Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291170 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tolga yok artık unutun onu :D benim bildiğim sıralama ospina mandanda boyko
ama duyduğumda şenol hocanın birinci tercihi boyko muş yönetiminde ospina Şenol güneş kaleciden anlar
o nedenle yapılacak kaleci transferine saygıyla bakmak gerekiyor.
Sezon başında hocanın Tolga Zengin tercihini örnek olarak verebiliriz. Gerçi bunda hem yönetim hem de Şenol Hoca sorumlu. Ospina ve Boyko'nun transferinde her ikisi de müsaitse Ospina bu takımda daha fazla katkı verir . Bu konuda Şenol Hoca'ya muhalifim.

Çevrimiçi Necmi

iyide hocam uzun yıllar tekrar takviye yapılmıcak o sebeble musleranın altı değil üstü lazım bize ama bana gore bu cocuk musleraya yaklasamaz ki musleranın gsye gelmeden onceki kariyeride vardı yani uzun yıllardır piyasa yapmıs adam almak lazım boyle yeni kalecilerle işimiz yok
neden bence ortalamanın üstünde iyi bir kaleci refleksleri iyi hızlı hava toplarına hakim
sert çizgidede iyi kutuyada hakim daha ne olması gerekiyor. sert çıkıyor ama agrasif değil direk topa çıkıyor.
biz pozisyon veren bir takım değiliz yediğimiz bütün gollere bak kalede günay olsa yarısını yemezdik.
sabahtan beri videolarını izliyorum ve oldukça dengeli çıkıyor. Adam kaleci ötesi berisi yok.
agrasifliğide merak etmeyin Beşiktaşın kalesinde olmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

bence ikisini alırız o fiyata :kop

o zaman fena olmaz :)

Ama yinede daha iyi bir kaleci daha iyi bir stoper bekliyorum ben :)

Çevrimdışı ozan062

acaba dniproya sosayımı gondericez:D

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Sezon başında hocanın Tolga Zengin tercihini örnek olarak verebiliriz. Gerçi bunda hem yönetim hem de Şenol Hoca sorumlu. Ospina ve Boyko'nun transferinde her ikisi de müsaitse Ospina bu takımda daha fazla katkı verir . Bu konuda Şenol Hoca'ya muhalifim.
neyi örnek veriyoruz Tolga şenol hoca için yabancı biri değildiki Trabzonda gösterdiği
performansa yaklaşsa bize gene yeterdi. bizde yanından geçen topa hamle yapmıyorki.
geleni geçeni içeri alıyor.

Çevrimdışı Batuhan1903

Sezon başında Tolga için Mandanda ve Valdes'i reddeden Şenol Hoca'ya transferde hiç güvenmiyorum.Ayrıca Football Manager de olsun Fifa da olsun Mandanda ve Ospina Boyko'dan çok daha kaliteliler.Ben Scout olmadığım için bu oyunlardan takip ederim oyuncuları ki Football Manager tüm dünyada Scoutları olan oyuncu özelliklerini belirlerken ciddiyetle çalışan sistemleri var.

Çevrimdışı Kadir G.

Yönetim Şenol Hoca'nın aksine Ospina'dan vazgeçmez umarım.

2 metrelik kaleciye gerek olduğunu düşünmüyorum nitekim daha kafa golü yememişiz az çok bilgi veriyor istatistik.

Donk'un attığı gol misali cepheden gelen toplarda çok iyi olan aynı şekilde birebirde kolay kolay yemeyen açılmaları iyi yapan kaleci lazım. >>>>>> Ospina.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

neyi örnek veriyoruz Tolga şenol hoca için yabancı biri değildiki Trabzonda gösterdiği
performansa yaklaşsa bize gene yeterdi. bizde yanından geçen topa hamle yapmıyorki.
geleni geçeni içeri alıyor.
Tolga Beşiktaşta iken sürekli aynı hataları yapıp aynı golleri yiyor final maçlarında bunlar tepe yapıyor ve büyük takım oyuncusu olamayacak kafa yapısında olduğunu her daim belli ediyordu . Birşeyleri değiştirebilse bunu  Şenol Hoca'dan önce kaleci antrenörümüz değiştirirdi. Tolga'nın değişebileceğine inanmak olmayacak duaya amin demek. Tolga, Türkiye ligleri için her zaman vasat bir kaleciydi . Kırılgan yapısı da buna eklenince vasat altı oluyor.

Çevrimdışı canU

https://twitter.com/yagiz1903/status/677862318407946241
Anlaşılan Pektemeği göndermeyecekler yine onun yolunu yapıyorlar.Taraftar boşuna forma alıyor alışveriş yapıyor senede 200 bin forma satılsa anca Pektemeğin maaşı ediyor. :s20: :s20:
Valla bu adam diyorsa geçmişler olsun. Yönetimin çok kaliteli tetikçilerinden kendisi. Sporting maçı bitiminde hemen ospina 1.5 sene kiralık haberleri falan girdi.

Çevrimdışı Ersoy

Forvet konusu hiç açılmamalı zaten.Ne alaka ? Kaleci lazım öncelikle.Sonra stoper.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ozan062

https://twitter.com/Hakan_gundogar/status/677885761799098368

bunu diyen kişi malum o sebeble sezon bası alamadıgımız adamı devre arası nasıl alalım akıl var mantık var artı bu adamı alırlarsa yonetimi bombalarım en buyuk hata olur karakterse en buyuk sorun bu herifte var
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/Hakan_gundogar/status/677885761799098368
Allahtan Bursa vermez o yüzden içim rahat Nkalou Caceres Balanta Papy bunların hepsi Serdardan çok daha iyi oyuncular.İşte bu yüzden Şenol Hoca ya hiç güvenmiyorum transfer konusunda...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Batuhan1903

bu durumdan dolayı bu transfer yatarrrrrr
Bir menejer kazığından daha kurtulduk sıradaki!

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı LuceGel

Fourfourtwo ne kadar güvenilir Boyko+Douglas 6 M € 3yıl ödemeli anlaşmışız.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

bu kadar kötü t-shirt yapılır anca 29,99tl

bizim tasarımcı kim merak ettim doğrusu ?

Çevrimdışı TØLGA

zarar eder , elde kalır bunlar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorlar tamam da bari düzgün yapın şunları...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağrı

Yalniz bu Sezon hic Kafa Golü yememisiz hatirlatmak isterim.

Çünkü bu sezon baskı yediğimiz nerdeyse 1 maç bile yok :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Asıl mesele şudur. Kalecileri kim izliyor? Zira Kaleci kumaşından anlamak farklı bir meziyettir.

Teknik direktörü efsanevi bir kaleci olan takım kalecisini muhtemelen önüne konanlardan o seçiyordur  :D

Bu konuda tercihi kimseye bırakmayacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Nevresim takımı gibi duruyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli