Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7292809 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

yahu bi git

evet bende hatırlıyorum brezilyalıydı milli takım potansiyelliydi

ama aldıgı kiloları ve yediği golleri ben hatırlıyorum yapma etme
Jeffersonun çok iyi ve çok kötü olduğu dönemler olmuştu yabancı ülke ve Trabzon düşünülünce yabancı futbolcular için doğal şeyler .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

bari devam eden süreçte onu kullanılabilir halde tutsaydı yapamadı aynı tolgada oldugu gibi ben bu konuda maalesef hocanın etkisini göremiyorum

sadece bu sene sürekli sakatlanmıyordu sürekli mızmızlanmıyordu maç içinde onuda ben antrenman tekniğine değil doktorlara baglıyorum bilmiyorum siz nediyorsunuz

yoksa adam yine aynı tolgaydı gunay da yine aynı adam:) kısa zaman geçti vs demeyin etki etmesi gerektiği süreç cokca vardı hocanın elinde ama olmadı

Tolga kaleci filan değil Ozan sorun orada başlıyor, değil. Olmayandan yaratamazsın varsa ortaya çıkarırsın.

Adam geldiğinden beri maçların yarısında omuz sakatlığından oynamamış hep bu sorunu varmış ama 10 yıldır bir deltoid ve omuz kuşağı kaslarını güçlendirememiş.

Söz yok üstüne.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Her açıdan olabilecek ama henüz tam olmamış kaleci istiyorsak orada Maccabi'de duruyor mutsuz adam.

Predrag Rajkovic. Ama pamuk eller cebe tabi ki minimum 4-5 milyon isterler. Yazın 3 milyon verip almadık adamı.

Bu çocuğu ben önerirken beğenmiyordun. Sen niye böylesin?  :D

Çevrimdışı Çağrı

Rajkovic'i mi :D

O ara inme filan inmiştir   :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Jeffersonun çok iyi ve çok kötü olduğu dönemler olmuştu yabancı ülke ve Trabzon düşünülünce yabancı futbolcular için doğal şeyler .

acıkcası evet kıta değiştiriyorsun ama aradan yıllar geciyor konyaya gidiyor yine yapamıyor sonra bi geri donusu vardı ülkesine  galiba yine beceremedi ve simdi seria b deymiş yani

adamda demekki o cevher kısa süreliymiş çözememişler:) ordan baglıyorum konuyu ama aradan 10 sene geçti hocada tabi tecrübe kazanmıstır yinede ben hocayı hiç etmeye calısmayım :))

ne geldi aklıma o zamanlar tabi ülkede kaset vardı kasetle oyuncu transferi oldugundan ne cıkarsa sansına oda ayrı konu:D

Tolga kaleci filan değil Ozan sorun orada başlıyor, değil. Olmayandan yaratamazsın varsa ortaya çıkarırsın.

Adam geldiğinden beri maçların yarısında omuz sakatlığından oynamamış hep bu sorunu varmış ama 10 yıldır bir deltoid ve omuz kuşağı kaslarını güçlendirememiş.

Söz yok üstüne.

muhakkak
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada senin devamlı önerdiğin Sportiello değil miydi ben Rajkovic'i 1-2 kez duymuşumdur en fazla :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

Boyko'nun iyi iş çıkaracağına inanıyorum inşallah gelir içimde iyi bir his var ve tabi geçen sene muhteşem ötesi bir sezon geçirdi. Çok maça tesir etti takımı lehine.

Stoper konusunda ise mesele şu ki bize SOL stoper Lazım SAĞdan ziyade. Çünkü sağda en azından Franco, Milo, Necip gibi iyi olmasalarda makul alternatifler var ama solda tek alternatif tosiç yani bir başka deyişle alternatifsiziz.

Bu tablo varken neden sol stoper aramıyor bu yönetim ?

Çevrimdışı Batuhan1903

Boyko'ya 3-4 verceğimize aynı paraya Rajkovic efsane olur.Şenol hoca en iyisini bilir diye bir düşünceyi ben kabul etmem.Sene başı Mandanda'yı reddetmişti Tolga'yla devam edilmesi kararı vermişti biz burda taraftar olarak Tolga'nın olmayacağını görebiliyorduk bu yüzden avrupadan elendik ligde kaç puan kaybettik.Sonuç olarak Şenol hoca Peygamber değil Boyko Ospina'dan daha iyi diyorsa bu yanlış bir karardır ve bu kararın uygulanmaması için taraftarın engel olması gerekir.Şenol hoca bu işi bedavaya yapmıyor profesyonel maaşlı çalışandır maaşı ödeyen yönetimin aksine taraftardır.Beşiktaşın gerçek sahibi taraftarıdır Şenol hocayıda eleştirebilir verdiği yanlış seçimede karışabilmelidir.

Çevrimdışı Türkay

Teknik direktörü efsanevi bir kaleci olan takım kalecisini muhtemelen önüne konanlardan o seçiyordur  :D

Bu konuda tercihi kimseye bırakmayacaktır.

Şenol Hocam tercihi bence bu seferlik bıraksın yazın illa Tolga dedi ve sonuç :D

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Scout

Merhabalar , douglas ve boyko haberleri son günlerde çok çıkmaya başladı ikiside nasıl oyuncular ? giderleri var mı ?
Pika Pika

Çevrimdışı atalay

Bu arada senin devamlı önerdiğin Sportiello değil miydi ben Rajkovic'i 1-2 kez duymuşumdur en fazla :D

Rajkovic, Sportiello, Guruceaga, Becker... Genç adaylar bunlar.

Çevrimdışı Tolga

Ospina'yı alsak 7-8 yıl kafamız rahat edecek ama bir türlü sonuçlandıramıyoruz işte.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

bu kadar kötü t-shirt yapılır anca 29,99tl

bizim tasarımcı kim merak ettim doğrusu ?

Kışın ortasında şu tişört de ne giyilir bee... :D  :ebebe: İnsan sweat tarzı falan da yapar
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı LuceGel

Kışın ortasında şu tişört de ne giyilir bee... :D  :ebebe: İnsan sweat tarzı falan da yapar
Yani bardak anahtarlık filan üstüne koyaydınız bari böyle hiç olmamış. :s20: o şekliyle hiç olmamış.
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2015, 21:14:04 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kaleci için ana kıstas hata yapmaması.

Devamında gollük top çıkarması.

Ayak önemli ancak büyük takımlarda ayak kadar önemlisi oyun içi konsantrasyon. Devamlı top gelen kaleci ile 1-2 kontra yiyen kalecinin performansı çok farkeder.

Oliver Kahn'ın en önemli özelliği maçta gelip gelebilecek 1-2 topu çok iyi çıkarmasıydı. Bizim kalemize çok top gelmiyor ama geldiği zaman da sağlam geliyor en önemli nokta bu yüzden konsantrasyon.

Elimizdeki adaylardan en atletik olan Mandanda aslında bizim kalecimiz o. Bireberilerde en iyi olan Ospina. Cepheden ve havadan en iyi olan Boyko. Hepsinde iyi olan Handanovic.
Bunların hepsinden ustun olanda Sirigu :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

ben kaç money istediğini yazdım onun unutun o işi :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mrred

Söz yok üstüne.

Aslında hiç oralara gitmeye gerek yok

Siz hayatınızda kambur sporcu gördünüz mü ?

Ben gördüm Tolga Zengin, adam bırakın kaleci olmayı bence sporcu bile olduğu şüpheli
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2015, 21:21:50 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Batuhan1903

Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi kaleci olur.Çokmu zor şu adama yıllık 3.5 verip bonsevisinede 7-8 vermek.Yıllık 3.5u 3 maç kurtararak çıkarır zaten.Bonserviside bizi Şampiyonlar ligine sokarak çıkartır.Ayrıca bu adamı 2 sene sonra Çine yada Katara 8-10a çok rahat satarız.Satmazsak 10 yıl kaleye geçirir bizim Buffon'umuz olur.Kaç para bi Sirigu :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Söz yok üstüne.
Tolga'nın sakatlık geçmişi hakkında pek bir bilgim yok ama tahminim sakatlığının omuz kapsülünde ve kronik olduğu . Omuz kapsülünde sakatlık varsa değil ağırlık çalışıp omuzunu güçlendirmek antrenman yaparken bile tedirgin oluyordur .
Neyse artık bu Tolga mevzusu kapanır .Olmayacak duaya amin denilmez.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Diğer adi gecen Stoijkovic nasil kaleci @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Batuhan1903

ben kaç money istediğini yazdım onun unutun o işi :biggrinking:
Fikret Orman pazarlıkla o işi imza parası vermeden halleder.Kulubune 7-8 verip oyuncuyada yıllık 3.5 tan anlaşılabilir hatta bizim başkan bonservisini bedavaya bile getirebilir. :evillol:

Çevrimdışı mrred

Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi kaleci olur.Çokmu zor şu adama yıllık 3.5 verip bonsevisinede 7-8 vermek.Yıllık 3.5u 3 maç kurtararak çıkarır zaten.Bonserviside bizi Şampiyonlar ligine sokarak çıkartır.Ayrıca bu adamı 2 sene sonra Çine yada Katara 8-10a çok rahat satarız.Satmazsak 10 yıl kaleye geçirir bizim Buffon'umuz olur.Kaç para bi Sirigu :D
fm de 18 milyon euro diyor :alala:
The great gig in the sky