Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7321443 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı dlcs

Töre'yi tartışan kendini tartışsın.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bartozs Kapustka'yi yine onerecegim. Izleyen takip eden varsa alin su adami devre arasi:

Çevrimdışı cursedofdragon

arkadaşlar törenin değeri 20 milyon € 'nun üzerinde getiren varsa alsın getiren yoksa töre o parayı 30 milyon € ya kadar çıkartır.

Şuan töre biraz yağ bağlamış durumda fit duruma gelmesi lazım form'da bir töre her zaman takımın vazgeçilmezi olur.

Geçen sene son 4-5 maçta törenin oynamadığı onun yüzünden şampiyonluğun gittiği filan hikaye sosa,demba ba böyle birşey dememiştir dese bile takım adına konuşmuştur.

Ben geçen sene son 4-5 maç takımın top,mop oynadığını görmedim resmen rezildik sosa,demba ba takımın en kötülerindendi.

Geçen sene şampiyonluğu bilic yüzünden kaybettik gereksiz fanteziler denemesi cenk tosunu yemesi her oyuncu değişikliğinde tolgay'ı çıkartması vs.

O yüzden kendi oyuncularımızı kötülemeyi bırakalım.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 21:56:14 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Çağatay

Töre ne zaman bu sezonki mahrez performansi gösterir o zaman 20lerden 30 lardan bahsederiz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Töre ne zaman bu sezonki mahrez performansi gösterir o zaman 20lerden 30 lardan bahsederiz

Töre devre arasını en iyi şekilde değerlendirip 2.ci yarıya fit olarak dönücektir.

Töre'ye 2.ci yarı çok ihtiyacımız var töre kesinlikle formayı tekrardan kapıcaktır :)

Çevrimdışı Batuhan1903

Töre'yi gönderceğinize Pektemeği yollasanıza adam 1.6 milyon para kazanıyor her yıl 5 senelik kontrat imzalanmıştı.Toplamda 8 milyon euro bu adama harcıyoruz siz hala Töre'yi 12 ye satma derdindesiniz alın işte 8 milyon euro çoktan uçup gitti.Töreyi satana kadar pektemekle sozlesme yenilenmeseydi. :s20: Su ligde hangi pozisyon için en iyisi bizim kadroda diye düşünsek bi Oğuzhan bi Gomez bide Töre gelir akla.3 tane her takımda tartışmasız banko oynayacak pozisyonlarının en kaliteli isimleri var biz bunlara yenilerini ekleyeceğimize satma derdindeyiz. :s20:

Çevrimdışı Çağatay

Töre devre arasını en iyi şekilde değerlendirip 2.ci yarıya fit olarak dönücektir.

Töre'ye 2.ci yarı çok ihtiyacımız var töre kesinlikle formayı tekrardan kapıcaktır :)

Peki bu adam niye kendine bakmiyor
Neden fazla kilosu var
Niye bir mac varken üç maç yok
Neden mesela Oğuzhan yada olcay fit kilosu normal ama töre değil ???

Bende fit dönmesini istiyorum ama zaten hep öyle olmasi gerekmez miydi
Bu sakatlık degilki kendine bakmiyor beyim

Çevrimdışı tangaz

Bartozs Kapustka'yi yine onerecegim. Izleyen takip eden varsa alin su adami devre arasi:

hiç fena değil, zeki, akıllı, yetenekli bir çocuk. kaleyi düşünmesi en büyük artısı. benim gördüğüm eksikleri adımları çok kısa top sürerken fuleli değil ve yakalanması çok zor görünmüyor, adamı geçti mi kopup uçup gidemiyor ama yatırım yapmaya uygun görünüyor... 
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

almak lazım bunu.. hemşerim bu çocuk sanırım.. 67 giyiyo.. bi insan 67 numara forma niye giyer zonguldaklı deilse... kesin almak lazım..

Çevrimdışı Çağatay

Töre'yi gönderceğinize Pektemeği yollasanıza adam 1.6 milyon para kazanıyor her yıl 5 senelik kontrat imzalanmıştı.Toplamda 8 milyon euro bu adama harcıyoruz siz hala Töre'yi 12 ye satma derdindesiniz alın işte 8 milyon euro çoktan uçup gitti.Töreyi satana kadar pektemekle sozlesme yenilenmeseydi. :s20: Su ligde hangi pozisyon için en iyisi bizim kadroda diye düşünsek bi Oğuzhan bi Gomez bide Töre gelir akla.3 tane her takımda tartışmasız banko oynayacak pozisyonlarının en kaliteli isimleri var biz bunlara yenilerini ekleyeceğimize satma derdindeyiz. :s20:
Bizim verdigimizi vereni bulurlarsa bonservis istemeden yollarlar zaten sorun pektemekte degil
Sorun Törenin form durumu, kilolari, oyunu..vs

Çevrimdışı Orhan_

Pektemek'in bu takım olması Töre'nin kefareti olamaz ki. Sporcu adam kendisine bakmak zorunda. Futbolcu adam takım arkadaşlarına yardımcı olmak zorunda. Sürekliliğini sağlamak zorunda. Takımın büyüklüğünü bilmek ve ona göre davranmak zorunda. Şunu unutmamak lazım, Töre bitmişken Beşiktaş diriltti ve piyasa yaptırdı kendisine. Diğerlerinden farklı olarak sırf bunun için bile oturup kalkıp dua etmeli bu kulübe. Bunların yerine yağ bağlarsan, performansın sürekli düşerse yollamakta bir beis görülmemesi normaldir. Satılmasını istemeyen arkadaşların Töre'ye bağladıkları umudu anlayabiliyorum ama satılmasını isteyenlere karşı üretilecek argüman da Pektemek ya da başka bir futbolcu olamaz. O gider bir başkası gelir. Bizim şampiyonluk yolumuzun Töre'den geçtiğine inanmıyorum.

Ayrıca ilk zamanlarda Töre defansına yardım eden bir adam iken, son zamanlarda top ayağına gelmezse, lütfedip peşinden koşmuyor bile. Futbolculuğundan şüphe etmiyorum ama son zamanlardaki tavırlarından oldukça şüpheliyim. O yüzden satılırsa hiç üzülmem.

Çevrimdışı tangaz

maalesef gerçek olan durum şu: Töre saçmalıyor. 2 gece üst üste dışarıda sabahladığını herkes duydu gördü. bu kabul edilebilir bir durum değil. kilo problemi ortada. yaptığı top kayıpları deseniz offf. yeteneklerine hiç sözüm yok ama 12 üzerinde verene satılması bence de makul görünüyor. milli maçtaki kırmızıya kadar aslında sezona iyi başlamıştı ama o kart sonrası baş aşağı gidiyor. belkide nasılsa fransa'ya gidemeyeceğim cıvıklığı da yapıyordur. başımıza ne geliyorsa zaten bu terim efendiden geliyor adam külliyen zarar bize...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Batuhan1903

Bizim verdigimizi vereni bulurlarsa bonservis istemeden yollarlar zaten sorun pektemekte degil
Sorun Törenin form durumu, kilolari, oyunu..vs
Sene başı Rus kulubu ilgilenmişti pektemekle bu sene Başakşehir ve Konya istiyor deniliyor bu kadar kulup ten elbet biri yıllık ucretini karsılayabilir en azından rus kulubu karsılardı.Biz 3. forvetimiz olsun diye adamı göndermiyoruz.Alırsın afrikalı bir forvet 300-400 e oynatırsın 3.forvet olarak.Töre formsuz olabilir kilolu olabilir onu bende eleştiririm ama adamı para için göndermem para lazımsa Pektemekle sözleşme imzalamadan once dusuneceksin.Mesela Tosici niye aldın adama 650 bin euro veriyosun niye 3.yedek solbek olsun diyemi yoksa 5. stoper yedeği olsun diyemi(Pedroyla Milosevic her türlü daha iyidir tosicten).İşimize yaramayan adamlara gereksiz paralar ödüyoruz para lazımsa önce bunların durması lazım.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Bu takımın vazgeçilmezleri beck Atiba Oğuzhan tolgay töre ve gomez dir bunların yeri dolmaz en azından biz dolduramayız gerisine kimi oynatsan fark etmez töre ye sahip çıkalım :money:

Çevrimdışı campeon2015

Töre acilen kendisini toparlamalı.Chelsea,Hamburg,Rubin Kazan görmüş bir oyuncu ancak bizde form tuttu.Bu kafa yapısıyla zaten bizden başka bir yerde oynayamaz.

Çevrimdışı Necmi

ama sezon sonu ağlamayacaksın geçen sene yaptıklarını bir biz duyuyorduk ama artık basında duyuyor.
Benim geçen sene bildiğim ve bazı şeyleri burda üstü kapalı dile getirdiğim şeyleri
daha bu hafta erman toroğlu söyledi adamı sevmem ama söyledikleri benim bildiklerimle örtüşüyor.
hangi fit olma durumundan bahsediyorsun sezonun yarısı geçti yarım sezon kendini fit duruma getiremeyen
15 gündemi getirecek bu adam geçen senenin son beş haftasından itibaren kendini bıraktı.
birileri girdi işte aklına avukatını gönderip kulübe beni satın diye baskı yapıyormuş. Hadi diyelim bunlar
yalan ama her şeyde birbiriyle örtüşüyor. Demedi demeyin bu adam alacağımı alamıyorum diye serbest kalma maddesini uygular.
bunu yapmasa bile takımda huzursuzluk yapar. Sizce töre gibi bir adam varken elde onun kanadına yönetim
Quaresmayı neden aldı. Hiç düşünüyormusunuz alındığında herkes olcayın yerine derken ben Törenin yerine dedim.
Quaresmaya güven duyarlarsa Töre devre arası satılır. 20 maçtan fazla geçti ve sadece kendi pazarını göstereceği maçlarda biraz kıpırdandı
oda 3-4 maç onun dışında sıfır katkı. Maçlarda tabi oynatılırsa iyice bir seyredin yada oynadığı maçları inceleyin ne dediğimi anlarsınız.
bunu  formsuzlukla açıklamak sadece insanın kendisini kandırmasıdır. Duyuyoruz tamam duyduklarımız yalan olsun ama bunu
sahada yalanlayacak bir şey göremiyoruz. Geçen sene devre arasında bir haber yapmıştık biliçle ilgili burda kıyamet kopmuştu.
aslında bildiğimizide yazmamıştık bayağı yumuşattık haberi ama ikinci devre boyunca her duyduğumuz doğrulandı.
Bekleyin görün adam gitmeyi kafasına koymuş artık düzenli ödeme yapsanda bir şey değiştirmez adam açık açığa beni devre arası satın para kazanın diyor
satmazlarsa gerisini siz yorumlayın ne olacak.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Töre de diğer her futbolcu gibi satılabilir . Ama bunun yeri ve zamanı var . Hedefe doğru giderken yerine  koyacak adam bulman çok zorken finansal problemler de eklenmişken yıl ortasında değil bunun zamanı .
Zaten futbol kulübü olmaktan çıkıp futbolcu ruh sağlığını daha çok düşünen rehabilitasyon merkezine döndük özellikle bu sene . Öyle ki futbolcunun ruh sağlığını kazanmaya çalışırken taraftar ruh sağlığını kaybetti.Töre için de birşeyler yapılabilir . Örneğin Töre'yi  çevresinde menajeri de dahil birkaç kişi yoldan çıkarıyorsa Töre'ye farkettirmeden bu kişileri  hayatına daha az sokacak bir takım önlemler alma, takım için değerli olduğunu hissettirecek telkin ve eylemler , kendi de dahil takıma psikolog desteği sağlamak gibi.
Sezon sonu geldiğinde kulüp için en ideali neyse o yapılmalı.

Çevrimdışı Ersoy

Tore'ye gelene kadar gönderilecek çok adam var.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Turgay demir:Beşiktaş Dnipro'lu Boyko ve Douglas ile Anlasti Şuanda Sadece fiyat Düşürmeye çalışıyorlar Konyaspor maçından sonra resmi açıklama gelebilir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu sene Allah nasip ederse şampiyon olduktan sonra;

20 milyon euro ve üzeri =Gökhan Töre.

20 milyon bütçe ile Töre ve üzeri kalitede adam bulamıyorsak yuh bize.

İyi futbolcudur katkı vermiştir takımı da sahiplenmiştir. Ama duygusal düşünmeyeceğiz diğer olgulara özellikle finansal fair-play olayına bakacağız yoksa Galatasaray oluruz.

Tabi Töre'den önce Mustafa Pektemek'i yollayacaksın zararın neresinden dönersek kardır diyerek.

Çevrimdışı Batuhan1903

@Necmi abi bu davayla ilgili bilgin varsa yorumlayabilir misin?.100 milyon dolar'dan bahsediliyor. bu rakam Demirörenden tahsil edilmeli 100 milyon borcu varsa bunu silip üste 200 milyon vermesi gerekli.Bu işin üstünde durmamız gerekiyor.Yönetim temyize gitmez inşallah. Öyle bir şey yaparlarsa Beşiktaşımıza en büyük kötülüğü onlar yapmış olurlar.
https://twitter.com/nlyyilmaz/status/679732888351436801

Çevrimiçi Savaş

Bu zamana kadar hangi futbolcumuza 18 milyon euro teklif edildi de satmadık arkadaşlar :D şaşırıyorum gerçekten.

Şu mali sıkışıklıkta Beşiktaş'ın bir futbolcusuna 18 milyon teklif edilecek ve satılmayacak o futbolcu. Yapmayın allah aşkına.

Tabi söylenen paralar doğruysa. 18 milyon euro diyoruz. 50 milyon TL. Romantiklik yapmaya gerek yok.

Çevrimdışı genki1914

12 milyon da az degil birak 18 i 10 veren varsa gidebilir direk 10 veya 8 gibi bi butceye yeri dolar gitmek isteyeni zorla tutmak mantiksiz Gokhanin abartildigini dusunuyorum ozellikle bu sene cok kötü

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Batuhan1903

Turgay demir:Beşiktaş Dnipro'lu Boyko ve Douglas ile Anlasti Şuanda Sadece fiyat Düşürmeye çalışıyorlar Konyaspor maçından sonra resmi açıklama gelebilir.
Bunlarında dniprolu douglas merakını anlamış değlim sene başıda rodolfo gelmeden once falan hep douglas gundemde diyip duruyorlardı. :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

Bu zamana kadar hangi futbolcumuza 18 milyon euro teklif edildi de satmadık arkadaşlar :D şaşırıyorum gerçekten.

Şu mali sıkışıklıkta Beşiktaş'ın bir futbolcusuna 18 milyon teklif edilecek ve satılmayacak o futbolcu. Yapmayın allah aşkına.

Tabi söylenen paralar doğruysa. 18 milyon euro diyoruz. 50 milyon TL. Romantiklik yapmaya gerek yok.

Romantiklik değil. Gönderip yerine bir frei daha alınırsa ne anlayacağız satılmasından?

Yerini dolduracak oyuncuyla anlaşır yine yollarsın Töre'yi. Bonservisse bonservis 10-12 milyona kadar çok kaliteli isimler var. Kalanı da yanına kar olur.