Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7316694 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Douglas Silva - Ersan tandemi harika olur , 2 Sert ve onde basan stoperimiz olur cokda guzel olur..

douglasdan bi cacık olmaz o sistemin bizimle alakası yok.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Motta , Franco , Milo , Pektemek devre arasi ya kiraya veilmeli yada elden cikarilmali hem maas yukunden kurtuluruz hemde Takasta kullanabiliriz bu futbolcuları..

Eren derdiyok için Gs devreye girmis , 2 -3 Futbolcu+1 milyon falan verip bitirelim bu isi Eren bize ilaç olur..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

douglasdan bi cacık olmaz o sistemin bizimle alakası yok.
Benimde tercihim Djilobodji ama 6 aydir mac oynamıyor mac eksigi var ayrica bize gelirmi orasida soru işareti ?? Faransadan cok teklif var.

Douglas Ise Ersanla olur ama rhodo ile olmaz ,  yani :

Ersan - Douglas olur ama

Rhodo - Douglas olmaz

Iki sert ve onde basan stoperle cok pozisyon vermeyiz anlatmak istedigim bu..

Eger Ersan satilacaksa alinacak stoper Douglas olmamali ama Ersan elde tutulacaksa Douglas cok da guzel olur..

Çevrimdışı AigleBordeaux

Djilobodji Marsilya çok istiyor ve Mandanda ingiltereden istiyorlarmis
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Denys Boyko nun Instagramda her paylastigi fotonun altina Come to Beşiktaş mesaji yağıyor :ishock: :ishock:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Denys Boyko nun Instagramda her paylastigi fotonun altina Come to Beşiktaş mesaji yağıyor :ishock: :ishock:

gerek yok böyle şeyler sanarsın courtois yani üst düzey bi kaleci değil sonuçta itandje ondan daha çok katkı verir bu benim görüşüm.

Çevrimdışı zekotha

Motta , Franco , Milo , Pektemek devre arasi ya kiraya veilmeli yada elden cikarilmali hem maas yukunden kurtuluruz hemde Takasta kullanabiliriz bu futbolcuları..

Eren derdiyok için Gs devreye girmis , 2 -3 Futbolcu+1 milyon falan verip bitirelim bu isi Eren bize ilaç olur..

Eren bize niye gelsin? Bizde 2.Forvet olmak için Cenkle çekişecek Gs'de 1.Forvet olmak için Burakla

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Aslında hiç macera aramaya gerek yok Al ortalama bir Alman stoper Alman kaleci ve solbek arkana yaslan izle maçları

Çevrimdışı panic13

Şenol Hoca'nın Tolga ısrarı devam ettiği sürece şampiyonluk yolunda ne takım olarak ne taraftar olarak kenetlenebiliriz. Bunu dışarıdan birilerinin hocaya söylemesi gerekiyor, taraftarın nabzının iletilmesi gerekiyor.

Geçen sene Bilic'in Pektemek ısrarı bizi kanser etti, bu sene de Güneş'in Tolga ısrarı. Pektemek bile Tolga'nın yanında daha sevimli kalıyor. Tolga'yı nasıl hala oynatırlar aklım almıyor. Dün yine boşa çıkmıştı maç 2-2 iken, Allah'tan kademede Ersan vardı. Yoksa biz yine sinir krizine girerdik burada.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı kartalBaz

Eren bize niye gelsin? Bizde 2.Forvet olmak için Cenkle çekişecek Gs'de 1.Forvet olmak için Burakla
Gelmesine gerek yok zaten. Bize gezici forvet lazim. Calim atabilen topla iyi oynayabilen hizli bir forvet lazim.

Çevrimdışı Tolga

Rhodolfo genel anlamda beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim.

Ama dünkü maç özelinde konuşuyorum mesele tek başına Rhodolfo-Ersan değil.

1 hafta evvel Gs maçını pozisyon vermeden bitirdik çünkü sürekli önde ve doğru oyunculara pres uygulayarak top yaptırmadık. Bizim bunu sezonun çoğu maçında uygulamamız lazım ki top kalemizden uzak olsun.

Sezonun tüm maçlarını gözden geçirin, biz ne zaman ön alanda rakibe basıyoruz ve top yaptırmıyoruz o zaman kalemizde daha az pozisyon veriyoruz. Özellikle dünkü maçta oyuncular hiç konsantre değillerdi ve bu yüzden de sürekli kalemizde tehlike yaşadık.

2 golde de İsmail'in olması gereken yerde olmadığını da eklemek lazım. Hala pozisyon alışında problemler var maalesef.

Kısacası şunu söyleyeyim bizim bu savunmayı komple değiştirme şansımız yok bu yüzden de mümkün olduğunca oyunu rakip yarı sahada oynamak durumundayız. Tabi bunu her maç 90 dakika yapabilmek zor ama yine de 60-70 dakika yapmak durumundayız eğer şampiyon olmak istiyorsak.

Bizim silahımız istek ve tempo bundan vazgeçemeyiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı melyet

Rhodolfo genel anlamda beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim.

Ama dünkü maç özelinde konuşuyorum mesele tek başına Rhodolfo-Ersan değil.

1 hafta evvel Gs maçını pozisyon vermeden bitirdik çünkü sürekli önde ve doğru oyunculara pres uygulayarak top yaptırmadık. Bizim bunu sezonun çoğu maçında uygulamamız lazım ki top kalemizden uzak olsun.

Sezonun tüm maçlarını gözden geçirin, biz ne zaman ön alanda rakibe basıyoruz ve top yaptırmıyoruz o zaman kalemizde daha az pozisyon veriyoruz. Özellikle dünkü maçta oyuncular hiç konsantre değillerdi ve bu yüzden de sürekli kalemizde tehlike yaşadık.

2 golde de İsmail'in olması gereken yerde olmadığını da eklemek lazım. Hala pozisyon alışında problemler var maalesef.

Kısacası şunu söyleyeyim bizim bu savunmayı komple değiştirme şansımız yok bu yüzden de mümkün olduğunca oyunu rakip yarı sahada oynamak durumundayız. Tabi bunu her maç 90 dakika yapabilmek zor ama yine de 60-70 dakika yapmak durumundayız eğer şampiyon olmak istiyorsak.

Bizim silahımız istek ve tempo bundan vazgeçemeyiz.

Doğru tespit
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı tangaz

arkadaşlar rhodolfo beşiktaşın stoperi değil. Net! ben bunu dün akşamki hatası nedeniyle değil geldiğinden beri söylüyorum. ilk haftalar takım çok diriydi önde çok basıyordu adam sırıtmıyordu son haftalar düşüş başladı adamın defoları ortaya saçıldı. örneğin Biliç olsun Lucescu olsun geride kilitleyim 1-0a oynayım tarzı hocaların elinde rhodolfo olsaydı takım yanilgilerden belini doğrultamazdı. rhodolfo muhtemelen avrupadaki en ağır stoperler listesinde ilk 3'e girer. bizi şampiyon yapacak stoper alacaksak 2 ihtimal var ya zago gibi genç yaşda alamayacağımız biri lazım 34-35inde gelecek ama döktürecek (zago italyada 5-6 sene oynamış ve bunların 4 senesinde yılın 11'ine seçilmiş bir adamdır) isim isteniyorsa jhon terry yada muadili biri olmalıdır bu kişi. yada genç alacaksak pahalı adam almalıyız 7-8 milyon euro verilmeli örneğin demirören zamanında miranda'yı almaya yaklaşmıştık 5 veriyorduk 7-8 isteniyordu son anda atletico madrid devreye girmiş ve 5,5'e işi bitirmişti sene başında milan'a 15 civarında rakama verdiler... strateji vizyon böyle olur. denklem basittir. ne kadar vinner oyuncu o kadar kupa. bulursun 35lik zago muadili vereceğin bonservis varsın yansın şampiyon olursun fazlası ile geri döner o para. ya da bulursun bir miranda ödersin 8-10 milyon ama şampiyon olursun üstüne de satarsın duble kazanırsın...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

gerek yok böyle şeyler sanarsın courtois yani üst düzey bi kaleci değil sonuçta itandje ondan daha çok katkı verir bu benim görüşüm.
Boyko ve Itanje :o_o: :o_o:

Senin aklin 5 yil once Liverpoola kadar yükselen itanjede kalmış sanirim :alala:

Çevrimdışı Çağrı

Yahu iyide milli takıma 1 tanemi 3 tanemi kaleci çağrılıyor ? @Çağrı @AmaralGürses hepi topu 6 defa çağrılmış Boyko yanii kalede fark filan yaratmaz.

@ahmetx milli takıma çağrıldığı zaman milli formsa sayısı artmaz forma giydiği zaman artar.

Yani belki 60 defa çağrılmıştır ama 6 kez forma giymiştir. O çağrılma sayısı olmuyor Ahmet abi forma giyme sayısı oluyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

@çağrı son haftalarda takımın en verimli oyunculardan birisi quaresma bence fazla art niyetlisin.

@ONUR KOLCU Quaresma son haftalarda sadece Quaresma gibi oynamıyor takım oyuncusu gibi oynamaya çalışıyor onun dışında verimden kastın tabela ise Kerim daha faydalı son zamanlarda.

Düzelme var ama Quaresma'ya Quaresma üzerinden bakarsan düzelme var hepsi bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx milli takıma çağrıldığı zaman milli formsa sayısı artmaz forma giydiği zaman artar.

Yani belki 60 defa çağrılmıştır ama 6 kez forma giymiştir. O çağrılma sayısı olmuyor Ahmet abi forma giyme sayısı oluyor.
tamam şimdi oldu  Kadro: 18, İlk onbir: 3, Kadroda ama oynamadı: 15 bilgisi var.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Devre arasında alabileceğimiz bizi tercih edebilecek alman kaleci var mıdır acaba

@ONUR KOLCU Quaresma son haftalarda sadece Quaresma gibi oynamıyor takım oyuncusu gibi oynamaya çalışıyor onun dışında verimden kastın tabela ise Kerim daha faydalı son zamanlarda.

Düzelme var ama Quaresma'ya Quaresma üzerinden bakarsan düzelme var hepsi bu.
Evet dun iyi oynamadi ama iyi oynamadigi maci asistle tamamlamasi önemliydi..

Çevrimdışı Çağrı

tamam şimdi oldu  Kadro: 18, İlk onbir: 3, Kadroda ama oynamadı: 15 bilgisi var.

Bakmak lazım ama aslında bu da ölçü değil.

Oyuncu Kiev'de Soykovskinin arkasını bekledi 24 yaşına kadar oynamadan da milli takım forması görmesi mümkün değildi kaldı ki Şahtar'da daRakitsky gibi bir kaleci vardı o çağrılıyordu 2 numara olarak.

Kiev'in 3. kalecisi Koval bile şuan kiralık o bile Beşiktaş'ın kalesini koruyabilecek kadar potansiyelli ileride.

2 yıldır düzenli oynuyor boyko 2 yılda 20 kez çağrıldıysa benim için son derece tatmin edici olur her maça çağrılmış demektir.

Mükemmel kaleci kesinlikle demiyorum izleyebildiğim 15 maçı var sadece ama tatmin ediyor gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Akil Emre

Sirugu-Balanta-Mikel

Boyko-Douglas-Leiva

Ospina-Papy-Gökhan İnler

Mandanda-Nkoulu-Mbia

Şu seçeneklerden biri paket halinde gelse güzel olurdu :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Oyuncu Kiev'de Soykovskinin arkasını bekledi 24 yaşına kadar oynamadan da milli takım forması görmesi mümkün değildi kaldı ki Şahtar'da daRakitsky gibi bir kaleci vardı o çağrılıyordu 2 numara olarak.

Kiev'in 3. kalecisi Koval bile şuan kiralık o bile Beşiktaş'ın kalesini koruyabilecek kadar potansiyelli ileride.

2 yıldır düzenli oynuyor boyko 2 yılda 20 kez çağrıldıysa benim için son derece tatmin edici olur her maça çağrılmış demektir.

Mükemmel kaleci kesinlikle demiyorum izleyebildiğim 15 maçı var sadece ama tatmin ediyor gibi.
Şoyko 1. Class bir kaleciydi , şu an Pyatov milli takımın 1 numaralı kalecisi 31 yaşında.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Gonzalo Higueni Cilgina cevirdi :tabe:
2 macta Higuenin Net 5 Golünü cikardi

Napoliyi tek basina yikti diyebiliriz..

Çevrimdışı Tolga

Sirugu-Balanta-Mikel

Boyko-Douglas-Leiva

Ospina-Papy-Gökhan İnler

Mandanda-Nkoulu-Mbia

Şu seçeneklerden biri paket halinde gelse güzel olurdu :ok:
Sirigu-N'Koulou-Leiva :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mehmetthedum

Rodolpho'yu eleştirecektim ki, hava sıcaklıklarındaki düşüş ve bu adamın şu yaşına kadar güney amerikadan hiç çikmadığı dank etti. Ve de rakım farkı olan yerlerdeki düşüklükler. Bünye zorlanıyor olabilir. Adam kendini kasmaktan ısınamıyor ve ağır kalıyor olabilir, burnu tıkalı ve kanıyor olabilir, yağ yakma miktarı ve metabolizması degişiyor olabilir. O yüzden fazla eleştirmeyeceğim ama bizi hep kısa zenci forveti olanlar zorluyor.. şu yönetime tek eleştirimdir, yabancı sınırlandırmasının kalkmasına evet demelerini. Afrikadan hızlı, atletik, kuvvetli 3-5 zenci getiren herkesle başımız belaya giriyor. Bir de kendilerini gösterip piyasa yapmak istiyorlar ki Allah'tan sakatlık filan çıkmadı.

Bir de Gökahn töre: az gez olm... hafata 1 gez, izinliyken gez. Gençsin gez... ama haftada 3 nedir abi, hem de menejerinle beraber.. ya o menejer bir spor cahili, ya da birileriyle anlaştın. Avrupa'da yüksek tempoya girmeden istanbuldaki son demlerinde kurtlarını döküyorsun.. her iki halde de ayıp...

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.