Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322288 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bence artik adim adima sampiyonluga gidiyoruz artik bir butun olmamiz lazim artik nasil elimiz deki oyuncularla sampiyon olacagimiza dusunmeliyiz insallah devre arasi yeni oyuncularla dahi iyi oluruz ve butun oyuncularimizi basina karsi savunalim lutfen bu oyunculari  etkiliyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Batuhan1903

Boyko 2 milyon euro'ya alınıyorsa iyi transfer yapılmış olur.Fakat Douglas için aynı şeyi söyleyemem 4 milyon euro bu adama verilmez.Yine aynı şeyi söyleyecem ama 4 milyon euro'ya Papy'yi Balanta'yı hatta Caceres'i bile alabilirsin (sözleşmesi bitiyor)Bu saydıklarımdan Papy 2 gömlek Caceres 3 gömlek daha üstündür.Balanta'nın potansiyeli ise 3-4 gömlek daha üstündür Douglas'tan.
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 23:10:15 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Everton'a gitti deniyordu demek ki balonmuş haber. Ben stoper ile ilgili bilgi alamadım ama Boyko tamam diyor herkes.
Baskanin , Kaleci 2 Ocakta ki kampa katilir demesinden anlamaliydik aslinda
:sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 23:07:36 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

boyko iyi transfer douglas elimizde patlıyabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  15 dk.15 dakika önce
Douglas menisküs olmuş. Ama çok önemsenmiyor. Sıkıntı olmazmış

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  15 dk.15 dakika önce
Douglas menisküs olmuş. Ama çok önemsenmiyor. Sıkıntı olmazmış

aynen douglas biraz sakat olarak gelicek 2-3 hafta oynamaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben stopere Papy ya da Caceres'i isterim Douglas hiç güven vermiyor üstüne bir de sakat. 4 milyon verilir mi sakat adama ? Boyko'yu da istemiyorum ama yinede Tolga'dan Günay'dan iyidir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sayılan isimlerden kim gelirse gelsin kalemizi seviye atlatır, madem durum bu en düşük maliyetle alınacak olanı katkı sağlayacaktır.

Bu şartlar altında Boyko en düşük maliyetli gözükeni benim de gönlüm ondan yana ama Ospina'ya da hayır demem ikisinden biri olursa çok iyi iş yapmış oluruz.

Stoperle ilgili benim de kafama yatmayan bazı şeyler var, mevcut stoperlerin en çok eleştirilen yanı ağır olmaları, aynı kalibrede aynı tip bir stoper gibi geldi bana dolayısıyla ben bu transferin gerçekleşmesini pek istemiyorum, kaldı ki Bursa'nın stoperini ona tercih ederim ne kadar sevmesem de.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çok acil değil ama sol bek de lazım diye düşünüyorum. Devre arası Motta gidecek Tosic de oraya kimi koyarsan koy o kadar oynayacak bir adam. Madem planlama yapiyoruz ucuza dinamik İsmail le rekabet edebilecek genç veya uluslararası seviyelerde oynamış tecrübeli biri olabilir.

Çevrimdışı Tolga

Boyko'nun Everton ile kesin olarak anlaştığı yönünde haberler çıktığında demiştim, Boyko resmi imzayı atmadan bu iş bizim açımızdan bitmez diye.

Görüyorum ki son haberler de bunu teyit ediyor.
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 23:17:13 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Batuhan1903

Sayılan isimlerden kim gelirse gelsin kalemizi seviye atlatır, madem durum bu en düşük maliyetle alınacak olanı katkı sağlayacaktır.

Bu şartlar altında Boyko en düşük maliyetli gözükeni benim de gönlüm ondan yana ama Ospina'ya da hayır demem ikisinden biri olursa çok iyi iş yapmış oluruz.

Stoperle ilgili benim de kafama yatmayan bazı şeyler var, mevcut stoperlerin en çok eleştirilen yanı ağır olmaları, aynı kalibrede aynı tip bir stoper gibi geldi bana dolayısıyla ben bu transferin gerçekleşmesini pek istemiyorum, kaldı ki Bursa'nın stoperini ona tercih ederim ne kadar sevmesem de.
Beni Serdar Aziz Douglas'tan daha mutlu eder açıkçası.Ersan'la Serdar uyum içinde bir 2li oluşturabilirler.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Beni Serdar Aziz Douglas'tan daha mutlu eder açıkçası.Ersan'la Serdar uyum içinde bir 2li oluşturabilirler.

:ok:

Milli oyuncu geleceği de parlak gözüküyor Galatasarayla adı çok geçmişti ama olmamıştı, paradan dolayıdır. Ama Bursaspor'un mevcut yapısında takımda kalmak isteyecek babayiğit pek görmüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Menisküs önemli bir operasyon değil adama güveniliyorsa alınır her türlü Uefa yok çünkü artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Sakat adamı alırsak yazıklar olsun, hani senin iyi dostluk kurdğun Chelsea ne oldu?

Git kopar Papy'i.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Duran toplarında öyle böyle gol yemeyiz aklın durur.

Araya atılan her top istisnasız gol olur.

İkisi de pozisyon almayı bilmeyen stoper.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Boyko Everton la anlasmis , bunda iddaa ediyorum.

Ayrıca gerçekten Toreye yaptığınızı renkliler yapmıyor , bu adam bize derbi aldırdı 2 hafta önce el insaf.

Çevrimdışı Çağrı

İki oyuncu toplam 6-6.5 bandını geçmeyecekmişiz bu yüzden Ospina filan mümkün değil haliyle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şahsen Douglas'ı beğeniyorum ama neden kiralık da olsa Papy'i almıyorlar diye düşündüğümde tek mantıklı açıklaması 6 aydır doğru düzgün maça çıkmamış olmasıdır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Boyko Everton la anlasmis , bunda iddaa ediyorum.

Ayrıca gerçekten Toreye yaptığınızı renkliler yapmıyor , bu adam bize derbi aldırdı 2 hafta önce el insaf.

senin duyum fıs çıktı :)

Adam bize geliyor başkan çok önceden kaleci kesinleşti 2 ocakta takım kamp yapıcak ona katılacak demişti bitirmese öyle demezdi :)

Boyko'dur o :)

Şahsen Douglas'ı beğeniyorum ama neden kiralık da olsa Papy'i almıyorlar diye düşündüğümde tek mantıklı açıklaması 6 aydır doğru düzgün maça çıkmamış olmasıdır.

papy douglastan daha kötü 6 aydır maça çıkmayan adam dediğin gibi.

Balanta olabilirdi ama.

Çevrimdışı ozan062

stopere kiralık kaleciyi hadi tamam deyim 2 milyona 1milyon maas tamam eyv ama stoper alacakken saglam alalım yama olmasın simdilik idare kiralık ama seneye dogru duzgun adam alıp gecelim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı AmaralGürses

Boyko 2 milyon euro'ya alınıyorsa iyi transfer yapılmış olur.Fakat Douglas için aynı şeyi söyleyemem 4 milyon euro bu adama verilmez.Yine aynı şeyi söyleyecem ama 4 milyon euro'ya Papy'yi Balanta'yı hatta Caceres'i bile alabilirsin (sözleşmesi bitiyor)Bu saydıklarımdan Papy 2 gömlek Caceres 3 gömlek daha üstündür.Balanta'nın potansiyeli ise 3-4 gömlek daha üstündür Douglas'tan.

@Batuhan1903 ve diğer kardeşlerim, stoper konusunda çok eleştirilmiş yönetim ben şöyle düşünüyorum: tabi ki Douglas hepimizi veya çoğumuzu mutlu edecek bir transfer değil ama bana sorarsan optimum bir transferdir. Bizzat senin söylediklerinle kıyaslarsak:

Papy: 7 aydır resmi maça çıkmadı, eğer gelirse bize 8 ay hiç resmi maç yapmadan gelmiş olacak. Bize geldiğinde TAK diye katkı verecek oyuncu lazım. Artı Toulouse ve Marsilya çok yakından ilgileniyor birkaç aydır, ilk tercihi yıllardır oynadığı Fransa ligi olacaktır. Avrupa kupalarında maç tecrübesinin 0 olduğunu da ekleyelim.

Balanta: Bence hiç olmaması gereken transfer bu. 22 yaşında ve Avrupa kıtasına ayak basmamış oyuncu profili en son ilgilenmemiz gereken oyuncu profilidir şu an. Her ne olursa olsun. Belki sene sonu.

Cacares: Sözleşmesi sene sonu bitiyor, iyi de bir oyuncu ama 2.5-3 milyon euro'dan aşağıya (minimum) imza atmaz Türkiye'de bir kulübe. Douglas gelirse 1 milyona oynayacak ve henüz 25 yaşında. Kjaer Fener'den 4 milyon euro alıyor yıllık (şaka değil) bu adamda o paralardan aşağıya gelmeyecektir. Esas mesele ise bu senenin tamamında sakatlık yaşadı ve geçen sene ise sadece 10 maç oynadı. İki senede 10 maç oynamış oyuncu yıldız vasıflarındaysa forvet, kanat vs. için düşünülebilir ama stoperde en önemli husus maç alışkanlığıdır.

Bu nedenle bir kez daha düşünün derim. Tartıştığımız isimler içinde en "optimum" ismin Douglas olduğunu düşünüyorum ve şahsen gelmesinden yanayım.
@Çağrı @Yunus Emre Dökmeci @ozan062

Çevrimdışı EMİR EMRE

Boyko'nun transfer haberlerine göre benim şahsi görüşürüm %60 Everton %30 Beşiktaş %10 kulübünde kalır. İngilizler baya bir istekli gibi görünüyor kaleci konusunda

Çevrimdışı Batuhan1903

Duran toplarında öyle böyle gol yemeyiz aklın durur.

Araya atılan her top istisnasız gol olur.

İkisi de pozisyon almayı bilmeyen stoper.
Peki sen nasıl bir tandem kurardın Rodo Douglas mı yapardın işte o zaman defans tank gibi ağır olurdu.Ersan yine biraz daha hızlı atik rodo ve douglas'a göre.Serdar kafa toplarında abarttığın kadar kötü değil ayrıca Mancini'nin beğendiği bir oyuncu serdar aziz.

Çevrimdışı can1903

Kaleci olsun, taştan olsun ama bizimle olsun  :ebebe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..