Merhaba hoşgeldin öncelikle @lonewolf1905
Forumumuz taraftar forumu herhangi bir kar amacı gütmüyor bu yüzden normalde Beşiktaşlı olmayan kimseyi kabul etmiyoruz.
Aramızda Galatasaraylı olarak sadece @martin40 var o da saygıyı sonuna kadar haketti bu ortama güzel şeyler de kattı.
Senden gelmeyebilir ancak bizim üyelerimizden Galatasaray'a doğal olarak hakaret içermese de saldırgan yorumlar gelebilir bu duruma karşı soğukkanlı olabileceksen yönetim olarak onay veriyoruz devam etmene.
Kesinlikle hak veriyorum. Zaten amacım tek tebrik etmekti. İlk ve son mesajımdı.
Dediğim gibi tekrar tebrik ederim Beşiktaş'lı arkadaşlar. Gerçekten müthiş bir oyun ve karakter vardı sahada. Aklıma Hagi dönemindeki Galatasaray'ı hatırlattı. Hücum pres , hızlı atak...
Üst düzey bir kaleci ve bekler ile sizin meşhur değiminizle " gücünüze güç katarsınız". Kadronuzu korur ve dediğim takviyeler ile Avrupa'da ciddi başarılar yakalayabilirsiniz gelecek sezon...
Tekrardan tebrik ederim ve hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Biz zaten düşmüşüz düşeceğimiz kadar. Fb ile çok zorlu bir rekabet olacak sizin için. Benim bildiğim Aziz bu kadar para harcadıktan sonra şampiyonluğu kaptırmamak için , başarı için
" her yol mübahtır" mantığı ile hareket edecektir. Kadıköy'de acayip senaryolar bekliyorum bu sene... Onun için futbol şansı yanınızda olsun...
Bir daha yazmayacağım onun için hepinize hayırlı bir sezon diliyorum. Oynadığınız futbol ile gerçekten şampiyonluğu hakkettiğiniz için gönülden başarılar dilerim. Futbol şansı yanınızda olsun...
Ayrıca kibar uyarınız için teşekkür ederim.
Allah'a emanet olun...