Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322547 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Maca gore degisir , Degisimli oynarlar :tabe:

Arsenalde Gecen sezon Ospina ve Sezny degisimli oynuyordu

Beni pusuaya düşüremezsin :D @ozan062

50 maçta tabe canım :P
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Kesinlikle katılıyorum @Tolga
Ama hala Tore 11 de baslamali diyen var ben ona kızıyorum

Yahu adam Topaç gibi olmus bu hizinida etkiliyor ve Bu fizigiyle 90 dakika sahada kalmasi mumkun degil teknik ve fizik olarak..

Sonradan girerse faydali olabilir Gs macindaki gibi

Suanki fizigi ile en fazla 30 dakika sahada kalabilir..
Maç başlığında da dediğim gibi bu hafta yine ilk 11 de olacağını düşünmüyorum.

Devre arası kampında toparlayacağını umuyorum.

Şunu atlamayayım bu takımın en önemli kanat oyuncusu Töre'dir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İlk haftalar quaresma oynasın istediği için töreyi de olcayı da gömenleri hatırlıyorum. O yüzden aslında bu kişilerle bu konuyu tartışmakta boş. Kendi dünyalarında devam etsinler.
Tamam iste Kadir

Ilk haftalar Quaresma formsuzdu yedek kaldi kimsede sesini çıkarmadı

Simdide Tore formsuz , Q17 formda ve O oynuyor bunda yanlis olan birsey yokki :alala:

Ama siz Tore oynamali diye baski yapıyorsunuz.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Maç başlığında da dediğim gibi bu hafta yine ilk 11 de olacağını düşünmüyorum.

Devre arası kampında toparlayacağını umuyorum.

Şunu atlamayayım bu takımın en önemli kanat oyuncusu Töre'dir.
Bundan kimsenin suphesi yok zaten @Tolga

Fit ve formda bir Toreyi bu takimda kimse kesemez zaten..

Çevrimdışı can1903

ospina ve boyko aynı takımda oynasa kim 11e cıkar?

alsana hileli soru :evillol:
Ospina.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

[/quote]
Tamam iste Kadir

Simdide Tore formsuz , Q17 formda ve O oynuyor bunda yanlis olan birsey yokki :alala:

Quaresma son 2 maçta form düşüklüğü var, Gs maçında hiç katkı veremedi. Osmanlı maçında asisti iyidi fakat zeminden dolayı olacaktır kendini gösteremedi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

50 maçta tabe canım :P
Bu arada Boyko premier lige gitse ve Ospina ile ayni Takimda olsa Ospinayi kesebilir

Bunu @atalay a sordum Boyko Nasil olur bize dedim verdigi cevap Premier lige gitsin tam premier lig kalecisi dedi Boyko icin..

Quaresma son 2 maçta form düşüklüğü var, Gs maçında hiç katkı veremedi. Osmanlı maçında asisti iyidi fakat zeminden dolayı olacaktır kendini gösteremedi.
Evet ondada dusus var

Aslinda Gs macinda da Ismaile güzel bir asist yapti ama Muslera açıyi cok iyi kapatti..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evrim nedir sorusunun Cevabi :bandit:

Kafa aynı kafa da saç stili değiştiriyo baya :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı seninde bir ayarin yok yahu

Yaz döneminde Q17 nin göbek yapmis fotolarini paylaşıp sorumsuz bencil , Göbekli diyordun

Simdi Gokhan aynisini yapınca buyutulcek bişey yok Yaglanma var birazcik diyorsun :upto: :upto: :upto:

Yunus Emre çok seviyorsun genelleme yapmayı bazı konularda şuan ne ile neyi karşılaştırdığını bir bilsen.

Töre'nin şu hali bile takımda Atiba'dan sonra en fit oyuncu olur farkında mısın bunun? Adam yağlandı mı dedin ben de evet yağlanma var dedim demez olaydım nerelere getirdin olayı.

Kondisyonunu hiç etkilemez şuanki durumu sadece hızını düşürür ki düşürdü olay bundan ibaret.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Sosanin esi hala dogum yapmamis Gecen mistafanin dugun resimlerinde gördüm ne gecmez 9 ay mi yaa :alala:

Dogursada artik bizde Sosada rahat etse :bandit:

Çevrimdışı Kadir G.

Tamam iste Kadir

Baskı mı yapıyorum?

İki gündür adama demediğinizi bırakmadınız laflarım ona.

Kilosu var diyorsun maksimum 5-6 kilo var diyorum sen sergen yaptın Töre'yi. Onları bir haftada verir 2. hafta çıkar topunu oynar. Fotoğraflarını da koydum dediklerimi kanıtlıyor. Yüzü kapalı fotoğrafına bakıp yorum yapıyorsunuz ben de fikrini söyleyeyim orada 90 kilo gibi çıkmış bu fotoğrafın yanıltmasıdır. Antrenman fotoğrafına bak anlayacaksın.

Avukatlık meselelere hiç girmiyorum onları tartışmayacağım artık. Önce silah dayadı dendi hakanla kamplarda birbirlerinden ayrılmıyorlar sonra çebiyle boğaz boğaza geldi dendi daha geçenlerde yemek verilmişti omuz omuza kol kolalar. İnanmıyorum bu haberlere.

İnanmamamın ilk sebebi fenerlisi galatasaraylısı benin oyuncuma tonla iddiada bulunuyor bu bile yeterli. Derbiyi aldı erman efendi niye tutuştu?

Bakıyorum Bu Beşiktaşı biri durdursun diyenler bizi doğramaya vesile olanlar bugün forumun bilir kişisi olmuş.

Form durumuna gelince.. Formsuz durumu 2 derbi 1 beraberlik aldı formlu halini sen düşünebilirsin. Ne küçük maçların büyük oyuncusu denilen olcayın ne de quaresmanın böyle bir istatistiği var mı soruyorum.

3-0 lık maçta 4. golü atmıyor sonuçta. 3 maçtan 2 puan çıkaracakken 7 puan çıkarmışız kazandırdığı maddi boyutun yanında manevi hazzın farkında mısın?

Ben bir ikisi hariç her futbolcumu severim sahipte çıkarım. İddiaya göre takımın en önemli oyuncusunu silmem. Herkese de tavsiye ediyorum.

Yunus Emre çok seviyorsun genelleme yapmayı bazı konularda şuan ne ile neyi karşılaştırdığını bir bilsen.

Töre'nin şu hali bile takımda Atiba'dan sonra en fit oyuncu olur farkında mısın bunun? Adam yağlandı mı dedin ben de evet yağlanma var dedim demez olaydım nerelere getirdin olayı.

Kondisyonunu hiç etkilemez şuanki durumu sadece hızını düşürür ki düşürdü olay bundan ibaret.
:alala:
Kilo mu aldi banami oyle geliyor dedim :tabe:

Sende evet kilo aldi birazda yaglandi dedin :D

Çevrimdışı eski inönü

bu aralar en sevindigim şey Veli'nin dönüşü. 2. yarı çok şey bekliyorum Veli'den.

Çevrimdışı Çağrı

:alala:
Kilo mu aldi banami oyle geliyor dedim :tabe:

Sende evet kilo aldi birazda yaglandi dedin :D

Tamam işte olay bu adamı sumo yapacaksın biraz daha tamam desem :D

Şurada lig bitiyor zaten bir kamp yesin hızını da kazanır forma da girer adamı gömmeyin :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Baskı mı yapıyorum?

İki gündür adama demediğinizi bırakmadınız laflarım ona.

Kilosu var diyorsun maksimum 5-6 kilo var diyorum sen sergen yaptın Töre'yi. Onları bir haftada verir 2. hafta çıkar topunu oynar. Fotoğraflarını da koydum dediklerimi kanıtlıyor. Yüzü kapalı fotoğrafına bakıp yorum yapıyorsunuz ben de fikrini söyleyeyim orada 90 kilo gibi çıkmış bu fotoğrafın yanıltmasıdır. Antrenman fotoğrafına bak anlayacaksın.

Avukatlık meselelere hiç girmiyorum onları tartışmayacağım artık. Önce silah dayadı dendi hakanla kamplarda birbirlerinden ayrılmıyorlar sonra çebiyle boğaz boğaza geldi dendi daha geçenlerde yemek verilmişti omuz omuza kol kolalar. İnanmıyorum bu haberlere.

İnanmamamın ilk sebebi fenerlisi galatasaraylısı benin oyuncuma tonla iddiada bulunuyor bu bile yeterli. Derbiyi aldı erman efendi niye tutuştu?

Bakıyorum Bu Beşiktaşı biri durdursun diyenler bizi doğramaya vesile olanlar bugün forumun bilir kişisi olmuş.

Form durumuna gelince.. Formsuz durumu 2 derbi 1 beraberlik aldı formlu halini sen düşünebilirsin. Ne küçük maçların büyük oyuncusu denilen olcayın ne de quaresmanın böyle bir istatistiği var mı soruyorum.

3-0 lık maçta 4. golü atmıyor sonuçta. 3 maçtan 2 puan çıkaracakken 7 puan çıkarmışız kazandırdığı maddi boyutun yanında manevi hazzın farkında mısın?

Ben bir ikisi hariç her futbolcumu severim sahipte çıkarım. İddiaya göre takımın en önemli oyuncusunu silmem. Herkese de tavsiye ediyorum.
Bende 2 oyuncumuz disinda her futbolcumuzu severim ve sahip çıkarım , Renklilerede yedirmem
Eleştiriyorum sadece..

Aksini hicbir zaman soylemedimki , evet Tore bu takimin en yetenekli oyuncusudur , Hep söylüyorum Formda bir Toreyi bu takimda kimse kesemez Q17 de dahil.

Ama 18 milyonluk bir teklif varsada dusunmek bile Hata.

Derbi almaya ve skor katkisina gelince Olcayin da Q17 ninde Skor urettigi ve aldigi derbiler var..

Ya yanlis anlaşılıyorum yada kendimi ifade edemiyorum..
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 22:38:11 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Transfer döneminin yaklaşmasıyla çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta Douglas Silva ve Boyko için çalışmalar hız kazandı.
Her iki oyuncu ile prensipte anlaşan Siyah Beyazlı Yönetim tecrübeli filebekçisi ile yıllık 1 milyon Euro, tecrübeli stoper Douglas Silva ile yıllık 1.2 milyon Euro'ya el skıştı.

Öte yandan 2 oyuncunun kulübü olan Dnipro ile görüşmelerini hızlandıran Beşiktaş Yönetimi Boyko için fiyatı 2 milyon Euro'ya çıkartırken, Silva transferini de 4 milyon Euro'ya biitirmeye çalışıyor.

İlerleyen günlerde Beşiktaş Yönetimi'nin Dnipro kulübü ile bu iki oyuncu için anlaşma yapması beklenirken, Teknik Direktör Şenol Güneş'in tecrübeli 2 oyuncu için olumlu yönde karar vermesi bekleniyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

malum site baya yol katettiğimizi söylüyor birde toplamda 6 milyon bonservis neyin nesidir yahu kafayı sıyırıcam bu adamlara bu paralar verilmemeliiii

hele parayı geçtim bu adamlar alınmamalı vallahi canım cok sıkılıyor moralim bozuldu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Transfer döneminin yaklaşmasıyla çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta Douglas Silva ve Boyko için çalışmalar hız kazandı.
Her iki oyuncu ile prensipte anlaşan Siyah Beyazlı Yönetim tecrübeli filebekçisi ile yıllık 1 milyon Euro, tecrübeli stoper Douglas Silva ile yıllık 1.2 milyon Euro'ya el skıştı.

Öte yandan 2 oyuncunun kulübü olan Dnipro ile görüşmelerini hızlandıran Beşiktaş Yönetimi Boyko için fiyatı 2 milyon Euro'ya çıkartırken, Silva transferini de 4 milyon Euro'ya biitirmeye çalışıyor.

İlerleyen günlerde Beşiktaş Yönetimi'nin Dnipro kulübü ile bu iki oyuncu için anlaşma yapması beklenirken, Teknik Direktör Şenol Güneş'in tecrübeli 2 oyuncu için olumlu yönde karar vermesi bekleniyor.
Hoca zaten Yönetime Boykonun ismini vermis diye biliyorum

Direk Boyko yu istiyorum demis..

Valla bu paralara alinirsa Bedavaya alinmis demektir

Yillik 1.1 milyon maas cok iyi bu seviyede kaleci icin Türkiye şartlarında...

Çevrimdışı ZORBEY

Tamam işte olay bu adamı sumo yapacaksın biraz daha tamam desem :D

Şurada lig bitiyor zaten bir kamp yesin hızını da kazanır forma da girer adamı gömmeyin :D

aslında sorun kilosu yada formu deil bize iki büyük mac kazandırdı hepsinden önemli, ve en önemlisi onu herkesin cok sevmesidir. ama son zamanlarda takip ettiğim kadariyle Töre ayrılmak icin yönetim ve teknik heyeti karşısına almış gibi birşeyler söleniyor sürekli... bunların doğruluk payını geçtim konuşulması düşünülmesi bile üzücü, ne kadar iyi olursa olsun asla vazgecilmez değildir ve takımı sabote edecek biri varsa KURTARICIMIZ bile olsa benim gözümde değeri yoktur. bu lafım onu yere göğe sığdıramayan herkese gelsin üstünüze istediğiniz gibi ALI-NA-Bİ-LİR-Sİ-NİZ.
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Çağrı

Ukrayna'dan geliyor büyük ihtimalle adamlar transferin erkenden bitmesi de hayırlı olacaktır.

Kaleciden eminim sorun yaşamayız ama stoperin çok iyi maçları da çok kötü maçları da olacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ukrayna'dan geliyor büyük ihtimalle adamlar transferin erkenden bitmesi de hayırlı olacaktır.

Kaleciden eminim sorun yaşamayız ama stoperin çok iyi maçları da çok kötü maçları da olacaktır.
Kesinlikle katılıyorum sana @Çağrı

Boyko dan bende cok eminim bizi yaniltmaz

Ama Douglas tan emin degilim ama Zaman zaman Rhodolfoyu keser gibi duruyor..

Çevrimdışı Çağrı

Everton'a gitti deniyordu demek ki balonmuş haber. Ben stoper ile ilgili bilgi alamadım ama Boyko tamam diyor herkes.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli