Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294795 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı campeon2015

Başkan çok iyi işler yaptı ancak paraya kıymazsa kendi sonunu hazırlayaca.Avrupa kupaları kalede durmasını bilmeyen ucuz ve vasat kaleciler ile kazanılmıyor.Gerekirse bütün bütçeni kaleciye ayıracaksın.İnşallah Sirigu gelir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/besiktasphotos/status/677925530683985921

abi yeminle klübün çıkardığından daha profesyönel bunlar yaa
Hepsi birbirinden Guzel su isi ya taraftarin yaptiklarini inceleyerek yapsinlar yada adam gibi bir tasarimci alsinlar.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Fikret Orman pazarlıkla o işi imza parası vermeden halleder.Kulubune 7-8 verip oyuncuyada yıllık 3.5 tan anlaşılabilir hatta bizim başkan bonservisini bedavaya bile getirebilir. :evillol:
Psg Arapların tok saticilar 5-6 ya aliriz gibi gibi

Valla en basindan beri benim adayim ve hayalim Sirigu..

Su adam yedek kaliyor inanilir gibi degil :o_o: :o_o:

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

son attıklarıma bak abi bide
Onlara da baktim onlari da alırım anında :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Batuhan1903

fm de 18 milyon euro diyor :alala:
Fmdeoyunun her tarihinde oyunculara istenilen bonservis değeri değişebiliyor atıyorum şimdi 18 mi istedi 2 hafta sonra 80 de isteyebilir.Sirigu'nun ayrılmak istediğinden ve kulubunde yedek kaleci olduğundan ve son olarak Fikret Orman faktorunden bu transfer 7-8 e alınabilir.

Fikret Orman pazarlıkla o işi imza parası vermeden halleder.Kulubune 7-8 verip oyuncuyada yıllık 3.5 tan anlaşılabilir hatta bizim başkan bonservisini bedavaya bile getirebilir. :evillol:
Bildigim kadariyla Psg den 5.5 milyon aliyor fakat Yuksek vergi var , Vergi dusunce eline gecen 3 milyon € falan,  Yani biz 3,5 milyon Verirsek gelir..
Bonservisi asil sorun..
Birde Basta Premier lig takimlari olmak uzere 8 Takim pesindeymis..
Yalan olduğunu zannetmiyorum Boyle bir kaleciye bu kadar Talibin olmasi cok normal..

:dontknow:
Ozaman birde @atalay a soralim

Diger adi gecen Stoojkovic nasil kaleci isimizi görür mu @atalay

Çevrimdışı TØLGA

Onlara da baktim onlari da alırım anında :)
çok farklı şeyler çıkabilirdi ortaya amatörlük akıyor bizimkilerde yaa
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağatay

çok farklı şeyler çıkabilirdi ortaya amatörlük akıyor bizimkilerde yaa

Sosyal medya yonetimi : 0
Ondan kaynaklaniyor
Yoksa sen ben bunlari görebiliyoruz
Aslinda medya yonetimi de sıfır malesef
Sadece şu tisort işi icin bile dizayn yarismasi gibi bir sey yapsalar o bile baya fikir olusturur kendilerine ama bunlari seçecek insanlarinda tasarimdan anlamalari gerekiyor.... uzun iş kısaca :)

Neyse konumuza dönelim kaleci diyorduk :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ilhan mansız

Fmdeoyunun her tarihinde oyunculara istenilen bonservis değeri değişebiliyor atıyorum şimdi 18 mi istedi 2 hafta sonra 80 de isteyebilir.Sirigu'nun ayrılmak istediğinden ve kulubunde yedek kaleci olduğundan ve son olarak Fikret Orman faktorunden bu transfer 7-8 e alınabilir.
ne ilginç gerçekten fm den örnek vermek. Daha ilginci bir oyuncunun bonservisine 7-8 milyon euro vermek. Yıllık Ücret de 3,5 milyon euro olacak. Bilmiyorum farkında mısın bizde Gomez Hariç yıllık Ücret maksimum 1,7 milyon euro

Çevrimdışı Kadir G.

Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi kaleci olur.Çokmu zor şu adama yıllık 3.5 verip bonsevisinede 7-8 vermek.Yıllık 3.5u 3 maç kurtararak çıkarır zaten.Bonserviside bizi Şampiyonlar ligine sokarak çıkartır.Ayrıca bu adamı 2 sene sonra Çine yada Katara 8-10a çok rahat satarız.Satmazsak 10 yıl kaleye geçirir bizim Buffon'umuz olur.Kaç para bi Sirigu :D

Evet çok zor. Kolay mı öyle parayı çıkar oraya buraya saç? Kulübü araplarlara mı sattık ki kaleciye yıllık 3.5 milyon para verelim.

Çevrimdışı Kalyoncu

ne ilginç gerçekten fm den örnek vermek. Daha ilginci bir oyuncunun bonservisine 7-8 milyon euro vermek. Yıllık Ücret de 3,5 milyon euro olacak. Bilmiyorum farkında mısın bizde Gomez Hariç yıllık Ücret maksimum 1,7 milyon euro
Yıldırım demirörenin bize bıraktığı mirastır bu şunu ver bunu ver şunu alalım bunu alalım yıllarca takım olamadık biri orda sevindi biri orda ayağımızı yorganımıza göre uzatalım gs nin Yaptıgını yaparsak sonumuz daha kötü ben söylüyüm

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhan mansız

Yıldırım demirörenin bize bıraktığı mirastır bu şunu ver bunu ver şunu alalım bunu alalım yıllarca takım olamadık biri orda sevindi biri orda ayağımızı yorganımıza göre uzatalım gs nin Yaptıgını yaparsak sonumuz daha kötü ben söylüyüm

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu klübün geçen yıl ki toplam geliri 220 milyon. Yukarıdaki hesaba göre bonservis ve Ücret toplamı ilk yıl için 11 milyon euro yani 36 milyon TL. Biz bu parayı harcayabilecek durumda olsak zaten 5 dk da kaleci işi çözülür, ilginç gerçekten.

Çevrimdışı ilhan mansız

Evet çok zor. Kolay mı öyle parayı çıkar oraya buraya saç? Kulübü araplarlara mı sattık ki kaleciye yıllık 3.5 milyon para verelim.
zaten böyle bir paramız olsa şu anda kaleci sorunumuz olmazdı ki, madem böyle bir para var niye burada sayfalarca kaleci tartışılıyor değil mi?  :lol:

Futbolda Altin kural ! Atanin ve tutanin iyi olacak

Iyi tutan istiyorsan bu paraları gözden cikaracaksin

Atanın 3.5 Alıyorsa Tutaninda okadar alir..

Kaleci seni sampiyon yapar cok net ! Ornk: Muslera

Sahi Muslera ne kdar kazaniyor biliyirmusun? 4.5 milyon !

Sirigu gibi musleranin 1-2 Gömlek ustu bir adama da pekala 3.5 verilir bu kadar basit @ilhan mansız

Çevrimdışı campeon2015

Sporting maçında kalede kalecin olsa yıllık maaşını çıkarmıştı.Kaleciye gerekirse 4 bile verilir.

Kaleci icin 3.5 a cikamam diyorsan ozaman kalede kaleci yok diye aglamayacksin..

Simdi Ospina , Mandanda diyorsunuz bu 2 adamda 2.5 milyonun altina oynamaz oynamayacakta

Simdi Ospina ve Mandandaya 2.5 verene kadar Siriguya 3.5 veririm arkama yaslanir izlerim kafam rahat olur..

Çevrimdışı cursedofdragon

Son 6 senede 4.kez Kanadada yilin Oyuncusu secildi. Helal olsun Kartalim  :)

Çevrimdışı Kadir G.

Sporting maçında kalede kalecin olsa yıllık maaşını çıkarmıştı.Kaleciye gerekirse 4 bile verilir.

Nasıl çıkıyor abartmayın. 700 bin civarı para alacaktık maçı kazansak.

Çevrimdışı ilhan mansız

Futbolda Altin kural ! Atanin ve tutanin iyi olacak

Iyi tutan istiyorsan bu paraları gözden cikaracaksin

Atanın 3.5 Alıyorsa Tutaninda okadar alir..

Kaleci seni sampiyon yapar cok net ! Ornk: Muslera

Sahi Muslera ne kdar kazaniyor biliyirmusun? 4.5 milyon !

Sirigu gibi musleranin 1-2 Gömlek ustu bir adama da pekala 3.5 verilir bu kadar basit @ilhan mansız
bize bu Kuralı öğrettiğin için çok teşekkürler 😀 bugün de birşeyler öğrenmiş olduk, yalnız Bahsettiğim konu biraz farklıydı, bekara herşey basit ve net, gerçekler ise tam aksine karmaşık

Çevrimdışı EMİR EMRE

Beşiktaş, Dnipro forması giyen Douglas Silva Bacelar ve kulübü ile büyük oranda anlaşmaya vardı.

Kadrosuna bir stoper daha katmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, kararını verdi. Yönetim, Dnipro forması giyen Douglas ve kulübü ile yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldi. Siyah beyazlılar, Brezilyalı stoper için Ukrayna ekibine 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi planlıyor. 25 yaşında ve 1.90 boyundaki futbolcu ile de 1 yılı opsiyonlu dört buçuk yıl mukavele yapılması düşünülüyor.

Transfermarkt'e göre almışız

bize bu Kuralı öğrettiğin için çok teşekkürler 😀 bugün de birşeyler öğrenmiş olduk, yalnız Bahsettiğim konu biraz farklıydı, bekara herşey basit ve net, gerçekler ise tam aksine karmaşık
Sen kimi istiyorsun kaleye ??
Ospina ? Mandanda ? Bu ikisinden biride gelse en az 2.5 milyona oynayacak neden riske girelim 1 milyon daha verip arkana yaslanip rahat rahat mac izlemek varken

Bu arada madem 2 Milyonun altinda oynayacak kaleci istiyorsunuz Bu skalada en iyi KALECI DENYS BOYKO !

İsimizide fazlasiyla görür iyide bir kaleci