Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289691 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Yapmiyor mu :money:

Daha ne yapsin sizi memnun etmek icin :alala:

Dun attigi Golu Olcay 40 firin ekmek yese atamaz :tabe:
Halı sahada maç cıvıdığı anda kalesinden çıkıp karşı kalede gol atan kaleci golüydü alt tarafı :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Halı sahada maç cıvıdığı anda kalesinden çıkıp karşı kalede gol atan kaleci golüydü alt tarafı :D

Kerim'in kupa maçlarında yeri garanti, o kadar :)

Lig maçlarında da son 10-15 dk yeterli şuanki performansı için.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Bence de öyle, kupada da şu kadar oynamayacaksa kadroda durmasına gerek yok zaten :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yapmiyor mu :money:

Daha ne yapsin sizi memnun etmek icin :alala:

Dun attigi Golu Olcay 40 firin ekmek yese atamaz :tabe:

Günay 2 top kurtarsa nerdeyse olcay olsa bunları kurtarabilir miydi diye öveceksin :D

Çevrimdışı cursedofdragon

bu yunus ne içip geliyorsa foruma ben anlam veremiyorum :D  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Günay 2 top kurtarsa nerdeyse olcay olsa bunları kurtarabilir miydi diye öveceksin :D
:kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

bu yunus ne içip geliyorsa foruma ben anlam veremiyorum :D  :evillol:
Hangi Yunus

Çevrimdışı Anıl

Yasaklı Link’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü yöneticileri, Denis Boyko için Dnipro’ya 1,5 Milyon Euro bonservis ücreti önerirken Ukrayna ekibi ise 4,5 Milyon Euro talep etti. Siyah beyazlılar, 27 yaşındaki file bekçinin transferini 2,5 Milyon Euro’ya bitirmeye çalışıyor.

Öte yandan Dnipro’nun stoper oyuncusu Douglas Silva’yı da kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, Brezilyalı oyuncu için 4 Milyon Euro önerirken Ukrayna ekibi ise 25 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu için 6 Milyon Euro bonservis ücreti talep etti.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yasaklı Link’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü yöneticileri, Denis Boyko için Dnipro’ya 1,5 Milyon Euro bonservis ücreti önerirken Ukrayna ekibi ise 4,5 Milyon Euro talep etti. Siyah beyazlılar, 27 yaşındaki file bekçinin transferini 2,5 Milyon Euro’ya bitirmeye çalışıyor.

Öte yandan Dnipro’nun stoper oyuncusu Douglas Silva’yı da kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, Brezilyalı oyuncu için 4 Milyon Euro önerirken Ukrayna ekibi ise 25 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu için 6 Milyon Euro bonservis ücreti talep etti.
6 milyon euro ve kıyamete ödemeli bir anlaşmayla çözeriz biz bu işi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kadir G.

Ölücülükte çığır açmaya devam. :)

Bu ikili yoklukta olduğumuz için iyi karşılanabilir de ben hala istediğimiz etkiyi bulabileceğimizi düşünmüyorum. Douglas Rhodolfo ile oynayamaz Boyko da iyi kaleci fakat bir Ospina değil.

Çevrimdışı ozan062

altınordu baskan yardımcısı benim cok yakından tanıdıgım birisidir, ondan aldıgım bilgi bu oyuncuyla beraber 2 kişiyi daha takip ettiriyormus bizimkiler yani paket gibi birseyler varmıs bakalım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sen değil abi sürekli boş konuşan :D
Sen daha cok bos konuşuyorsun emin ol buna :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Ölücülükte çığır açmaya devam. :)

Bu ikili yoklukta olduğumuz için iyi karşılanabilir de ben hala istediğimiz etkiyi bulabileceğimizi düşünmüyorum. Douglas Rhodolfo ile oynayamaz Boyko da iyi kaleci fakat bir Ospina değil.
Douglas konusunda ben de çekimserim ama Boyko bence aradığımız kaleci olabilir :)

boyko iyidir de douglas silva'ya birşey diyemiyorum :)

Ospina > Boyko  tabiki :)

Ha boyko işimiz görmez mi tolga'dan sonra neur gibi gelir orası ayrı :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ilk 11 oyuncusu olmadigina katılıyorum
Ama son 10-15 dakika degil daha fazla oynamali ki kendini gostersin
Mesela Gs macindaki gibi her mac en az 30 -35 Dakika oynamali bence..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

kaleci için o para iyi fakat silva konusunda fazlaca olumsuzum cnk oda aklımda kalalı agır bir adamdı

bu arada aksamki tartısmanızı cok yerinde buldum evet cenk fazla agır yani oraya bir tane kerim lazım ama bitiriciliğide olan tabiki:))

Çevrimdışı Kadir G.

Boyko ligimizde fazlasıyla iş yapar makul bonservisle alınacaksa hayır olmaz demem fakat tek alınması düşüncesindeyim. Douglas bizim oyun sistemimize uymuyor. Anadolu takımlarıyla yaptığın maçlarda rakip yarı sahasının ilk 10 metresine kadar çıkan savunmaya douglas ne verebilir?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ilk 11 oyuncusu olmadigina katılıyorum
Ama son 10-15 dakika degil daha fazla oynamali ki kendini gostersin
Mesela Gs macindaki gibi her mac en az 30 -35 Dakika oynamali bence..

O değişikliğe ben acaip şaşırmıştım bu arada. :D Hatta gelip "anlayabilen var mı?" diye yazmıştım. :D

2. Golde Chedjou ile mücadele edip ortayı açması bile baya şaşırttı beni. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Scarione'yi Paşa gönderecekmiş yedek kulübesi için iyi olur aslında

Çevrimdışı ozan062

O değişikliğe ben acaip şaşırmıştım bu arada. :D Hatta gelip "anlayabilen var mı?" diye yazmıştım. :D

2. Golde Chedjou ile mücadele edip ortayı açması bile baya şaşırttı beni. :D

ciddi oldugunda iyi topcu ama tersinde cok vasat:)

Çevrimiçi Samet Ç

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü yöneticileri, Denis Boyko için Dnipro’ya 1,5 Milyon Euro bonservis ücreti önerirken Ukrayna ekibi ise 4,5 Milyon Euro talep etti. Siyah beyazlılar, 27 yaşındaki Ukraynalı file bekçinin transferini 2,5 Milyon Euro’ya bitirmeye çalışıyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimiçi Samet Ç

Yasaklı Link’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü yöneticileri, Denis Boyko için Dnipro’ya 1,5 Milyon Euro bonservis ücreti önerirken Ukrayna ekibi ise 4,5 Milyon Euro talep etti. Siyah beyazlılar, 27 yaşındaki Ukraynalı file bekçinin transferini 2,5 Milyon Euro’ya bitirmeye çalışıyor.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER
Bu arada bu yasaklı link muhabbeti de saçmalığın daniskası  :D

Çevrimdışı Renton

altınordu baskan yardımcısı benim cok yakından tanıdıgım birisidir, ondan aldıgım bilgi bu oyuncuyla beraber 2 kişiyi daha takip ettiriyormus bizimkiler yani paket gibi birseyler varmıs bakalım
Cengiz ünder vardır o pakette  :claps:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Balıkesir Altınordu maçını izlemiştim de altınordu çok berbat gelmişti bana. Cengiz de çok net bir pozisyonu harcamıştı onun dışında bir şey görememiştim. Altınordu büyük emek vermiş saygı duyuyorum emek ve içinde bulundukları şartlarını göz önünde bulundurmazsak sadece lige dışardan baktığımda bu takımı oyun olarak son 5 takım arasına koyarım. Sezon sonu ancak düşmemeye oynarlar dedim. Abartmış olabilirim ama özellikle hücum anlamında acayip kötü geldi. Tek maç üzerinden konuşuyorum o kadar berbat oynadılar ki bir daha izlemedim. İzleme sebebim de cengiz ünder'di :D