Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7267737 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı panic13

ospina + pappy.

Çare bunlar.

Öncelikli hedef Kaleci ama o %100.

@cursedofdragon ya sabahtan beri hırsımı alamıyorum. Ya kova yaşar, kova hayrettin bile kulüplerine bizimkinden daha fazla katkı yapmıştır. Çıldırcam ya. bir dakika aklımdan çıkmıyor dünkü hatalar!!!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Böyle giderse kafama huni takıp dolaşıcam. ah ulan Tolga! Ulan bizi kanser ettiğiniz yetmedi bi de delirttiniz anasını satayım. Yemin ediyorum dağlara bayırlara çıkıp bağarasım, kah kah gülesim var ya!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

@cursedofdragon ya sabahtan beri hırsımı alamıyorum. Ya kova yaşar, kova hayrettin bile kulüplerine bizimkinden daha fazla katkı yapmıştır. Çıldırcam ya. bir dakika aklımdan çıkmıyor dünkü hatalar!!!

millet yataktan kalkınca bismillah der kalkar ben bugün tolgaya söverek kalktım.

Çevrimdışı panic13

Bu kısım kendim için gelsin;

Darkness imprisoning me
All that I see
Absolute horror
I cannot live
I cannot die
Trapped in myself
Body my holding cell

bu kısımda Tolga efendi için.

Tolga, has taken my sight
Taken my speech
Taken my hearing
Taken my arms
Taken my legs
Taken my soul
Left me with life in hell

Çevrimdışı Kadir G.

Bu kısım kendim için gelsin;

Darkness imprisoning me
All that I see
Absolute horror
I cannot live
I cannot die
Trapped in myself
Body my holding cell

bu kısımda Tolga efendi için.

Tolga, has taken my sight
Taken my speech
Taken my hearing
Taken my arms
Taken my legs
Taken my soul
Left me with life in hell

Oh please God help "us"

Çevrimdışı 38life

3. golden sonra Şenol Güneş kenardan kaleci yok ki diyor. Ne kadar sinirli olduğunu tahmin edebiliyorum derbide oynatmayacaktır.
Gerçekten bunu dediği net anlaşılıyor mu?

Çevrimdışı Çağrı

Şu anki ruh halimi en iyi anlatan şarkı;

Sabaha kadar dinlerim bu kafa ile @Çağrı
:evillol: :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Gerçekten bunu dediği net anlaşılıyor mu?

İzle ben öyle anladım yanlış da olabilir.

https://mobile.twitter.com/yurugunese/status/675252232724566017

Kalede kaleci yok ki diyor gibi geldi bana.

Çevrimdışı panic13

34 yaşındayım, 90-91-92 üçlemesinin sonunu, diğer şampiynlukları falan net hatırlıyorum. Çok üzüldüğüm maç olmuştur ama dünkü maç kadar kahrolduğum olmamıştır. Resmen TOLGA kendi elleri ile maçı verdi. Defans top sektirir, forvet boş kaleye atamaz, orta saha top kaptırır bunlar farklı bişey. Ama Tolga'nın ki artık kelimelerin ötesinde. İstisnasız doğrudan üzerine gelmeyen her topu içeri alıyor. Dün kalede günay dahi olsa turu geçmiştik. Bir adam yüzünden gitti tur. Dünya tarihinde bunun örneği gerçekten azdır. İnanılmaz ya.

Çevrimdışı 38life

Gerçekten para ödediğimiz zaman :D

Son 20 yılda 1 kaleciye 1 milyon eurodan fazla bonservis ödemedik.
Kaleci mevkiisi futboldaki en önemli mevkiidir ve "para" ile garanti altına alınabilecek tek mevkiidir. Elbette büyük kalecilerden hata yapar fakat kurtarışları olur ve sonuçta artıya eksiye baktığında artın fazla olur. Para ile çözülmesi garanti olan bir mevkii en önemli mevkii neden kimsenin umrunda değil? Kendimizi mi yakalim kaleci diye diye. Ne yapalım yeter artık. Ben yonetimi seven ve savunan biriyim ama yönetim ayağını denk alsın bu kaleci sorunu "güzelce" halledilmez ise o stadı başlarına yikariz!!!

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Aynısını Rüştü de yapardı.

Her yediği golden sonra ya ofsayt diye yan hakeme bakardı ya da sakatlandım numarası yapardı.
Rustu ile Tolga'nın isimlerini yanyana kullanmaktan Allaha sığınırım. Yemin ederim şuan Hakan Arıkan'ı bile özlüyorum...

Çevrimdışı 38life

Birkaç sebebi var: yenilen gollerin yarısından fazlası dün yediklerimiz gibi olmuştur. Kalede güven veren biri yok, boş kaleden farksız oynuyoruz.

İkincisi ileri hat ne kadar kaliteliyse defansımız o kadar vasat. Defansa karakter katacak, çekip çevirecek lider oyuncumuz yok.

Dünya kupasında 7 gol yiyen brezilyayı düşünelim 7 gol ciddi manada talihsizlik kimse bu kadarını beklemiyordu. Ben oynamayacak oyuncular açıklanınca 4 tane yer bitirirler maçı diye düşünmüştüm.

Silva yoktu o maçta ve amatör takımın yapmayacağı hatalar yapıldı. Üstüne gol yenilince baskıyı kaldıramadı defans oyuncuları. Bu biraz uçuk bir örnek olsa da bizim defansımızda da en eksik nokta bu bence. Beck Rhodolfo gibi iyi diyebileceğimiz oyuncular var onlarda golden sonra diğerlerine uyuyor. Lazım olan tip diğerlerini kendine benzetecek oyuncu tipi. Mücadeleden kaçmayan saatli bomba da olmayan kora kor oynayacak oyuncu lazım.
Bahsettigin sey İbrahim Toromanda var. Karakter olarak Toroman gibi ama tabii ki oyun olarak çok çok çok daha iyi bir lider stoper lazım.

Çevrimdışı 38life

Derbide taraftar psikolojisi maçın kaderini belirleyecek.

Kalede Tolga olacaktır kimse kendini kandirmasin. Istedigi kadar iyi mac oynasin haliyle tepkiyi de alacaktır.

Keşke deplasmanda oynasaydık.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Derbide kalece Tolga olursa Şenol Güneş şimdiden kendine takım bakmaya başlasın...

Benim fikrimi sorarsan derbide Tolgayi oynatacak popo ne Şenol güneşte ne yönetimde var. Taraftar şuan çok dolu . maça 2 gün var. Patlamaya hazır canlı bomba gibiyiz. Bu taraftar o hocayı yer yer!!!

Derbide Tolganin sahaya çıkması imkânsız!

Çevrimdışı ers_an

İyi madem UEFA dan havlu attık diye var olan liderliği de renklilere verelim. Tepkileri anlıyorum ama bu takımın bütününe sirayet ederse o zaman kimse duramaz asıl. Kızılcık şerbetini içip sukünet ile davranmazsak asıl o Zaman kucağa geleceğiz. Kimse farkında değil sanırım. Devre arasına kadar her n olursa olsun klubü kayıtsız şartsız desteklemeli. En azından devre arasında nokta transferler ile gereken muhakkak yapılır. 40 ına merdiven dayamış birisi olarak sadece genç arkadaşlardan ricam biraz sukünet. Lütfen. Karşılıksız tek aşkımız için lütfen. Sen ben yok Beşiktaş var. 🏼

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı canU

ospina + pappy.

Çare bunlar.

Öncelikli hedef Kaleci ama o %100.

Avrupadan da elendik iki transfer imkanı yok gelmez. Maksimum kaleci alırlar o da tepkiler dinmezse. Tepkiler geçerse tolga bizim evladımız adam gibi adamdır diye allayıp pullarlar bir stoper alınır. Yok olmadı kale alınır sonra stoper için de elimizde pedro milosevic var hoca onları da kullanıcak isveç milli takım stoperi var yeter kar ettik derler. Sene sonunda şampiyonluk kaçarsa da ama kar ettik uçak alıcaz, kendini amorti etme şansı olmayan basket sahası yapıcaz denilir.

Çevrimdışı canU

İyi madem UEFA dan havlu attık diye var olan liderliği de renklilere verelim. Tepkileri anlıyorum ama bu takımın bütününe sirayet ederse o zaman kimse duramaz asıl. Kızılcık şerbetini içip sukünet ile davranmazsak asıl o Zaman kucağa geleceğiz. Kimse farkında değil sanırım. Devre arasına kadar her n olursa olsun klubü kayıtsız şartsız desteklemeli. En azından devre arasında nokta transferler ile gereken muhakkak yapılır. 40 ına merdiven dayamış birisi olarak sadece genç arkadaşlardan ricam biraz sukünet. Lütfen. Karşılıksız tek aşkımız için lütfen. Sen ben yok Beşiktaş var. 🏼

Abi tepki olmazsa da algıya oynayıp üzerini kapatırlar bu çok net. Maça tolga falan çıkmasın. Ben her şekilde protesto edicem. Gerekirse bozulsun morali ben dünden beri kendimde değilim.

Çevrimdışı 38life

karcemarskas, itandje, fornezzi, boffin 

Hangisi Tolgadan kötü demicem, hangisi Tolgadan kat kat iyi değil?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

GUNAY GÜVENÇ :

Atilan destek mesajlari icin Teşekkür ederim . Elimden gelenin en iyisini yapip bu Sanli formayi yeniden sirtlayacagim !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

GUNAY GÜVENÇ :

Atilan destek mesajlari icin Teşekkür ederim . Elimden gelenin en iyisini yapip bu Sanli formayi yeniden sirtlayacagim !!

Böyle bir şey dedi mi? Nerede dedi? Dediyse yanlış yapmış çünkü yapacağını da sanmıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

karcemarskas, itandje, fornezzi, boffin

Hangisi Tolgadan kötü demicem, hangisi Tolgadan kat kat iyi değil?

Hepsi birbirinden kötü kaleciler Itandje dışında. Tolga'dan halliceler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tolga sanırım dünyanın en kötü kalecisi ya

Çevrimdışı Çağrı

Ortasahayı dışarıda aramadan Ndiaye'ye dalsak mı diyeceğim ama sene başı fiyatının 2 katına çıkmıştır artık.

300-400 bin eurolardan 6-7 milyon eurolara.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Süper Ligde Tolgadan daha kötü kaleci sayısı 3'ü geçmez benim fikrim.

Çevrimdışı ers_an

Abi tepki olmazsa da algıya oynayıp üzerini kapatırlar bu çok net. Maça tolga falan çıkmasın. Ben her şekilde protesto edicem. Gerekirse bozulsun morali ben dünden beri kendimde değilim.

Ben yıllardan beri bu tarz sendromlar yaşadım. O yüzden enseyi karartma bence. Ama bu cincon un işine yağ sürer. Düşünsene adamların devamlılığı yok biz de şu meşhur Trabzon taraftarı gibi takımın hendeği mi olalım. Hatalı gollere eyvallah tamam da bu ligin uzak ara en iyi takımı. Basın da bu durumu pompalıyor. Her yerden düşelim istiyorlar. İzin vermeyin. Benim iki kombinem var. İş dolayısıyla İzmit ten İzmir e geldim. Buralardan kalbim pır pır ediyor çarpıyor. Gidemeyeceğim belki maça ama en azından devredeceğim adama da şartım olacak. Sen de az çok tahmin edersin ;) Sözün özü fırsat vermeyin. LÜTFEN.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı wbishop82

tam sakin kalayım diyorum bizim yönetici açıklama yapıyor,sinirlerim yeniden bozuluyor.Hala ne destegi? ne tolgası ? bu nedir Allah aşkına ! bu nasıl bir açıklamadır.pes yahu pes.burası Beşiktaş ! aloooo yok mu sesimizi duyan !!

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/145115/albayraktan-tolgaya-destek-ayaga-kalkmali