Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7273565 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

ben bir ospina sever olarak parayı basıp siriguyu almak taraftarıyım 7 8 sene yaslanırım arkama kaleye bakmam hiç

benim söylediğim ütopik biraz tabi romaya gitçeği konuşuluyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağatay

ben bir ospina sever olarak parayı basıp siriguyu almak taraftarıyım 7 8 sene yaslanırım arkama kaleye bakmam hiç

Roma sportiello ile ilgilenmiyor muydu
Aslinda en uygun adam o ama artik en az 15 isterler ona da
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Sirigu-Roma

Szczesny-Arsenal

Ospina-BEŞİKTAŞ

Plan aynen budur :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Sirigu-Roma

Szczesny-Arsenal

Ospina-BEŞİKTAŞ

Plan aynen budur :D
oda olur azizim

:D ben kalite açısından kıyasladım

bu arada muslera>ospina beyler gelirse falan aklınızda bulunsun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Roma sportiello ile ilgilenmiyor muydu
Aslinda en uygun adam o ama artik en az 15 isterler ona da
25 taksitle alırız ya ne olmuş  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Kimsenin ağzı torba değil büzemezsin hele ki olimpiyat gibi tribün bütünlüğünün olmadığı ,herkesin kafasına göre takıldığı bir yerde bunu hiç yapamazsın.

En iyi ihtimalleri düşünelim,tolga ile başlandı birçok kişi kendisini tuttu protesto etmedi ,ayağına her top geldiğinde de yine millet kendini tuttu diyelim.
Oldu ya derbi bu gs 1 gol attı,emin olun kalecinin suçu olmasa bile ciddi şekilde yuhalanır.
Hatalı bir gol yerse toplu halde küfür edilir ,kulüp ceza yer maç da zaten gider.

Kötü senaryoyu düşünmek bile istemiyorum.Sahaya atlayanlar da olur başka tatsız durumlar da olur.

Böyle bir riske girilmez.Ne tolga fizik kondisyon ve mentalite olarak o formayı giyebilir ne de taraftar psikolojik olarak ona tahammül edebilir.
Geçen sene arsenal maçında alexisten saçma sapan elinin altından kaçırarak gol yedi Şampiyonlar liginden eledi taraftar affetti, belki de finale kadar uzanacağımız yolda ayağımıza çelme taktı Brugge maçında bizi eledi taraftar yine affetti ama artık bardağı taşıran son damla da geldi.
Tolganın Beşiktaş kariyeri Lizbonda bitmiştir.Bundan sonra işi inada bindirirse kaybeden Beşiktaş olur.

sahaya atlayan olur cnk yasanmamıs birsey değil hatırlayın cenk için 2 kişi 2 ayrı maçta atladılar hatırlıyorum rüştü içinde böyle bir hadise yasanmıstı....

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

oda olur azizim

:D ben kalite açısından kıyasladım

bu arada muslera>ospina beyler gelirse falan aklınızda bulunsun
Benim gözümde Muslera ile Ospina aynı düzeydedir :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Benim gözümde Muslera ile Ospina aynı düzeydedir :icool:
pek bi önemi kalmıcak zaten muslera yolcu sene sonu inşallah  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cursedofdragon

sirigu > muslera

o yüzden sirigu'yu alalım :)

Çevrimdışı ozan062

sirigu > muslera

o yüzden sirigu'yu alalım :)

bu sirigu yu bizmi alalım diyoruz yoksa ilgileniyormu sayın yoneticilerr

nerden ulastık yani bu bilgiye??

Çevrimdışı TØLGA

bilgi falan yok yaaa biz diyoruz  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

yönetim ospina ile ilgilendiğini doğruladı ancak tek aday ospina değil.

Çevrimdışı LuceGel

pek bi önemi kalmıcak zaten muslera yolcu sene sonu inşallah  :biggrinking:
O iş olmaz gs hep 25 üzeri teklifler bekledi hatta bizim cenk bile gider diye tav oldu ama o teklif gelmiyor adam 30 oluyor,seneye kendini zorla sattırır o ayrı  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ozan062

bilgi falan yok yaaa biz diyoruz  :D

yönetim ospina ile ilgilendiğini doğruladı ancak tek aday ospina değil.

yahu nasıl adamsınız siz:)) hayır bu kaleci hakikaten vucut olarak gayet ideal bir kaleci profilinde begendim ama

bize düşmez bu adamlar:) zaten diyorum bizim yoneticiler boyle adama teklif dahi götürmezler bilirler ne olacagını

muhakkak tek alternatif değildir ama ospina en tepe noktadır onun ustu zaten takımında 11 oynuyordur oda devre arası bize düşmez

Çevrimdışı TØLGA

O iş olmaz gs hep 25 üzeri teklifler bekledi hatta bizim cenk bile gider diye tav oldu ama o teklif gelmiyor adam 30 oluyor,seneye kendini zorla sattırır o ayrı  :D
o paraları görmeden gider diye düşünüyorum ben şampiyonlar ligine falanda gidemezlerse maddi açıdan çok büyük sıkıntıdalar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

yahu nasıl adamsınız siz:)) hayır bu kaleci hakikaten vucut olarak gayet ideal bir kaleci profilinde begendim ama

bize düşmez bu adamlar:) zaten diyorum bizim yoneticiler boyle adama teklif dahi götürmezler bilirler ne olacagını

muhakkak tek alternatif değildir ama ospina en tepe noktadır onun ustu zaten takımında 11 oynuyordur oda devre arası bize düşmez

Sirigu yedek kaleci konumuna düştü yine de parisin paraya ihtiyacı yok 8-9 milyon bonservis isterler. Bizde para olsa da verecek yönetici olmadığından pek düşünmeye gerek yok fakat oldu da aldık farzedelim 12-13 milyona malolan musleradan daha iyi kaleci bu ligde tek başına dahi şampiyon yapar. 6 yıl kalemizi korur.

Biraz günü kurtarma düşüncesinden çıkıp orta ve uzun vadeyi düşünsek 2 transfer yapılacak bunlar da alınabileceklerin en iyileri olsa takım çağ atlar.

Çevrimdışı Ersoy

Ospina ve Sirigu yu konuşuyoruz. :lol: Ama tolga gerçeği var.Nereden geldiğinizi unutmayın ikisi de çok iyi kaleciler.İkiside tolganın 1000 tık üstü.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı LuceGel

o paraları görmeden gider diye düşünüyorum ben şampiyonlar ligine falanda gidemezlerse maddi açıdan çok büyük sıkıntıdalar
Adamlarda ego tavan beklenti öyleydi muslera satılmaya çalıştı bu yıl hafiften  :D seneye işi tam bitirir diyorum.

Çevrimdışı TØLGA

Ospina ve Sirigu yu konuşuyoruz. :lol: Ama tolga gerçeği var.Nereden geldiğinizi unutmayın ikisi de çok iyi kaleciler.İkiside tolganın 1000 tık üstü.
dur oğlummmmm 20 kere kaleci almıyoruz tadını çıkaralım  :biggrinking:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersoy

dur oğlummmmm 20 kere kaleci almıyoruz tadını çıkaralım  :biggrinking:

Umutlarınızı çökertmek gibi olmasın ama alacağımız bile kesin değil. :evillol: tolga gs maçında üstüne gelen 2 topu kurtarsa(üstüne geleni de tutamıyor bazen) maçın adamı ilan edilip sözleşme uzatılır.Sonra paramız cebimizde kaldı denir mazallah.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı LuceGel

(Fikret orman: Arsenalin 2. kalecisini nasıl alabiliriz)Kapat kapat ben anladım fazla yazmasın  :kop:

Çevrimdışı Ersoy

Aslında Başkan böyle konuşuyorsa iş bitmiştir ama inşallah yanılmam.

"Mario Gomez iyi futbolcu Allah sahibine bağışlasın."
"Demba Ba'yı biz nasıl alırız adam kronik sakat."
Bundan sonra her sene!

Sen bizim başkanı tanımıyorsun herhalde :) Başkana imkansız de oturup izle :)

Gs'den 9 milyon € isteyen Fiorentina :)

Bizim Başkan görünce bedava yollayan fiorentina :)

Çevrimdışı Ersoy

Ahmet Nur Çebi "Ospina ve Ospina gibi kaleciler gündemimizde fakat biz en iyisini arıyoruz" demiş.
Bundan sonra her sene!