Tamam iste Kadir
Ilk haftalar Quaresma formsuzdu yedek kaldi kimsede sesini çıkarmadı
Simdide Tore formsuz , Q17 formda ve O oynuyor bunda yanlis olan birsey yokki 
Ama siz Tore oynamali diye baski yapıyorsunuz.
Baskı mı yapıyorum?
İki gündür adama demediğinizi bırakmadınız laflarım ona.
Kilosu var diyorsun maksimum 5-6 kilo var diyorum sen sergen yaptın Töre'yi. Onları bir haftada verir 2. hafta çıkar topunu oynar. Fotoğraflarını da koydum dediklerimi kanıtlıyor. Yüzü kapalı fotoğrafına bakıp yorum yapıyorsunuz ben de fikrini söyleyeyim orada 90 kilo gibi çıkmış bu fotoğrafın yanıltmasıdır. Antrenman fotoğrafına bak anlayacaksın.
Avukatlık meselelere hiç girmiyorum onları tartışmayacağım artık. Önce silah dayadı dendi hakanla kamplarda birbirlerinden ayrılmıyorlar sonra çebiyle boğaz boğaza geldi dendi daha geçenlerde yemek verilmişti omuz omuza kol kolalar. İnanmıyorum bu haberlere.
İnanmamamın ilk sebebi fenerlisi galatasaraylısı benin oyuncuma tonla iddiada bulunuyor bu bile yeterli. Derbiyi aldı erman efendi niye tutuştu?
Bakıyorum Bu Beşiktaşı biri durdursun diyenler bizi doğramaya vesile olanlar bugün forumun bilir kişisi olmuş.
Form durumuna gelince.. Formsuz durumu 2 derbi 1 beraberlik aldı formlu halini sen düşünebilirsin. Ne küçük maçların büyük oyuncusu denilen olcayın ne de quaresmanın böyle bir istatistiği var mı soruyorum.
3-0 lık maçta 4. golü atmıyor sonuçta. 3 maçtan 2 puan çıkaracakken 7 puan çıkarmışız kazandırdığı maddi boyutun yanında manevi hazzın farkında mısın?
Ben bir ikisi hariç her futbolcumu severim sahipte çıkarım. İddiaya göre takımın en önemli oyuncusunu silmem. Herkese de tavsiye ediyorum.