Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7272340 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

normalde pek tasvip etmem böyle şeyleri şu anda Beşiktaş forması giydiği için ama yaptığı hatalar açısından neden bizim kalecimiz olamıcağını anlatması açısından güzel bir video olmuş.

www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=dYvfK4jsVmY

Kalemiz boş

Çevrimdışı MUTE

Dnipro'nun stoperi Douglas Silva için 4. milyon Euro teklif etmişiz

Çevrimdışı Batuhan1903

O paraya papy yada balanta alınır yine menajer transferi yapacağız :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 15:01:27 Batuhan1903 ]

bende yazdım onu alıcaz.

Ne pappy ne balanta.

Çevrimdışı LuceGel

Yazdan beri ilgi pazarlık devam ediyor 4 e çıktıysak o transfer biter adamlar yazın zaten 5 istiyordu.Sağ ayaklı olması sıkıntı gibi görünsede Ersanıda Rhodolfoyuda yedekler,iyi transfer olur ayakları düzgün sağlam adam.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadaş biz bu Dnipro'dan nasıl oyuncu alamıyoruz hayret ediyorum, adamlar ligde çuvallamış durumda daha da önemlisi bulundukları Dnipropetrovsk'ta Rus yanlısı ayrılıkçılarla merkezi Ukrayna hükümeti çatışma halinde. Nasıl oyuncunun aklını çelemiyoruz bütün bunlara rağmen? Kalecilerini ve stoperlerini alabilsek devre arası ikisi de bize tam oturacak transferler benim gözümde.

Çevrimdışı can1903

Duyum sezonu acılmış yavaştan
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

normalde pek tasvip etmem böyle şeyleri şu anda Beşiktaş forması giydiği için ama yaptığı hatalar açısından neden bizim kalecimiz olamıcağını anlatması açısından güzel bir video olmuş.

"Kalede kaleci yok ki..."

Çevrimdışı Çağatay

Devre arasi ne yapip edilir bi kaleci alinir beyler kim olacagi bilinmez
Kaleci almayacak yonetim secimlere girmesin bi zahmet çünkü şu halde bile kaleci almamak intihardır
Gecen seneki sag bek ve bu sene baslayan sol bek sıkıntımızdan bile onemlidir.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı LuceGel

Arkadaş biz bu Dnipro'dan nasıl oyuncu alamıyoruz hayret ediyorum, adamlar ligde çuvallamış durumda daha da önemlisi bulundukları Dnipropetrovsk'ta Rus yanlısı ayrılıkçılarla merkezi Ukrayna hükümeti çatışma halinde. Nasıl oyuncunun aklını çelemiyoruz bütün bunlara rağmen? Kalecilerini ve stoperlerini alabilsek devre arası ikisi de bize tam oturacak transferler benim gözümde.
Alamıyoruz değil sineğin kanadından yağ çıkarmaya çalışıyoruz yaz döneminde veli gelecek diye orta saha almadık adam hala gelecek.Yönetim şampiyonluk mücadelesi verelim yeter zihniyetinde.

Çevrimdışı Tolga

Siz dua edin Fabri sakatlandı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Batuhan1903

Renan var menajer kazıkları asla bitmez senin görevin menejerin onerdiğini değil en iyisini almaktır.

Çevrimdışı LuceGel

İsmi deşifre olunca işini bitirdik  :) ama şöyle bir şey var bizim b planımız olmadı hiç  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

İsmi deşifre olunca işini bitirdik  :) ama şöyle bir şey var bizim b planımız olmadı hiç  :evillol:
Şapkadan bir tavşan çıkacak da o tavşan kim olacak göreceğiz :D

Çevrimdışı Kemal

Yahu Başkan demis ki : Ara dönemde transfer çok zor

E be mübarek , sana yalvardik yalvardik yazın kaleci al diye , niye almiyorsun yazın o zaman ?

Çevrimdışı Çağatay

Yahu Başkan demis ki : Ara dönemde transfer çok zor

E be mübarek , sana yalvardik yalvardik yazın kaleci al diye , niye almiyorsun yazın o zaman ?

Baskan böyle dediyse en az iki adam transfer eder :D
Başkanın once söylemlerine  sonra da eylemlerine bakmak lazım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

Videonun özetini sonunda Şenol güneş geçmiş:

"Kalede kaleci yok ki"
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Videonun özetini sonunda Şenol güneş geçmiş:

"Kalede kaleci yok ki"

tam olarak öyle mi diyor kimisi demiyor diyor banada diyor gibi geldi :)

Çevrimdışı TØLGA

tam olarak öyle mi diyor kimisi demiyor diyor banada diyor gibi geldi :)
valla ben normalde merklıyımdır dudak okumaya ben anlamıyorum orada ne dediğini anlayana helal olsun  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

valla ben normalde merklıyımdır dudak okumaya ben anlamıyorum orada ne dediğini anlayana helal olsun  :biggrinking:

belkide küfür ediyordur :)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Başkan sonunda tecrübe kazandı ve olayı çözdü transfer konusunda güzel gelişmeler bunlar :)

Beklentiyi düşür, medya baskısını azalt fiyatı düşür kap :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Başkan sonunda tecrübe kazandı ve olayı çözdü transfer konusunda güzel gelişmeler bunlar :)

:upto:

taraftar dayanabilir inşallah son 4-5 maç daha :)

Ospina,mandanda,sirigu

Bu 3 kaleciden birinin geleceğini düşünüyorum.

Fabri hem sakat hem yem olarak atıldı ortaya.

[ Son Düzenleme: 13 Aralık 2015, 17:20:45 cursedofdragon ]