayır alamazsınız diyecek.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

anlatmak istediğini ben anladım ama yine de kurduğun cümleye dikkat etmen gerekiyor.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek diye bir deyim var ya çok güzel bir örnek vermişsin  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Necmi

Sene başı kaleci neden alınmadı orta saha neden alınmadı stoper neden alınmadı bu her yapılmayan transfer için puan kaybettik.Biz bunu sene başında gördüğümüz için bas bas bağardık kaleci alın orta saha alın diye.Şimdi diyeceksiniz kulubun maddi durumu iyi değil o zaman Doria'yı Mvila'yı kiralasaydık Valdes zaten bedavaydı bunları alsaydık.Şenol hoca istemese bile oyuncuyu alacaksın eksik bölge varsa tamamlayacaksın bu onların görevi.Beşiktaş başkanısın sen ben bu oyuncuyu alıyorum diyince Şenol hocamı karışacak hayır alamazsınız diyecek.
ne kaybetmişiz anlamadım lig lideriyiz kaybettiğimiz hepsi topu topu 10 puan
ne sanıyorsun sıfır kayıplamı gidecektik alsalardı. Valdes kim ya ona kaleci diyorsan
konuşmaya gerek yok ne demek hoca istemese bile oyuncu alacaksın bunun adı sokağa
para atmaktır Hocayıda taça çıkartmaktır. Hayat senin dediğin gibi yürümüyor. Zaten bu güne kadar başımıza
gelen senin mantığın gibi düşünen başkanlar yüzünden geldi. kulüp onlar yüzünden battı.
Senin kafa yapın gsli ergen taraftar yapısında sadece alalım alınca ne olacaktı fenere 20 puan farkmı atacaktın
adamlar önlerine geleni aldı ne oldu bize farkmı attılar. neyi eleştiriyorsun farkında bile değilsin
bu takım bir iki maç haricinde bütün rakiplerini ezerek kazandı. Kiralıktan hayırmı gelir.

Çevrimdışı Çağrı

anlatmak istediğini ben anladım ama yine de kurduğun cümleye dikkat etmen gerekiyor.

Irkçı ifade açısından diyorsan özellikle '' oyun aklı '' kalıbını seçtim. Akıl demedim.

Siyahi oyuncuların %90'ı Afrika'dan fundamental olarak çok kötü bir eğitim ile tamamen fiziksel özellikleri ile geliyorlar Avrupa kıtasına. Bu son derece bilindik bir durum ve ırkçılık içermiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Öff batuhan... manager oyunu mu  oynuyosun,  hemen onu bunu yerlestirdin. Medyadaki gibi güllük gülüstanlık değil herşey.  Adamlar gs de para olmadigi icin onliberoya donk diyor , tabi bu isim fazla tiraj yapmayinca yanina bir kactane dunya yildizi ismi koyuyor, akil var mantik var bir takimin transfer listesinde hem 10 hem 1 milyon euroluk oyuncu olurmu? Zatem 10 milyonluk oyuncuya gucu yetiyorsa donk ile filan ugrasmaz , sonucta ne oluyor? Gs donk'u alicak . Donk ilk hatasinda gs taraftari neden diger adami almadiniz diyecek. Iste bu taraftar profili kulubune zarar verir . Sende medyanin etkisindesin. Ruzgar sağanak filan geç bunlari.... biraz gerçekçi ol. Kimsede para yok

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Batuhan1903

ne kaybetmişiz anlamadım lig lideriyiz kaybettiğimiz hepsi topu topu 10 puan
ne sanıyorsun sıfır kayıplamı gidecektik alsalardı. Valdes kim ya ona kaleci diyorsan
konuşmaya gerek yok ne demek hoca istemese bile oyuncu alacaksın bunun adı sokağa
para atmaktır Hocayıda taça çıkartmaktır. Hayat senin dediğin gibi yürümüyor. Zaten bu güne kadar başımıza
gelen senin mantığın gibi düşünen başkanlar yüzünden geldi. kulüp onlar yüzünden battı.
Senin kafa yapın gsli ergen taraftar yapısında sadece alalım alınca ne olacaktı fenere 20 puan farkmı atacaktın
adamlar önlerine geleni aldı ne oldu bize farkmı attılar. neyi eleştiriyorsun farkında bile değilsin
bu takım bir iki maç haricinde bütün rakiplerini ezerek kazandı. Kiralıktan hayırmı gelir.
Her şekilde yönetimi destekliyorsunuz.O 10 puandan en azından 6 sını almanın Fenere 7 puan fark Gs ile 15 puan fark yaratacağını bununda psikolojik olarak rakiplerimizi çöktürüp şampiyonluğumuzu %90 garantileyebileceğini düşünmüyorsunuz.Valdes'e yıllarca Barca'da oynayan adama kötü diyorsunuz kalemizde Tolga varken.Valdes olmadığı için Avrupa'dan eleniyoruz.Kiralıktan hayır mı gelir diyorsunuz üstelik avrupanın en elit kulupleri bile oyuncu kiralarken.

Çevrimdışı campeon2015

Başkan çok gizli saklı iş yapıyor.Bunun aksine basında çıkan haberlerde hangi oyuncu ile hangi fiyata anlaştığımız vs yazıyor.Başkan ters köşe yaparsa şaşırmam.Ben hala Sirigu ve Papy gelecek diyorum.