Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281493 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mehmetthedum

Sözleşmesi bitenlere bakın.

Başkan, bonservise tepki olarak doğmuş. Vermez o paraları... zaten yok ki ne verecek....

Sponsorla belki.....

Hem daha stoper alınacak..Mali kriterler de var malum.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı TØLGA

Sözleşmesi bitenlere bakın.

Başkan, bonservise tepki olarak doğmuş. Vermez o paraları... zaten yok ki ne verecek....

Sponsorla belki.....

Hem daha stoper alınacak..Mali kriterler de var malum.

opsiyonlu kiralık bekliyorum bende
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı Çağatay

https://twitter.com/Cristiano/status/676858489818456064

istanbula mı gelmiş la bu

sol açık transferde önceliğimiz değildi ama neyse bu da olur  :kop:

tipe bak ya koy veliyle olcayın arasına sırıtmaz :D
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2015, 23:05:50 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı EMİR EMRE

Aynen bonservissiz almaya çalışırız diye düşünüyorum. Adı geçen her kalecinin kontratı Haziran'da bitiyor.

Çevrimdışı Çağatay

Aynen bonservissiz almaya çalışırız diye düşünüyorum. Adı geçen her kalecinin kontratı Haziran'da bitiyor.

geçen sene devre arası risk aldık sağ bek almadık
bu sene aynı hatayı yapacaklarını zannetmiyorum kalede
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı EMİR EMRE

geçen sene devre arası risk aldık sağ bek almadık
bu sene aynı hatayı yapacaklarını zannetmiyorum kalede

İnşallah parayı basıp adam gibi bir kaleci alırız hatta stoperden daha önemli benim için kaleci transferi

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

Bu saatlerde yatmış olmasi lazım :D
Gece gece igrenclik yaptirdin bana
:D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mario Gomez :

Demba ba iyi bir kardesimizdi , Surekli Güler , Bol Bol Gol atardi ama Derbilerde Susardi
Ben Susmam :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Twente’ye, 3 sezon Avrupa kupalarından men cezası verildi.

Ziyech'im benim, Ziyech'im benim Hakim Ziyech'im benim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Mario Gomez :

Demba ba iyi bir kardesimizdi , Surekli Güler , Bol Bol Gol atardi ama Derbilerde Susardi
Ben Susmam :bandit:
Badem benden çaldı bu tiviti sjfjs

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Twente’ye, 3 sezon Avrupa kupalarından men cezası verildi.

Ziyech'im benim, Ziyech'im benim Hakim Ziyech'im benim.
sosayı satıp çökelim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

S.A Beşiktaş'lı arkadaşlar...

İsmimden anlaşıldığı üzere Galatasaray'lıyım. Amacım kesinlikle kötü değil. Benden yana hiç bir zaman provoke edecek yorum görmeyeceğinize söz veriyorum.

Amacım tebrik etmek

Gerçekten müthiş bir oyun oynadınız. Kesinlikle hakkettiğiniz bir maçtı ve zaten hak yerini buldu diyebiliriz.

Ayrıca  fanatik bir Galatasaray'lı olarak kesinlikle yönetiminiz ile gurur duymanız gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten ülke futboluna bir kulüp nasıl yönetilir , doğru hamleler ne zaman ve nasıl yapılır hakkında adeta ders veriyor. Özellikle bizim köy bakkalı yönetemeyecek yönetici diye gezinen beceriksizler...

Demek bizim gelirimiz sizin yönetimde olsaymıştı feci işler yapacakmıştı...

Tekrar tebrik ediyorum.

:hosgeldin

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

S.A Beşiktaş'lı arkadaşlar...

İsmimden anlaşıldığı üzere Galatasaray'lıyım. Amacım kesinlikle kötü değil. Benden yana hiç bir zaman provoke edecek yorum görmeyeceğinize söz veriyorum.

Amacım tebrik etmek

Gerçekten müthiş bir oyun oynadınız. Kesinlikle hakkettiğiniz bir maçtı ve zaten hak yerini buldu diyebiliriz.

Ayrıca  fanatik bir Galatasaray'lı olarak kesinlikle yönetiminiz ile gurur duymanız gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten ülke futboluna bir kulüp nasıl yönetilir , doğru hamleler ne zaman ve nasıl yapılır hakkında adeta ders veriyor. Özellikle bizim köy bakkalı yönetemeyecek yönetici diye gezinen beceriksizler...

Demek bizim gelirimiz sizin yönetimde olsaymıştı feci işler yapacakmıştı...

Tekrar tebrik ediyorum.

Merhaba hoşgeldin öncelikle @lonewolf1905

Forumumuz taraftar forumu herhangi bir kar amacı gütmüyor bu yüzden normalde Beşiktaşlı olmayan kimseyi kabul etmiyoruz.

Aramızda Galatasaraylı olarak sadece @martin40 var o da saygıyı sonuna kadar haketti bu ortama güzel şeyler de kattı.

Senden gelmeyebilir ancak bizim üyelerimizden Galatasaray'a doğal olarak hakaret içermese de saldırgan yorumlar gelebilir bu duruma karşı soğukkanlı olabileceksen yönetim olarak onay veriyoruz devam etmene.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

AY devre arasi cuneyt cakir'a gidip "atilacak adami atamiyorsun, her zaman ayni boku yiyorsun" demis. Sonuc; PFDK'ya sevk yok...

http://www.sporx.com/her-zaman-ayni-b-u-yiyorsun-sozune-SXHBQ509510SXQ

Çevrimdışı atalay

Sporting ve Gs maçı öncesi ne yazdıysam, neredeyse hepsini sahada gördüm.

Özelikle her iki maçın ilk yarıları örnek Beşiktaş oyunlarıydı. Fakat yetmez. Çünkü daha fazlası var. 

[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2015, 00:41:26 atalay ]

Çevrimdışı Deniz

Bu maçın temiz olduğunu kimse iddia edemez.
Son 2 golde(89-90.dk) skenderbeulu oyuncular çok amatörce ne yaptıklarını belli ediyor.
UEFA dan bir karar çıkacağını sanmam ama Skenderbeu tarihinde kazanmadığı kadar parayı kasasına koymuştur bu maç.

İddialar çok ciddi ,sonuç alınmayacak ama böyle kuruluşların maçları denetlediğini görmek sevindirici

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Dino Zoff'la prensip anlaşmasına varmışız

O kadar çıtayı yükselttiysek 2. ile değil zirvedeki ile bitirelim imkansızı isteyelim Lev Yashin :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal