+1903 aynen, ölmedik bitmedik. son ana kadar da mücadele edeceğiz. Büyük takımlar bir yenilgiyle ağlayıp zırlamazlar. Kaleci değişmeli evet bu yüzde yüz doğru ama böyle bir maçta protesto falan gibi tavırlar sadece rakibe yarar ve bize yakışmaz.
Hocam kesinlikle katılıyorum büyük takım refleksi göstermemiz gerektiği konusunda. "Yiğit düştüğü yerden kalkar" en sevdiğim atasözlerimizden biridir.
Lakin, bir de gerçekler var:
Tolga eğer yarın oynarsa %95 ihtimal hatalı bir hareket yapacaktır. Takım istenilen sonucu alamazsa bunda mutlaka fatura Tolga'ya kesilecektir. Hele bir de bariz hata yaparsa (degajlarının orta sahayı geçememesi, topu oyuna çok yavaş sokması, hatalı çıkışlar, elden kaçırmalar, içeri almalar vs. vs.) Tolga'nın protesto edilmeme ihtimali
YOK!.
Yani bunun yanlış olacağını söylemek şuna benziyor: "arakdaşlar stadda sigara içmeyelim, yanlış olur". Yahu her maç baca gibi tütüyor olimpiyat stadı kapalısı ben maça giydiğim kıyafetlerin etrafına kireç döküp karantinaya alıyorum eve gelince, "yanlış olur" demenin ne faydası oluyor neyin olacağı belli sonuçta.
Tolga konusu artık tamamen başka bir noktaya gelmiştir, herhangi bir formsuz oyuncu hadisesi değildir. Tolga bu takıma ve taraftara inanılmaz derecede zarar vermektedir. Unutulmasın ki, bu taraftar Tolga'yı (bana göre golde hatası olmasına rağmen) Kayseri maçı sonrası tribüne çağırdı ve alkışladı, moral verdi. Biz Baki Mercimekleri, Nihatları, Uğur İncemanları, Ekrem Dağları berbat futbollarına rağmen protesto etmedik, hatta baştacı etmiş bir taraftarız. Bu konuda en yüce gönüllü taraftar grubuyuz hatta bence fazla yüce gönüllüyüz ama ne yazık ki, herkesin bir sınırı var ve kalede Tolga olursa çok büyük ihtimal maç sırası veya sonrasında protesto olacaktır çünkü Tolga'nın kalede olduğu bir gs maçını kazanma ihtimalimiz çok düşük...