Abi deselerki, biz yabanci kontenjanindan dolayi gittik bu adama bu kadar pra verdik risk aldik. Bizim yonetimde gs ve fb istiyor diye kaldirilan yabanci kuralina itiraz etmedi, biz magdur olduk yonetim bisey yapmadi. Boyle deseler yonetimi elestirseler tamam diycem haklilar. Ama o donemde yapilacak olan oydu. Yok pektemegi necibi ismaili gonderelim, sirigu parasi cikar. Eeee kim yedekte duracak? Onlarin yerine kimseyi almayacakmiyiz? Beni hic dusunmeden yapilan sig elestiriler cildirtiyor acikcasi.
biz zaten bir sene bu kuralın konmasını engelledik daha ne kadar set çekebilirsin
17 takımın tamam dediği bir şeye bu seferde sana ramen yaparlar. Seninde itibarın iki paralık olur.
adamlar ilk aldıkları kuralı uyguladılar ve sende uygulansın dedin. sonra planlama tekrar yapıldı.
iyi okuyun karar ilk sene ve ikinci sene olaraktı ve uygulandı sonrası yoktu. sadece lafta vardı.
bizde ilk çıkan kuralın uygulanmasını istedik bayağıda işimize geliyordu. uygulattık. tek direnende bizdik.
mahkemeye gitsek uygulatırdık çünkü TFF nin aldığı karar netti ama ondan sonrasında veto hakkın nasıl olacak kağıt üzerinde alınan bir karar yok
ben öyle biliyorum ilk çıkan yabancı kuralı iki seneyi kapsıyordu ilk sene bu kadar ikinci sene bu kadar olacak
diyordu bu arada bizde mali krizimizi atlattık ödemelerimizi düzene soktuk.bundan sonra kuralın serbest olması gene
bize yarıyor. Fener bu sene şampiyon olamasın seyret cümbüşü. Biz krizi gelirlerimiz arttırıp giderlerimizi azaltarak atlatıyoruz durumumuz iyimi değil
ama boynumuzda artık ip yok ama rakiplerimizin öyle değil gelirleri düşüyor giderleri artıyor boyunlarındaki ip iyice sıkıldı bir tek sandalyeye
birinin tekmeyi vurması kaldı. Bence yabancı sayısının düşürülmeside iyi kullanıldı yükseltilmeside iyi kullanılıyor.
Bizim kaybımız olmadı iyi bir yerli jenerasyon yakaladık kısa vadede kötü görünen uzun vadede bizim lehimize oldu.
renkliler günü kurtaran hamleler yapıyor gelecek bizim.