Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289233 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu Boykoyu bir tek ben beğenmiyorum galiba

Boyko'nun bu sezon avrupa liginde yaptıkları :) Beğenilmez mi abi bu kaleci tolga nın videosunu atayım istersen ikna olursun belki :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Boyko'ya baktım biraz 101 maçında 46'sında gol yememiş Dnipro'da.

4 Shakthar maçında 2 gol yemiş.

2 Brugge maçında gol yememiş. Malum biz kaç tane yedik.

2 Napoli maçında 1 gol yemiş.

Boyko ve Douglas olursa ;

Boyko 1,97

Rhodolfo 1,93

Douglas 1,90

Beck 1,80

Köybaşı 1,80

Gomez 1,90

Atiba 1,90

Takımın boyu baya uzayacak.

dnipro takımı iyi defans yaptığı için bu kadar az yemiş yoksa gsye koysan 30 maçta 45-50 gol yer en az.  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

Boyko'nun bu sezon avrupa liginde yaptıkları :) Beğenilmez mi abi bu kaleci tolga nın videosunu atayım istersen ikna olursun belki :D

Ben onu seyretmiştim zaten  :D Çok savruk bir kaleci Boyko ve dengesiz topa çıkışları var bizim ligde baya bir adamı sakatlar özellikle bizimkileri.  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Şu Boykoyu bir tek ben beğenmiyorum galiba
Benim de öyle çok beğendiğim söylenemez ama yine de şu durumda hayır demem :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben onu seyretmiştim zaten  :D Çok savruk bir kaleci Boyko ve dengesiz topa çıkışları var bizim ligde baya bir adamı sakatlar özellikle bizimkileri.  :lol:

ah güzel abim ah :D

Bir tutam Tolga reis :D

Bir tutam cengaver :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ooo topraaam 71. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

Balanta isi ne oldu beyler? Bir kac Hafta önce gelmesine kesin Gözüyle bakiliyordu bildigim kadariyla.

Çevrimdışı Tolga

Balanta isi ne oldu beyler? Bir kac Hafta önce gelmesine kesin Gözüyle bakiliyordu bildigim kadariyla.
Stoper konusu şuan için muamma gibi duruyor yani kim gelecek kestiremiyoruz :)

Son günlerde Dnipro'lu Douglas çok konuşulmaya başlandı ama dediğim gibi kesin bir durum yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

bizimkiler tam tezlik kaleciler , Boyko onlarla yarışamaz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Akil Emre

İkisini toplasan anca bir kaleci eder. İzledikçe sinirlerim artıyor.

Çevrimdışı GÖRKEM

Stoper konusu şuan için muamma gibi duruyor yani kim gelecek kestiremiyoruz :)

Son günlerde Dnipro'lu Douglas çok konuşulmaya başlandı ama dediğim gibi kesin bir durum yok.

Bitti denilen Transferler'i sonlandiramiyoruz son zamanda. Bilgi icin tesekkürler.

Çevrimdışı Çağrı

Ospina'dan daha çok siner içime Boyko.

1.97 ve hızlı kaleci.

Kısa kaleci istemiyorum artık duran top yan top hatalarından 10 yıldır bıktım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

İkisini toplasan anca bir kaleci eder. İzledikçe sinirlerim artıyor.
İkisi aynı anda kalede dursa yine birşey olmaz ama şunuda söylemeden geçmiyim cenk tolgadan iyidir.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1.97 ve hızlı kaleci.

Yan toplarda gerçekten iyi mi @Çağrı pek gözlemleyemedim?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

Yan toplarda gerçekten iyi mi @Çağrı pek gözlemleyemedim?

Çok üst düzey değil ama bu ligin yan toplardaki en iyi kalecisi olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Boyko videosu izliyorum ekranı yalıyorum şuan..

Bu arada Kerim dün Karabüke karşı oynadı sakin olun  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kalyoncu

1.97 ve hızlı kaleci.

Boykodada topu oyuna sokuşta hata var bende bundan bıktım geçen Günay topu attı gomeze geldi ne kadar sevindim o derece bizi bıktırmışlar.rene Adler niçin düşünülmez niçin bir girişimde bulunulmaz

Çevrimdışı can1903

Artık Ocak gelsin ya acayip transferleri merak ediyorum  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

Boykodada topu oyuna sokuşta hata var bende bundan bıktım geçen Günay topu attı gomeze geldi ne kadar sevindim o derece bizi bıktırmışlar.rene Adler niçin düşünülmez niçin bir girişimde bulunulmaz

Evet ayağı çok kötü hep kısa oynaması lazım ve hiç risk almaması lazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Douglas a 5m vereceğimize gidelim brezilya dan alalım orada kesin düşer

Bazen resmen ezber ilerliyoruz hiç sevmiyorum bu olayı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Douglas a 5m vereceğimize gidelim brezilya dan alalım orada kesin düşer

Bazen resmen ezber ilerliyoruz hiç sevmiyorum bu olayı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fikret ormanın hangi oyuncuya 5 verdiğini gördükki  acaba şuan kimin fiyatını düşüttürüyo bu hamleyle vermez bikere onun zihniyetine cok ters bir durum uykuları kaçar :)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Zapata-Papy-Balanta tarzı stoper bize daha çok uyar savunma arkasına top atılınca forvetin top sürüp kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonları görmekten sıkıldım.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı ahmetx

Google da Денис Бойко yazarak aratın çıkan videoları izleyin defoları öyle görürsünüz  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Boyko videosu izliyorum ekranı yalıyorum şuan..

Bu arada Kerim dün Karabüke karşı oynadı sakin olun  :evillol:

Ulan kahkaha attım :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903