Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7274593 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi bir kere yorganı yakalım ki bir daha bu pirelerle uğraşmayalım. Biz yorganı yakmadığımız için başımıza bunlar geliyor. Şimdi biz burada Sosyal Medyada defalarca dile getirdik bu adam bi süre ortalarda gözükmesin diye. Buna rağmen çıkıpta 11 e koyarlarsa bu taraftarla dalga geçmek demektir.
iyide koyacaklarını nerden biliyorsun şu anda eksiksiz tüm camia Tolganın kalemini kırdı.
buna yönetimde dahil ama önümüzde devre arasına 3 maç var. yönetim taraftar gibi düşünmez düşünmemesi lazım.
o kadar kolay değil yönetimin kalem kırması elinde bir kaleci var oynattın Günayı maçın başında sakatlandı
ne yapacaksın şu anda yönetimin tersi bir tavır içine girmesi sence ne kadar mantıklı kolaymı oyuncu asmak senin geride bir sürü oyuncun var
sen bir oyuncunun sözdede olsa arkasında duramazsan diğer oyuncular ne düşünür. Bütün Türkiyenin
gördüğünü onlar görmüyormu ama taraftarın konuştuğu gibi konuşamazlar.senin yaptığını yapıp takımı
demoralize edemezler. Liderlik böyle bir şeydir. Haklıya haksıza bakmadan Peşinden geleni gerektiğinde
korumaktır. tepkiyi üzerine almaktır. Unutma kolay satarsan çokta kolay satılırsın. Sen oyuncuna gelen tepkiyi
göğüsleyemiyorsan yalpalıyorsan diğer oyunculara bunu anlatamazsın.

Çevrimdışı kartalBaz

arada 1 milyon euro fark var Ospina ile Tolga arasında. Holebas'ın ne kadar küçük miktarlardan kaçtığını hepimiz biliyoruz. Burada hep eleştirdiğim bir durum var 1-2 milyon euro kâr edecez derken öbür tarafta milyon eurolar uçup gidiyor. Bu da vizyonsuzluktur benim gözümde. Vizyonu olan adamlar bunları yapmazlar küçük düşünmezler.
Bence guzel bir elestiri olmus. Bu konuda haklisin. Ama sunuda dusunmek lazim tabiki. Holebas gibi bircok oyuncu oldugu gibi, almayipta elimizde ptlamayan bircok oyuncuda olmustur. Tabiki goze batan almayip sonradan yildizi parlayan oluyor. Futbolda hicbisey garanti olmadigindan bu durumlar hep ortaya cikiyor. Ama 250 bin euro icinde adami 2 ay sonra antremana cikarmak biraz fazla cimrilik oluyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iyide koyacaklarını nerden biliyorsun şu anda eksiksiz tüm camia Tolganın kalemini kırdı.
buna yönetimde dahil ama önümüzde devre arasına 3 maç var. yönetim taraftar gibi düşünmez düşünmemesi lazım.
o kadar kolay değil yönetimin kalem kırması elinde bir kaleci var oynattın Günayı maçın başında sakatlandı
ne yapacaksın şu anda yönetimin tersi bir tavır içine girmesi sence ne kadar mantıklı kolaymı oyuncu asmak senin geride bir sürü oyuncun var
sen bir oyuncunun sözdede olsa arkasında duramazsan diğer oyuncular ne düşünür. Bütün Türkiyenin
gördüğünü onlar görmüyormu ama taraftarın konuştuğu gibi konuşamazlar.senin yaptığını yapıp takımı
demoralize edemezler. Liderlik böyle bir şeydir. Haklıya haksıza bakmadan Peşinden geleni gerektiğinde
korumaktır. tepkiyi üzerine almaktır. Unutma kolay satarsan çokta kolay satılırsın. Sen oyuncuna gelen tepkiyi
göğüsleyemiyorsan yalpalıyorsan diğer oyunculara bunu anlatamazsın.
Diğer oyuncuların emeğinin yok olmasına sebep oluyorsa bu durum gayette iyi karşılarlar. Şirkette olduğunu düşün sen harika işler çıkartıyorsun ekibin de öyle ama önemli pozisyondaki bir adam devamlı ve sık sık hata yaparak bütün ekibin yaptıklarını heba ediyorlar. Sen üst yönetim bu adamı gönderse sevinir misin yoksa üzülür müsün? Aksine takımın motivasyonu artar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bize yakışan ne peki? Önümüze sunulan her şeyi kabul etmek mi? Yıllardır bas bas bağırmamıza ve iki senedir uefadan saçma şekillerde elenmemize rağmen halen kalecilikten bi haber bi adama kaptanlık vermek mi? Başkanı koruyacağım diye artık saçmalamakta sınır tanımıyorsunuz. Şu arabesk tavırlarınız kadar protesto etmeyi de bilseniz çoğu şey daha güzel olur. Ama hep biat tam biat kültürü olduğu sürece bizim kültürümüzde başarı filan beklemiyorum ben. Ben kendi adıma Tolga'yı protesto edeceğim çünkü buna hakkım var. Hakkı olmadığını düşünen alkışlamaya devam eder. Bir maçla şampiyonluk kazanamayız ama bir kaleciyle şampiyonluk kaybedebiliriz ki bundan önce kaybettik..
arabesk tavırları olan biri varsa o da sensin. Bugün çok önemli bir maça çıkıyoruz saçmalayıp duruyorsun. Bana kalsa Tolgayı bugün kovarım o farklı birşey. Sonuçta sahaya kim çıkarsa çıksın bugün kazanmak için takıma destek olmalıyız. Neden her fırsatta bir umutsuzluk, tükenmişlik Havası vermeye çalışıyorsun? Akşam fener seyirci baskısıyla rakip oyuncuyu attırdı ve maçı aldılar. Onlar biDen daha mı iyi oynuyor? Biz çok daha iyiyiz. Üstelik onlar bir kamyon para harcadı. Anlamamakta Israr ediyorsun ama bir daha yazıyorum bana kalsa Tolgayı bugün kovarım ama o stadda sahaya kim çıkarsa çıksın onu desteklemek ve moral vermek gerek.

Çevrimdışı kartalBaz

Aynı yönetim yabancı sınırının kaldırılmasına onay vermedi mi? O zaman gelin onu tartışalım. Ne karşılığında buna izin verdiler? Bizim bundan çıkarımız ne oldu?
Yukaridaki yorumumda bende tam bunu soyledim. Tartismamiz gereken konu bu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

arabesk tavırları olan biri varsa o da sensin. Bugün çok önemli bir maça çıkıyoruz saçmalayıp duruyorsun. Bana kalsa Tolgayı bugün kovarım o farklı birşey. Sonuçta sahaya kim çıkarsa çıksın bugün kazanmak için takıma destek olmalıyız. Neden her fırsatta bir umutsuzluk, tükenmişlik Havası vermeye çalışıyorsun? Akşam fener seyirci baskısıyla rakip oyuncuyu attırdı ve maçı aldılar. Onlar biDen daha mı iyi oynuyor? Biz çok daha iyiyiz. Üstelik onlar bir kamyon para harcadı. Anlamamakta Israr ediyorsun ama bir daha yazıyorum bana kalsa Tolgayı bugün kovarım ama o stadda sahaya kim çıkarsa çıksın onu desteklemek ve moral vermek gerek.
O sahaya çıkan Tolga ise desteklemek veya moral vermek zorunda değilim. Bunu haketmesi lazım ve Tolga bunu haketmiyor bu kadar basit. Geçen sene son 6-7 maç neden oynamadığını cevaplar mısın o zaman? Sakat mıydı kendisi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı alimm

Dnipro Sportif Direktörü Boyko ve Douglas'ı Ocak ayında satabileceklerini açıklamış bekledikleri teklifler gelirse. Boyko'ya çökmek lazım.

ospina ya tercih ederim boyko yu.. Umarım alabilirz
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ilhan mansız

O sahaya çıkan Tolga ise desteklemek veya moral vermek zorunda değilim. Bunu haketmesi lazım ve Tolga bunu haketmiyor bu kadar basit. Geçen sene son 6-7 maç neden oynamadığını cevaplar mısın o zaman? Sakat mıydı kendisi?
serhat Kasıtlı olarak mı çarpıtıyorsun? Ben Tolgayı bana kalsa hemen kovarım yazdım anlamıyor musun? Hatta gecen sene olimpiyattaki Bursa maçından sonra gönderilmeliydi. Bugün çok önemli bir maça çıkıyoruz bizim için önemli olan bu maçı kazanmak. Stada gidince Tolgayı yuhalayıp Takımı'n konsantrasyonunu mu bozalım? Bunu mu istiyorsun. Rakibin istediği zaten tam olarak bu. Böyle mi yapalım. Hayret ya. Beşiktaş'ta Tolga'nın defteri dürülmeli. Devre arası bu iş bitirilmezse şampiyonluk bile kaçabilir. Yönetim acilen bu işi çözmeli ama bir daha yazıyorum ikisi farklı şey. Tolga'ya kızdık diye Takımı'n motivasyonunu düşürecek hareketler yapmak sadece cincona yarar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bugün kalede Tolga'nın oynaması Tolga'ya yapılacak olası tezahürattan daha kötü etkiler takımı. Maç esnasında Tolga'ya tezahürat olmasa da kalecim yine hata yapacak diye kendini oyuna veremeyecek , defansı daha fazla düşünmek zorunda kalacak 10 tane tedirgin oyuncu olacak sahada. Yönetimin, teknik ekibin bunu hesaba kattığına dair herhangi bir işaret var mı? Yok .
Kapalı kapılar ardında Tolga ile konuş , moralini düzeltmeye çalış ama taraftarı azarlar gibi açıklama yapıp , Tolga'yı ödüllendirir gibi tekrar 11'e koyacağını ima etme. Tolga'nın takımı yakacağı Kasımpaşa maçından beri belliydi. Yanlışta ısrar etmenin manası yok.

Çevrimiçi Necmi

Abi deselerki, biz yabanci kontenjanindan dolayi gittik bu adama bu kadar pra verdik risk aldik. Bizim yonetimde gs ve fb istiyor diye kaldirilan yabanci kuralina itiraz etmedi, biz magdur olduk yonetim bisey yapmadi. Boyle deseler yonetimi elestirseler tamam diycem haklilar. Ama o donemde yapilacak olan oydu. Yok pektemegi necibi ismaili gonderelim, sirigu parasi cikar. Eeee kim yedekte duracak? Onlarin yerine kimseyi almayacakmiyiz? Beni hic dusunmeden yapilan sig elestiriler cildirtiyor acikcasi.

biz zaten bir sene bu kuralın konmasını engelledik daha ne kadar set çekebilirsin
17 takımın tamam dediği bir şeye bu seferde sana ramen yaparlar. Seninde itibarın iki paralık olur.
adamlar ilk aldıkları kuralı uyguladılar ve sende uygulansın dedin. sonra planlama tekrar yapıldı.
iyi okuyun karar ilk sene ve ikinci sene olaraktı ve uygulandı sonrası yoktu. sadece lafta vardı.
bizde ilk çıkan kuralın uygulanmasını istedik bayağıda işimize geliyordu. uygulattık. tek direnende bizdik.
mahkemeye gitsek uygulatırdık çünkü TFF nin aldığı karar netti ama ondan sonrasında veto hakkın nasıl olacak kağıt üzerinde alınan bir karar yok
ben öyle biliyorum ilk çıkan yabancı kuralı iki seneyi kapsıyordu ilk sene bu kadar ikinci sene bu kadar olacak
diyordu bu arada bizde mali krizimizi atlattık ödemelerimizi düzene soktuk.bundan sonra kuralın serbest olması gene
bize yarıyor. Fener bu sene şampiyon olamasın seyret cümbüşü. Biz krizi gelirlerimiz arttırıp giderlerimizi azaltarak atlatıyoruz durumumuz iyimi değil
ama boynumuzda artık ip yok ama rakiplerimizin öyle değil gelirleri düşüyor giderleri artıyor boyunlarındaki ip iyice sıkıldı bir tek sandalyeye
birinin tekmeyi vurması kaldı. Bence yabancı sayısının düşürülmeside iyi kullanıldı yükseltilmeside iyi kullanılıyor.
Bizim kaybımız olmadı iyi bir yerli jenerasyon yakaladık kısa vadede kötü görünen uzun vadede bizim lehimize oldu.
renkliler günü kurtaran hamleler yapıyor gelecek bizim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bugün kalede Tolga'nın oynaması Tolga'ya yapılacak olası tezahürattan daha kötü etkiler takımı. Maç esnasında Tolga'ya tezahürat olmasa da kalecim yine hata yapacak diye kendini oyuna veremeyecek , defansı daha fazla düşünmek zorunda kalacak 10 tane tedirgin oyuncu olacak sahada. Yönetimin, teknik ekibin bunu hesaba kattığına dair herhangi bir işaret var mı? Yok .
Kapalı kapılar ardında Tolga ile konuş , moralini düzeltmeye çalış ama taraftarı azarlar gibi açıklama yapıp , Tolga'yı ödüllendirir gibi tekrar 11'e koyacağını ima etme. Tolga'nın takımı yakacağı Kasımpaşa maçından beri belliydi. Yanlışta ısrar etmenin manası yok.
Biz de bunu anlatmaya çalışıyoruz ama anlatamıyoruz. 3 maçta kalede Günay olsa sanki lig sonuncusu olacağız. Tolga varken durum ortada bundan daha kötü ne olabilir ki cidden merak ediyorum. Hadi diyelim protesto etmedik ilk hatasında gol yediğimizde kim tutacak o taraftarı? Bunu neden düşünemiyorlar?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ilhan mansız

hocam oynayıp oynamaması ayrı konu, bence oynamamalı ama bı nihayetinde teknik bir karar. Bana sorarsan süper ligin en kötü kalecisi ve mental olarak berbat biri. Kasımpaşa, akhisar ve Sporting maçlarında kaleye gelen 10 topun 8 i gol oldu. Ben olsam bugün kovarım ama bence biz artık bu maçı kazanmaya odaklanmalıyız ve yönetim ara transferde bu işi halletmeli. Bu maçı alırsak gese tamamen devre dışı kalacak

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hocam oynayıp oynamaması ayrı konu, bence oynamamalı ama bı nihayetinde teknik bir karar. Bana sorarsan süper ligin en kötü kalecisi ve mental olarak berbat biri. Kasımpaşa, akhisar ve Sporting maçlarında kaleye gelen 10 topun 8 i gol oldu. Ben olsam bugün kovarım ama bence biz artık bu maçı kazanmaya odaklanmalıyız ve yönetim ara transferde bu işi halletmeli. Bu maçı alırsak gese tamamen devre dışı kalacak
İnşallah bu maçı da alacağız. Sporting maçındaki oyunumuzu oynarsak kalede de Tolga olmazsa çok rahat alacağımıza inanıyorum . Sporting maçı G.S. maçının da provasıydı.
Taraftar artık geleceğe umutla bakmak istiyor ve kalede Tolga oldukça bu mümkün değil. Bu takım evinde oynamadan da şampiyon olur ama kalesinde Tolga ile şampiyon olması çok çok çok çok çok zor .

Çevrimdışı AmaralGürses

Su konuda ayrim yapamiyoruz arkadaslar. Evet futbolcu elestirilir evet futbolcuya sinirlenilebilir. Besiktasin sorunu tolga degildir, besiktasin sorunu kaleci sorunudur. Bununda tek sorumlusu yonetimdir. Ancak mevcut yonetimide is bilmez programsiz veya vizyonsuz tarzi elestirilerle degil, neden kaleci transferi icin senol hocaya baski yapmadigini ve bunun icin butce bulamadigini elestirebilirsiniz. Tabi bunun icinde elestirirken acimasiz olunmamasi gerekiyor. Bu adamlarda biliyor sikinti oldugunu ama sartlar imkanlar risk almalarina neden oldu. Bu risk ellerinde patladi tabiki. Akhisar macindan sonrada yaptigim yorumlrda tolganin ustune gidilmemesi gerektigini, kendisinin duygusal yasinin 1 oldugunu, oyle veya boyle ilk yariyi bu kaleciyle bitirecegimizi, zararli cikanin yine biz olacagini soylemistim. Nitekim avrupadan elenen biz olduk yine biz kahrolduk. Yarin maca gidecek arkadaslardan rica ediyorum. Lutfen tolgaya islik protesto yapmayin. Bu maci kaybetmemiz sampiyonluk yolunda cok darbe vurur bize. Zarari yine biz besiktaslilar gorecek. Bir futbolcuyu elestirmek icin kapsitesine bakarsiniz arkadaslar. Gokhani isliklayin elestirin kotu oynadiginda. Cunku gokhan tembellik yapiyorsa calismiyorsa kendi yetenegini ortaya cikarmiyorsa onu elestirin yerden yere vurun. Oyuna olcay yada q7 girer olur biter. Ama tolgada yetenek yok adam iyi niyetli. Kapasite bu kadar ne yapabilir? Sizi bir ise alsalar iyide para verseler, sizin bu isi yurutecek kapasiteniz olmasa ve hergun azar yeseniz naprdiniz? Burada suclu ptrondur. Kimse kimseyi kandirmasin suclu yonetimdir. Ama yonetimde para icinde yatiyorduda kaleci almadi degil. Yonetimi bile asiri elestirmek haksizliktir onca derdin icinde.

Hocam kusura bakmayın ama sizin bu mesajınızdaki mantalite tam da son yıllardaki sportif başarı fukaralığımızın sebebidir.

Aslında Beşiktaş taraftarı bir yönetim için gayet kolay bir taraftar. Ancak işler Demirören seviyesine gelince protesto eder, kolektif tepki vermeye başlar.

Oyuncuya protesto yok iyi niyetli çocukcağız, yönetime protesto yok ay çok çalışıyorlar adamcağızlar, hocaya protesto yok ay ne yapsın adam eldeki malzeme bu... Böyle böyle sıkıştır fasit daireye, uyutursun bi güzel.

Taraftar başarı istemiyor, başarı için itmiyor ki sorumluluk sahiplerini başarı olsun. Böyle ortamlarda kimse başarı ve sonuç odaklı düşünmez, laçkalaşır ve sonuç da yıllardır her kulvarda yaşadığımız gibi hüsran olur.

Çevrimdışı kartalBaz

biz zaten bir sene bu kuralın konmasını engelledik daha ne kadar set çekebilirsin
17 takımın tamam dediği bir şeye bu seferde sana ramen yaparlar. Seninde itibarın iki paralık olur.
adamlar ilk aldıkları kuralı uyguladılar ve sende uygulansın dedin. sonra planlama tekrar yapıldı.
iyi okuyun karar ilk sene ve ikinci sene olaraktı ve uygulandı sonrası yoktu. sadece lafta vardı.
bizde ilk çıkan kuralın uygulanmasını istedik bayağıda işimize geliyordu. uygulattık. tek direnende bizdik.
mahkemeye gitsek uygulatırdık çünkü TFF nin aldığı karar netti ama ondan sonrasında veto hakkın nasıl olacak kağıt üzerinde alınan bir karar yok
ben öyle biliyorum ilk çıkan yabancı kuralı iki seneyi kapsıyordu ilk sene bu kadar ikinci sene bu kadar olacak
diyordu bu arada bizde mali krizimizi atlattık ödemelerimizi düzene soktuk.bundan sonra kuralın serbest olması gene
bize yarıyor. Fener bu sene şampiyon olamasın seyret cümbüşü. Biz krizi gelirlerimiz arttırıp giderlerimizi azaltarak atlatıyoruz durumumuz iyimi değil
ama boynumuzda artık ip yok ama rakiplerimizin öyle değil gelirleri düşüyor giderleri artıyor boyunlarındaki ip iyice sıkıldı bir tek sandalyeye
birinin tekmeyi vurması kaldı. Bence yabancı sayısının düşürülmeside iyi kullanıldı yükseltilmeside iyi kullanılıyor.
Bizim kaybımız olmadı iyi bir yerli jenerasyon yakaladık kısa vadede kötü görünen uzun vadede bizim lehimize oldu.
renkliler günü kurtaran hamleler yapıyor gelecek bizim.
Abi benim hatirladigim surec daha uzundu. Hukukcu degilim ama, ligdeki sadece bir takim bile hayir derse dava acarsa, bu kurali uygulayamazlardi diye hatirliyorum. Tam emin degilim ama bazi programlardaki hukukcular bu sekilde konusuyordu. Zaten onder ozeninde aciklamasi bu yonde idi. Ama turkiyede bu olurmu dersen orada haklisin. Sike yapani bile aklayan yargimiz, bunada bi kilif bulurdu.

Çevrimiçi Necmi

Diğer oyuncuların emeğinin yok olmasına sebep oluyorsa bu durum gayette iyi karşılarlar. Şirkette olduğunu düşün sen harika işler çıkartıyorsun ekibin de öyle ama önemli pozisyondaki bir adam devamlı ve sık sık hata yaparak bütün ekibin yaptıklarını heba ediyorlar. Sen üst yönetim bu adamı gönderse sevinir misin yoksa üzülür müsün? Aksine takımın motivasyonu artar.
Senin için hayat bu kadar basitmi?
hayatta sadece siyah ve beyaz yok içinde grinin her tonuda var.
ben sana söyleyeyim oyuncular arasında gizli bir oylama yapılsın açık ara Tolga oynasın çıkar.
menfaat düzeninde senin dediğin var ama arkadaşlıkta düşene omuz verip kaldırmak var
bizim oyuncuların ahlak yapısıda düşeni kaldırmak yönünde nasıl quaresmanın kırmızısından sonra elinden tutup tribünlere getirdilerse
Tolgayı her ne kadar bir daha Beşiktaş kalesinde görmek istemesemde Ben Beşiktaş forması giyen
hiç bir oyuncunun birlikte yola çıktığı arkadaşını satmasını istemem bu takımdaki takımdaşlığın bozulmasına bir çivi çakar
@Serhat Akkaya  ben düşünürüm taraftarım ama takımın yönetimin benim gibi düşünmeye hakkı yok. Bazı şeyleri
sessizce halletmeliler şov yaparak değil bütün camia bir olmuş tavrını net şekilde ortaya koymuş. değişirmi bu değişmez
bundan sonra yönetime düşen sessizce takıma zarar vermeden olayı çözmek.

Çevrimdışı ilhan mansız

İnşallah bu maçı da alacağız. Sporting maçındaki oyunumuzu oynarsak kalede de Tolga olmazsa çok rahat alacağımıza inanıyorum . Sporting maçı G.S. maçının da provasıydı.
Taraftar artık geleceğe umutla bakmak istiyor ve kalede Tolga oldukça bu mümkün değil. Bu takım evinde oynamadan da şampiyon olur ama kalesinde Tolga ile şampiyon olması çok çok çok çok çok zor .
göndersinler gitsin o kim oluyor? Yeter Takım'ı yaktığı. Biz bugün Takım'ı destekleyip maçımızı alalım yeter. Ben olsam bugün gönderirim ama ikisi farklı Şeyler. Bugün maçı kazanalım maçtan sonra kim ne yaparsa yapsın. Akdi Davranışlar sadece rakibe yarar.

Çevrimdışı kartalBaz

göndersinler gitsin o kim oluyor? Yeter Takım'ı yaktığı. Biz bugün Takım'ı destekleyip maçımızı alalım yeter. Ben olsam bugün gönderirim ama ikisi farklı Şeyler. Bugün maçı kazanalım maçtan sonra kim ne yaparsa yapsın. Akdi Davranışlar sadece rakibe yarar.
Bu isi gsliler de cok kasiyor. Biliyorlarki biz birbirimize dusmessek, bizi hayatta yenemezler. Adamlarin tek umudu kavga ciksin tolga yuhalansin bala mala gol atip sampiyonluktan kopmasinlar. Bu kadar umutsuz bir camiaya son tokati son darbeyi vurmal bize duser. Unutalim ya tolgayi. Gormeyelim arkadas bir maclik.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu isi gsliler de cok kasiyor. Biliyorlarki biz birbirimize dusmessek, bizi hayatta yenemezler. Adamlarin tek umudu kavga ciksin tolga yuhalansin bala mala gol atip sampiyonluktan kopmasinlar. Bu kadar umutsuz bir camiaya son tokati son darbeyi vurmal bize duser. Unutalim ya tolgayi. Gormeyelim arkadas bir maclik.

geseliler kaşır tabi, birisi geçen buraya yazmış. Benim bildiğim Beşiktaş taraftarı gerekirse maçı yakar ama tolgayı yuhalar diye. Bunu bizimkiler de sanki marifetmiş gibi buraya taşımışlar. Bu kadar adice birşey olabilir mi? Maçı niye yakalım cincon şampiyonluğa ortak olsun diye mi? Bizim için önemli olan şey bugün maçı kazanmaktır. Maça konsantre olursak cincon istediği kadar kaşısın kazanırız, yalnız yönetim bu kaleci işini ara transferde acilen bitirmeli.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben sana söyleyeyim oyuncular arasında gizli bir oylama yapılsın açık ara Tolga oynasın çıkar.
menfaat düzeninde senin dediğin var ama arkadaşlıkta düşene omuz verip kaldırmak var
bizim oyuncuların ahlak yapısıda düşeni kaldırmak yönünde nasıl quaresmanın kırmızısından sonra elinden tutup tribünlere getirdilerse
Tolgayı her ne kadar bir daha Beşiktaş kalesinde görmek istemesemde Ben Beşiktaş forması giyen
hiç bir oyuncunun birlikte yola çıktığı arkadaşını satmasını istemem bu takımdaki takımdaşlığın bozulmasına bir çivi çakar
@Serhat Akkaya  ben düşünürüm taraftarım ama takımın yönetimin benim gibi düşünmeye hakkı yok. Bazı şeyleri
sessizce halletmeliler şov yaparak değil bütün camia bir olmuş tavrını net şekilde ortaya koymuş. değişirmi bu değişmez
Tolga gibi arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyi. Orası band of brothers değil futbol kulübü bunu ayırt edemiyorsunuz bir başarı peşinde koşan adamların oluşturduğu bir takım. Bizim amacımız başarı değil arkadaşlık dostluksa hobi kulübü kursunlar orada arkadaşlık yapsınlar sinemaya mı giderler, briç mi oynarlar aralarında ne yaparlarsa yapsınlar. Ben sahaya çıktığımda başarı görmek istiyorum. Birbirlerinden nefret edip başarılı olan onlarca kulüp sayarım sana dünya üzerinde. Başarının tek kriteri arkadaşlık değildir yeri geldiğinde seni aşağıya çeken adamla yollarını ayırmasını bilmektir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kartalBaz

geseliler kaşır tabi, birisi geçen buraya yazmış. Benim bildiğim Beşiktaş taraftarı gerekirse maçı yakar ama tolgayı yuhalar diye. Bunu bizimkiler de sanki marifetmiş gibi buraya taşımışlar. Bu kadar adice birşey olabilir mi? Maçı niye yakalım cincon şampiyonluğa ortak olsun diye mi? Bizim için önemli olan şey bugün maçı kazanmaktır. Maça konsantre olursak cincon istediği kadar kaşısın kazanırız, yalnız yönetim bu kaleci işini ara transferde acilen bitirmeli.
Kaleci transferinde taraftar dikkatli olmali. Sureci dikkatle takip etmeliyiz. Bu baskidan dolayi sirf kaleci alinmis olmasi icin alirlarsa daha buyuk bela basimiza acar. Her turlu protesto ve kampanya yapilmasi gerekiyor. Sosyal medyadan baski yapilmasi gerekiyor. Alacaksak kralini alalim ve keyifle mac izleyelim. Cidden biktik bu kaleci sorunundan. Su sorunu artik cozsun bu yonetim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gollerden sonraki oyuncuların tepkisinden ben öyle olduğunu düşünmedim hiç. Tolga'ya inançları olsa daha çok bastırırlardı çabalarlardı ama onların bile umudu kalmadı. İlhan Mansız'ın Fevzi için yaptıklarını buraya yazmama gerek yok sanırım. Bu takımın malzemecisinden en üst düzeyine bu adama inanmıyor ama mecburlar. Mecburiyetten yapılan açıklamalar konuşmalar bu takıma fayda sağlamaz. Kangren olmuşsa o ayağın elin kesip atarsın görmezden gelemezsin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Abi benim hatirladigim surec daha uzundu. Hukukcu degilim ama, ligdeki sadece bir takim bile hayir derse dava acarsa, bu kurali uygulayamazlardi diye hatirliyorum. Tam emin degilim ama bazi programlardaki hukukcular bu sekilde konusuyordu. Zaten onder ozeninde aciklamasi bu yonde idi. Ama turkiyede bu olurmu dersen orada haklisin. Sike yapani bile aklayan yargimiz, bunada bi kilif bulurdu.

ilk alınan karar için evet bu geçerliydi tek bir takım bile tahkime gitse işi bozardı o nedenlede o kuralı sonuna kadar uyguladılar çünkü bizim vetomuz vardi.
ilk alınan karar iki senelikti. ve uygulandı sonra tekrar karar aldılar. önce söyledileri düşüreceğizdi sonra serbest bıraktılar.
yani ilk alınan karar zaten uygulandığı için senin burda hukuksal direnmenin bir mantığı yok itirazında bile karar gene serbest olurdu
burda sadece senin prestij kaybetmenle sonuçlanırdı. iki senelik karar uygulandı ondan sonraki karar ne olursa olsun TFF nin vereceği bir
karardır. Bir takımın itirazıyla bu değişmez. ilk karara gs itiraz etmedimi bir takımın itirazıyla alınamayacak olsa ilk karar gs nin itirazıyla
zaten alınamazdı. @kartalBaz  TFF türk futboluyla ilgili karar mercihidir. Her türlü kararı almakla yetkilidir senin itiraz hakkın yok sadece aldığı kararı bozduğunda itiraz hakkın var.
şimdi serbest bıraktı iki sene sonra bir karar alır bir takvim koyar ben düşürüyorum der planlamanızı ona göre yapın

Çevrimdışı AmaralGürses

Tolga gibi arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyi. Orası band of brothers değil futbol kulübü bunu ayırt edemiyorsunuz bir başarı peşinde koşan adamların oluşturduğu bir takım. Bizim amacımız başarı değil arkadaşlık dostluksa hobi kulübü kursunlar orada arkadaşlık yapsınlar sinemaya mı giderler, briç mi oynarlar aralarında ne yaparlarsa yapsınlar. Ben sahaya çıktığımda başarı görmek istiyorum. Birbirlerinden nefret edip başarılı olan onlarca kulüp sayarım sana dünya üzerinde. Başarının tek kriteri arkadaşlık değildir yeri geldiğinde seni aşağıya çeken adamla yollarını ayırmasını bilmektir.

Şunun bir türlü farkına varamadık:

Futbolcu = maaşlı şirket profesyoneli.

Çevrimiçi Necmi

sana bu sözünü zamanı geldiğinde hatırlatacağım.