Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322502 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Ben rene Adler demekten yoruldum boşa kürek çekiyoruz al gel risksiz transfer

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

normalde videosunu izlememiştim ama iş ciddileşti

bence berbat bir transfer hamlesi olacak benim gordugum problemleri bu adam asamaz hayır 1.2 milyona alsak acımam da 4 milyon üzer beni
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Rüştü  :iblush:
Her gol sonrası önce yardımcı hakeme bakardı ofsayt vermiş mi diye vermediyse sakatlık bahanesiyle kendini yerlere atardı :akuma:

Kaleci konusunda ne kötü kaderimiz varmış arkadaş :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

birde size sormak istiyorum

bir takımdan iki oyuncu almak sizce nasıl bir mantıktır? güzel olan tarafı su ikiside o takımda daimi oyuncular yani yedek değiller

fakat kücük cete kurabilirler:D yada takıma uyumda 1,2 sıfır geride olacaktır diye dusunmuyor değilim ne dersiniz?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Her gol sonrası önce yardımcı hakeme bakardı ofsayt vermiş mi diye vermediyse sakatlık bahanesiyle kendini yerlere atardı :akuma:

Kaleci konusunda ne kötü kaderimiz varmış arkadaş :D

Say say bitmez sonra neden. Ulan say desek 3 tane iyi kaleci stoper sayamayız 20 yılda.

Mrmic'ten sonra resmen kaleci deformasyonu başladı. Fevzi, Ramazan, Rüştü, Gregor, Tolga. Cordoba dışında kale hep boş.

Stoper daha da fecaat durumda. Alpay'dan sonra Zago Ronaldo geldi bir tek onun dışında takımın stoper yok 20 yıldır.

Sivok, Toraman, Zapo, Zan, Escude, Mercimek..

Bekler İspanyol, Seric, Dağ, Ali Eren, Tayfun Korkut..

Ne çekmişiz biz arkadaş. Tabi ki 20 yılda 2 kez olursun şampiyon paranın gittiği yerlere bak hep 1 yıllık kadrolar hep acele planlar sanki her sene şampiyon olmazsan İnönü'yü yakıyoruz.

Oturup 3 yıllık plan yapmak bu kadar mı zordu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

birde size sormak istiyorum

bir takımdan iki oyuncu almak sizce nasıl bir mantıktır? güzel olan tarafı su ikiside o takımda daimi oyuncular yani yedek değiller

fakat kücük cete kurabilirler:D yada takıma uyumda 1,2 sıfır geride olacaktır diye dusunmuyor değilim ne dersiniz?

O takım Uefa finali yaptıysa iyi bir mantıktır :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

yalnız o ispanyol iyiydi bence.. kıymetini bilemedik.. juan fran dı heralde ismi..

Çevrimdışı cursedofdragon

en güzel kalecimiz fevzi idi gerisi boş :D :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

yalnız o ispanyol iyiydi bence.. kıymetini bilemedik.. juan fran dı heralde ismi..

http://www.transfermarkt.com.tr/juanfran/profil/spieler/7542

Hala oynuyor alalım :D

Bizden sonraki kariyeri açıklıyor aslında bizden yaptığı vurgunu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BJKTÜRK23

+ İmza parası. ( Minimum 3-4 milyon olacaktır )
Hocam unuttuğun bir faktör de maaş faktörü. En az Gomez'e verdiğini vermen gerekir Handanoviç gibi bir kaleci için. Belki daha bile fazla. 2-3 milyona imza attıramazsın. Örnek vermek gerekirse, Muslera 3.3 alıyor ve Handanoviç Muslera'dan bir gömlek daha iyi kaleci.

Handanovic top klas seviyede alınma ihtimali az da olsa olabilecek bir kaleci o yüzden onun ismini veriyorum. Takmayın isme ben şimdi bizim çocukluğumuzdaki gibi takip edemediğim için fazla isim sunamam scout gibi ama mesela çağrının dediği Adler Alman milli takımında da oynuyordu bir ara yanlış bilmiyorsam gayet iyi kalecidir.  Fabriye gidene kadar zamanında ona gitmelilerdi mesela.

Handanovic e ben en az zaten 3.5 düşünmüştüm. Tolga 1.2 + Boyko 1.2 = 2,4 zaten sporting galibiyeti 860 bi euro + bir üst tur sonuçlarına göre alacağın para, hasılat ve yayın geliri vs  daha da önemlisi sırtını yaslayıp korkusuz maç izleme keyfi bence değer :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağrı

en güzel kalecimiz fevzi idi gerisi boş :D :evillol:

Penaltı atılırken Kartal gibi kollarını açardı 2 metre boyu ile.

Bayern ile oynuyorduk şampiyonlar liginde Mrmic atldı penaltı yaptırıp daha 16 yaşında geçti kaleye çıkardı penaltıyı.

Her maçta kollarımı onun gibi açmaya çalışırdım kaledeyken hey gidi yazık edenlerden kendine..

16 yaşında Muğlaspor'dan tam 1 milyon dolara almıştık. İdrak edilmesi açısından Oktay Derelioğlu'nun 17 yaşında Trabzonspor'dan aldığımız bonservisi ile eşit. Büyük potansiyeldi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

http://www.transfermarkt.com.tr/juanfran/profil/spieler/7542

Hala oynuyor alalım :D

Bizden sonraki kariyeri açıklıyor aslında bizden yaptığı vurgunu.
yuh hala mı oynuyomuş bu... :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Cok merak ediyorum douglas silvayi neye göre almak istiyorlar, kimsenin göremedigini ne görüyor bizim transfer ekibi? Resmen bos transfer yine. Gönderdigimiz Sivokdan hatta atinc'dan artisi ne? Gercekden yazik böyle adamlara para harcayacaksak.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada bir adamın saygınlığı üzerine.

Sivrilen her genç oyuncuyu Beşiktaş alıyordu 90 lı yıllarda Türkiye'de Seba faktörü ile.

Ozan'da yaşadığımızı düşününce çok değişti futbol gerçekten. Al kendi de koruyamadı koltuğunu Bursa kongreye gidiyor işte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Boyko ilk tercihim olmaz fakat alınacaksa karşı da çıkmam yalnız douglas çok fena patlayacak gibi hissediyorum.

Şampiyonlar liginde ne yaparız onu düşünüyorum. rhodolfo-ersan-douglas-tosic seç beğen tandemi kur. :D

Penaltı atılırken Kartal gibi kollarını açardı 2 metre boyu ile.

Bayern ile oynuyorduk şampiyonlar liginde Mrmic atldı penaltı yaptırıp daha 16 yaşında geçti kaleye çıkardı penaltıyı.

Her maçta kollarımı onun gibi açmaya çalışırdım kaledeyken hey gidi yazık edenlerden kendine..

16 yaşında Muğlaspor'dan tam 1 milyon dolara almıştık. İdrak edilmesi açısından Oktay Derelioğlu'nun 17 yaşında Trabzonspor'dan aldığımız bonservisi ile eşit. Büyük potansiyeldi.

http://www.transfermarkt.com.tr/fevzi-tuncay/profil/spieler/7055

:)

Çevrimdışı AmaralGürses

Say say bitmez sonra neden. Ulan say desek 3 tane iyi kaleci stoper sayamayız 20 yılda.

Mrmic'ten sonra resmen kaleci deformasyonu başladı. Fevzi, Ramazan, Rüştü, Gregor, Tolga. Cordoba dışında kale hep boş.

Stoper daha da fecaat durumda. Alpay'dan sonra Zago Ronaldo geldi bir tek onun dışında takımın stoper yok 20 yıldır.

Ne çekmişiz biz arkadaş. Tabi ki 20 yılda 2 kez olursun şampiyon paranın gittiği yerlere bak hep 1 yıllık kadrolar hep acele planlar sanki her sene şampiyon olmazsan İnönü'yü yakıyoruz.

Daha öyle çok adam var @Çağrı. Öyle böyle bir çile çekmedik o mevkilerde..

Murat Şahin, Çağdaş Atan, Mehmet Sedef, İbrahim Kaş, Erhan Güven, Sidnei, Tanju Kayhan, Gökhan Süzen, Dany...

İçim kalktı yemin ediyorum..

Çevrimdışı Çağrı

O dönem Beşiktaş yine oyuncularını iyi yönetemedi.

Alpay, Sergen, Şifo, Fevzi, Ertuğrul, Oktay, Ahmet Dursun gibi rüya bir jenerasyon vardı elimizde.

Bu oyuncularının çoğu ya Fenere gitti ya Fener'den teklif aldı.

Tümer'in bir sözü var irdelenmeli. Beşiktaş neden en iyi yerli oyuncularını hep Fener'e kaptırıyor bunu düşünsün demişti.

Tümer karaktersizdi ama bu sözü gerçekten önemli. Çok kolay satıyoruz oyuncuları Töre tepkilerine ithafen bu söylediğim..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

alsınlar yeterki birini.. stoper işi biraz risk zaten... bi hatada gömülmeye açık...

mesela rhodolfo bence iyi iş yapmakta ama çoğunuz beğenmemekte..

ilk yarı bitcek nerdeyse benim hatırladığım daha kornerden gol yemedik yada 1 tane falan yedik... rhodolfo ve gomez in katkısı çok fazla bu olayda...

geçen sen kornerler penaltı gibiydi bi ara bizim için..

Çevrimdışı Kadir G.

Murat Şahin, Çağdaş Atan, Mehmet Sedef, İbrahim Kaş, Erhan Güven, Sidnei, Tanju Kayhan, Gökhan Süzen, Dany...

Murat Şahin bir Türkiye kupası aldırmıştı yanılmıyorsam diğerleri tamamen çöp.

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hani biz kızıyoruz bazen bizi engellediler diye ama biz de bunu değiştirmek için hiçbirşey yapmadık.

Şampiyon olacak seviyede kadrolar kuramadık çoğu zaman bu da seri şampiyonlukların gelmesini engelledi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Koa_lAA

ya veysel cihan oynadı bu takımda varmı ötesi :)