Bilen Bilir Burada Olcayi en cok eleştiren kisi benim daha dogrusu bendim 1-2 Ay öncesine kadar..
Gecen sene bile Olcay sadece kosuyor Yetenekli Kerim niye oynamiyor diye kızıyordum Bilice ama İşin asli oyle degil arkadaslar bu is sadece Yetenekle olmuyor..
Mevcut Kadrodaki kanat oyunculari icinde tahtaya ilk yazilacak adam Olcaydir
Nedenlerine gelince Kerim - Q17 , kerim - Tore , Tore-Q17 Kanatları denendi ama hicbirinde de Olcayin oldugu maclar kadarl Verim alinamadi..
Tore -Q17 gibi iki yetekli kanatla haftalrca oynadık ama pozisyona girmekte bile zorlandik
Ama kanadin birine Olcayi yerlestirince Poziyon ustune pozisyonlara girdik , nedenmi ?
Cunku Ne Q17 nede Gokhan iceri sizmiyor , Basit oynamiyor , Arka direk kosusu yapmıyor ve Defans yapmıyor ama Olcay bunların tamamini yapiyor
Olcay Rakip defansın arasina sizarak rakibin dengesini bozuyor ve diğer oyuncularımıza alan aciyor , Arka dirke kpsusu yapiyor , bitmek tukenmek bilmeyen pelresleriyle top kazaniyor ve basit oynuyor , Peki Olcay bunları yaparken Q17 ve Tore ne yapiyor ? Tac cizgisine gecip Ayaklarına top bekliyorlar.
Hic dikkat ettinizmi ? Barca vari tek pas yaptigimiz pozisyonalrda ve tiki taka pozisyonalrinin icinde hep Olcay var
Torede , Q17 de tac çizgisine gecip ayagina top bekliyor..
Isin ozu Olcayla ayni özellikleri tasiyan ama 1 -2 Tik daha uzeri olan bir oyuncu gelmedigi sürece istedigin kadar yetenekli oyuncun olsun Tahtaya ilk yazilan isim Olcay olur bu kadar basit..
Yanlismiyim
@Çağrı