Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7320711 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet K

Ben Rajkovic istiyorum.. Genç, dinamik, kıpır kıpır..

Çevrimdışı tangaz

Var öyle bir kurs. UEFA B lisansı veriyorlar üstelik.  :eyes

sevgili atalay kardeşim bence buradaki futbol konusundaki en bilgili adam sensin, soru sorduğum yegane adamsın ama Rhodolfo'yu sabaha kadar övsen de bana yutturamazsın  :tabe:

ben alaylı bir futbolsever ve beşiktaş aşığı olarak futboldan oyuncudan iyi anlarım örneğin berbatovu internet böle gelişmemişken cska sofya'da oynarken 1 milyon dolara alınabilecekken keşfeden yönetime ileten  ama daha 18-19 yaşında yaramaz yanıtı alan bir sene sonra leverkusen sonra ingiltere giderken yöneticilerin murat sen nereden buluyorsun bu oyuncuları die sevdikleri bir gençtim. ben 20 yaşlarında iken sene 1995 oluyor internet falan yok yanii bendeki yurtdışı oyuncu havuzu türkiyede hiç kimsede yoktu... kişisel ilgi, merak, araştırma, hafıza ve analitik düşünce kabiliyeti bir araya gelince ben gibi arızalar ortaya çıkabiliyordu  :)

özetle; seni, bilgeliğini ve yorumlarını takdir ediyorum ama Rhodolfo cıkcıkcık :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

sevgili atalay kardeşim bence buradaki futbol konusundaki en bilgili adam sensin, soru sorduğum yegane adamsın ama Rhodolfo'yu sabaha kadar övsen de bana yutturamazsın  :tabe:

ben alaylı bir futbolsever ve beşiktaş aşığı olarak futboldan oyuncudan iyi anlarım örneğin berbatovu internet böle gelişmemişken cska sofya'da oynarken 1 milyon dolara alınabilecekken keşfeden yönetime ileten  ama daha 18-19 yaşında yaramaz yanıtı alan bir sene sonra leverkusen sonra ingiltere giderken yöneticilerin murat sen nereden buluyorsun bu oyuncuları die sevdikleri bir gençtim. ben 20 yaşlarında iken sene 1995 oluyor internet falan yok yanii bendeki yurtdışı oyuncu havuzu türkiyede hiç kimsede yoktu... kişisel ilgi, merak, araştırma, hafıza ve analitik düşünce kabiliyeti bir araya gelince ben gibi arızalar ortaya çıkabiliyordu  :)

özetle; seni, bilgeliğini ve yorumlarını takdir ediyorum ama Rhodolfo cıkcıkcık :)

Düşüncelerin için teşekkürler. Ama üzüldüm. Zira Sabatini, Conte ve Mancini stoperden anlamıyorlarmış.  :)

Çevrimdışı enderersoy15

Sorun rodolfoda mi yoksa onun defolarini kapatmasi gereken kalecide mi. Adam kaleciye hic guvenmeden bu kadar oynayabiliyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rhodolfonun yaptigi hata kabul edilir bir hata degil..

Orada Rakibe yapisacaksin , Gerekirse ayagini sokacaksin ama döndürmeyeceksin , Döndürürsen Golü yersin.

Orada Rhodo yerine Ersan olsaydi o Golu yemezdik yapisirdi çünkü rakibe..

Rhodo bu hatayi bu sezon 3.cu kez yapti ve 3 unde de Topu ağlardan çıkardık.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Sorun rodolfoda mi yoksa onun defolarini kapatmasi gereken kalecide mi. Adam kaleciye hic guvenmeden bu kadar oynayabiliyor

Buda önemli bir ayrıntı ;  Dikkat edin koca Beşiktaş takımı , taca atıyor yinede kaleciye geri pası vermiyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yalnız yeni kaleci gelir ve halen kalede Tolga başlarsa olacakları düşünebiliyor musunuz?  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

@enderersoy15 ben de seninle aynı düşünüyorum. Neuer'e bile maç içinde 2-3 net pozisyon geliyor o oyun yapısında dahi. Kaleci dediğin üzerine gelen 3 topun 4'ünü almayacak. Bence kaleye olan güvensizlik de defansın dengesini bozan etkenlerden. Öyle maç içinde %100 konsantre ile oynayan, adeam kaçırmayan stoperler zaten bize gelene kadar ya totosundaki tüyler kadayıf oluyo ya da Alves gibi bitik halde geliyor.

Bizim taraftarlar (sadece BJK değil herkes), hep en iyi ve hatasız oyuncuları istiyor ama işin duygusalını kaşesini düşünmüyor. Ya GS taraftarı ciddi ciddi Ibra gelecek dedi ya. Daha ötesi mi var?

gomez bile yeni atılım yapacak durumda olmasa BJK'yi seçmezdi. biraz realite lazım, Rhodolfo kötü bir stoper değil, bu şatlarda alabileceğimiz iyi bir tercih. Daha iyisi olabilir mi? Tabii ki ama iş biraz şansa ve imkana bakıyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmetx

Rene Adleri alıp gelmeleri lazım kaç yıldan beri kaleci sıkıntısı yaşıyoruz ve yarın Vodafone arenaya geçiyoruz o atmosferi kaldıracak kalite Rene Adlerdir yayalım şu sinerjiyi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı worns

Arthur Boruc adam midir?

Adamın hasıdır da 35 oldu yaşı. En geç 1.5 sene sonra yine sıkıntı yaşarız.

Rene Adler'i yaz döneminden beri yazıyoruz. Yazın ilgilensek alma ihtimalimiz de artardı. Ama,Hamburg'un yıllardır kalesini koruyan adamı devre arası satacağını zannetmiyorum. Takımı son yıllarda cidden düştüğünden yeni bir maceraya atılmak isteyebilir oyuncu ama takımı en fazla yazın görüşelim der.

Devre arası kaleci bulmak en zor iş. Boyko hatta tecrübesiz olsa da potansiyeli nedeniyle Rajkovic bu yoklukta iyi transfer olur.

Bir ihtimal de sezon sonu sözleşmesi bitecek Marchetti olabilir. Düşünür mü buralara gelmeyi bilmem ama kalemizi doldururdu.

En kötü maliyetsiz isim filan bakılıyorsa Fabri vs. değil de Bremen'de yedek kalan Raphael Wolf alınabilir. 30'larına doğru parlayan kaleci potansiyeli görüyorum onda.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 10:26:27 worns ]

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Kaleci transferi çoktan bitmiştir.Sirigu gelecek.Defansa kiralık Papy.

Bu transfer olmazsa buraya yazıyorum çok pis musallat olurum

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu transfer olmazsa buraya yazıyorum çok pis musallat olurum
Olabilme ihtimali yok

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Rene Adleri alıp gelmeleri lazım kaç yıldan beri kaleci sıkıntısı yaşıyoruz ve yarın Vodafone arenaya geçiyoruz o atmosferi kaldıracak kalite Rene Adlerdir yayalım şu sinerjiyi.
yanında da bir Alman stoper ve bir Alman solbek ilaç olur bütün dertlerimize :super:

yanında da bir Alman stoper ve bir Alman solbek ilaç olur bütün dertlerimize :super:
Alman stoperler genelde Ağir oluyor ama cok sağlam oluyorlar.
Bknz ; Mertesacker , Mat Hummels..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Olabilme ihtimali yok

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne keyif alıyorlar transferde hiçbir gelişme yokken kesin bitti demekten... Geçen transfer döneminde 250 defa şu oyuncu bitti hayırlı olsun mesajı gönderdiler sonuç %99 fos... Ondan sonra başkalarını sözlerini yerine getirmiyor yalancı diye eleştirirler.

Çevrimdışı ahmetx

Aslında MSL de iyi kaleciler var uygun fiyatla Steve Clark ve Drogbanın takım arkadaşı Evan Bush gibi ama işte Amerikalılar bizim gibi 3. Dünya ülkelerini pek tercih etmiyorlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Düşüncelerin için teşekkürler. Ama üzüldüm. Zira Sabatini, Conte ve Mancini stoperden anlamıyorlarmış.  :)

merhaba Atalay, mancini harika bir oyuncu idi hocalığı kesinlikle öyle değil. conte juve'nin rakipsiz olduğu dönemde çalıştı kupalar aldı iyi olsa inan premier lig takımları önünde kuyruk oluştururdu. sabatini desen salih uçan'a 15 milyon euro yatırım yaptığı anda bitmiştir... aslında bizim ihtiyacımız olan stoper profilini eski cinconlu şimdiki bursalı danny'nin sakar olmayanı bir adam. eminim hatırlayacaksındır. atletico madrid'in falcao'lu kadrosunda correa die bir siyahi stoper vardı bizim maçta harika top oynamıştıve 35 yaşındaydı o adam dediğim profilde hızlı atletik sakarlığı olmayan adamdı. ben en çok senin rhodolfo ve ersan'ın yerine değil yedekleyecek stoper lazım sözünü devre arası olması münasebetiyle destekliyorum ve adayımda sürpriz bir adamla uğraşmaktansa garantiyi seçmek yedek kalmayı dert etmeyecek olması sebebiyle egemen korkmazdır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kemal

merhaba Atalay, mancini harika bir oyuncu idi hocalığı kesinlikle öyle değil. conte juve'nin rakipsiz olduğu dönemde çalıştı kupalar aldı iyi olsa inan premier lig takımları önünde kuyruk oluştururdu. sabatini desen salih uçan'a 15 milyon euro yatırım yaptığı anda bitmiştir... aslında bizim ihtiyacımız olan stoper profilini eski cinconlu şimdiki bursalı danny'nin sakar olmayanı bir adam. eminim hatırlayacaksındır. atletico madrid'in falcao'lu kadrosunda correa die bir siyahi stoper vardı bizim maçta harika top oynamıştıve 35 yaşındaydı o adam dediğim profilde hızlı atletik sakarlığı olmayan adamdı. ben en çok senin rhodolfo ve ersan'ın yerine değil yedekleyecek stoper lazım sözünü devre arası olması münasebetiyle destekliyorum ve adayımda sürpriz bir adamla uğraşmaktansa garantiyi seçmek yedek kalmayı dert etmeyecek olması sebebiyle egemen korkmazdır...

son cümlende gördüğüm egemen korkmazdan sonra gerisini okumadım .

Çevrimdışı BJKTÜRK23

son cümlende gördüğüm egemen korkmazdan sonra gerisini okumadım .
:D :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Defans dediğin İtalya'dan alınır arkadaşlar. Biz gidip Brezilya'lı stoper arıyoruz. Zago italyan menşeili bir stoper Ronaldo ise tek başına yeterli olmamakla birlikte Zago ile birbirini tamamlayacak düzeyde birisiydi. Elimizdeki stoperlerin hiç biri bu düzeyde değil maalesef aynı şekilde gündemde olan Dniprolu stoper de üst düzey bir oyuncu değil. Gidip en kötü italya 2.liginden stoper alırım koyarım bir dahada düşünmem defansı bu kadar net.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Ben arjantinli defanslarıda beğeniyorum.

Çevrimdışı anilsevim

Daha önce konuşuldu ama yine altını çizelim.
Hem sinerji devam eder :)
Adler in kelime anlamı KARTAL
Gel kartalım bekliyoruz...
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı yedic

Defans dediğin İtalya'dan alınır arkadaşlar. Biz gidip Brezilya'lı stoper arıyoruz. Zago italyan menşeili bir stoper Ronaldo ise tek başına yeterli olmamakla birlikte Zago ile birbirini tamamlayacak düzeyde birisiydi. Elimizdeki stoperlerin hiç biri bu düzeyde değil maalesef aynı şekilde gündemde olan Dniprolu stoper de üst düzey bir oyuncu değil. Gidip en kötü italya 2.liginden stoper alırım koyarım bir dahada düşünmem defansı bu kadar net.

Biz ayni bu sekilde gidip Ferrari'yi almistik, sonra maddi ve manevi olarak fena patladi hemde oyle boyle degil. Italyan bu diye gozu kapali herkese de atlamamak lazim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz ayni bu sekilde gidip Ferrari'yi almistik, sonra maddi ve manevi olarak fena patladi hemde oyle boyle degil. Italyan bu diye gozu kapali herkese de atlamamak lazim.
o dönemde alınan hangi adam iyi ki ferrari iyi olsun? O dönemde yapılan hiç bir transfere akıl sır erdiremiyorum.
Korku akıl katilidir.

Ferrari Orjinal Italyan degildi bu arada devsirme..