Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289822 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Yapmiyor mu :money:

Daha ne yapsin sizi memnun etmek icin :alala:

Dun attigi Golu Olcay 40 firin ekmek yese atamaz :tabe:
şu anda kulübede olacak seviyede bile değil. ve Kendi oyuncularımızı birbiriyle
mukayese etmeyin Olcayda Beşiktaş forması giyiyor. Beşiktaşın oyuncusu.
Kerim önce kafasını kaldırıp etrafına bakmayı öğrenmeli. @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şu anda kulübede olacak seviyede bile değil. ve Kendi oyuncularımızı birbiriyle
mukayese etmeyin Olcayda Beşiktaş forması giyiyor. Beşiktaşın oyuncusu.
Kerim önce kafasını kaldırıp etrafına bakmayı öğrenmeli. @Yunus Emre Dökmeci
Birbiriyle kisyaslamiyorum abi
Hepsinin özellikleri yetenekleri farkli

Ben sadece O Golu Olcay 40 firin ekmek yese atamaz dedim ki atamazda yani :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

ulan sabahtan beri boyko da boyko

aklıma şu adam geliyo kalktım filmini izledim :D  :super:

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı LuceGel

Şu Boykoyu bir tek ben beğenmiyorum galiba
Gözlerini kapat gol yiyince yüzünü ekşiten tolgayı düşün  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı can1903

Önceliğimiz, Ospina ve Mandanda olmalı.

Boyko kenarda dursun olmazsa onu alırız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

Gözlerini kapat gol yiyince yüzünü ekşiten tolgayı düşün  :D
Tolga geçti gitti , gelmesi gereken Boyko değil ama
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Önceliğimiz, Ospina ve Mandanda olmalı.

Boyko kenarda dursun olmazsa onu alırız.
o zaman kesin Boyko gelir.  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı GÖRKEM

Ospina'dan daha çok siner içime Boyko.

1.97 ve hızlı kaleci.

Kısa kaleci istemiyorum artık duran top yan top hatalarından 10 yıldır bıktım.

Yalniz bu Sezon hic Kafa Golü yememisiz hatirlatmak isterim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

paran olacak basacan parayı alacan IGOR AKINFEEV i

Çevrimdışı ahmetx

Boyko gelirse araya atılan paslarda çok ciddi penaltı riski yaşarız direk adama dalıyor Boyko  :D

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

İyi bir çocuk ama kendinden geçiyor maçlarda  :)

Çevrimdışı ozan062

Google da Денис Бойко yazarak aratın çıkan videoları izleyin defoları öyle görürsünüz  :D

acilen yonetime bunu bildirmeliyiz

karakter diyoruz bak bu cocuk sınıftan gecemez

onu anlatan videoyu izlediğimde boyle ballı bir kaleci yok dedim ardından bu isimle arattıktan sonra failleri gorunce

iyice moralım bozuldu umarım olmaz bu transfer ozellikle elinin ayarı yok gibi gordum

simdi videolardan acayip tırstım cagrı değil iyi diyor ama ben fena oldum hayır para az eyv bundan dolayı alırız bunu ama

içimize sinermi konusunda sıkıntı var
[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2015, 15:37:30 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

handanovic'i koy o zaman çıtayı yükselt iyice :D Belki totem işe yarar :D
Handanovic için şuan totem de işe yaramaz :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar psikopat oyuncuda lazım bu lige.

Gelsin Boyko ya

Çevrimdışı serdart

bugün gördüğüm ukrayna basınından twitler. boyko ayrılmak istiyormuş zaten, avrupa kupalarındaki bir takıma ya da liglerde üstlere oynayan bir takımda oynamak istiyormuş.

Çevrimiçi Necmi

Yalniz bu Sezon hic Kafa Golü yememisiz hatirlatmak isterim.
Eğer kalemizde ortalama kaleci olsaydı bu sene şu ana kadar yediğimiz gol
6-7 geçmezdi. Yenen gollere baksana yenecek gol değil tolgada ayak yok sadece orta açmayla
ilgili değil top tutarkende ayaklarını kullanmıyor ayağının dibinden geçen topa atlıyor. Birde
top kaleye girdikten sonra atlıyordu. toplarada çıkarken elini kaldırıp gözünü kapatıp çıkıyor
herhalde çünkü vuramazsa topu kaybediyor etrafında top arıyordu :D
Biz zaten pozisyon vermiyoruz bir kaleci gelsin yenilmesi çok güç bir takım oluruz.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

4.5 milyona Balanta'yı alırsın Zapata'yı alırsın Caceres'i alırsın Toloi'yi alırsın nedir bu Douglas ısrarı bir türlü çözemedim

Çevrimdışı Kadir G.

Son 2 maçtır takım savunması adına sezon başındaki halimize nazaran gelişme kaydettik. Daha çok pres yapıp daha çok mücadele ediyoruz. İyi bir kaleci ile maç başına yediğimiz gol oranı da düşer.

Çevrimdışı Savaş

Bir ben mi istemiyorum bu Douglas'ı?

Isınamadım bu adama. Kim gelirse gelsin başarılı olacak ama bu adam patlayacak gibi bi his var içimde.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Boykonun degajı iyi mi malum çok sıkıntı yaşıyoruz o konuda