Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7274319 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Bazı taraftarlarımızın hayal dünyası çok geniş maşallah :)

Portekizce namert nasıl deniyor acaba :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Öyle en iyi hareketlerinden oluşan 2-3 dk. lık video değil, tam 35 dk. Gece gece gözünün pasını silmek isteyenlere:

Messi videosu izlesem bu kadar zevk vermezdi herhalde son yaşananlardan sonra.
kaç kaç @Çağrı görmesin  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Beyler bundan sonra Beşiktaş forması giyen oyuncuya hitap ederken kelimelerinizi seçin hepimiz sinirliyiz diye bazı şeylere
göz yumduk ama bundan sonra üslubunu bozana forum kuralları uygulanacak.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyler bundan sonra Beşiktaş forması giyen oyuncuya hitap ederken kelimelerinizi seçin hepimiz sinirliyiz diye bazı şeylere
göz yumduk ama bundan sonra üslubunu bozana forum kuralları uygulanacak.

:by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

nerde zor ikna edilcek adam var oraya kosuyoruz :D bırakın yahu
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Batuhan1903

Ahmet Çakar bile çıksın Tolga oynasın diyor.Biz boşuna demiyoruz Günay oynasın diye. :s20:

Çevrimdışı Çağrı

Öyle en iyi hareketlerinden oluşan 2-3 dk. lık video değil, tam 35 dk. Gece gece gözünün pasını silmek isteyenlere:

Messi videosu izlesem bu kadar zevk vermezdi herhalde son yaşananlardan sonra.

Çok büyük kaleci ve mükemmel bir sporcu.

Tolga'nın ayağı ile yetiştiremediği yere eliyle atıyor topu adam.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

@atalay Boyko hakkında bilgin var mı, bizimkiler ilgileniyormuş sanırım. Genel özellikleri nelerdir? Kağıt üzerinde ilk dikkatimi çeken boyu oldu benim Ospina'dan 15cm kadar daha uzun.

Yer tutuşu, 1v1 ve yüksek top becerisi iyi. Napoli maçlarında müthişti. İyi izlemek lazım. @AmaralGürses

@atalay Malesef Tolga oynayacak kalede Fırat günayer ve beyaz tv'de Tolga'nın olduğunu söylüyorlar kalede.

Bugün belli olacak kim oynuyor. Olmadı, taraftar bi' 90 daha sıksın dişini... @Batuhan1903

Çevrimdışı canU

Ya handanovic muhabbeti var da biz bu adamı nasıl alıcaz ki? Sözleşmesi sene sonunda bitince bile imkansıza yakın inter bırakacak mı ki? Devre arası zaten alamayız. Hem devre arası hem sezon sonu kaleci alınmayacağına göre handanovic olmaz gibi.

Çevrimiçi Necmi

Çok büyük kaleci ve mükemmel bir sporcu.

Tolga'nın ayağı ile yetiştiremediği yere eliyle atıyor topu adam.
iyide neden her sene takım değiştirmiş tek bonservis veren inter :D
udinese sürekli kiralamış :alala: gittiği hiç bir takımda almayı düşünmemiş
@Çağrı seninde çok istediğin düşünülürse var bunda bir iş :D

Çevrimdışı Çağrı

@Necmi abi adam son 10 yılda 2 takımda oynadı :D

Tecrübe kazanması için 19-20 yaşında vermişler adamı çöpe attın :D

Son cümle içinse teessüf ediyorum :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

@Necmi abi, kiralandığında 20 yaşındaydı ve önünde İtalya milli takımında Buffon'u kesen De Sanctis vardı.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, kiralandığında 20 yaşındaydı ve önünde İtalya milli takımında Buffon'u kesen De Sanctis vardı.
adam 28 yaşına kadar her sene bir takıma kiraya gitmiş :bandit:
gerçi son beş altı yılı udinese de geçmiş ama tek bonservis verende inter olmuş
ilginç ama madem bu kadar iyi neden hiç italya dışına çıkmamış 20 yaşında bir gelmiş
geliş o geliş

Çevrimdışı Kadir G.

Handanovic yine nereden çıktı? Bir şey bilen varsa söylesin günün 1/6 sında tolgayı düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

adam 28 yaşına kadar her sene bir takıma kiraya gitmiş :bandit:
gerçi son beş altı yılı udinese de geçmiş ama tek bonservis verende inter olmuş
ilginç ama madem bu kadar iyi neden hiç italya dışına çıkmamış 20 yaşında bir gelmiş
geliş o geliş

@Necmi abi son kiraya gittiği yıl 2007 o zaman da 22 yaşındaymış adam nereden bakıyorsun anlamadım ki :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada gitmesi de çok normal Udinese'nin scouting sistemi böyle çalışıyor zaten devamlı kiralayıp geliştirip olunca 2 sene oynatıp fahiş fiyata satıyorlar adamları darısı başımıza :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi son kiraya gittiği yıl 2007 o zaman da 22 yaşındaymış adam nereden bakıyorsun anlamadım ki :D
3 takım değiştirmiş kiralık olarak bilemedim :D
bu kadar iyi bir kaleciyi büyük takımlar neden kapmamış
ben artık tırstım kalecilerin kurtardığına değil yediklerine bakmak gerekiyor
şimdi Tolgayla ilgili bir video yaparsın adam dünyanın en iyi kalecisi gibi
görünür. Ben Ospinayı biliyorum neyi kurtaracağını yada neyi yiyeceği belli
ben ospina diyorum yaşı 27 en az 6-7 yıl kalede sorun olmayacak handanoviçde ospina yaşına geldiğinde
parlamış ospinada bundan sonra olgunlaşıyor gömleği iyi ve alınabilirse kesinlikle a klas bir kaleci
olacaktır. iyi kaleci ve kalecilerin zirvede olduğu seneleri bizde geçirecek handanoviç alıp iki sene sonra kaleci derdine
düşeceğime ospina alıp yada sirigu kafamdaki kaleci sorununu uzun süre kapatırım @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

3 takım değiştirmiş kiralık olarak bilemedim :D
bu kadar iyi bir kaleciyi büyük takımlar neden kapmamış
ben artık tırstım kalecilerin kurtardığına değil yediklerine bakmak gerekiyor
şimdi Tolgayla ilgili bir video yaparsın adam dünyanın en iyi kalecisi gibi
görünür. Ben Ospinayı biliyorum neyi kurtaracağını yada neyi yiyeceği belli
ben ospina diyorum yaşı 27 en az 6-7 yıl kalede sorun olmayacak handanoviçde ospina yaşına geldiğinde
parlamış ospinada bundan sonra olgunlaşıyor gömleği iyi ve alınabilirse kesinlikle a klas bir kaleci
olacaktır. iyi kaleci ve kalecilerin zirvede olduğu seneleri bizde geçirecek handanoviç alıp iki sene sonra kaleci derdine
düşeceğime ospina alıp yada sirigu kafamdaki kaleci sorununu uzun süre kapatırım @Çağrı

Bu isimlerin arasında Handanovic yer almaz @Necmi abi Sirigu ve Ospina a sınıf kaleci Handanovic top class kaleci şuan yani emin ol mucize olsa da alabilsek ağzın açık izlersin :D

Ama gerçekçi değil zaten alamayız alabileceklerimiz arasından Ospina Sirigu hangisi olursa işimizi fazlasıyla görecektir artık bir kere nokta atışı yapalım Mrmic ve Cordoba dışında kaleci görmedi gözlerim ki onlar bile yetersizdi
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Bu isimlerin arasında Handanovic yer almaz @Necmi abi Sirigu ve Ospina a sınıf kaleci Handanovic top class kaleci şuan yani emin ol mucize olsa da alabilsek ağzın açık izlersin :D

Ama gerçekçi değil zaten alamayız alabileceklerimiz arasından Ospina Sirigu hangisi olursa işimizi fazlasıyla görecektir artık bir kere nokta atışı yapalım Mrmic ve Cordoba dışında kaleci görmedi gözlerim ki onlar bile yetersizdi
Mrmiç  :nerd: sen o oynarken ona söylenen lafları bilmiyorsun
kimse beğenmezdi tolgadan beter davrandılar ona işte o zaman internet denen mevhum yoktuda biraz ordan yırttı :D
bencede mrmic iyi bir kaleciydi. Cordoba da çok iyi bir kaleciydi. ama onunla ilgilide ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum
hiç kimse dedikodu yapıldı diye apar topar paketlenmez unutma @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

Mrmiç  :nerd: sen o oynarken ona söylenen lafları bilmiyorsun
kimse beğenmezdi tolgadan beter davrandılar ona işte o zaman internet denen mevhum yoktuda biraz ordan yırttı :D
bencede mrmic iyi bir kaleciydi. Cordoba da çok iyi bir kaleciydi. ama onunla ilgilide ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum
hiç kimse dedikodu yapıldı diye apar topar paketlenmez unutma @Çağrı

Dedikoduya takılmaya da gerek yok o zaman yaptığı hareketlerle ben bile şüphelenmiştim @Necmi abi abuk subuk çıkışlar penaltılar  hele ki Galatasaray maçında olanlar.

Ama yine de bir şey bilmiyoruz ve öyle ya da böyle efsane kadronun parçası seviyorum :D

Mrmic Fevzi güzel ikiliydi Fevzi adam olsa şuan bile büyük efsane olarak bu kulübün kalesini koruyordu çok yazık oldu o potansiyeline de 2 metre boyuna rağmen o atletikliğine de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Dedikoduya takılmaya da gerek yok o zaman yaptığı hareketlerle ben bile şüphelenmiştim @Necmi abi abuk subuk çıkışlar penaltılar  hele ki Galatasaray maçında olanlar.

Ama yine de bir şey bilmiyoruz ve öyle ya da böyle efsane kadronun parçası seviyorum :D

Mrmic Fevzi güzel ikiliydi Fevzi adam olsa şuan bile büyük efsane olarak bu kulübün kalesini koruyordu çok yazık oldu o potansiyeline de 2 metre boyuna rağmen o atletikliğine de.
Fevzi kötü kaleci değildi ama bizde forma giyeni öyle bitiriyoruzki bir daha adı bile duyulmuyor.
Beşiktaş taraftarı çok kötü bir taraftar profili hiç hak yemediklerini adil oldukların halkçı olduklarını söylemesinler
bunların hiç biri değiller. Messiyi getir bir hata yapsın mırıldanma başlar ikinci hatada hemen asarlar. Cenk tolgadan
on gömlek daha iyi kaleciydi. ama astılar onuda hataları olmadımı oldu tabiki  ama şu Tolganın videosundaki yenen gollerin kaçını cenk yer
en azından adam kaleci tamam yan top zaafı vardı ama tolganın direk topa zaafı var :bandit: @Çağrı

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

bu akşam maça gidip gitmeme konusunda kararsızım. Kalede Tolga'yı görürsem maçı falan bırakıp çok sinrilenicem ve top ona her geldiğinde protestoya başlayacağım. bunu göze alamam. akşama doğru net karar vericem.

Sinirim hala geçmedi desem yeridir.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

+1903 aynen, ölmedik bitmedik. son ana kadar da mücadele edeceğiz. Büyük takımlar bir yenilgiyle ağlayıp zırlamazlar. Kaleci değişmeli evet bu yüzde yüz doğru ama böyle bir maçta protesto falan gibi tavırlar sadece rakibe yarar ve bize yakışmaz.
Bize yakışan ne peki? Önümüze sunulan her şeyi kabul etmek mi? Yıllardır bas bas bağırmamıza ve iki senedir uefadan saçma şekillerde elenmemize rağmen halen kalecilikten bi haber bi adama kaptanlık vermek mi? Başkanı koruyacağım diye artık saçmalamakta sınır tanımıyorsunuz. Şu arabesk tavırlarınız kadar protesto etmeyi de bilseniz çoğu şey daha güzel olur. Ama hep biat tam biat kültürü olduğu sürece bizim kültürümüzde başarı filan beklemiyorum ben. Ben kendi adıma Tolga'yı protesto edeceğim çünkü buna hakkım var. Hakkı olmadığını düşünen alkışlamaya devam eder. Bir maçla şampiyonluk kazanamayız ama bir kaleciyle şampiyonluk kaybedebiliriz ki bundan önce kaybettik..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Aslında Tolga'da aramamak lazım , yahu bu tarla bu kadar kabak yapıyor anlayın işte . Bu süpriz yumurtada değil ki yönetim diyemez büyük umutlarla aldık bu çıktı ; hayır siz göstere göstere kaleci transferi yapmadınız , bizi ve Tolga'yı buna mahkum ettiniz. Şimdide çıkıp Resmi siteden ahlak dersi veriyorsunuz, geçin arkadaş bu işleri.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fevzi kötü kaleci değildi ama bizde forma giyeni öyle bitiriyoruzki bir daha adı bile duyulmuyor.
Beşiktaş taraftarı çok kötü bir taraftar profili hiç hak yemediklerini adil oldukların halkçı olduklarını söylemesinler
bunların hiç biri değiller. Messiyi getir bir hata yapsın mırıldanma başlar ikinci hatada hemen asarlar. Cenk tolgadan
on gömlek daha iyi kaleciydi. ama astılar onuda hataları olmadımı oldu tabiki  ama şu Tolganın videosundaki yenen gollerin kaçını cenk yer
en azından adam kaleci tamam yan top zaafı vardı ama tolganın direk topa zaafı var :bandit: @Çağrı
Abi yine taraftara atmışsın suçu. Söyleyecek lafım yok artık. Fevzi'nin yaptıklarını ne çabuk unuttun? Cenk'i efsane kaleci yaptın. Ayrıca Cenk'e karşı taraftarın Tolga kadar negatif bir algısı hiç bir zaman olmadı. Herşeyde olduğu gibi yine bir şekilde suçu taraftara atma huyun devam ediyor abi valla bravo :)
Korku akıl katilidir.