Boyko 2 milyon euro'ya alınıyorsa iyi transfer yapılmış olur.Fakat Douglas için aynı şeyi söyleyemem 4 milyon euro bu adama verilmez.Yine aynı şeyi söyleyecem ama 4 milyon euro'ya Papy'yi Balanta'yı hatta Caceres'i bile alabilirsin (sözleşmesi bitiyor)Bu saydıklarımdan Papy 2 gömlek Caceres 3 gömlek daha üstündür.Balanta'nın potansiyeli ise 3-4 gömlek daha üstündür Douglas'tan.
@Batuhan1903 ve diğer kardeşlerim, stoper konusunda çok eleştirilmiş yönetim ben şöyle düşünüyorum: tabi ki Douglas hepimizi veya çoğumuzu mutlu edecek bir transfer değil ama bana sorarsan optimum bir transferdir. Bizzat senin söylediklerinle kıyaslarsak:
Papy: 7 aydır resmi maça çıkmadı, eğer gelirse bize 8 ay hiç resmi maç yapmadan gelmiş olacak. Bize geldiğinde TAK diye katkı verecek oyuncu lazım. Artı Toulouse ve Marsilya çok yakından ilgileniyor birkaç aydır, ilk tercihi yıllardır oynadığı Fransa ligi olacaktır. Avrupa kupalarında maç tecrübesinin 0 olduğunu da ekleyelim.
Balanta: Bence hiç olmaması gereken transfer bu. 22 yaşında ve Avrupa kıtasına ayak basmamış oyuncu profili en son ilgilenmemiz gereken oyuncu profilidir şu an. Her ne olursa olsun. Belki sene sonu.
Cacares: Sözleşmesi sene sonu bitiyor, iyi de bir oyuncu ama 2.5-3 milyon euro'dan aşağıya (minimum) imza atmaz Türkiye'de bir kulübe. Douglas gelirse 1 milyona oynayacak ve henüz 25 yaşında. Kjaer Fener'den 4 milyon euro alıyor yıllık (şaka değil) bu adamda o paralardan aşağıya gelmeyecektir. Esas mesele ise bu senenin tamamında sakatlık yaşadı ve geçen sene ise sadece 10 maç oynadı. İki senede 10 maç oynamış oyuncu yıldız vasıflarındaysa forvet, kanat vs. için düşünülebilir ama stoperde en önemli husus maç alışkanlığıdır.
Bu nedenle bir kez daha düşünün derim. Tartıştığımız isimler içinde en "optimum" ismin Douglas olduğunu düşünüyorum ve şahsen gelmesinden yanayım.
@Çağrı @Yunus Emre Dökmeci @ozan062