Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7274028 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı canU

Ahmet Nur Çebi "Ospina ve Ospina gibi kaleciler gündemimizde fakat biz en iyisini arıyoruz" demiş.

açıklamanın tamamına baktım. Tolga 1-2 üstüne gelen topu tutarsa gs maçında kaleci maleci almazlar. Devre arası transfer zor olur yaz transfer döneminde denedik olmadı bakalım uygun olursa almayı düşünüuyoruz demiş ahmet bey. Dahası tolganın yanına birini alacağız demiş. Yani ospina vs listede ama tolgaya yedek bakıyorlar belli ki.

Çevrimdışı Batuhan1903

Sirigu-Roma

Szczesny-Arsenal

Ospina-BEŞİKTAŞ

Plan aynen budur :D
Eğer Çezni dönenecekse onu alalım çünkü sene başı Çezni Roma'ya 5 milyon opsiyonla kiralanmıştı buda demek oluyorki bizede 5 milyon opsiyonla kiralayabilirler yada satabilirler.Benim gözümde Sirigu>Çezni>Ospina.

Çevrimdışı cursedofdragon

açıklamanın tamamına baktım. Tolga 1-2 üstüne gelen topu tutarsa gs maçında kaleci maleci almazlar. Devre arası transfer zor olur yaz transfer döneminde denedik olmadı bakalım uygun olursa almayı düşünüuyoruz demiş ahmet bey. Dahası tolganın yanına birini alacağız demiş. Yani ospina vs listede ama tolgaya yedek bakıyorlar belli ki.

siz yönetimi daha çözememişsiniz :)

Bizim yönetim genelde blöf yapıyor şimdi biz şu oyuncu ile ilgileniyoruz derse fiyat artıyor medya baskısı vs.

O yüzden Kronik sakat,Allah sahibine bağışlasın diyoruz :)

Tolga ile devam edilmeyecektir yalnız şu aşamada biz tolga'dan memnun değiliz kaleci arıyoruz dersek kalan 3-4 maçı tolga iyice batırır.

Benim tek kızdığım nokta keşke sene başında alınsaydı.

Çevrimdışı Hasan Akten

Sporting maçı özetini izledim 2. golden sonra ceza sahası içindeki oyuncular "hay senin yapacağın kaleciliği ..." der gibi ellerini iki yana açıyorlar. Rhodolfo İsmail ve Necip'in vücut dilleri gayet açık. "Böyle gol mü yenir" diyorlar yani. Klasik bir laf vardır ya stoper kalecisine güvenmek ister, güvenirse daha iyi oynar diye. Bu zamana kadar içi boş bir cümle gibi gelirdi bana. Tolga sağolsun ne kadar doğru bir söz olduğunu gösterdi.

Çevrimdışı Alper1903

Bu arada maçlarda kendimi fazla kaptırdığımdan tam göremiyordum, şu "Tolga Zengin worst mistakes" videosunu objektif olarak izledim. Bizim kalemizde baya kova varmış. Baya baya amatör kaleci. Sandığımdan çok daha kötü.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 18:53:59 Tolga ]

Çevrimdışı Batuhan1903

Bu kadar futboldan anlamayan bir yönetim olabilir mi? Sene başı bas bas bağardık bi orta saha bi stoper bi kaleci diye hiçbirini almadılar ve biz bu eksiklikler yuzunden puan kaybettik.Biz bu olacakları görüyordukki o yüzden transfer istiyorduk keyfimizden değil.Para kendi ceplerinden çıkmıyor Beşiktaş'ımızın cebinden çıkıyor maddiyatı düşünüyorsalar geçen sene pektemekle 600 bine anlasacaktılar 1.6 ya değil.

Çevrimdışı Batuhan1903

Bu arada maçlarda kendimi fazla kaptırdığımdan tam göremiyordum, şu "Tolga Zengin worst mistakes" videosunu objektif olarak izledim. Bizim kalemizde baya kova varmış. Baya baya amatör kaleci. Sandığımdan çok daha kötü.
Adam kımıldamıyor bile hani uçarsın topa yersin golü yada kaleden açılır çalım yiyip gol yersin bişey yaparsın bizimkisi çömelip bekliyor.5 yaşındaki çocugu getir oda gol atar yaptığı hiçbir şey yok.
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 18:54:38 Tolga ]

Çevrimdışı Alper1903

Bu adamla devam etmeyi düşünen, düşünmeye yeltenen yönetimde art niyet ararım.

Çevrimdışı Batuhan1903

Şu Tolga geçen sene galatasaray'ın kalesinde olsaydı gs bizim 8-0lık maçları egale etmişti.  :akuma:

Çevrimdışı Alper1903

Adam kımıldamıyor bile hani uçarsın topa yersin golü yada kaleden açılır çalım yiyip gol yersin bişey yaparsın bizimkisi çömelip bekliyor.5 yaşındaki çocugu getir oda gol atar yaptığı hiçbir şey yok.

O videoda bir tek Donk'un golüne birşey demem gerisi tamamen fiyasko.

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/seckinbjk1903/status/676083671951110145
Şu zihniyeti bi türlü oluşturamıyoruz gs 3 kupalı hamzayı kovdu bizde olsa en az 2 yıl daha kalırdı.

Çevrimdışı Çağatay

Rahmetli Enke'yi almıştı 2003 senesinde fener
adam ilk maçında istanbulspor dan 3 tane yemişti ve anında göndermişlerdi
sadece 13 gün giyebilmiştir formayı

keşke geçen sene ki brugge maçından sonra aynı reaksiyonu gösterebilseydk

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Acik ara Ligin en kotu kalecisine sahibiz

Sampiyonluga oynuyoruz ama Kume Dusen Eskisehirin. Kalecisi Boffin bile tolganin 1 Tik üstü..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/seckinbjk1903/status/676083671951110145
Şu zihniyeti bi türlü oluşturamıyoruz gs 3 kupalı hamzayı kovdu bizde olsa en az 2 yıl daha kalırdı.
bizde vasat sevicilik var ondan  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Rahmetli Enke'yi almıştı 2003 senesinde fener
adam ilk maçında istanbulspor dan 3 tane yemişti ve anında göndermişlerdi
sadece 13 gün giyebilmiştir formayı

keşke geçen sene ki brugge maçından sonra aynı reaksiyonu gösterebilseydk

şampiyonluğa oynuyoduk o dönem transfer dönemide yoktu hadi eyvallah :D

sene sonu neden kaleci almadın derler adama bu devre arası kaleci almamak gibi bir hata yaparlarsa vay hallerine onların
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Ama Mont verdi çocuğa ?

iyi çoçuk ondan kalemizi koruyor iyi çocuk kontenjanından  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

sene basında alamadık diyorlar devre arası nasıl alıcakalr:))

alsalarda kalite yerlerde olacaktır o sebeble ben o umudumu coktan yitirdim sizde öyle yapın siz stopere ve onliberoya endekslenin onlar daha gercekci hedefler
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cursedofdragon

o değilde bu video'yu yapan furkan akın kardeşim cenk gönen için aynı video yapmıştı cenk gitmişti.Şimdi tolga için yaptı inşallah tolga'da yolcu :D

Çevrimdışı Batuhan1903

o değilde bu video'yu yapan furkan akın kardeşim cenk gönen için aynı video yapmıştı cenk gitmişti.Şimdi tolga için yaptı inşallah tolga'da yolcu :D
Aramızda para toplayıp pektemek videosu yapması için Furkan Akın'a verelim :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

şampiyonluğa oynuyoduk o dönem transfer dönemide yoktu hadi eyvallah :D

sene sonu neden kaleci almadın derler adama bu devre arası kaleci almamak gibi bir hata yaparlarsa vay hallerine onların

Ya zaten hemen zart diye yollayamazsin ama yedekte filan bekletirdin
Simdi devre arasında kaleci alinirsa
Tolganin yedekte bile olmamasi lazim
3. Kaleci filan olacak...
O adama böyle muamele lazım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı dlcs

Transfer yapılabileceğine ilişkin inancınıza hayranım. Bu adamlar ara transfer döneminde bir şey yapamaz. Üçün beşin hesabını yapana kim işe yarar oyuncusunu boşu boşuna verir. Gündemdeki bütün kaleciler takımlarının birer parçası durumunda.

[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 20:55:32 dlcs ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kutay

göz boyamak için deportivodaki fabriyi alıp gelmezler inşallah
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ