Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322439 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Mattias asper'i hatırlayan varmı adam 41 yaşında halen oynuyor bu ayın 31'inde futbolu bırakıyormuş :D

http://www.transfermarkt.com.tr/mattias-asper/profil/spieler/18840

Çevrimdışı Tolga

ya veysel cihan oynadı bu takımda varmı ötesi :)
Erman Güraçar, Baya, Youla, Stavrum, Amaral vs :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Mattias asper'i hatırlayan varmı adam 41 yaşında halen oynuyor bu ayın 31'inde futbolu bırakıyormuş :D

http://www.transfermarkt.com.tr/mattias-asper/profil/spieler/18840

Onu da  Daum yedi :D

Mhyre trip atınca oynatmazsan giderim diye..

Bilmeyenler vardır 6 yabancı kuralı varken 2 kalecimiz yabancıydı bir ara bu ikisiyle :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı yağlanma var mı? :D
Halbu ki o sezona da iyi başlamıştı ama o kadar da kalmıştı :D

Çevrimdışı Çağrı

Halbu ki o sezona da iyi başlamıştı ama o kadar da kalmıştı :D

Rize maçında Kleberson ile kulübede otururken Türkiye ile dalga geçmişti Old Trafford'dan buraya diye..

Döveceklerdi kaçmasaydı :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

yavru kartal yasin sülün :DDD necip v2 gibi... adama gerrard olur dedik yasin sülün oldu :)

Çevrimdışı Tolga

Onu da  Daum yedi :D

Mhyre trip atınca oynatmazsan giderim diye..

Bilmeyenler vardır 6 yabancı kuralı varken 2 kalecimiz yabancıydı bir ara bu ikisiyle :D
Her yerde BJK'ın son 2 şampiyonluğunda da payım var diyen Sinan Engin'in eseridir bu :)

Çevrimdışı AmaralGürses

kimdi hatırlamıyorum bir beşiktaş yorumcusuydu, görüntüye aldanmayın kampta üstsüz gördüm bir gram yağ yok adamda demişti.  :tabe:

Çevrimdışı Kadir G.

Kimlere umut bağlamışız üzüldüm bize. :D

Juanfran nedir 4.5 milyon vermiş yd tek sezon için öküz alsakdaha çok katkı alırdık. :D

Şey vardı bir de bonservisinin yarısına 3-4 milyon ödemiştik oynamadan gitti kimdi o?

Çevrimdışı Tolga

Rize maçında Kleberson ile kulübede otururken Türkiye ile dalga geçmişti Old Trafford'dan buraya diye..

Döveceklerdi kaçmasaydı :D
Hadi ya hiç hatırlamıyorum onu :kop:

Çevrimdışı Çağrı

kimdi hatırlamıyorum bir beşiktaş yorumcusuydu, görüntüye aldanmayın kampta üstsüz gördüm bir gram yağ yok adamda demişti.  :tabe:
Adnan Aybaba  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BJKTÜRK23

sellami,diatta,schindelfeld,sixten veit, baktım bu yabancıları yazmamışsınız unutma unutturma  :D

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı AmaralGürses

Kimlere umut bağlamışız üzüldüm bize. :D

Juanfran nedir 4.5 milyon vermiş yd tek sezon için öküz alsakdaha çok katkı alırdık. :D

Şey vardı bir de bonservisinin yarısına 3-4 milyon ödemiştik oynamadan gitti kimdi o?

fenerdeki bruno alvesin küçük kardeşi julio regufe alves  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

sellami,diatta,schindelfeld,sixten veit, baktım bu yabancıları yazmamışsınız unutma unutturma  :D

Del Solar, Yankov, Letchkov diye girerim şimdi eleştirmediğimiz Seba kalmıştı onu da yapmayalım   :evillol: :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı tangaz

ailton bu fiziği ile bundesligada gol kralı olmuştu. kendisini bitiren rıza çalımbayın egoları olmuştu sezonun açılış maçı gençlerbirliği ile 2 gol atmıştı rıza hocanın yaptıklarını hatırlayın.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kadir G.

fenerdeki bruno alvesin küçük kardeşi julio regufe alves  :evillol:

Heh o mendesin kazıkları... :D

Çevrimdışı Çağrı

ailton'a zamanına 3.5 milyon € para vermişiz yazık.

http://www.transfermarkt.com.tr/ailton/profil/spieler/516

16 ya da 17'ydim söylediler hayırlı olsun Ailton geldi diye başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü Demirören sırıtıyordu tv'de akşam Dünya yıldızı getirdik diye :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Koa_lAA

acaip bi sol ayak vardı ailton da hee... mermi gibi vururdu topa.. tabi yetişebilirse topa :)