Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7281272 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Dino Zoff'la prensip anlaşmasına varmışız
tolganın yediği golleri bu adam şimdi yemezdi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

zaten sayıca dusucek sol bek sayısı mecburen ama ordaki husus su,, ismailin yedeği mi yoksa ismaili yedeğe cekecek birisimi..

hiçmi hiiiç sasırmadım cnk adamların kalecisi donmicekmiş romadan bu durumda bize gelmesi mücizeden baska birsey değildi simdi sıkıntı su

tolga ayarımı yoksa tolganın 15x birisimi gelecek:))
bu hesaba göre tolga 0.1 ile 6.66 arası biryerde oluyor.

Çevrimdışı AmaralGürses

Yashin veya Zoff'tan birini getiriyor basgan iste beyler heyecan yapmayin duyum saglam  :naughty:

Çevrimdışı murat

fotoşokçu arkadaşlar bir el atsın şu kalecilere.hepsinin ellerine tutuştursunlar birer sigara önlerine çilingir sofrası.artık hangisi kovulursa :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yashin veya Zoff'tan birini getiriyor basgan iste beyler heyecan yapmayin duyum saglam  :naughty:

:steamed:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi COB

Bir kaç kaleci daha yazalim madem ki burasi takip ediliyor.

Rene Adler
Etrit Berisha
Yann Sommer
Diego Benaglio
Asmir Begoviç
Sergio Romero
Ciprian Tataruşanu

Ospina, Sirigu ve Mandanda zaten gündemimizde.

Bu 10 kaleciden kim gelirse gelsin fark yaratacak.

Çevrimdışı Çağrı

Adler'i kovalamalılar hiçbiri olmasa Adler uygun fiyata fazla fazla işimizi görür.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Marco Sportiello, Gaston Guruceaga'dan sonra kaleci adayım: Alisson Becker.

Tabii, hep geç kaldığımız için bunlar o güzel arabalara binip gidecekler.  :eyes

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2015, 04:27:29 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Derbiyi arşivlemek isteyenlere yardımcı olurum. (Pm)

Çevrimdışı kartalizm

Sago da mı bizden acep? :naughty:

evet kardeşim hatta bjk marşı bile var youtube de
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2015, 15:59:40 Necmi ]
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Merhaba hoşgeldin öncelikle @lonewolf1905

Forumumuz taraftar forumu herhangi bir kar amacı gütmüyor bu yüzden normalde Beşiktaşlı olmayan kimseyi kabul etmiyoruz.

Aramızda Galatasaraylı olarak sadece @martin40 var o da saygıyı sonuna kadar haketti bu ortama güzel şeyler de kattı.

Senden gelmeyebilir ancak bizim üyelerimizden Galatasaray'a doğal olarak hakaret içermese de saldırgan yorumlar gelebilir bu duruma karşı soğukkanlı olabileceksen yönetim olarak onay veriyoruz devam etmene.
Kesinlikle hak veriyorum. Zaten amacım  tek tebrik etmekti. İlk ve son mesajımdı.

Dediğim gibi tekrar tebrik ederim Beşiktaş'lı arkadaşlar. Gerçekten müthiş bir oyun ve karakter vardı sahada. Aklıma Hagi dönemindeki Galatasaray'ı hatırlattı. Hücum pres , hızlı atak...

Üst düzey bir kaleci ve bekler ile sizin meşhur değiminizle " gücünüze güç katarsınız".  Kadronuzu korur ve dediğim takviyeler ile Avrupa'da ciddi başarılar yakalayabilirsiniz gelecek sezon...

Tekrardan tebrik ederim ve hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Biz zaten düşmüşüz düşeceğimiz kadar. Fb ile çok zorlu bir rekabet olacak sizin için. Benim bildiğim Aziz bu kadar para harcadıktan sonra şampiyonluğu kaptırmamak için , başarı için
" her yol mübahtır" mantığı ile hareket edecektir. Kadıköy'de acayip senaryolar bekliyorum bu sene... Onun için futbol şansı yanınızda olsun...

Bir daha yazmayacağım onun için hepinize hayırlı bir sezon diliyorum. Oynadığınız futbol ile gerçekten şampiyonluğu hakkettiğiniz için gönülden başarılar dilerim. Futbol şansı yanınızda olsun...

Ayrıca kibar uyarınız için teşekkür ederim.

Allah'a emanet olun...
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2015, 05:28:32 lonewolf1905 ]

Çevrimdışı talha

Derbiyi arşivlemek isteyenlere yardımcı olurum. (Pm)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

@evrenmanchester: Bilgi

Ospina
bjk nin sartlarina evet dedi . Arsenal kiradan yana deil , bi sonraki satistan % istedigi v satis yapmak istediginden olay +

@evrenmanchester: + karisik .. oguzhandaki gibi bi sistem yapmak istio arsenal .. bjk nin eli su durumda arsenal in ara donemde istedigi rakami fazla buluo ..

ospinayı salmıyormuş arsenal murat özen yazdı şimdi kimi alıcaz ya gidip kova getirmesinler gene

Sayın @Çağrı

yönetim yana yatırıyordu hani bizi:)))  dembalarda sunlarda bunlarda sadece baskan konusurdu simdi hem yonetici hem hoca konusunca anlamak lazım o eski taktik burda işe yaramıyor:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı panic13

@Serhat Akkaya @ozan062

Abi takım sizin bile olumsuz havanızı dağıttı ya, ilk yarı için bana yetiyor :D Totem yapıyorum çünkü, ikinizin de pozitif görüş aksettirdiği anlara nadiren denk geliyoruz :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Serhat Akkaya @ozan062

Abi takım sizin bile olumsuz havanızı dağıttı ya, ilk yarı için bana yetiyor :D Totem yapıyorum çünkü, ikinizin de pozitif görüş aksettirdiği anlara nadiren denk geliyoruz :D :D
Hoca Farki be Abi

Kadro hemen hemen ayni kadro ( Iskelet )

Biri 8 Derbi 0 Galibiyet 6 Maglubiyet

Digeri 2 Derbi 2 Galibiyet

12 Yil sonra ilk defa Bir sezonda iceride oynadığımız 2 Derbiyide kazandik Tesaduf olamaz sanirim...
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2015, 12:12:25 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

evet kardeşim hatta bjk marşı bile var youtube de

Bu sagopa değil

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Balanta'nın maçı var TRT Spor'da.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

@Serhat Akkaya @ozan062

:lol: :lol: dimi   :kop:

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı AmaralGürses

bizim atiba birde bunları yapsa tadından yenmez be

https://twitter.com/FutbolCandir/status/677081588690235392

abi o değil de gökhan töre'yle bandırmaspor ilgileniyormuş diyolar malumatın var mı?

Çevrimdışı ozan062

abi o değil de gökhan töre'yle bandırmaspor ilgileniyormuş diyolar malumatın var mı?

gecen haftaya kadar oyleydi :icool: ama artık yine ath madrid seviyesine dogru yola cıktı kariyerine onem veriyorsa bu seviyede devam edecek yoksa bandırma bile almaz onu :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ozan062

o değilde kerim gs macında neler yaptı oyle:)) hele o gol oncesi actıgı orta efsane aynı sekilde musleranın kurtardıgı top fenaydı bunlar işte ingilterede top oynamanın getirdiği seyler aynı vurusu olcay efendide denerdi ama boyle kavis veremezdi cnk yetenek bir yere kadar sana imkan tanıyor işte bu cocuk ihtiyac duyuldugunu hissettiğinde iyi oynuyor ama sıradan ortalama bir maçta sonradan girdiğinde sacmalıyor

ornekle cogaltalım gecen sene 2 maçı tasıdı birinde erciyesti galiba  3-3e getirdi diğerinde maçı kazandırmıstı yanlıs hatırlamıyorsam yani bunu hissetmediğinde işin ciddiyetinde olmuyor

Çevrimdışı mellfred

Evet izliyorum ben de şuan :icool:
ben de bakıyorum, savruk oynuyor. iki takımın kalecisi de  izlemeye değer ama