Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322995 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben bu konuda Fikrimi daha oncede belirttim @Serhat Akkaya abi

Ben Boyko yu istiyorum

Douglas icin benimde suphelerim var ama

Bu konudaki fikrimde su :

Eger Ersan satilacaksa Douglasi hic almayalim ama Ersan elde tutulacaksa Douglas olur cokda guzel olur..

Ersan - Douglas tandemi iyi olur 2 Sert ve önde basan stoperimiz olur az pozisyon veririz ama

Rhodo - Douglas olmaz ikiside sag ayak hemde uyusmazlar..

Douglas tarnsferindeki kistasim bu benim..

8 milyon cok ikisini 6 Milyona alırsak cok iyi olur , Ayeica hem Boyko hemde Douglasin Yillik ucretleride yuksek degil buda ayrı bir avantaj

Basinda Boykonun 1.1 milyona evet dediği konuşuluyor düşünsene Tolgadan cok daha az para kazanacak bu adam..
Tolga gitmediği sürece veya sözleşmesi fesih edilmediği sürece bu adama 1.1 milyon vermek saçma Günayla beraber 3 tane kalecimize senelik 3-3,5 milyon euro para vereceğiz tüm bunların yerine çok sağlam bir kaleci alıp ona 3 milyon euro vermek yedeğe Veysel'i koymak daha mantıklı geliyor benim gözüme. Sene içerisinde Muslera olmadığı zaman yedek kaleciye kaç kere iş düştü GS'da 3 sene boyunca?
Douglas konusunda ise negatifim şöyle ki elimizde Zaten bunun bi benzeri sert olmayanı Rhodolfo var defansta 2 tane futbol zekası düşük adamla iş yapamayız ne kadar çok fark edemesekte Rhodolfo Ersan'ın bir çok açığını kapatıyor futbol aklıyla 2 tane bu tip adamla çok açık veririz sert olmalarına rağmen..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı campeon2015

Defansların biri sağ diğeri sol ayaklı olmalı muhabbeti komik oluyor belirtmek istedim.

Çevrimdışı tangaz

Defansların biri sağ diğeri sol ayaklı olmalı muhabbeti komik oluyor belirtmek istedim.

katılıyorum. dünyadaki takımların %80'inin tandemleri sağ ayaklı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

Komik değil doğrusu bu. Olmayan mecburiyetten sağ sağ oynatır.

Sol ayaklı olmayan sol stoperlerin neredeyse tamamı 1. baskı noktası olarak seçilir teknik direktörler tarafından ve biraz da tekniği kötüyse senede en az 5-6 gol yedirir sırf ayağı uymadığı için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolga gitmediği sürece veya sözleşmesi fesih edilmediği sürece bu adama 1.1 milyon vermek saçma Günayla beraber 3 tane kalecimize senelik 3-3,5 milyon euro para vereceğiz tüm bunların yerine çok sağlam bir kaleci alıp ona 3 milyon euro vermek yedeğe Veysel'i koymak daha mantıklı geliyor benim gözüme. Sene içerisinde Muslera olmadığı zaman yedek kaleciye kaç kere iş düştü GS'da 3 sene boyunca?
Douglas konusunda ise negatifim şöyle ki elimizde Zaten bunun bi benzeri sert olmayanı Rhodolfo var defansta 2 tane futbol zekası düşük adamla iş yapamayız ne kadar çok fark edemesekte Rhodolfo Ersan'ın bir çok açığını kapatıyor futbol aklıyla 2 tane bu tip adamla çok açık veririz sert olmalarına rağmen..
Boyko Kotu kalecimi abi :o_o:
Gayet iyi bir kaleci Hemde 1.1 milyon € ya..
Hep söylüyorum bana göre Ospina ile Esdeger bir kaleci...

Henuz 27 yasinda Uzun yillar kale sikintisi yasamayiz Boyko gelirse..
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 18:03:21 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Thomas Kraft işte bize lazım olan Alman kaleci...Çok ucuza maledilebilir  ve çok işimize yarar komple bir kaleci çok beğenirim kaleyi doldurur  Bayern çıkışlı müthiş faydalı olur yaşıda tam ideal 27 

Bazi şeyler hiç değişmez

Sosa ve Gomez in Bayernli yillarindan..

Çevrimdışı LuceGel

Sezon başı defansımızda Ersan problem olarak görülüyordu ama oynadığımız sistemde Rhodolfo çok ağır kalıyor extra 4-5 gol yememize neden oldu.Ersan-Transfer tandemi arkada gelecek kaleciyle defans kalitemizi artıracaktır,solda mecburen ismaile sezon sonuna kadar sabredeceğiz görünüyor.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bazi şeyler hiç değişmez

Sosa ve Gomez in Bayernli yillarindan..

sosa nın forma numarası değişmiş  :evillol:

Çevrimdışı Hicks

Komik değil doğrusu bu. Olmayan mecburiyetten sağ sağ oynatır.

Sol ayaklı olmayan sol stoperlerin neredeyse tamamı 1. baskı noktası olarak seçilir teknik direktörler tarafından ve biraz da tekniği kötüyse senede en az 5-6 gol yedirir sırf ayağı uymadığı için.

Kesinlikle Çağrı'ya katılıyorum, komik değil olması gereken bu ama kolay birşey değil. Ters ayağa baskı ve ters ayakta yakalama sadece defans oyuncuları için değil tüm oyuncular, için büyük sıkıntı yaratır eğer rakip tarafından doğru uygulanabilirse. Üst düzey takımlarla oynarken karşılaşılan saçma hataların sebebi büyük oranda bunun uygulanmış olmasıdır zaten...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

Olcay bizde oynayacak kapasitede bir oyuncu değil.

Türkiye liginde son 3 sezonda en çok gol atan kanat oyuncusu. Bunun üzerinden tartışabiliriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Basın rakamları nasıl bu kadar net bilebiliyor? Bu kadar mesafe kaydedildi mi gerçekten bu transferlerde ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Basın rakamları nasıl bu kadar net bilebiliyor? Bu kadar mesafe kaydedildi mi gerçekten bu transferlerde ?

Açık söylüyorum beni tatmin etmez bu 2 arkadaş. Milo-Opare'de ne demiştik? Gelişmeye açık oyuncular vs. Sıfır katkı verdiler.

Kaliteyi artırmamız lazım yoksa şampiyonluk(lar) hayal olur.

Tolga hata yaptığında nasıl "yönetim parayı basıp çok kaliteli kaleci-stoper almalı" dediysem bu lafın hala arkasındayım.

Ospina, Djilobodji gibi isimleri düşünerek söyledim bunu. Boyko çok iyi mi? Şüpheli. Douglas ha keza. Sağ ayaklı olması var bir de.

Kaleci çok iyi çıkar belki. Douglas da baya sağlam oynar, bilemiyoruz. E bu şüphelerin üzerine nasıl şampiyonluk bina edicez?

Tek ümidim bu haberlerin hedef şaşırtmaca olması.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Bursa'nın başkanı yine havlamaya başlamış koltuk gidiyor oyuncularının kariyerini mahvetti yetmedi hala saldırıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Douglas bana inanılmaz itici geliyor.. Elimizde patlayabilir gibi hissi var
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aksitt

douglas için yazın herkes "iyi adam. alalım" demiyor muydu arkadaşlar?

Çevrimdışı aksitt

Bursa'nın başkanı yine havlamaya başlamış koltuk gidiyor oyuncularının kariyerini mahvetti yetmedi hala saldırıyor.

Ne demiş bursa'nın başkanı?

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Açık söylüyorum beni tatmin etmez bu 2 arkadaş. Milo-Opare'de ne demiştik? Gelişmeye açık oyuncular vs. Sıfır katkı verdiler.

Tolga hata yaptığında nasıl "yönetim parayı basıp çok kaliteli kaleci-stoper almalı" dediysem bu lafın hala arkasındayım.

Ospina, Djilobodji gibi isimleri düşünerek söyledim bunu. Boyko çok iyi mi? Şüpheli. Douglas ha keza. Sağ ayaklı olması var bir de.

Kaleci çok iyi çıkar belki. Douglas da baya sağlam oynar, bilemiyoruz. E bu şüphelerin üzerine nasıl şampiyonluk bina edicez?

İyi diyorsunda yabancı transferi her zaman sıkıntı oyuncunun gelmesi extra istekler vs birde devre arasını düşün g.amerikadan getirsen komple risk ospinayı klubü bırakmıyor djilobodji türkiyeyi istemiyor boyko Douglas şu şartalarda çok uygun görünüyorlar dnipronun paraya ihtyacı olmasa onlarda olmazdı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyi diyorsunda yabancı transferi her zaman sıkıntı oyuncunun gelmesi extra istekler vs birde devre arasını düşün g.amerikadan getirsen komple risk ospinayı klubü bırakmıyor djilobodji türkiyeyi istemiyor boyko Douglas şu şartalarda çok uygun görünüyorlar dnipronun paraya ihtyacı olmasa onlarda olmazdı.

Sezon sonundaki fotoğraf yönetimin becerisine bağlı abi bence.
Bakalım. Beşiktaş için hayırlısı olsun.

Çevrimdışı ozan062

batı avrupadan yada kuzey avrupadan alalım topcuyu 

beyaz rusyadan topcu istemem
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

@Yusuf Tekeli

Sen geçen sezon Dnipronun Uefa maçlarını hic mi izlemedin be kardesim hadi Douglasi anladimda

Boyko nun ne verecegi nasil supheli ?? Adam kaleci gibi Kaleci ki bunu israrla söylüyorum

Boyko = Ospina bana göre biribirine esdeger kaleciler bunlar

Ospinaya iyi kaleci diyip Boyko ya supheli demen enterasan geldi bana :alala:

Bilen Bilir Burada Olcayi en cok eleştiren kisi benim daha dogrusu bendim 1-2 Ay öncesine kadar..

Gecen sene bile Olcay sadece kosuyor Yetenekli Kerim niye oynamiyor diye kızıyordum Bilice ama İşin asli oyle degil arkadaslar bu is sadece Yetenekle olmuyor..

Mevcut Kadrodaki kanat oyunculari icinde tahtaya ilk yazilacak adam Olcaydir

Nedenlerine gelince Kerim - Q17 , kerim - Tore , Tore-Q17 Kanatları denendi ama hicbirinde de Olcayin oldugu maclar kadarl Verim alinamadi..

Tore -Q17 gibi iki yetekli kanatla haftalrca oynadık ama pozisyona girmekte bile zorlandik

Ama kanadin birine Olcayi yerlestirince Poziyon ustune pozisyonlara girdik , nedenmi ?

Cunku Ne Q17 nede Gokhan iceri sizmiyor , Basit oynamiyor , Arka direk kosusu yapmıyor ve Defans yapmıyor ama Olcay bunların tamamini yapiyor

Olcay Rakip defansın arasina sizarak rakibin dengesini bozuyor ve diğer oyuncularımıza alan aciyor , Arka dirke kpsusu yapiyor , bitmek tukenmek bilmeyen pelresleriyle top kazaniyor ve basit oynuyor , Peki Olcay bunları yaparken Q17 ve Tore ne yapiyor ? Tac cizgisine gecip Ayaklarına top bekliyorlar.

Hic dikkat ettinizmi ? Barca vari tek pas yaptigimiz pozisyonalrda ve tiki taka pozisyonalrinin icinde hep Olcay var

Torede , Q17 de tac çizgisine gecip ayagina top bekliyor..

Isin ozu Olcayla ayni özellikleri tasiyan ama 1 -2 Tik daha uzeri olan bir oyuncu gelmedigi sürece istedigin kadar yetenekli oyuncun olsun Tahtaya ilk yazilan isim Olcay olur bu kadar basit..

Yanlismiyim @Çağrı
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 21:38:54 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Türkay

Şimdi kusura bakmayın da Töre hakkında olumsuz bi haber cıksa hemen basını suçlar iyi gidişatımız gölgelenmek isteniyor falan dersiniz fakat adam hakkında hep sorumsuz gitmeli vs diyorsnuz. Üzülüyorum açıkcası
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler