Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7268329 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Belki benim tepkilerimde aşırı uçta ama üç dört maç kazandık diye muhteşem top oynuyoruz bu sene ligi kimseye bırakmayız söylemleri başlamışken daha ilk zorlu engelde tökezledik ki daha yolun başındayız. Yani yererken de severken de ortamız yok. Kendi adıma daha ılımlı olmaya çalışacağım ama dünkü maçın sinirini hala atlatabilmiş değilim geçen seneki Brugge maçının üzerine. Yinede gerçekleri görmezden gelenleri tekrar uyarıyorum kral çıplak.

Ben bugüne kadar yaptığım yorumlara bak rize maçından beridir oynadığımız oyunla ilgili olumsuz eleştirilerimi görürsün. Kazanmamaıza rağmen eleştirdim. Bugün kaybettik ama tolga haricindekilere emeği için helal olsun dedim. Gönlüm rahat. Skor taraftarı da değilim gözüm kör de değil. 4er 5er atarken Muhteşem top oynuyoruz diyenlere de eleştirimi yapmıştım. Bugün 3 tane yememize rağmen takım oyununu o maçlardan daha iyi gördüm. Ne ayakta uyuyorum ne yönetim yalakasıyım ne poliannayım ne galibiyeti abartıyorum ne mağlubiyeti. Güzel oynadık kaybettik.

Çevrimdışı uğur07

Sezer ozturke 900.000 euro verip sozlesmesini erken bitirenler. Tolganin kalan 700.000 ini de verip sozlesmesini fesh etsin. bi kere olsun su algi yonetimini adam gibi yapsin. Baslarim adamligina da efendiligine de.

Çevrimdışı Alper1903

bende soruyu şöyle sorayım.

Kasımpaşa maçı 3 şut 3 gol yiyen tolga

Akhisar maçı 3 şut 2 gol yiyen (ki biri direkten döndü topun)

Lizbon maçı 4 şut 3 gol yiyen tolga

%80 kaleyi bulan topların gol olduğu kaleyi tolga mı korusun? günay mı korusun? bence sen bile korusan yada ben korusam %80 den fazla fazla olsa %100 olur ki kaybettiğimiz maçlarda farklı yenildiğimiz için sonuç değişmiyordu. Şimdi sen karar ver kalede kim olmalı? @Alper1903  :alala: :alala:

Bana kalsa hic dusunmem Gunay'i koyar, Tolga'ya yol veririm. Kalede ne zamandir Tolga oynuyor, mac fazlasi var diyip Tolga'yla baslayabilir hoca. Umarim baslamaz yoksa her sey olabilir o macta.

Çevrimdışı Savaş

Derbide taraftar psikolojisi maçın kaderini belirleyecek.

Kalede Tolga olacaktır kimse kendini kandirmasin. Istedigi kadar iyi mac oynasin haliyle tepkiyi de alacaktır.

Keşke deplasmanda oynasaydık.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

Tabi adam gibi adam oynamadigi maclarin parasini istemezde biz en kotusunu dusunelim

Çevrimdışı ozan062

Derbide taraftar psikolojisi maçın kaderini belirleyecek.

Kalede Tolga olacaktır kimse kendini kandirmasin. Istedigi kadar iyi mac oynasin haliyle tepkiyi de alacaktır.

Keşke deplasmanda oynasaydık.

siz demiyormuydunuz taraftarla oyuncu arasında 150km var iletişime geçemiyoruz

yani biz ne yapsakta o oyuncu yine kendi halinde olacak o sebeble bizim psikolojimizle falan bu macın seyri değişmez sürekli topu taraftara atmayalım

anlayın artık prim vericez dedi yonetim onuda ellerinin tersiyle ittiler bizle falan alakası yok kapasite meselesi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Bana kalsa hic dusunmem Gunay'i koyar, Tolga'ya yol veririm. Kalede ne zamandir Tolga oynuyor, mac fazlasi var diyip Tolga'yla baslayabilir hoca. Umarim baslamaz yoksa her sey olabilir o macta.
Maç fazlası olan adamın çevre kontrolü yok duracağı yeri bilmiyor.Kapattığı köşeden içeri alıyor yerim maç fazlasını onun
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu dakikadan sonra derbide Tolga'yı oynatma riskine kimse girmez. Günay oynar.

Çevrimdışı Savaş

siz demiyormuydunuz taraftarla oyuncu arasında 150km var iletişime geçemiyoruz

yani biz ne yapsakta o oyuncu yine kendi halinde olacak o sebeble bizim psikolojimizle falan bu macın seyri değişmez sürekli topu taraftara atmayalım

anlayın artık prim vericez dedi yonetim onuda ellerinin tersiyle ittiler bizle falan alakası yok kapasite meselesi
Tabikide etkilenecektir. Brugge macinda mac 1 1 olduktan sonra Tolgaya gosterilen tepkiyi hepimiz biliyoruz.

Olcay'ın tribunun onune kadar gelip saat isareti yapip daha zaman var yapmayin dedigini gozlerimle gordum.

Her futbolcu tepkiden etkilenir. Ozellikle bu durumlarda.

Hayirlisi olsun hep birlikte görücez.

Çevrimdışı ozan062

Tabikide etkilenecektir. Brugge macinda mac 1 1 olduktan sonra Tolgaya gosterilen tepkiyi hepimiz biliyoruz.

Olcay'ın tribunun onune kadar gelip saat isareti yapip daha zaman var yapmayin dedigini gozlerimle gordum.

Her futbolcu tepkiden etkilenir. Ozellikle bu durumlarda.

Hayirlisi olsun hep birlikte görücez.

orası oyle o konularda kesinlikle etkilenecek ama maç sonunda tepkinin verilmesi konusundada ben bayagı bi geri kafalıyımdır,, anlık tepkinin cok daha dogru oldugunu savunurum ama diretmem karsı fikre saygılıyımdır

yani etkilenmeme işi oyuncuya baglı cnk sen profesyonelsin ve 32 yasındasın bu tip seyleri asmalısın asamadıysanda bunu ben dusunemem:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ersoy

Ben Şenol Hoca'nın yerinde olsam bırak tolgaya formayı vermeyi günahımı vermem.Zaten Şenol Hoca'da kaleci iyi bilir bu işleri oynatacağını sanmıyorum.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

derbide tolga oynamıyacaktır şenol hocada farkında tolganın en ufak hatada tepki alacağına.Hata yapmasına gerek yok zaten her şekilde tepki gösteririler tolgaya o yüzden şenol hoca taraftarı karşısına almak istemez bu yüzden günay oynuyacaktır.

Çevrimdışı Savaş

orası oyle o konularda kesinlikle etkilenecek ama maç sonunda tepkinin verilmesi konusundada ben bayagı bi geri kafalıyımdır,, anlık tepkinin cok daha dogru oldugunu savunurum ama diretmem karsı fikre saygılıyımdır

yani etkilenmeme işi oyuncuya baglı cnk sen profesyonelsin ve 32 yasındasın bu tip seyleri asmalısın asamadıysanda bunu ben dusunemem:)
32 yasinda kaleyi bile ortalayamayan adamdan bahsediyoruz kardeşim bu tepkiyi mi kaldiracak.

O yüzden büyük kumar bu. Kalede Günay başlamalı. Başlamazsaaaa işimiz yaş. Kaleye gelen içeri giriyor zaten.

32 yasinda kaleyi bile ortalayamayan adamdan bahsediyoruz kardeşim bu tepkiyi mi kaldiracak.

O yüzden büyük kumar bu. Kalede Günay başlamalı. Başlamazsaaaa işimiz yaş. Kaleye gelen içeri giriyor zaten.

günay başlamazsa vay halimize diyorum o kadar.

Çevrimdışı high speed dirt

Derbide Tolga'yı oynatan, maç esnasında ve maç sonrasında olan bütün olayların sonuçlarına ve vebaline de katlanır. Tolga derbide kötü gol yediği anda o taraftar sahaya da atlar, maçtan sonra Tolga'ya veya takım otobüsüne de saldırır, kötü istenmeyen sonuçlar oluşursa bunun sorumlusu başta Şenol hoca olmak üzere yönetim olur. Yeter artık bu taraftarın sabrını test etmesinler. Tolga oynamayacak o kadar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolgada Senol hocada bu Riske girmez

Tolga zaten hocam cok tepki gorecegim beni oynatma diyecektir

Futbolcunun tepkiden etkilenmeme sansi yok her futbolcu tepkiden etkilenir yabancı lar bile etkilenip değiştir isareti yapıyorlar kenara.
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2015, 15:34:01 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Herkesin siniri bir nebze yatışmışsa 1-2 ekleme de ben yapayım . Tepki vermek en doğal hakkımız ama tepkiyi doğru vermeli , mesajı en doğru biçimde karşı tarafa iyi anlatmalı. Beşiktaş'ın ilk 11'i için yeterli kalitede olmayan oyuncular zorla taraftara kabul ettirilmemeli. Bu kaleci Tolga'yı da aşan bir mevzu . Bu süregelen bir anlayışa karşı takınılan tavır olmalı. Suç Tolga'da veya ilk 11 için yetersiz olup ilk 11'de sürekli oynatılan oyuncularda değil , suç yetersiz olduğu bilinen futbolcuları sürekli övüp onlara arka çıkan, onları   ilk 11 oyuncusu olarak taraftara  kabul ettirmeye çalışan anlayışta .
Parasal sorunların vardır , sezon başında yüklü ödemelerin olur , nakit giriş çıkışında dengeyi sağlayamadığın için arzu ettiğin transferleri yapamazsın . Bunu taraftara anlatırsın , dersin ki ' Nakit dengemizde sorun olduğu için eksik bazı pozisyonlarımızı tamamlayamadık. Bunları bir sonraki dönemlerde telafi etmeye çalışacağız' . Beşiktaş taraftarının büyük çoğunluğu bunu anlayışla karşılar . Ama gider ilk 11'de sürekli şans bulan yetersiz oyuncuları övüp arka çıkarsan bu oyuncular  yaptıkları hatalar ile takımı yaktığında taraftarla yönetimi karşı karşıya getirirsin. 
Devre arasına kadar kazanmamız gereken 3 önemli lig maçı var. Özellikle bu 3 maça konsantre olmalıyız . Devre arası geldiğinde herkes genel bir değerlendirme yapar.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Fesh etmemiz yerine..

O opsiyon eklenmiş hali 700 bini verilir gönderilir istenirse.

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar! Şu üsluba bir son verin artık. Kızgın olabilirsiniz, biz de öyleyiz hem de fazlasıyla ama bunun yolu bu değil, burada bu yöntemle hiç değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ospina + pappy.

Çare bunlar.

Öncelikli hedef Kaleci ama o %100.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kalenin sahibi değişmelidir artık.

Verdikleri emeğin boşa gittiğini 2 sezondur görüyor diğer oyuncularımız. Hoca böyle bir risk alamaz.

Yine gümbür gümbür oynamamız için başkası olması lazım kalede.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı panic13

bende soruyu şöyle sorayım.

Kasımpaşa maçı 3 şut 3 gol yiyen tolga

Akhisar maçı 3 şut 2 gol yiyen (ki biri direkten döndü topun)

Lizbon maçı 4 şut 3 gol yiyen tolga

%80 kaleyi bulan topların gol olduğu kaleyi tolga mı korusun? günay mı korusun? bence sen bile korusan yada ben korusam %80 den fazla fazla olsa %100 olur ki kaybettiğimiz maçlarda farklı yenildiğimiz için sonuç değişmiyordu. Şimdi sen karar ver kalede kim olmalı? @Alper1903  :alala: :alala:

@Yakup yanlış bilgi veriyorsun. Kasımpaşa maçında bir kurtarışı olması lazım. Yani paşa 4 defa geldi 3 gol attı. Bir defa sanırım şans eseri üzerine vurmuşlardı. Yoksa onu da alırdı.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Arkadaşlar! Şu üsluba bir son verin artık. Kızgın olabilirsiniz, biz de öyleyiz hem de fazlasıyla ama bunun yolu bu değil, burada bu yöntemle hiç değil.

Şu anki ruh halimi en iyi anlatan şarkı;

Sabaha kadar dinlerim bu kafa ile @Çağrı
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı serdart

aldırma kartal aldırma durumumuzu en iyi ifadesi. o maçta tüyler diken dikendi.